• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stikker Andresen?!

Started by tolind, December 18, 2006, 12:07:57 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Marek

ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Belfort"Martin sa det ganske klart: han vil vinne! Derfor må dette harmonere med RBH sine planer. Hvis RBH skal endre politikk nå og satse på ungutter fra Frekhaug og Loddefjord stikker Martin,så enkelt er det.


selfølgelig ambisjonene gull 07! det er jo bare se på stallen! vi har god nok stall til å kjempe i toppen! Mjelde har jo sagt at 50 poeng er målet 07.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Xminator

Deg om det. Jeg så en utilpass Andresen som ikke likte å bli spurt om akkurat dette. Jeg ser en potensiell bosman.

Det er jo selvfølgelig en mulighet for at han er blitt vant til at folk hører på ham selv om han snakker utydelig.

Egentlig burde de sende samtlige spillere opp på fløyen og rope ut over byen "VI VIL TA GULL". Ikke hviske det i intervjuer innerst i en krok...

BRANN - FOR ALLTID

Martin bli i hvert fall ut sesongen. http://fotball.bt.no/eliteserien/article72502.ece

Men det er vel ikke godt nok? Hvis MIM skal være litt konsekvent kjeppjager han vel MA (i likhet med skottene) fra treningsleiren under solen. Alle de nevnte har jo bare 1 år igjen av kontrakten......
RANN - FOR ALLTID

Marek

MIM droppe MA? HAH, ja det skulle jeg likt å sett, han turte jo ikke å droppe CM engang.
ons Ivar skal hem...

Nixon

Nå lurer jeg virkelig på hva som kommer til å skje. Vil Brann la Martin spille ut sesongen uten at det skjer noe med kontrakten? Brann har vært ganske kategorisk på at det er uaktuelt. Det er snakk om mye penger her dersom han forlater oss gratis.

Og jeg tror neppe disse spekulasjonene gjennom en hel sesong vil gjøre Brann til et bedre lag eller MA til en bedre spiller.

Selv om vi selvsagt får mye å skrive om...
Rød makt på Hansa

pidre

Quote from: "Nixon"Nå lurer jeg virkelig på hva som kommer til å skje. Vil Brann la Martin spille ut sesongen uten at det skjer noe med kontrakten? Brann har vært ganske kategorisk på at det er uaktuelt. Det er snakk om mye penger her dersom han forlater oss gratis.



Mjelde har jo uttalt at det er uaktuelt å gå til seriestart med spillere som ikkje ønsker å bli i klubben!

Altså - skriv ikkje Andresen under ny kontrakt før seriestart, blir han vel ikkje å sjå i raud drakt heller....

Nå kan jo sjølvsagt Mjelde drite i kva han sjølv har sagt og likevel la Andresen spille...
Saludar a los monos!

pidre

Kan det være slik at dette er fortsettelsen på POL vs Mjelde? Er det nå Andresen vs Mjelde? Er det denne gang Andresen som stiller ultimatum....
Saludar a los monos!

Strandlien

MA hadde jo en klar målsetting når han gikk til Brann. Han skrev under på en 3 års kontrakt. I løpet av de 3 årene skulle han vinne gull med Brann. Det er målet hans, egentlig uansett hvor han spiller. Han vil ta gull! Da har han 1 år igjen å gjøre det...

Det har nok ingenting med personen Bruun-Hansen å gjøre. Bruun-Hansen er Branns øverste sportslige ansvarlig, og MA vil ha det fra sjefen sjøl hva som er målsettingen og hvordan de skal nå den. Er ikke målsettingen gull, så passer det ikke med MAs målsetting. Da er det bye, bye...

Dette skjønner jeg. Mannen vil vinne gull. Vil ikke Brann det, så finner MA en annen klubb som vil det...

Vil vi vinne gull?

Superjack

Jeg tror ikke vinnerviljen og innsatsen til MA blir mindre om han ikke har skrevet under kontrakt med Brann.

Uansett om MA skriver under eller ikke så bør Brann bruke han for alt han er verd, sportslig, hele sesongen.
Det hjelper iallefall ikke på om vi kommer til seriestart uten MA sin underskrift og benker mannen, han får nok ikke mer lyst å skrive under da.

