• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Eirik Bakke

Started by lekestuee, July 02, 2007, 03:38:32 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Texas

Enig med mjelde om å la Bakke starte mot RBK. Gleder meg til å se han sette inn et par susende taklinger på riseth.

Belfort

Hjelper ikke med Bakke når han har så lite løpskraft i seg. Bakke er en veldig stasjonær midtbanespiller.

Texas

Quote from: "Belfort"Hjelper ikke med Bakke når han har så lite løpskraft i seg. Bakke er en veldig stasjonær midtbanespiller.


jeg tror bakke kommer til å gi det han har på lørdag. Hvis han ikke presterer så har vi el fakiri og tijan i bakhånd.

Ingo

eg er de/den som ikke ønsket å kjøpe Bakke ifjor, halvskadet og i dårlig form. Endte med at de kjørte Gashi på høyrekant, siden de hadde lagt ut så mye  for han.
Gashi er ikke noe kantspiller, men eg tror han kunne gjort en avgjørende rolle i innspurten i ifjor på sentrale midtbanen.
Bakke mot RBK syntes eg ikke er en god løsning, er redd han er for stasjoner og at han mangler litt tempo.
Håper inderlig at eg tar feil, tijan har riktignok variert litt i din seineste kampene.
Men når vi har selgt Gashi og el fakiri er ikke i kampform er det ikke alternativene så mange.
Mener at PWM har vist så lite at Huseklepp bør få muligheten på venstrekant.

Derabilo

Quote from: "power"Bakke starter sin andre kamp for sesongen. Gleder meg til duellen Bakke- Riseth. Lukter tidlig gult på Bakke.


Det lukter alltid gult av Bakke;)
Bergen ut av Norge -

vebo

Skjønner ikke at noen heller vil la en urutinert 18 åring spille når vi har tre av de beste norske (sentrale) midtbanespillerene i troppen. Jaiteh viste store svakheter mot vif, og virket usikker under det store presset. Han har et stort potensial, men foreløpig matcher han verken Bakke eller Fakiri i form.

Så om Bakke er tilbake i form, bør han være et klart førstevalg, med Fakiri på andreplass.
Tiocfaidh ár lá

KEA


kabelmann

Nå kommer vel både Bakke og Riseth til å ligge dypt på sine respektive lag, så det spørs vel om det blir så mange dueller dem imellom. Antar det bli mer Andresen/Riseth, ev. Winters/Riseth.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

tolind

Lukter grisetaklinger fra Bakke lang vei!!

Håper Mjelde e mann nok til å bytte ut saftbygdgutten med en gang han har fått det gule kortet :=) Ikke klar for å risikere å spille med 10 mann mot snurrebartepakket!
Mens spillerne anført av Ove Thue fremførte en gledesstrålende versjon av lagets sang «Heia Brann!», kom også Friele ut på scenen og hoppet, danset og headbanget sammen med laget - iført ordførerkjede og brannskjerf i en salig kombinasjon.

viks

Quote from: "KEA"


Du er inne på noe vesentlig som Mjelde også poenterer på Brann.no: Viktigheten av å få en god start.

Det er jo ikke akkurat noe vi har hatt for vane i år, derfor syntes jeg det er glimrende å hive innpå rutinerte og "tråkke til som faen" Bakke.
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Ricky


knutern

Var skeptisk til å bruke Bakke før kampen, men bøyer meg i støvet. Herlig kamp i dag!!!

vebo

Henger meg på, Eirik var kongen i dag!
Tiocfaidh ár lá

olebrann3

herlig at han fikk en scoring og, den fortjente han!

jkippers

Bakke var dagens mann mot RBK. Han laget vel knapt et eneste frispark? Jeg hadde sett for meg 2 gule og rett ut før 30 minutter, men han var uhyre disisplinert, bunnsolid defensivt og med mange positive offensive framspill.

ENdelig valuta for pengene!
Gull 09

Alastor

I dag var Bakke excellent rett og slett. Helt strålende!

Ricky

Ekstremt viktig at Bakke viste hva han er god for.. Blir enklere å akseptere en 2008-midtbane uten Andresen om Bakke holder dette nivået videre fremover.

Langhår

Før kampen var jeg bekymret for om Bakke hadde den kamptreningen som skulle til for å møte RBK nå. Jeg fryktet at hans mangel på kamptrening skulle straffe oss kraftig i midtbanekrigen.

