• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tommy Knarvik's tur til å syte

Started by Breiflabben, May 11, 2007, 14:39:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Breiflabben

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1040013.ece

Ja ja så var det Tommy Knarvik sin tur til å gi Brann et stikk igjen. Tror han og Erik Mjelde bytter på det. Et par surmagede utblåsninger i året til media fra begge to for å fordøye bitterheten av at de ble veiet og funnet for lett for Brann.
Fy faen så glad jeg er for a vi er kvitt den sutrekoppen.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

T*E

Større sutrekopp skal du lete lenge etter! Gleder meg til å bue på han i morra altså!  8)
ignaturen er ikke fjernet grunnet ikke bruk av bilde!

viks

Kampene mot Brann er jo "Tommys fiftheen minutes of fame" 2 ganger årlig...

Er bedre nå, enn når BA kjørte han på førstesiden annenhver uke..Så kan fint leve med disse oppgulpene hans når de kommer såpass sjelden..

Bør forresten ikke aplauderes på han i morgen..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Kent


kapteinen

Og du må for all del ikke gå til sogndal eller bryne for der fikk han heller ikke sving på karrieren, og hvis ikke han kan få sving på karrieren der greier ingen det.
Z

megleren

Tommy mener sikkert at de som trente de lagene ikke var rette trenere for han. Og at den mannen blir dratt fram her på forumet er meg en gåte. Alle her burde forbigå denne sutrekoppen i stillhet.
r og blir et sittesvin på Hansa

Mick

Mannen var jo ikke god nok for laget, at han fortsatt bærer nag ovenfor Brann er utrolig. Han må være skikkelig langsint, begynner jo å bli et par år siden nå. Uttalelsene hans om at Thodesen er en bedre trener enn Mjelde og at Huseklepp må gå fra Brann for å bli god virker også helt unødvendige og nesten litt bittre. Mulig det er media som vinkler det sånn, men det begynner å bli en gjenganger med Knarvik og E.Mjelde sytende i media sånn cirka to ganger i året. Hvor mange artikkler om Knarvik og hans forhold til Brann har det vært de siste to døgnene 4-5? Vel la de breske seg mens de fortsatt ligger så høyt på tabellen, men de skal være forsiktige med å være for breske. Det er kort vei til kvalikplassen: 3.poeng
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

cpu

Hmmm - Noen som har fundert over hvorfor dette skjer to ganger i året? Jeg mistenker noen jounalister med ferdige svar i sekken som tar en prat med Knarvik og/eller Mjelde når det nærmer seg kamp mot Brann. Tror nok at vinklingen og artikkelen hadde vært den samme uansett hvordan de svarer.

Tom C

Selv om man selvølgelig, som en debattant sier lenger oppe her, bare burde forbigå sutreren i stillhet, så klarer jeg ikke å la vær å irritere meg over en ting. Hvorfor nevnes det aldri at han spilte like jævlig dårlig både i Sogndal og Bryne som han gjorde i Brann...? Han må jo ha såpass selvinnsikt at han skjønner at når han ikke engang er god nok for disse lagene, så var det en god grunn til at han ikke klarte å spille seg til fast plass på Brann. Eller forresten... selvinnsikt..? Kanskje ikke...
Aldri mer Obos....

Tore Larsen

La no denne tullingen drite seg ut iblant, jeg gidder ikke hisse meg opp over gulpet han serverer til tider.

Han er kun en bitter liten mann som tror han er Guds gave til fotballen......en middelmådighet spør du meg....
Mvh

Tore

Langhår

I tillegg til nevnte klubber var også Knarvik på prøvespill i Tromsø før Sandefjord forbarmet seg over ham. Også hos TIL, som ikke akkurat er kjent for å skusle bort talenter ble han avvist.

Han gjør det bra nå i en klubb der han ikke har noen seriøse konkurrenter, men akkurat som han anbefaler Huseklepp og dra herfra er det vel på sin plass og advare større klubber mot å hente Knarvik. En mann som surner så snart noen puster ham i nakken i forhold til laguttak.

Både ham og Erik Mjelde framstår som sutrete og ingen av dem hadde fått plass på Brann idag heller.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Bossmann

Quote from: "Langhår"I tillegg til nevnte klubber var også Knarvik på prøvespill i Tromsø før Sandefjord forbarmet seg over ham. Også hos TIL, som ikke akkurat er kjent for å skusle bort talenter ble han avvist.

Han gjør det bra nå i en klubb der han ikke har noen seriøse konkurrenter, men akkurat som han anbefaler Huseklepp og dra herfra er det vel på sin plass og advare større klubber mot å hente Knarvik. En mann som surner så snart noen puster ham i nakken i forhold til laguttak.

Både ham og Erik Mjelde framstår som sutrete og ingen av dem hadde fått plass på Brann idag heller.


Han prøvespilte også for diverse danske klubber, uten hell. En nepe og en nisse.

Go Up