• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stikker Andresen?!

Started by tolind, December 18, 2006, 12:07:57 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Franky

eg tror det ikkje er noe bedre om vi slepper han til stabæk enn til vif... det laget blir farlig iår.


men http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article74425.ece

litt usikker kordan eg reagerer på at han ikkje kan garantere at han er her ut sesongen...

Doffen85

http://fotball.adressa.no/eliteserien/article74426.ece

Helt enig med direktørene i de andre klubbene her (selvom de selvfølgelig ønsker Andresen vekk fra Brann). Kan ikke ha et Brannlag som to måneder før seriestart har to nye overskrifter hver dag med en kaptein som ikke klarer å bestemme seg! Enten skriver han ny kontrakt, ellers kan han spille fotball i Vålerenga, Stabæk, Lillestrøm eller hva faen....

Brann_copper

Det er i grunnen et par interessante uutalte budskap i de formuleringene Martin kommer med på slutten. Se bare på dette..



Det han egentlig sier er:

... den neste kontrakten min kan bli den siste, men det overlater jeg til BRANN og Moe...

Den neste kontrakten skal han altså inngå med Brann. Ingen planer om noe annet altså. Jeg tror Martin driver med et motivasjonsspill på høyt nivå. Han sår tvil om hvorvidt han kommer til å signere på en ny kontrakt med Brann helt frem til seriestart, eller kanskje enda lengre. Så plutselig bestemmer han seg for å satse videre med Brann og gir dermed klubben og medspillerne et kjempeløft, akkurat når de trenger det mest. Dessuten benytter han situasonen maksimalt overfor klubbledelsen mht å forsterke stallen. Smart kar den Martin, en virkelig bridge-spiller....
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Kirk

Foreløpig bidrar vel kun usikkerheten til nøyaktig det motsatte, ved at eventuelle nye spillere vegrer seg for å signere med Brann.

Brann_copper

Jeg er ikke så sikker på det. Det er ikke mange spillere i Norge som vegrer seg for å spille i Brann, men mange klubber som nekter å selge til Brann.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Lurkin

Tipper Martin vil vente til sommeren med å signere. Spørsmålet er jo heller; hvilken annen klubb (utenom RBK & Brann) kan vinne gull før Martin legger opp?
Berømte Brann fra Bergen

Doffen85

Hvis Martin Andresen har tenkt å vinne tippeligagull før han legger opp, og det laget ikke heter RævBK, så skjønner jeg ikke helt hvor han skal dra? Så sånn sett tror jeg oddsen for at han skriver under er ganske stor.. Men så var det noe med det at han kanskje vil hjem til østlandet og at Vålerenga sitter og sikler etter han.. Og Vålerenga med Andresen + et par forsterkninger kan bli gode!

kabelmann

Har tenkt tanken selv, copper. Andresen er kanskje den aller sterkeste vinnertypen i Brann og han han utnytter sin situasjon for at klubben ikke skal tro de skal kunne hvile på noen eventuelle laurbær med tanke på styrking av spillerstall. Jeg tror egentlig Andresen kun vil det samme som oss, nemlig ha et så sterkt lag som overhodet mulig.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Brann_copper

Enig. Han bruker bare en del av det han har lært seg om bidge og anvender det på fotball. Han har ikke tenkt seg noen sted, men gjør sitt ytterste også utenfor banen for at klubben skal ta hjem gullet. Jeg tror at dette var en av grunnene til at han gikk til Brann i utgangspunktet. Han finner utfordringer i å ta hjem gullet for Brann, en utfordring han ikke ville fått i den midlertidige storklubben RBK.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

nummer9

http://fotball.bt.no/eliteserien/article74426.ece

Fytti rakkeren. Snakk om å drive «skittent» spill for å få Martin over til VIF. Litt rart at ikke journalisten koblet dette utsagnet, og Aalbu sin Andresen-flørt som var i avisene bare noen uker tilbake.

Brann_copper

Jeg tror det er utelukket at Andresen gidder å dra til RBK, og det bare er litt mer aktuelt med VIF. Jeg tror egentlig han har aller mest lyst til å ta gull med Brann hvert år de neste fem sesongene.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Belfort

Det eneste Martin vil er og forsikre seg om at Brann vil satse. Det er vel ikke tvil om at RBH famøse utspill om og satse på ungutter fra Loddefjord og Meland ikke ga de rette signalene til Martin.

