• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Rosenborg

Started by Nixon, July 05, 2007, 09:56:35 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

stiasoer

kom me brann bildenen fra tifoen!!!!! ;)
tian

ElskerBrann

Andresen i dag var helt fantastisk, aldri sett en Brannspiller løpe så mye. PVM, Solli og Bakke ja hele midtbanen var fantastisk!
DEILIG!!!
-:En, to, tre på det fjerde skal det skje, Bergen By skal brenne på ny:-

arntf

Gratulerer folkens. Fullt fortjent seier til dere i dag. 2-0 målet var selvfølgelig klar offside, Winthers detter som en ustø pappfigur og dommeren var kjøpt av NFF, bla bla bla også videre (måtte bare ha det sagt, lissom).

The bottom line likevel at dere vant fortjent. Håper dere endelig tar vare på denne sjansen og lar være å forære gullet til Stabæk, Viking eller Lillestrøm. Takk for en god kamp.
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Stalin

Quote from: "arntf"Gratulerer folkens. Fullt fortjent seier til dere i dag. 2-0 målet var selvfølgelig klar offside, Winthers detter som en ustø pappfigur og dommeren var kjøpt av NFF, bla bla bla også videre (måtte bare ha det sagt, lissom).
.

Hahah!

Trøndere..

Baunebob

Arrogante trønderkjerringer ble spillt ut =D
Fantastisk og få de ned på jorden.

Ble spennende, men det er fullt og helt Brann sin egen feil. Alt RBK gjorde var jo og poole opp med lange baller. Trist.

En stor dag for Bergen !

Texas

denne kampen var helt enorm. blir rørt av å se et brannlag kjempe så hardt. Alle spillerene gjorde en veldig bra kamp, men jeg vil trekke frem spesielt bakke og andresen. Var det noen som så riseth i det hele tatt?

Stemningen på tribunen var utrolig bra, men jeg forundrer meg over de folkene (på frydenbø) som går når det gjenstår ett minutt av kampen.

BrannSupporter

Quote from: "Texas"
Stemningen på tribunen var utrolig bra, men jeg forundrer meg over de folkene (på frydenbø) som går når det gjenstår ett minutt av kampen.


Det er alltid noen som går før slutt, det vil det sikkert være når vi sikrer gullet mot Viking også. Ellers må jeg jo si at det var veldig mange som sto igjen en god stund etter kampen da, kan aldri huske at så mange har blitt værende så lenge.

Langhår

Rett og slett en rørende forestilling idag. Vi knuste trønderpakket gjennom rein skjær vilje og innsats. Fantastisk jobb!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Slik Brann fremstår i dag med hard jobbing og godt spill er det bare en ting å si: Dette lukter det gull av!!!:)
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

KEA

Ja du får det sagt Nixon, jeg er så enig så enig...

Roald

Quote from: "Nixon"Dette lukter det gull av!!!:)

Hysssjjj! Spillerne kan høre deg.
Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Nightfox

Oh Ah Sapara

Quote- Vi skal klare å slå ut Tampere, sier Sapara.


Nye løfter, nye løgner? vi får håpe det.

Baunebob

Hvorfor måtte det 16 kamper til før Martin Andresen og Co faktisk skjønte at å løpe ræven av seg faktisk funker ganske effektivt ?

Fabregas

Dette var en viktig seier, skal vi vinne gull var det en av mange viktigen seire. Vi ligger godt an nå , men vi har en lang lang vei å gå. Både Viking og LSK kan som oss avgjøre alt selv.

Og en ting: Roy Helge Olsen dømte fantastisk, han styrte kampen med jernhånd og dømte rett begge veier.

Nightfox

Jepp, at han unngikk å se to klare hands fra vår side var fenomenalt.

Baunebob

Om det var Offside på 2-0 er neimen ikke sikkert. Riseth var selvfølgelig skråsikker som en annen tulling da han så den, men en mer sympatisk Roar Strand var usikker.

For meg kan det se ut som Helstad faktisk er foran hele Rbk linjen og legger med det ikke Winters i offside.