I ettertid kan jeg konkludere med at min frykt var ubegrunnet....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Bakke har spilt seg inn på midtbanen - til skadene kommer igjen.

pissepåengen

Herlig jobb i dag av Bakke, kan nesten ikkje vente til han er i toppform:)
Bergen ut av norge!

Ricky

Her er forresten poengene til våre offensive spillere i den alltid like pålitelige VG-børsen...

Bakke 5
Andresen 8
Solli 5
PVM 6
Helstad 7
Winters 7
Bjørnsson 5

blubbin

Hehe, som kjent er alle fotballbørser latterlige, men VG sine er verst.  De som gir poengsummer der kan umulig følge med på kampene.

Stoffi

Quote from: "Ricky"Ekstremt viktig at Bakke viste hva han er god for.. Blir enklere å akseptere en 2008-midtbane uten Andresen om Bakke holder dette nivået videre fremover.



Absolutt. Hvis Bakke nå viser seg som den spilleren vi vet han er, kan savnet etter Andresen bli mye mindre.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Chrisstah

no har hvertfall Bengt Eriksen drete seg på leggen, etter sine uttlalser før kampstart.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Marek

Quote from: "Chrisstah"no har hvertfall Bengt Eriksen drete seg på leggen, etter sine uttlalser før kampstart.


Og det har han jo innrømmet.
ons Ivar skal hem...

Clausthaler

På Saftkokar forumet til Sogndal er den mest aktive tråden "Eirik kom heim att". Jeg har alltid sett på sogninger som ekstremt sindige og jordnære folk men her virker det som om at de virkelig tror at Bakke vil forsake CL kvalifisering for adeccoliga spill mot Alta. Det har faktisk begynt å bekymre meg...

I utgangspunktet virker det det latterlig men når jeg tenker meg om så gikk jo Kvisvik fra et potensielt gull lag til et potensielt nedrykkslag Fredrikstad.

Så det jeg lurer på er hvor lenge kontrakten til Bakke varer og om den klausulen (hvisomatte dersomatte et PL lag eller lignende vil kjøpe ham så skal ikke Brann stå i veien) også gjelder om han plutselig får et akutt behov for å komme "nærmere familien"?
Sogndal kan da umulig ha råd til å kjøpe ham fri og Brann lar ham vel ikke gå for en palle Lerum saft???

Lennono8

I BT i dag ser det ut som om Bakke er tiltenkt kapteinsbindet i 2008, så tviler på at Sogndal er særlig aktuelt...

Xminator

Vil tro Bakke må forlenge med ett par år for å få kapteinsbindet. Men tanken om å bruke ham som kaptein har jeg vert inne på før. Han har erfaring og myndighet nok til det. Kanskje han kan danke en annen kaptein ut av landslaget og ta rollen han var tiltenkt da Rekdal gav seg?

naitsirk

QuotePå Saftkokar forumet til Sogndal er den mest aktive tråden "Eirik kom heim att". Jeg har alltid sett på sogninger som ekstremt sindige og jordnære folk men her virker det som om at de virkelig tror at Bakke vil forsake CL kvalifisering for adeccoliga spill mot Alta. Det har faktisk begynt å bekymre meg...

I utgangspunktet virker det det latterlig men når jeg tenker meg om så gikk jo Kvisvik fra et potensielt gull lag til et potensielt nedrykkslag Fredrikstad.

Så det jeg lurer på er hvor lenge kontrakten til Bakke varer og om den klausulen (hvisomatte dersomatte et PL lag eller lignende vil kjøpe ham så skal ikke Brann stå i veien) også gjelder om han plutselig får et akutt behov for å komme "nærmere familien"?
Sogndal kan da umulig ha råd til å kjøpe ham fri og Brann lar ham vel ikke gå for en palle Lerum saft???


bakke går ikkje til sogndal. ikkje før om mangen år.
at kvisvik gjekk frå eit potensielt gull til nedrykk har ingenting med fotball å gjera

Langhår

Quote from: "Xminator"Vil tro Bakke må forlenge med ett par år for å få kapteinsbindet. Men tanken om å bruke ham som kaptein har jeg vert inne på før. Han har erfaring og myndighet nok til det. Kanskje han kan danke en annen kaptein ut av landslaget og ta rollen han var tiltenkt da Rekdal gav seg?


Håper virkelig det. Etter alt våset med Huseklepp og Andresen trenger vi nå en profil som går foran og sier; JEG BLIR I BRANN!. Det er jo selvsagt hyggelig at Guntveit og Bjarnason forlenger, men vi trenger en av "stjernene" til å gjøre det samme.