Hvis Brann viser handlekraft og kjøper en høyreving og en toppspiss så kommer Martin til og fortsette!

TrulsVikane

Quote from: "Belfort"Det eneste Martin vil er og forsikre seg om at Brann vil satse. Det er vel ikke tvil om at RBH famøse utspill om og satse på ungutter fra Loddefjord og Meland ikke ga de rette signalene til Martin.

Hvis Brann viser handlekraft og kjøper en høyreving og en toppspiss så kommer Martin til og fortsette!
kte lidenskap har et navn: BRANN

Belfort

Hvis Brann viser handlekraft og kjøper en høyreving og en toppspiss så kommer Martin til og fortsette![/quote]

Fordi vi ikke har en definitiv ener blant spissene. Bambi er fremdeles et spørmålstegn og vil Helstad kunne komme tilbake til godt gammelt slag. Ludvigsen får snart en strekkskade og Robbie har hodet i Skottland. Spørsmålene er for mange.

Christian

Quote from: "Belfort"
QuoteHvis Brann viser handlekraft og kjøper en høyreving og en toppspiss så kommer Martin til og fortsette!

Quote


Fordi vi ikke har en definitiv ener blant spissene. Bambi er fremdeles et spørmålstegn og vil Helstad kunne komme tilbake til godt gammelt slag. Ludvigsen får snart en strekkskade og Robbie har hodet i Skottland. Spørsmålene er for mange.

Så du mener troppen oppriktig trenger 6 spisser? I så fall; er det bare der vi trenger så god dekning? Hva med midtforsvaret? Høyrekanten?

Nei, spiss er ikkje førstepri. Helstad og Sæternes er bra utgangspunk.

Belfort

Som du sier: et bra utg.pkt. Men,et bra utg.pkt er ikke bra nok for en klubb med gullambisjoner. Vi savner en som virkelig stikker seg ut. Så kan vi heller selge 2 eller 3 av spissene

Luke Skywalker

Quote from: "Doffen85"Hvis Martin Andresen har tenkt å vinne tippeligagull før han legger opp, og det laget ikke heter RævBK, så skjønner jeg ikke helt hvor han skal dra? Så sånn sett tror jeg oddsen for at han skriver under er ganske stor.. Men så var det noe med det at han kanskje vil hjem til østlandet og at Vålerenga sitter og sikler etter han.. Og Vålerenga med Andresen + et par forsterkninger kan bli gode!


Han kan jo ta gull i FCK, (københavn). Han har vel ikke sagt noe om at det må være i Norge. Jeg tror desverre at Andresen forsninner i bytte mot en tilsvarende spiller. Brann er fortsatt Brann, også uten Andresen. Når det kommer til hvem som skal bli kaptein mener jeg at Opdal er feil. Han er for ung, og er keeper, keeper kapteiner bør være godt erfarne og ha sterke lederegenskaper... Kanskje Bakke, Gashi eller Sæternes kan ta den jobben.
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Doffen85

Syns nå ikke Sæternes er noe godt alternativ til kapteinsrollen.. Hanstveit har vel blitt prøvd før.. Mister mye lederskap hvis Andresen drar, uten tvil! Ser ingen fullgode erstattere, så blir vrient!

dudo

Jeg mener at vinduet i Danmark stengte 31.1?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!


Langhår

Mye ønsketenkning her. Hva er gevinsten for klubben og Andresen i å vente med å forlenge? Synes det er rimelig "far fetched" å tro at dette er ledd i et gjennomtenkt trekk fra Andresen for å gi Brann et ekstra push ved å signere.

Faktum er jo at hans opptreden kun bidrar i negativ retning.

- Han skaper usikkerhet i troppen gjennom at ingen vet hvor kapteinen spiller i neste uke

- Han utfordrer ledelsens autoritet i og med at de åpenbart har latt seg presse til å spille alle kortene over til ham. Buun H. har jo fått en rimelig lei start på Brann-karrieren gjennom sitt tilbaketog i Andresen saken. Blir litt opp som en løve og ned som en skinnfell....

- Potensielle forsterkninger vet ikke om Branns viktigste spiller (min mening) blir en kommende lagkamerat eller ei.

