• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann2...

Started by Kararay, May 21, 2007, 11:48:27 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Brannmus

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5531

Brann 2 gikk i kveld på sitt tredje tap på rad. Tilfeldigvis i den tredje kampen på rad uten A-lagsspillere. Brann 2 har vel faktisk ikke tatt poeng uten A-lagsspillere denne sesongen har de?

Kan skjønne at Mjelde og Co bruker andre laget inni mellom. Hadde det ikke vært for dem, så hadde dette laget vært i fare for å rykke ned.

Så er spørsmålet. Hadde disse guttene blitt bedre om de viste de fikk spille (sammen) hver uke? Eller er det rett og slett ikke de talentene som Brann skal satsepå i fremtiden?

Nixon

Quote from: "Brannmus"Eller er det rett og slett ikke de talentene som Brann skal satsepå i fremtiden?


Det lurer jeg litt på også. Hvor kommer disse spilleren fra? For det kan umulig være de beste i sin årsklasse her i Bergen. Det nekter jeg å tro. Har sett de i en del kamper i år og er ikke imponert selv om de spiller jevnt med noen av lagene i 3. divisjon.
Rød makt på Hansa

Belfort

En farse dette 2. laget. Brann burde hatt 2.laget sitt i 2 divisjon for og gi god kamptrening til de nest beste. Forskjellen mellom 2 og 3 divisjon er stor. Men som jeg har sagt før, Brann er i fullstendig villrede om hvordan de skal satse på andre laget.

Xminator

Og å holde laget i 2. divisjon ville bety å slite ut A-stallen i 2. divisjon istedenfor der den er ment å spille - i eliteserien.

Nixon

Quote from: "Xminator"Og å holde laget i 2. divisjon ville bety å slite ut A-stallen i 2. divisjon istedenfor der den er ment å spille - i eliteserien.


Det er ikke noe poeng å rykke opp hvis man ikke har en gjeng virkelig gode unggutter som kan være grunnstammen på andrelaget, slik Brann hadde for noen år siden. For fordelen med Brann2 i 2. divisjon er selvsagt at A-lagsspillerne får et bedre kamptilbud når disse av ulike årsaker trenger kamptrening.
Rød makt på Hansa

jako

Skremende at vi har så dårlig juniorlag at de ikke klarer å bite fra seg i tredje div.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Brannmus

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5751

Det sa det ikke kunne bli gjort, men her er beviset.

Brann 2 vant i dag 3-0, borte, mot et av topplagene i avdelingen. Og de klarte det uten en eneste forsterkning fra 1.laget.

Meget hyggelig etter en sesong med mange skuffelser for ungguttene sikkert.

Go Up