Forøvrig herlig da Cato dyttet Traorè i offside i 2.omgang. Smarting ; )

Stoffi

Quote from: "Baunebob"Hvorfor måtte det 16 kamper til før Martin Andresen og Co faktisk skjønte at å løpe ræven av seg faktisk funker ganske effektivt ?


Bedre sent enn aldri. :)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Quote from: "Nixon"Slik Brann fremstår i dag med hard jobbing og godt spill er det bare en ting å si: Dette lukter det gull av!!!:)


Det forutsetter selvsagt at de jobber på samme måten mot Start, Sandefjord og Odd også...

Vi må vinne 6 kamper til for å komme før RBK på tabellen. Mye godt arbeid igjen før det er avgjort.

jako

Quote from: "Baunebob"Om det var Offside på 2-0 er neimen ikke sikkert. Riseth var selvfølgelig skråsikker som en annen tulling da han så den, men en mer sympatisk Roar Strand var usikker.

For meg kan det se ut som Helstad faktisk er foran hele Rbk linjen og legger med det ikke Winters i offside.

Forøvrig herlig da Cato dyttet Traorè i offside i 2.omgang. Smarting ; )


Ved første øyekast ser den klar men ut, men sklir ikke Dorsin for Winters, og dermed opphgever offsiden. Uansett litt sløvt av Winters å ikke holde linjen bedre. Måle hadde jo han fått uansett. Men kem faen bryr seg:D
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Gjallarhorn

No mÃ¥ vi huske at hjemmebanen er Brann stadion og IKKE  Flesland lufthavn !!

Jeg har ikke noe i mot at Brannflyet tar av og seiler mot seriegull ,men ta det litt med ro . Om vi vinner alle våre hjemmekamper og spiller 4 uavgjoret kamper havner vi på 49 P . Er det nok til SERIEGULL ?????

Pesonlig tror jeg det ikke men den menst avgjørende kampen blir i sÃ¥ mÃ¥te IK Start neste runde !  3 poeng der er gull !



Vi har mange vanskelige kamper igjen .
Jeg tipper vi får 14 p på de gjenstående kampene.


Vi tar 1p mot ik Start        B
        3p mot  sandefjord  H
         1p mot FFK            B
         3p  mot Odd          H
         0p  mot m Lsk        B
         3p  mot   Lyn        H
         1 p  mot  Ã¥lesund   B
         1p   mot  Viking     H
         1p   mot   TIL        B
--------------------------------------------------------------------------------------

Og Brann spilte kanskje den beste kampen de har gjort på flere år ikveld. De rundspilte til tider Rosenborg og gav dem en skikkelig runde juling. Og like før det 70 minutt fikk Brann en corner. Etter en perfekt slått corner av Vaagan Moen knuste Eirik Bakke ballen i mål til 3-0 og "gull-lukten" kom smygene inn mellom dørene på Brann stadion.

Rosenborg gav aldri opp håpet om poeng i Bergen. Bare noen minutter etter Bakkes mål, fikk Rosenborg et lite trøstemål av Abdou Razack Traoré. Det virket kanskje som om dette målet ga Rosenborg en liten "piff" i innsatsviljen, men Brann hadde stort sett kontroll.

Men når det var bare 5 minutter igjen av kampen klarte Riseth å krangle inn et mål til for Rosenborg og de siste minuttene ble ekstra spennende.


Rosenborg var skuffende dårlige ikveld, selv om det kom seg litt mot slutten av kampen. De var stortsett et lite øyeblikk senere i duellene og fikk ikke til det store spillet som kanskje Rosenborg er kjent for. Kanskje Rosenborg spilte fra seg gullet i Bergen ikveld.

Det ble seier og 3 poeng til Brann i Bergen ikveld og det begynner å se litt mørkt ut for trønderene med tanke på gull. Brann topper tabellen hele 10 poeng foran Rosenborg.


Banens beste: Robbie Winters

Nightfox

Var Rosenborg skuffende dårlig? Skuffet de deg? For meg var det helt strålende at de var dårlig. Helt perfekt det..

