• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stikker Andresen?!

Started by tolind, December 18, 2006, 12:07:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

jako

Quote from: "Langhår"At Andresen ikke har tillitt til Mjelde finner jeg meget usannsynlig. Det er overhodet ikke mitt inntrykk. Om du tenker på den artikkelen som sto på trykk i 100% fotball nylig er det noe av det største mølet jeg har lest. Kun synsing og ikke en referanse eller kilde. Makkverk.

Jeg skjønner ikke hva du mener med at Andresen har fått større ansvar etter at Miller forsvant. Jeg vil også bestride at lagkameratene er dårligere enn ifjor. Solli har bekledd høyrekanten på en utmerket måte og savnet av Miller er ikke stort synes jeg.

Men selvsagt kan det være andre grunner enn usikkerhet om hvor han spiller til neste år som har ført til formsvikten. Jeg tror bare at det å holde fokus når man er blivende bosman-spiller ikke nødvendigvis er så enkelt. Dette tror jeg kan virke inn på spillet.


Nei selvfølgelig jeg benekter ikke at du kan ha rett ang årsaken til Andresen sin formsvikt. Men jeg forventer mer av en spiller av hans kaliber.

Når det gjelder det med Mjelde vs Andresen har jeg kun referanse fra en tidligere Brannspiller. Trøndere som prøver å vise innsyn er alltid like "festlige" så der skuffer du meg;).

Det der med Miller må ikke misforstås. Men Miller hadde noen unike ferdigheter som er temmelig vanskelig å erstatte. Det er jeg rimelig sikker på at du er enig med meg i. Andresen har noen av disse ferdighetene og derfor blir det mer ansvar på ham når det gjelder å styre fotballkamper. Solli og Vaagan Moen er typiske kontringspillere og mangler en del av de ferdighetene som Miller hadde.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Baunebob

Støtter forslaget med et banner til MA mot Aalesund. Noe som viser at vi verdsetter karen som leder for laget vårt. Elsker å se hver gang MA fyrer seg opp. Han spiller virkelig for laget sitt.

steinbygger

Quote from: "Baunebob"Støtter forslaget med et banner til MA mot Aalesund. Noe som viser at vi verdsetter karen som leder for laget vårt. Elsker å se hver gang MA fyrer seg opp. Han spiller virkelig for laget sitt.


Hva med: Signer hvis du elsker Brann ;=)

Brannfrelst

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=140802
Dersom han skal forsvinne tror eg mannen har nok vet i skallen til å ikke gå ut i media å si at han blir ut sesongen,for så å stikke. Da har han skutt gullfuglen. Så eg velger med dette å tro at han blir ut året;) Bedre med gull,og la han gå som bosman,enn i få 15 mill ca,og ikke ta gull.
2.10.07-Gullet kom hem!

Doffen85

Quote from: "Brannfrelst"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=140802
Dersom han skal forsvinne tror eg mannen har nok vet i skallen til å ikke gå ut i media å si at han blir ut sesongen,for så å stikke. Da har han skutt gullfuglen. Så eg velger med dette å tro at han blir ut året;) Bedre med gull,og la han gå som bosman,enn i få 15 mill ca,og ikke ta gull.


Tror nok ikke akkurat verdien til Andresen er 15 mill hvis han går i sommer, så ingen tvil om at det beste er å la han bli ut året!

Xminator

Da kom BA med saken sin, NRK, TV2, VG hele pressekorpset har vert vitner til at Andresen sier "Kun Brann i Norge" og "Blir ut sesongen".

Da er vi tilbake til utgangspunktet før helgen, der vi ikke vet om Andresen skriver ny kontrakt eller ikke. 180 graderen og tur til Lerkendal i sommer virker å være totalt utenkelig.

Jeg er langt fra like sikker på at "Bare Brann i Norge" er like krystallklart i november, men det tar vi når den tid kommer.

Det er ikke umulig dette handler like mye om Andresen fortsetter å spille ball etter sesongen. Om Norge ikke kommer til EM, Brann ikke vinner serien (og dermed er ute av CL) og ikke kommer til sluttspillet i UEFA-cupen, så spørst det om motivasjonen er der.

krøvel vellevold

Stol aldri på en spiller som sier "det er bare Brann for meg i Norge"!
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "Xminator"Da er vi tilbake til utgangspunktet før helgen.