Intet hadde gledet meg mer enn en Bakke i toppslag som henviste Andresen til benken på landslaget.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Fabregas

Håper Bakke signerer for noen år ganske så snart. Gjør han det samt har en problemfri oppkjøring blir han etter alt å dømme kaptein, og det med rette. At han signerer ny kontrakt vil og gjøre klubben enda mer attraktiv for spillere vi er interessert i å hente.

Red Rabitt

Blir spennende å se om Brann faktisk satse på Bakke som ny sjef eller ikke. Når Mjelde begynner å snakke om 2-4 nye kan en jo begynne å lure.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

dudo

Så du dette intervjuet? Jeg fikk ikke sett noen nyheter i går, og 1830-sportsnyhetene fra i går er av en eller annen ikke lagt ut på webtv såvidt jeg kan se.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Nå er det plass til 2-4 nye uten at det går ut over den sentrale midtbanen. Med tanke på at to av tre kantspillere har kvalitet på sentral midtbane som det er utrolig vanskelig å finne i markedet, så er det kanskje riktigere å hente en kantspiller til.

Det er også slik at Bakke har kontrakt ut 2008. Han blir ikke satset på med mindre den er forlenget innen overgangsvinduet stenger. Det samme gjelder Hanstveit.

dudo

BA i dag: Bakke hadde fantomresultater i mandagens test, mener selv det er ti år siden han har hatt det samme grunnlaget foran en sesong som nå (jeg minner om at treningene etter ferien begynte i går... ;-p ), og at Brann er den beste klubben han noen gang har vært i når det gjelder fysisk trening. Spesielt det siste varmer, man skulle tro de visste litt om denslags i Leeds og Aston Villa.

Han sier også (igjen) at han ikke har fått vist det han er god for i Brann, og virker å glede seg til sesongstart. Jeg òg, skal man tro Bakke får vi en midtbanespiller vi ikke har sett siden Scharner og Olof. Minst.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Da mangler vi bare underskriften på en kontrakt som gjør at han ikke blir en Martin Andresen i 2008.

Dr. Nansen

Quote from: "Xminator"Da mangler vi bare underskriften på en kontrakt som gjør at han ikke blir en Martin Andresen i 2008.


Det første eg tenkte når eg leste om testen va at Bakke kansje begynte å lure på å satse på england igjen.. Bare en siste gang siden han e i sitt livs form og greier! Han har vel fortsatt en gentlemans agreement vist et tilbud skulle dukke opp..

Hadde vert jævli surt å miste Bakke før vi har sett ka han e go for.

Bruun bør ha et nytt kontraktforslag på bordet i ein brennevins fart.

Langhår

Quote from: "Xminator"Da mangler vi bare underskriften på en kontrakt som gjør at han ikke blir en Martin Andresen i 2008.


Kjenner at jeg ikke orker en ny Andresen-episode med tull og spekulasjoner som kuliminerer med dolken dirrende i ryggen.

Heldigvis har Bakke sagt at han ikke skal gå som bosman, men vi vet jo alle hvor lite et ord betyr i fotball. Vi får bare håpe at Bakke er av den gamle skolen og mann for sin hatt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Innlandsmax

Quote from: "Xminator"Da mangler vi bare underskriften på en kontrakt som gjør at han ikke blir en Martin Andresen i 2008.
For et motbydelig scenario. Grei PR for Brann at spillerne blir skadefrie og kommer i form her, men vi burde da også få høste fruktene av arbeidet (noe man tross alt må si at vi gjorde i tilfellet Andresen).

Uansett: Hvis Bakke tar en Andresen, så skal fyren f*** hakke meg gå barbeint til Tromsø, knele ned for Helge Haugen og ydmyk uttale følgende: "Tilgi meg, gode, sterke ballvinner på midtbanen for at jeg ved min blotte tilstedeværelse, ikke ved utkonkurrering i ferdigheter, men kun fordi jeg var tilstede og kom fra utlandet med et "navn", satte deg på benken, og til slutt sendte deg til isødet her nord. Tilgi min store skyld."

Men som Langhår sier: Vi får sette pengene på skolen, mannen og hatten.

fortune

At Bakke blir tatt ut på landslaget er vel omtrent det siste vi trenger, for nå kommer han helt sikkert til å bli skadet..