Red Rabitt

ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Rune felt F

Fornøyd med seieren i dag, men får å være litt negativ. Vi setter for fanen ikke sjansene vi har til å fulstendig punktere kampen, men slipper rosenborg til. Var ikke mange minuttene om å gjøre før det hadde blitt 3-3
Vi har flere baklengsmål enn innehaveren av 14.plassen i tippeligaen før 17 runde er spillt.
Brann spilte bra i 65-70 minutter i dag. Har vært det samme flere kamper i år. Om vi skal klare ¨å holde LSk, viking og stabæk bak oss på tabellen så må forfanen meg spillerne våre skjønne at kampene varer i 90 min pluss tillegg. Det var likefør det skjedde en skandale i kveld. Vi ledet 3-0. Det kunne fort endt 3-3 eller verre. Det er forjævlig om Viking skal ta gullet i år. Bare for Brann ikke klarer å spille fotball i 90 min.

Takk høyere makter for at det ble lørdagskamp i dag, så vi fikk sterilisert nervene våre på puben etter kampen.

KennethS

tå på Brann

krøvel vellevold

Kampen i går går helt klart inn i gruppen av største Brann-opplevelser.

Vil fortsatt rangere PSV - Brann i 96 som den største, og kanskje sammen med den utrolige semifinalen mot LSK i 95. Så har vi jo også cupfinalen 04 og ikke minst folkehavet på Torgallmenningen sent på kvelden. Den største lettelsen var egentlig da Brann reddet plassen i kvaliken mot Bryne i 1991. Har aldri vært så nervøs som da jeg hørte den kampen på radio og Bryne holdt på å score på overtid - noe som i så fall ville sendt oss ned en divisjon. Så var borteseieren mot RBK i 99 også stor. Det var i en tid da RBK alltid pleide å vinne komfortabelt hjemme, og så snudde vi 0-2 til 3-2!

Men den kampen i går var helt oppimot disse opplevelsene. Det var 20 år med fornedrelser som fikk sin revansj. Det at vi vant en type kamp som RBK alltid pleier å vinne. Det at vi satte spikeren i RBKs siste gullhåp. Det at det kanskje var et maktskifte i norsk fotball vi var vitne til i år. Og da vi ledet 3-0 og HELE stadion kokte, reiste seg og sang med, fikk jeg tårer i øynene. Det var STORT!
Legg ned hele klubben!

gitarbroiler

Ahhhhh... Endelig, ENDELIG skulle en seier mot bartelaget komme. Og det var en fryd å se på hvordan vi kjørte over de i 60-70 minutter. Så kommer Mjelde med sine "genialiteter" igjen, og bytter ut (for meg) banens beste spiller. Bakke var tydeligvis uenig, og mente han hadde mer å gi. Hadde han vært sliten, så skulle jeg ikke sagt noenting, men uansett HELT feil å sette inn å Jaiteh i en slik kamp. Fakiri hadde vært et mye mer normalt bytte. I sluttminuttene på en slik kamp hadde vi trengt muskler og rutine.

Er ogsÃ¥ sterkt uenig med Ã¥ sette innpÃ¥ fyrtÃ¥rnet fra Island. Mjelde burde visst at pÃ¥ slutten av en slik kamp, sÃ¥ ville det bli store rom bakover. En hurtig spiller ville vært mye mer naturlig Ã¥ putte innpÃ¥, ala Huseklepp eller Sjøhage (var jo ikke pÃ¥ benken en gang). Men jeg frykter Mjelde tenkte for mye pÃ¥ deffensiv dødball, noe jo var en av de største grunnene til at Sæternes spilte sÃ¥ mye  :shock:

Med en litt mer taktisk klok trener så hadde vi puttet 5-6 mål i dag, og DET hadde smakt deilig å slått bartepakket med 5--6 mål etter alle de forsmederlige nederlagene de har påført oss.

Forøvrig deilig å se samarbeidet mellom Winters og Helstad. Det blir bare bedre og bedre, også får vi bare håpe Helstad holder seg skadefri utover høsten!!