Forhåpentligvis. Hvis ikke Rosenborg sitt utilslørte frieri gjør at katten for alvor er ute av sekken og at spekulasjonene bare vil øke i styrke frem til juli da vi vet om det blir kontrakt eller ikke. Solbakken sin "ingen kommentar" kan fort bli til noe mer. Trønderne er ikke kjent for å gi opp ved første nei. Det er sikkert noen klubber østpå som vil ha Andresen hjem. Og da er det ikke godt å si om MA klarer å holde fokus på det som skjer på banen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Langhår

Honnør til Andresen for en kontant avvisning av RBK. Nå står faktisk Tørum igjen som en tulling med skjegget trøkket godt ned i postkassen. Andresen VIL ikke til RBK denne gangen heller. Deilig. Så får vi håpe vi ler like godt når teppet går ned for Andresen-dramaet.

Jeg velger å tro på Andresen i denne saken. Han går ikke til RBK nå. FCK - ryktene har imidlertid tiltatt igjen etter at Linderoth forsvant og Andresen gjør lite og ingenting for å avkrefte dette. Om FCK blir konkrete blir det nok snakk om i sommer, og ikke i november. Så spørs det hva Andresen da gjør. FCK vinner titler, de spiller i CL og har stor publikumsinteresse. Alt slik Andresen vil ha det.

Vi får se. De siste dagers hendelser har ihvertfall økt min tro på forlengelse fra ca 0,01 % til 5,4 %. Det er da noe, verden vil jo som kjent bli bedratt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

kapteinen

Mesteparten av disse sportsnyhetene mediene presterer å "avsløre" er makkverk og konstruerte nyheter med liten rot i virkeligheten.
Z

ostraume

QuoteDet er ikke umulig dette handler like mye om Andresen fortsetter å spille ball etter sesongen


Dette tror jeg kan være et bra poeng. Ingen EM og ingen CL så kanskje han legger opp? Han har jo flere ganger sagt at faren sier han må slutte å leke og begynne å jobbe.

At Linderoth gikk til Tyrkia er selvsagt en liten katastrofe. FCK kan bli farlige her.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Xminator

QuoteVi får se. De siste dagers hendelser har ihvertfall økt min tro på forlengelse fra ca 0,01 % til 5,4 %. Det er da noe, verden vil jo som kjent bli bedratt.


Jeg ligger fortsatt på 0,01% med tanke på forlengelse, men har satt en stor rød strek over "Andresen til RBK i sommer".

FCK er en helt annen historie. Får vi Grindheim som erstatter, så kan det godt få skje i sommer for min del. Det vil svekke Brann, men det vil samtidig svekke VIF og ikke forsterke noen andre lag :p

Tom C

Skriver gladelig under på den der...

Ingen tvil om at Andresen er en bra spiller, men jeg er ikke like desperat etter å ha ham med i de kommende sesongene som en del andre her inne. Tror bakke kan ta over hans rolle uten problemer.

Grindheim er dessuten en minst like bra spiller, som i tillegg har tiden på sin side. Om han vil til Brann er jo en helt annen sak, kan jo hende det toget gikk den gangen Brann avviste ham...
Aldri mer Obos....

Nixon

Quote from: "Tom C"Ingen tvil om at Andresen er en bra spiller, men jeg er ikke like desperat etter å ha ham med i de kommende sesongene som en del andre her inne. Tror bakke kan ta over hans rolle uten problemer.


Problemet er at Bakke kanskje ikke blir her de kommende sesongene. Han har ikke lagt skjul på at han reiser tilbake til England dersom det rette tilbudet kommer. Skriver MA under i sommer for f.eks. 3 år er sjansen veldig stor for at han blir ut kontraktsperioden.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Xminator

En langtidskontrakt på Andresen er klart å foretrekke. Tror Bakke blir her ut kontrakten, mens Grindheim neppe hadde blitt lenger enn Bakke, all den tid han nok har proffambisjoner og er i en aldersgruppe som er attraktiv for utenlandske klubber.


Go Up