Så må folk tenke på hvor mye/lite Brann sitter igjen med om MA blir solgt. Sett at han blir solgt for 10 mill, så sitter brann igjen med maks og etter anndelen Brann betalte i overgangen hans så er det vel bare 2-3 mill igjen til Brann. For det beløpet får de ikke kjøpe en middels god 1. divisjonsspiller en gang.
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: "Superjack"Jeg tror ikke vinnerviljen og innsatsen til MA blir mindre om han ikke har skrevet under kontrakt med Brann.


Ikke bevisst. Men det er lett for å bli påvirket av all støyen som kommer til å bli. Men han kan jo selvsagt få en kanonsesong. Det er forsåvidt ikke det som er viktigst.

Quote from: "Superjack"Så må folk tenke på hvor mye/lite Brann sitter igjen med om MA blir solgt. Sett at han blir solgt for 10 mill, så sitter brann igjen med maks og etter anndelen Brann betalte i overgangen hans så er det vel bare 2-3 mill igjen til Brann. For det beløpet får de ikke kjøpe en middels god 1. divisjonsspiller en gang.


Investorene har tidligere vist stor vilje til å pløye penger etter spillersalg tilbake til Brann. Så Brann har en stor mulighet til å få en ganske stor andel av de pengene.
Rød makt på Hansa

BRANN - FOR ALLTID

Hvis en så sentral mann som MA tror han kan gå uforstyrret hen å fullføre en 3-årskontrakt lever han ikke helt på samme planet som Bergens-pressen...Det kommer til å bli så mye fokus på dette at det sportslige kommer til å havne fullstendig i skyggen av spekulasjonene omkring MA's valg.

Enten forlenger han eller så må BRANN ha såpass baller og være såpass konskvent at de selger han (men jeg håper selvføølgelig i det lengste at MA signerer)
RANN - FOR ALLTID

jako

Quote from: "Belfort"En ting er nå sikkert. Undertegner ikke Martin etter samtalene med RBH så vet vi hva grunnen vil være.


Hva da? Eller bare tror du hva grunne er?
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

BRANN - FOR ALLTID

Da er vel grunnen at BRANN  ikke vil vinne gull da? Da blir nokRBH gammel i høvdingrollen. Jada!
RANN - FOR ALLTID

Rune felt F

Quote from: "Superjack"
Så må folk tenke på hvor mye/lite Brann sitter igjen med om MA blir solgt. Sett at han blir solgt for 10 mill, så sitter brann igjen med maks og etter anndelen Brann betalte i overgangen hans så er det vel bare 2-3 mill igjen til Brann. For det beløpet får de ikke kjøpe en middels god 1. divisjonsspiller en gang.


Men dersom han blir solgt for 10mill, så sitter Brann igjen med investorer så ikke har tapt enorme beløp på dette kjøpet, og kan da være villige til å invistere i en ny spiller i den prisklassen. Om MA blir rent tap for investorene er nok de litt mer forsiktig med lommeboken ved senere anledninger. Vil jeg anta. Skulle MA forsvinne så skal nok Brann klare å bite fra seg i år og. Men da trenger vi en ny nøkkelspiller.

steinbygger

Nå har ikke jeg full kontroll over når overgangsvinduene er åpen, men det stenger vel ett ved utgangen av januar (er vel åpen litt til for Norge og ett par andre land). Jeg kan ikke se at det er noen Norske lag som betaler 10-12 mill for MA når han bare har ett år igjen av avtalen sin med Brann, neste internasjonale vindu som åpner er vel i juli og det er vel også begrenset hvor mange utenlandske lag som åpner eurosekken på vidt gap for en som nærmer seg 30, har 4 mnd igjen av kontrakten og som ikke har lykkes i utlandet de gangene han har forsøkt seg. Jeg vil tro at hvis MA blir solgt så blir ikke prisen mer enn max 5-6 mill

Corran

MA blir ikke solgt
Mest sansynlig så signerer han for et eller 2 år til eller så blir han enige med Brann om å gå ut kommende sesong og ta diskusjonen da (om enten å gå eller forlenge)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Atlet Orvanger

Selvfølgelig er målsetningen til Brann gull denne sesongen. Alt annet vil jo være latterlig, men jeg regner med MA vil vite noe om hvordan dette skal oppnås.

MA har på ingen måte svart til forventningene jeg hadde til han før han signerte, og jeg har sett han bedre både på landslaget og i tidligere klubber. Men om MA skulle virkelig slå til og være den som hjelper Brann til seriegull i år er dette LANGT mer verdt en de stakkars millionene vi eventuelt hadde fått for han nå (sett at han ikke signerer).

foofighter

Leser på bt.no at Andresen ikke har noe hastverk, men uansett kommer til å bli her ut sesongen.