Xminator

QuoteBakke var tydeligvis uenig, og mente han hadde mer å gi. Hadde han vært sliten, så skulle jeg ikke sagt noenting, men uansett HELT feil å sette inn å Jaiteh i en slik kamp.


Bakke har akkurat ligget nede med krampe, og Jaiteh gjør en grei jobb de minuttene han spiller.

erik1

i e fra bergen-og vi e stolt over det!!!!! :D

gitarbroiler

QuoteJaiteh gjør en grei jobb de minuttene han spiller.


Uenig. syntes han roter det til litt for mye. At Bakke har hatt krampe, betyr ikke at han er skadet eller sliten. Har mange eksempler på folk som har hatt krampe, men som har avsluttet kamper med stor stil!

jkippers

Quote from: "gitarbroiler"men uansett HELT feil å sette inn å Jaiteh i en slik kamp.


Det er ikke noe problem å være enig i det slik det hele utviklet seg. Bakke hadde jo briljert. Men kan vi ane en liten skjult strategi fra Mjelde om å sikre seg at Jaiteh er innpå i nok kamper til å beholde oppholdstillatelsen? NFF sier jo 50 % av alle kamper, men det er vel ikke fra start de mener?

Forøvrig er jeg enigi at denne kampen kan bli stående som et symbol på det paradigmeskiftet vi lenge har etterlyst. RBK er nå endelg detronisert.
Gull 09

vebo

Quote from: "Xminator"
QuoteBakke var tydeligvis uenig, og mente han hadde mer å gi. Hadde han vært sliten, så skulle jeg ikke sagt noenting, men uansett HELT feil å sette inn å Jaiteh i en slik kamp.


Bakke har akkurat ligget nede med krampe, og Jaiteh gjør en grei jobb de minuttene han spiller.


I så fall kunne Hassan spilt, han foretrekker jo sentral midtbane selv.
Tiocfaidh ár lá

eivhelle

Jeg har sett gjennom opptakene fra TV2 suomo og har observert følgende ved 2-0 skåringen. I det pasningen går har Winters bakerste bein ca. 20 cm fra 5 meters streken. Ballen og beina til Helstad og Dorsin er ca. 1.5 - 2 meter innenfor 5 meters streken. Dette innebærer at Winters ligger utenfor både ballen og bakerste RBK spiller og derfor ikke er i offside posisjon.

Forhåpentligvis kan vi nå en gang for alle stoppe all trønder sutring om at kamputfallet ble avgjort av en dommerfeil.

En annen sak er jo at Brann var mye nærmere 5-2 enn RBK var 3-3. For ikke å nevne at Bjørnsson skulle ha hatt frispark etter å ha blitt dyttet vekk av Skjelbreid ved RBKs andre skåring.

vebo

Quote from: "Per"
Quote from: "vebo"Noen bilder av tifoen? Er alltid like spennende da jeg alltid havner under:(


Værsågod
http://www.brann.no/bilder/peruploads/IMG_0650.jpg


Og hva står det i de høyre hjørnene?
Tiocfaidh ár lá

thesevs

Venstre hjørne oppe: Født i Bergen

Høyre hjørne oppe: Bo i Bergen

Venstre hjørne nede: Dø i Bergen

Høyre hjørne nede: SK Brann

Midten: 1908


Ble utrolig stilig dÃ¥ de klarte Ã¥ "synkronisere"  de tre bannerne.. Ã¥rets tifo!
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

krøvel vellevold

Quote from: "gitarbroiler"

Med en litt mer taktisk klok trener sÃ¥ hadde vi puttet 5-6 mÃ¥l i dag,   !!
Legg ned hele klubben!

Klaus_Brann

Dette er noe av det råeste jeg har vært med på!Stemningen var det sykeste jeg har opplevd!Når SPV, uoppfordret, reiser seg strekker armene i været og synger med på Gullet ska hem, da er det noe på gang!
Det forsto hele stadion i går!
En ting som hjalp på stemningen var motstanderen, men det var uansett helt sinnsykt..Gleder meg vannvittig til fortsettelsen. Fint å starte med Bakke i går også.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Erlend

I gÃ¥r sÃ¥ vi endelig hvordan det SKAL være i en toppkamp mot vÃ¥re argeste rivaler.  PÃ¥ banen kjempet de som gale, spilte sitt beste, og det KOKTE rundt hele banen som jeg tror jeg aldri har sett det før.