- At han nekter å signere ny kontrakt er et tegn til andre spillere i forhandlinger om at Brann lar seg presse. Se f.eks på Sigurdsson som også har nektet å signere.

- Trykket fra pressen når det gjelder Andresen er økende og bidrar ikke positivt for klubben som nå burde hatt 100 % fokus på sesongoppkjøringen.

Om Andresen signerer ny kontrakt er det ikke et resultat av en gjennomtenkt plan,der han har hatt klubbens beste i tankene. Da har han nok veid for og imot og kommet frem til at det er den beste løsningen for ham.

Jeg tror Andresen forteller sannheten når han sier at han ikke har bestemt seg, men i det ligger det jo også at han ser seg om etter andre muligheter.

Personlig synes jeg Brann bør gi ham en ny (kort) frist. Derette bør de forsøke å selge ham. Vi kan ikke holde på slik som dette her, regelen om at ingen er større enn klubben må også gjelde Andresen. Dette handler om større ting enn Andresen.

Større spillere enn ham har blitt solgt av likelydende grunne. Owen-saken husker jo jeg spesielt godt....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Langhår

Quote from: "Nixon"Noen mener at Brann bør sette hardt mot hardt. Andre det motsatte. Davy skriver i sin blogg m.a. dette:



Jeg ser at han har et poeng. Men jeg vil gjerne ha ting avklart før seriestart. Om det blir til at han bare blir ut sesongen får det heller være. Alt er bedre enn en hel sesong med spekulasjoner.


For det første er vel Wathne og Andresen nære venner så vidt jeg vet, så at han uforbeholdent viser dyp forståelse for Andresen finner jeg ikke det minste rart. At Andresen er Branns viktigste spiller er jeg enig i, men det betyr ikke at han skal få all makt i Idrettveien, det bør også han skjønne.

Brann har åpenbart malt seg inn i et hjørne de sliter med å komme seg ut av. Jeg tror ikke løsningen er en blanko-fullmakt til Andresen om å gjøre hva pokker han lyster. Jeg tror ikke det vil tjene klubben.

Om Andresen bekrefter at han kun vil spille for Brann ut sesongen og så gå gratis til en klubb han fritt velger vil ikke det løse problemet. Det vil føre til massespekulasjon i pressen hele sesongen igjennom og det vil forstyrre voldsomt.

Som sagt bør en minnelig løsning innebære en forlenging med ett år. Da er Brann sikret en sum penger om Andresen velger å skifte klubb og noe av spekulasjonene denne sesongen vil stilne. Dersom Andresen ikke er villig til å komme klubben såpass i møte bør han selges.

Livet består av valg og de valgene man tar har konsekvenser. Nå får Martin snart manne seg opp til å ta et valg og ta konsekvensene, enten det betyr Brann ut karrieren eller salg i neste uke....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BRANN - FOR ALLTID

Faen å lei jeg er av dette nå....MA er østlending. MA er en kødd....
RANN - FOR ALLTID

jako

Quote from: "Doffen85"http://fotball.adressa.no/eliteserien/article74426.ece

Helt enig med direktørene i de andre klubbene her (selvom de selvfølgelig ønsker Andresen vekk fra Brann). Kan ikke ha et Brannlag som to måneder før seriestart har to nye overskrifter hver dag med en kaptein som ikke klarer å bestemme seg! Enten skriver han ny kontrakt, ellers kan han spille fotball i Vålerenga, Stabæk, Lillestrøm eller hva faen....


Når ble det fornuftig å høre på konkurerende klubber?

Folk bør lære seg å ha litt is i magen. Andresen kommert til å spille i Brann ut sesongen. Veldig lite som tyder på noe annet, og utvikler Brann seg videre og lærer fra feilene i fjor kommer han til å forlenge. Enkelt og greit.

Så får folk slutte å leke hobbypsykologer og heller ta seg noe valium. Det eneste denne drøyingen forstyrrer er nattesøvnen til enkelte Brannsupportere.

Og har ikke folk tro på Brann lengre? Tror dere ikke Mjelde er kapabel til å føre Brann helt til topps? For i så fall så bør man ikke tvile på at Andresen forlenger heller. Gi mannen litt tid. Det er tross alt en meget viktig avgjørelese for ham selv også, ikke bare for Brann.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

dudo

Quote from: "jako"Så får folk slutte å leke hobbypsykologer og heller ta seg noe valium.