Hvis han ikke skriver kontrakt før sesongen så bør han settes på benken. Det er min mening.

olebrann3

det syns jeg var en dum idè...
gi mannen det han vil ha, han er sykt viktig for klubben... Ikke bare på banen men spillere velger faktisk Brann for de har Andresen...

pedro

Håper og tror at MA fullfører kontrakten og kommer gratis tilbake til Stabæk, men noe sier meg at han før eller siden kommer til å spille for vif, som er den andre klubben ved siden av Stabæk han har uttalt at han har sympatier for (tro det den som kan).
Dersom MA blir kjeppjaget fra Bergen i år har Stabæk ikke råd til ham og han kan ender opp i slummen (grøss). Dersom han går ut kontrakten uten å signere en ny havner han nok i Stabæk igjen. Signerer han ny kontrakt med Brann blir vel det hans siste?
Det står og faller på Branns satsing, selv om tonene fra vif (Aalbu) er temmelig forsiktige i disse dager. Ikke noen store ord om gull der heller.
Martin hater lsk og rbk er enda lengre unna sivilisasjonen enn bergen.

Men man vet aldri med MA. Han tar utradisjonelle valg og har en merkelig rådgiver. Kan fort finne på å kjøpe seg ut av kontrakten sin dersom brann ikke satser nå og han ikke vil bli ut kontraktstiden og 'kaste' bort et år.

Nok pjatt. kjedelig tid av året. Hvordan er været hos dere da?

monzilla

Ser ingen grunn til at MA skal velge Stabæk ovenfor andre klubber, som fekst VIF, RBK og Brann. Tror han blir jeg.

Xminator

Vi kan ikke gå til seriestart med kaptein uten kontrakt. Han er jo bosman en gang i sommer! Ikke la seg påvirke? Klart han lar seg påvirke. Her snakker Andresen med kløvd tunge. Frem til han signerer ny kontrakt med Brann ser jeg ett motiv her; bosman. Mer stoler jeg ikke på en fotballspiller i 2007.

Kjell249

Hvorfor er han Bosmann i sommer? Han signerte en 3 årskontrakt og det var akkurat rundt årsskifte 2004-2005 hvis jeg ikke husker feil.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Chrisstah

korti går kontrakten ut? er det sånn at han kan forhandle med klubber 6mnd før kontrakten går ut?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Langhår

Andresen skuffer med det siste utspillet. Dersom han virkelig ikke har tenkt å signere ny kontrakt, må klubben gjøre noe. Som Xminator sier så går det bare ikke an å ha en kaptein som kan begynne å forhandle med andre klubber allerede til sommeren. Altfor mye fokus vil ligge på det, og en kaptein skal være et godt eksempel og en stabil leder.

Nei han må bestemme seg for hva han vil. Et utmerket kompromiss dersom han er usikker er å forlenge kontrakten med ett år. Det er den eneste løsningen slik jeg ser det, dersom han nekter å signere en langtidskontrakt.

Andresen må forstå at den situasjonen han nå setter klubben i er utålelig. Det går bare ikke. Kanskje han virkelig vil bort og gambler på at Brann vil selge om han nekter å signere? Det lukter ren utpressing av dette her. "Få penger nå, ellers jeg går gratis om ett år".

Dersom han har tenkt å gå gratis om ett år og la oss leve med spekulasjoner og tull og tøys hele neste sesong, så har Brann etter mitt syn bare en løsning om de skal kunne gå med hodet hevet. Selg ham.

Ingen spillere er viktiger enn klubben, selv om de måtte være landslagskaptein, Skeidar-arving og hete Martin Andresen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Helt enig med Langhår.

Vil han ikke forlenge bør han selges og i all fall må han miste kapteinsvervet.

Hadde jeg vært Andresen så hadde jeg også følt litt lojalitet overfor en klubb som har ofret så mye for å redde en karriere som ikke så så lys ut for senest et år siden. Men jeg forventer det ikke av ham, han må jo også tenke på sin egen karriere.

Men jeg klarer virkelig ikke å se at Brann ikke satser mot gull, så da må de i så fall være andre ting.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

SKBMiller

På tide at Brann setter noen krav til MA. spekulasjonene ødelegger for klubben. signer innen en uke ellers selger vi deg burde MA fått beskjed om. klart blir for dumt  benke en så god sommer på trass i sommer om han blir. men kaptein kan han ikke være!

det med at han lover å bli ut sesongen er det dummeste jeg har hørt. og noe av det skuffende jeg har hørt også. tror de fleste vil at han skal bli solgt nå så vi får en erstatter framfor at han forhandler med klubber denne sesongen og går gratis i høst

vebo

Quote from: "Chrisstah"korti går kontrakten ut? er det sånn at han kan forhandle med klubber 6mnd før kontrakten går ut?