HELT FANTASTISK!

laxn

Deilig Ã¥ ende 20 Ã¥rs fornedrelse fra barte pakket, deilig Ã¥ slÃ¥ de i en kamp som virkelig betyr noe. Endelig kan vi glemme tapte cup finaler,    0-9, 0-10, pakket som feirer seriegullet pÃ¥ Brann stadion endelig pisset vi pÃ¥ de. Vurderer sterkt Ã¥ innvitere til ekstraordinært slektstemne med møteplikt for trønder delen av slekten.

Brannfrelst

2.10.07-Gullet kom hem!

psv-hasund

Det var digg å være på SPV tribunen. Det var sang i pausen inne i baren og etter kampen. Vannvittig bra stemning. Ja til alkohol servering, ja til flere lørdagskamper og ja til seriegull.

Alastor

SPV = Store Pølse-VIP? Eller er jeg på tur nå.

Så kampen på tv, og stemningen var mektig!

monzilla

Stemningsmessig kommer denne inn på topp 5-listen.

Xminator

Quote from: "Alastor"SPV = Store Pølse-VIP? Eller er jeg på tur nå.

Så kampen på tv, og stemningen var mektig!


Ikke undervurder SPV. Det er ikke gamle sitte som har byttet side. Mange kjente ansikter fra "gamle dager" på SS. Og ett mye yngre publikum enn de som satt på gamle sitte. Jeg har en liten følelse av at en del av de gamle "sittesvinene" ikke helt trives på pølse-vip-tribunen.

Klaus_Brann

Quote from: "Brannfrelst"
En negativ ting:
Hanøy må gå!


Den er jeg ganske enig i. Han trenger da for pokker ikke komme med veiledning på hvordan stemningen skal være, greit at han ber oss dra i gang gullet ska hem, men når han kommenterer det, og ber oss kjøre på med er tåpelig.
Men det verste med han i går, var at han kjørte i gang musikken nesten med en gang etter kampslutt!Da sto det masse folk igjen, og vi kjørte i gang sang, men ble avbrutt av sangen.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Brannmus


monzilla

Hanøy gjør det han har fått beskjed om å gjøre. Noe mer er det ikke å si. De kan gjerne sparke hanøy, men da henter de inn en annen som gjør dønn det samme.

Bombefar

Jeg er veldig enig i at sanger ikke bør dures i gang på anlegget rett etter sangslutt. Vi kunne godt fått stå å synge i noen minutter

HeiaBrann!

Quote from: "Bombefar"Jeg er veldig enig i at sanger ikke bør dures i gang på anlegget rett etter sangslutt. Vi kunne godt fått stå å synge i noen minutter

Ivertfall slikt som igår...vedder på at de fleste på hansa hadde stått ijenn et par ekstra minutter dersom vi fikk synge ifred...

Klaus_Brann

Quote from: "Brannmus"


Tullete.
Hanøy har ikke æren for det. Stemningen var slik før han begynte, og fortsatte enda bedre et stykke ut i 2. omgang, uten hans dirigering. Det med sanggruppen er jo et tiltak som ble satt i gang for å gjøre stemningen bedre ved at man holder riktig tempo, starter nye sanger osv...
Hanøy kan selvfølgelig også gjøre dette, men det ser du vel selv blir teit..
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Brannmus

Sier ikke Hanøy har æren for det, men han er en viktig bidragsyter. Et poeng er at Hanøy ikke bare får med seg et samlet Store Stå, men han kan dra i gang hele Stadion.

Jeg tror flere på SPV, og BT tør å dra i gang litt sang når de vet at nå skal "alle" synge samtidig. Blir ikke så skummelt for dem som ikke vanligvis tør å åpne kjeften.

Go Up