Om Bakke fratar Andresen plassen og kapteinsbindet ville det nesten vært verdt det uansett om det medførte at Bakke bare spilte landskamper...
First is first, second is nothing

peteE

Krever liksom ikke noen 5-årskontrakt. Men Bakke burde absolutt gå med på en kontrakt ut 09 eller 2010-sesongen (satan årene går fort :O )

Brann_copper

Endelig Bakke, endelig! Inne i landslagsvarmen igjen og bedre trent enn på mange år. Jeg gleder meg til å se ham spille skjorta av Andresen i to ganger nitti i serien, samt landslagsskjorta i samme slengen!
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Langhår

Fint for Bakke, dumt for Brann. Denne kampen er vel tre dager før seriestart. Dessuten vet vi jo alle at han kommer til å trø til 100% og det øker selvsagt faren for skader. På toppen av det hele øker vel sjansene for et ny tur til øyriket om han skulle slå til på landslaget igjen.

Den bebudete kontraktsforlengelsen hører vi lite om, og enn så lenge er Bakke en billig mann for et engelsk lag som ønsker seg en mann som beviselig holder nivået. Nå får han et nytt utstillingsvindu.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Fabregas

Jeg tror Bakke signerer, jeg er nesten sikker på at han ikke stikker som bosman, MEN: Kan du få signert den kontrakten RBH så vi slipper å ha mareritt om dette? Bakke har kapteinsbindet, han har god lønn og han har en lovnad om at Brann vil slippe han om en engelsk klubb vil ha han. I tillegg tror jeg Bakke har et voldsomt ønske om å klare det Andresen klarte i fjor. Møtte han etter den utrolige Lyn-Kampen og han var selvfølgelig glad men ikke akkurat i ekstase. Han vil vinne et gull der han hele veien har spilt en sentral rolle, både som spiller og leder.

Og hvorfor har nesten ingen journalister begynt å pepre de med spørsmål om hvorfor Bakke ikke signerer ny kontrakt? Andresen var jo oppgitt over disse lenge før serien begynte.

De sa jo så tidlig som i fjor høst at kontrakten straks skulle signeres, hva skjer? Hanstveit, Helstad og Sigurdsson er vel og spillere det bør forhandles med så kjapt som mulig. Venter vi lenge nok må vi "kjøpe" de på nytt som med Huseklepp. Det blir svindyrt og vil rett og slett neppe gå.

Innlandsmax

Problemet er vel at gutta snakker sammen i garderoben, og syns Huseklepp har gjort det riktig så bra, og har vist en modell til etterfølgelse. De beste spillerne (som man ikke kan sette ut av laget uten å svekke det betydelig) kan gamble på denne type oppførsel. "Jeg kjenner min verdi, og vil ha uttelling for den..."

dudo

Spørsmålet er jo om noen av dem er så dum å tro at Hardball vil sitte klar med pengesekken åpen til hver eneste spiller. De snakker nok sammen ja, men de leser nok også avisen og ser at Huseklepp høyst sannsynlig var et spesialtilfelle.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Kanskje ikke Hardball, men kanskje Røkke, Fredriksen eller en av de andre som IKKE har som mål å tjene penger på innsatsen, noe Hardball har som mål, vil åpne pengesekken.

Bakke har perfekt alder for den kommende kvalifiseringen til VM. I ett eventuelt sluttspill er han 32/33 år, og bare det burde være grunn god nok til å signere for 3 år i Brann der han vil få vist seg frem for landslagsledelsen og har ett sportslig og medisinsk apparat som tar vare på ham som stjernespiller og ikke stallfyll som i England.

Helstad og Fakiri er i samme kategori. 33 år i ett sluttspill og perfekt alder. De 3 vil sammen kunne dominere norsk fotball de neste 3 sesongen, og jeg har vanskelig for å skjønne at noen kroner ekstra på bok skal være verdt risikoen for å havne i ingenmannsland. Norsk fotball har rikelig med eksempler på slike. Jeg er for eksempel 110% overbevist om at "fantastiske" Lundekvam hadde hatt 3 ganger antall landskamper om han hadde spilt for Brann og ikke Southampton.

Innlandsmax

Liker resonnementet, Xminator, og syns det virker rimelig virkelighetsnært. Setter pengene på dette! Bakke har i mine øyne til gode å etablere seg som helt i Branntrøya. Gode tilløp, stort potensiale - ingen tvil. Men ekstraordinære prestasjoner over en viss tid...? Tja.... På tide å levere nå, Bakke. I første omgang betyr det å signere uten at det skal koste Brann skjorta.

dudo

Det var en artikkel i BA i går som var noe sånt som "ferdig uten Brann", men jeg fikk ikke lest den, sto det noe nytt?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator


Go Up