Ja, en kan forhandle og skrive kontrakt for ny klubb seks mnd før. Han må derimot holde seg i klubben frem til datoen. Noen klubber velger derimot å slippe spillere før. Ikke holde på "dead meat", heller utvikle andre.
Tiocfaidh ár lá

Marek

Quote from: "pedro", men noe sier meg at han før eller siden kommer til å spille for vif, som er den andre klubben ved siden av Stabæk han har uttalt at han har sympatier for (tro det den som kan).
Dersom MA blir kjeppjaget fra Bergen i år har Stabæk ikke råd til ham og han kan ender opp i slummen (grøss).


VIF har vel ikke særlig med penger, mitt forslag er om han ikke vil skrive under så bytter vi ham mot Grindheim!
ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Marek"
Quote from: "pedro", men noe sier meg at han før eller siden kommer til å spille for vif, som er den andre klubben ved siden av Stabæk han har uttalt at han har sympatier for (tro det den som kan).
Dersom MA blir kjeppjaget fra Bergen i år har Stabæk ikke råd til ham og han kan ender opp i slummen (grøss).


VIF har vel ikke særlig med penger, mitt forslag er om han ikke vil skrive under så bytter vi ham mot Grindheim!


det hadde nok aldri skjedd
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Marek

ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Marek"Hvorfor ikke?


hallo ringer det ingen bjeller? andresen på vei mot slutten av karieren
grindheim sin har såvidt begynt. ville bare vært dumt av vif å gjøre det.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Marek

Quote from: "Chrisstah"hallo ringer det ingen bjeller? andresen på vei mot slutten av karieren
grindheim sin har såvidt begynt. ville bare vært dumt av vif å gjøre det.


Er jo nettopp det som er det genilale! Påstår du at VIF aldri har gjort dumme ting på overgangsmarkedet før?
Dette er min løsning, noe jeg hadde vært meget fornøyd med.
ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Marek"
Quote from: "Chrisstah"hallo ringer det ingen bjeller? andresen på vei mot slutten av karieren
grindheim sin har såvidt begynt. ville bare vært dumt av vif å gjøre det.


Er jo nettopp det som er det genilale! Påstår du at VIF aldri har gjort dumme ting på overgangsmarkedet før?
Dette er min løsning, noe jeg hadde vært meget fornøyd med.


jo de har det! men har vel egentli vært mest på kjøpefronten hadde ikke sagt nei takk, er faktisk en god ide Marek. men personlig så kommer det nok aldri til å skje! hadde vært bra visst Grindheim hadde kommet til pga Hjemlengsel til vestlandet sånn pga av familien unnskyldning vetdu;)
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

OmOssSjølOgHansaøl

Eg tror bare uttalelsen til BT var et forsøk av Andresen på å si at han har tenkt å fortsette i Brann, men at han ikkje har bestemt seg for kor lang han vil at neste kontrakt skal være.

Andresen vet nok det som alle andre vet: Hvis han vil bli en sesong til, må han forlenge kontrakten innen sesongen starter, eller innstille seg på enten
a) å bli solgt, eller
b) miste Mjeldes gunst, kapteinsbindet og autoriteten i laget.
Det siste e neppe aktuelt for ham.

Så når han lover å bli ut sesongen, tror eg han mener at han vil forlenge for minst ett år til. I realiteten e det eneste måten han kan bli ut sesongen.

Men det vi kan fortsette å spekulere i, e om han vil signere for ett, to eller tre år til i Brann.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Rune felt F

Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Marek"Hvorfor ikke?


hallo ringer det ingen bjeller? andresen på vei mot slutten av karieren
grindheim sin har såvidt begynt. ville bare vært dumt av vif å gjøre det.


Iflg Brann.no fyller MA 30 i februar... Skulle tro han har 4-5 år igjen om han holder seg skadefri. han kan gjøre mye for Brann de årene. En eventuell erstatter vil lite sannsynlig spille så lenge. Selv om det muligens kunne vært bedre økonomisk, men det er aldri sikkert. å bytte vekk MA mot Grindheim, er et dårlig bytte. Eneste spiller fra 06-sesongen i TL som kunne vert en fullgod erstatter sportslig sett er Koren, men det er uansett for seint. En spiller som er i begynnelsen av 20-årene med MA'sine kvaliteter vil mest sannsynlig ønske seg til en større liga og lommebok.

