• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Frivillig oppmøte!

Started by Per Hilmar, November 07, 2006, 10:02:52 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Jeg ser på det bare som et retorisk utspill fra Mjelde sin side.
Kan ikke se hvordan dette skal være demotiverende.
Rød makt på Hansa

Per Hilmar

Vel  - da har vi veldig forskjellige oppfatninger om hva en trener / motivators rolle skal være og hvordan hans utspill bør være....

nyhammeroivind

Beklager Per, men her må du lese mellom linjene.
Tror nok ikke at Mjelde hadde blitt så alt for glad, om Martin Andresen
hadde takket nei til turneringen.
Dette er retorisk, så kan det selvfølgelig diskuteres om Mjelde kanskje skulle ha ordlagt seg på en annen måte.

Nixon

Men hva er problemet?
Hvordan kan dette være demotiverende for spillerne?

Hadde f.eks. Rössler sagt dette hadde det blitt tolket som at han er en sterk leder. Rössler er kjent for å ikke tillate unnasluntring, at noen ikke er motivert. Dette har han og andre trenere holdt på med lenge. Men når Mjelde gjør det blir det med en gang et problem.
Rød makt på Hansa

cyp

Jeg tror det har gått så langt at folk leter etter en måte å "ta" Mjelde på hele tiden. Folk VIL han skal gjøre feil. Nå er Mjelde Brann trener og vi må forholde oss til det og prøve å se positivt på ting. Støtt heller Mjelde enn å prøve å finne feil i alt han sier og foretar seg.
elt O e snobbete!!

tormi

Dette er ikke pusete av Mjelde. Skal like å se den overhøvlingen en evt. spiller får om han kommer til Mjelde å sier: "du, eg tror ikke eg gidder å være med til trondheim. Royal League betyr liksom ikke så mye..."

hahaha. Då hadde vi snakket om å få på pukkelen.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Langhår

Meningen med dette utspillet er jo å få troppen til å skjønne at Mjelde mener alvor og er pisse lei av demotiverte spillere. Dersom noen av spillerne tolker dette som en mulighet til å ete chips og dipp samt drikke bayer i godstolen har de nok misforstått totalt.

Den som benytter seg av dette "tilbudet" kan nok begynne å se seg om etter ny klubb.

Tolker dette som tøffere holdningskrav fra Mjelde. Ikke for tidlig, men kanskje litt for sent?

Det er ingen tvil om at Mjelde er under press nå, nytt kalastap for RBK vil sette Mjelde i en vanskelig posisjon. Spesielt siden han har gjort det klinkende klart at laget prioriterer RL.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Og hadde Røssler sendt guttene sine på løpetur i Isdalen etter 0-5 så hadde han blitt skrytt opp i skyene som "Jernlederen".

Og Tormi har rett, jeg skulle meget gjerne vert flue på veggen om Sæternes hadde lusket bort til Mjelde og sagt akkurat det.

Go Up