Har du noen?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

jako

Quote from: "dudo"
Quote from: "jako"Så får folk slutte å leke hobbypsykologer og heller ta seg noe valium.


Har du noen?


Sorry. Trenger de selv :wink:
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

BRANN - FOR ALLTID

Hvor lenge går det før BRANN innser at dette ikke går lengre og at fokus fullstendig  fjernes fra fotbatball og "alle" bare er opptatt av slasken MA sin kontrakt? MIM kan si hva han vil, men dette ødelegger for mye.

Se bare på denne artikkelen: Andresen trente ikke...det spekuleres i om han har snakket med noen andre (hvis man leser litt mellom linjene).
http://fotball.bt.no/eliteserien/article74659.ece
RANN - FOR ALLTID

Nixon

Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"Se bare på denne artikkelen: Andresen trente ikke...det spekuleres i om han har snakket med noen andre (hvis man leser litt mellom linjene)


Da leser du mye mellom linjene. Utenfor linjene også. Hvordan får du det til å bli at Andresen har brukt dagen på å snakke med andre klubber?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "Nixon"
Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"Se bare på denne artikkelen: Andresen trente ikke...det spekuleres i om han har snakket med noen andre (hvis man leser litt mellom linjene)


Da leser du mye mellom linjene. Utenfor linjene også. Hvordan får du det til å bli at Andresen har brukt dagen på å snakke med andre klubber?


Spør heller: hvorfor gidder BT skrive om at MA kom litt senere på trening? Hvilken interesse har det?? Etter mitt syn spekulerer BT her i nervøse supporteres valiumpakke....BT prøver, etter min mening, å lage noe av en sak de ikke har noe nytt om.
Eller tror du de ville skrevet om det også om tilfeldigvis det var Helge Haugen som kom for sent på trening?
RANN - FOR ALLTID

Nixon

Snakk om å være paranoid. Når landslagskapteinen kommer tilbake fra landskamp, og ikke trener, er det klart at grunnen er interessant. Og jeg ser fortsatt ikke mellom hvilke linjer man leser at Andresen har vært i kontakt med andre klubber.

Og ja. Hvis Haugen hadde fått sin første landskamp, og kommet spankulerende i sivilt midt i treningen dagen etter hadde sjansen vært stor for at det hadde det blitt kommentert i avisen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Knasen

det ble vel bare nevnt sånn på slutten, og Mjelde sa at  MA kom litt senere enn han hadde håpet på, og skulle ta å en joggetur litt senere.

Speedy

Nå har jo enga signert mila, en polsk stjernespiller visstnok. Sjansene for at Martin drar til enga synker da betraktlig. Eneste laget jeg ser som han kan dra til da, er stabæk.
Jeg ser lys i tunnelen!
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

jako

Guttungen var sikker syk eller noe og konemor er jo på tjukken igjen så å blåse dette opp se en her gjør blir jo komisk. Lese mellom linjene du liksom. Du må roe de nervene din Brann-for-all-tid;)
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

Quote from: "Speedy"Nå har jo enga signert mila, en polsk stjernespiller visstnok. Sjansene for at Martin drar til enga synker da betraktlig. Eneste laget jeg ser som han kan dra til da, er stabæk.
Jeg ser lys i tunnelen!


Suazo var jo en stjernespiller fra østerrike han også, ås det er jo en mulighet for at dette blir en koselig affære sett med Brannøyne...

Marek

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Speedy"Nå har jo enga signert mila, en polsk stjernespiller visstnok. Sjansene for at Martin drar til enga synker da betraktlig. Eneste laget jeg ser som han kan dra til da, er stabæk.
Jeg ser lys i tunnelen!


Suazo var jo en stjernespiller fra østerrike han også, ås det er jo en mulighet for at dette blir en koselig affære sett med Brannøyne...
ons Ivar skal hem...