Nixon

Brann (i BT) melder at det er uaktuelt å starte sesongen med en Andresen som ikke har forlenget kontrakten.
Rød makt på Hansa

Xminator

Spørsmålet er om NFF går med på å utsette sesongen til Andresen har bestemt seg :)

Franky

eg tror ikkje han bestemmer seg.....:-\ men seriegull og han går gratis eller salg? hva syns dokker? eg velger seriegull...

Nixon

Quote from: "Xminator"Spørsmålet er om NFF går med på å utsette sesongen til Andresen har bestemt seg :)


RBH vet sikkert hvordan!:)

BT har nå lagt ut saken:
http://fotball.bt.no/eliteserien/article72663.ece
Rød makt på Hansa

olebrann3

Brann må gi et tilbud han ikke kan si nei til. Vist de gir han 1 mill på sign on fe og litt høyere lønn en han har i dag så tipper eg han blir og da er det ikke noe problem

BRANN - FOR ALLTID

1 mill??? Ikke om det snør oppover i helvete! Tipper de må ut med i hvert fall det 5 doble....Men det bør jo være en grei sak. Vollvik! Kor e du?
RANN - FOR ALLTID

Xminator

Vollvik er prøver å ligge litt lavt i terenget om dagen ;) Uten at vi trenger å spre flere rykter enn høyst nødvendig.

Og det skal nok mer til enn en million. Er rimelig sikker på at Brann må ut med nærmere 10 mill totalt for en ny 3-årskontrakt (inkludert lønn i de tre årene).

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "Xminator"Vollvik er prøver å ligge litt lavt i terenget om dagen ;) Uten at vi trenger å spre flere rykter enn høyst nødvendig.

Og det skal nok mer til enn en million. Er rimelig sikker på at Brann må ut med nærmere 10 mill totalt for en ny 3-årskontrakt (inkludert lønn i de tre årene).


Tror det er et godt anslag på totalpakken. Men det er jo nærmest gi-bort-pris spør du meg (nå er det jo ikke jeg som skal betale da...)!
RANN - FOR ALLTID

Snublefot

Tror dere virkelig pengene er det som stopper MA andresen, som har kista full av gull allerede?

Tror ihvertfall ikke jeg.

Jeg tipper det hele går ut på at MA vil vinne noe.. han vil vite at når karrieren er over, så er det ikke bare penger han sitter igjen med, men seriegull blant annet.. hvis han mener MONS og Brann kan ta gull, så blir han, hvis ikke stikker han, tror det er ganske enkelt i grunn.

pluss familien da.. teller sikkert inn.. håper det er lenge til det regner i 70 dager i strekk i bergen igjen.. kan ikke akkurat forsterke lysten til å bli=)

olebrann3

men vist alle skal hjelpe med å kjøpe spillere må de komme å hjelpe så vi ikke mister de og.

Hardball eller Volvik eller trond mohn det ser ut som vi trenger hjelp igjen

thesevs

Ene dagen skriver avisene om god stemning på treningsfeltet på La Manga, Andresen skal snakke med Bruun-Hansen om fremtiden osv.
Så kommer "sjokk-overskriftene" med Andresen kan forsvinne ++
Snakk om å spre tvil...

Tror ærlig talt at fyren kommer til å bli i klubben, men at han skviser Brann for litt mer penger i lønn...greit nok, vi trenger en så stor profil i klubben. At han skal forlate Brann til fordel for en norsk klubb er nok utelukket - som enkelte har nevnt her er nok FCK et mer reelt valg om dette skulle skje.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

vebo

Jeg er skeptisk til Branns forsøk på "utpressing" her. Redd for at Martin er litt sær når det gjelder slike situasjoner. En ting er at de snakker om de seg i mellom, en helt annen er å snakke med media om det.

Foreslår for min del en aksjon snart. Banner på flesland når de kommer tilbake, underskriftskampanje, kronerulling, torpedo;)
Tiocfaidh ár lá

Belfort

Dette løser seg hvis RBH gir klare garantier om at Brann skal kjøpe etablerte stjerner i fremtiden også. Hvis dette ikke er planen til RBH så forsvinner Martin.

Go Up