Chrisstah

Quote from: "Speedy"Nå har jo enga signert mila, en polsk stjernespiller visstnok. Sjansene for at Martin drar til enga synker da betraktlig. Eneste laget jeg ser som han kan dra til da, er stabæk.
Jeg ser lys i tunnelen!


stabæk er vel uaktuelt siden de spiller på kunstgress fra og med 08
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

steinbygger

Jeg ser i dagbladet i dag at det står at Martin mest sannsynlig har bestemt seg for å stikke. Jeg har hele tiden trodd at han ville signere men, nå begynner jeg å bli usikker på hvorfor han ikke signerer, det kan vel ikke være tvil om Brann sin satsing. De har flest landslagsspillere i troppen, de er p.t norges beste lag og de jobber seriøst med å få tak i flere spillere (f.eks Olsen som desverre valgte å si nei) I tillegg så har vel endelig gutta i idrettsveien funnet ut at de faktisk kan skrive langtidskontrakter (5 år) og når Martin på 30 sier at den neste kontrakten han skriver blir den siste så passer det vel med en 5 årsavtale for han.

Det som bekymrer meg var noe jeg leste i BT i forrige uke hvor Mjelde sa at det var en grei dialog, men at alt kunne ikke taes i offentligheten. Jeg har hørt han si dette tre ganger før. To av gangene endte det med salg av Kvisa og Soma, mens tredje gangen var etter sesongen når han ble spurt om problemene innad i troppen som følge at kvalmen som skottene laget.

vebo

Står dette bare i papirutgaven?
Tiocfaidh ár lá

steinbygger

Quote from: "vebo"Står dette bare i papirutgaven?


Det som står i dagbladet er kun i papirutgaven, mens det som stod i BT finner du her: http://fotball.bt.no/eliteserien/article74659.ece

Tyfus

M.A. er faktisk i samtaler med RBK, hemlige møter på La Manga.

om det blir noe av gjenstår å se, men en sental kilde i LSK, som også er på stedet skriver at ved en tilfeldighet ble Martin og styreldere og en til fr RBK observert på et hotel en stykke unna....

Knasen

nei, dette gidder jeg ikke å tro på før jeg får vite litt mer. Selv om man snakker med en annen klubb så må jo det være lov. Kan jo støte borti folk her og der.

SKBMiller

vi må stole på det denne mannen sier =) han har greie på ting. ikke minst stor innsikt =)

Bruiser

Har på følelsen Tyfus fekk/får for lite pupp som liten.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

paf

Quote from: "Tyfus"M.A. er faktisk i samtaler med RBK, hemlige møter på La Manga.

om det blir noe av gjenstår å se, men en sental kilde i LSK, som også er på stedet skriver at ved en tilfeldighet ble Martin og styreldere og en til fr RBK observert på et hotel en stykke unna....


Særlig. I følge Christian Brøndbo - sentral medlem i Kjernen og medlem i RBKs valgkomite - på kjernens Forum, pratet han en del sammen med Martin i går. Så vidt jeg har skjønt på Christian var det en rent sosial setting. "Vi drakk, han så på". Dessuten: "Forøvrig ble vi sittende å prate med Martin Andresen på kvelden. Man har jo hatt den oppfatning at kisen er både arrogant og klysete, så viser det seg at han er en svært hyggelig fyr. Faen at man ikke kan få ha noen fordommer i fred. "
Regner med det er dette det henvises til, og da kan jo den ballen legges helt død!

Haugen2

Et godt eksempel på hvordan ei fjær blir til fem høns..

Hedonist

Quote from: "paf"Christian Brøndbo

Man må være rimelig bedugget for å tro at Christian Brøndbo er styreleder i Rosenborg Ballklub. Med all respekt for CB; Han ser ikke akkurat ut som en styreleder i landets mest veldrevne fotballklubb.

Lurkin

Går Martin til RBK så tørr jeg ikke å tenke på det som kommer til å skje..
Berømte Brann fra Bergen

jinxter

Regner med vi får Sapara i bytte isåfall, og da er det jo greit synes jeg.

Mr_Soma

Quote from: "brannhorer"Dere brekker nesa hans tenker jeg....


kom her så skal vi ta din også

tormi

Quote from: "brannhorer"Dere brekker nesa hans tenker jeg....


Og der dreit dere RBK lunier dere igjen. Utrolig hvor fjerne folk blir når de kommer til RBk. Selv Tørum er jo blitt blind etter han tok på seg den ekle Rema1000 posen.

Eg ler så eg gringer. Det var LAGO som knakk nesen til Iversen. Dette til tross for at Tørum så det VELDIG tydelig - at det var en brann spiller som knakk nesen på ham altså.

Elendige trøndere.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Go Up