• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Robbie Winters ønsker ikke spille mer for Brann

Started by KNUDSEN, October 31, 2006, 10:53:10 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KNUDSEN

Jeg ønsker ikke lenger å spille for Brann. Det sier Robbie Winters til iBergen.no tirsdag formiddag. Den samme beskjeden ga Winters til sportslig leder Per-Ove Ludvigsen i et møte like før iBergen.no traff ham.

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article788153.ece
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

krøvel vellevold

ja, da får de te helvete ta å selge ham sporenstreks! Er lei av disse sutreskottene OG at de for enhver pris skal forgudes og hylles av fansen! Få dem vekk!
Legg ned hele klubben!

Rune felt F

Kommer han til å spille sin siste hjemmekamp for brann i royal leage så bør folk komme å gi mannen en takk for innsatsen de 5 årene han har vært her. En verdig avslutning på Stadion foran et så fullt som mulig stadion er på sin plass. Det blir mye lettere for Brann å handle gode spillere i skottland fremover når Robbie kan anbefale de klubben og byen(forhåpentligvis). Jeg mener det ikke er et svik å forlate klubben når han har vært her så lenge og gjort så mye bra.

Utmedsnolken

Quote from: "krøvel vellevold"ja, da får de te helvete ta å selge ham sporenstreks! Er lei av disse sutreskottene OG at de for enhver pris skal forgudes og hylles av fansen! Få dem vekk!


Synes Robbie forsvinner på en god måte. Familiære årsaker er da god grunn nok. Kommer til å huske han med gode minner.
"og der snubler Sæternes igjen"

xTaTic

Quote from: "krøvel vellevold"ja, da får de te helvete ta å selge ham sporenstreks! Er lei av disse sutreskottene OG at de for enhver pris skal forgudes og hylles av fansen! Få dem vekk!


Selvfølgelig må de gjøre sitt for å få solgt ham i overgangsvinduet slik at vi ikke må lønne ham ut neste sesong, men ser ingen grunn til å hisse meg opp.

Det har ligget i kortene lenge at Robbie vil hjem nå som datteren kommer i skolealder, og det er helt uavhengig av spilletiden han har fått i år.
Mannen har vært en særdeles viktig spiller for Brann de siste årene, og jeg ønsker ham lykke til videre!

bulldog

lykke til robbie, du har gitt oss mange fine stunder. du har sutret innimellom og det trekker ned men alt i alt har du vært her lenge og igjen lykke til. håper vi kan få noen kroner for deg itillegg, da ville ringen vært sluttet.
bulldog

Langhår

Helt greit at Winters drar. Han har vært klar på at ungene skulle vokse opp i Skottland og at han ønsket å avslutte karrieren i hjemlandet. Helt fair, det.

Jeg vil huske Winters som en meget god spiller som i perioder var Eliteseriens aller beste spiss.

I motsetning til sin landsmann har Winters bitt tennene sammen og kjempet seg inn på laget de gangene han har blitt vraket, litt syt har det vært, men ikke mer enn man må godta.

Winters fortjener takk for den jobben han har gjort og jeg ønsker ham lykke til videre.

Nå håper jeg Brann selger ham så fort som mulig, og at vi får inn så mye kroner som mulig for ham.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Dette har vel brann visst om en stund, ganske sikker på at det var derfor de hentet helstad. Helstad hadde aldri kommet til brann dersom han visste at han kom til å slite benken neste år også. Dette er langsiktig tenking fra administrasjonen, og nok et pluss i boken til POL.

DrMeland

Dette er jo egentlig gammelt nytt, men greit å få det bekreftet.
Han sa jo tidligere i sommer at han ønsket seg hjem til Skottland.

Miller er også ferdig i klubben, og det er egentlig også like greit. For mye støy rundt ham, selv om han e' j*** god på sitt beste.

Det må investeres på høyrekanten, og en ny spiss. Da er vi klar for RL.
rMeland

millermania

Får håpe Robbie spiller Royal Leauge på stadion, så vi får ta ett skikkelig farvel. Han har gitt meg mange gode øyeblikk.
Robbie ga alltid alt for Brann.

Det er på ingen måte noe som helst svik at Robbie reiser nå. Det er synd ja, men intet svik.

Takk Robbie!

Xminator

Winters går ikke etter lommeboken nå, så fair måte å avslutte på.

Nå er det likevel Brann som har siste ord i saken. De slipper ham neppe gratis. Og forstår det slik at interessen i skotland er heller lunken.

Superjack

Quote from: "krøvel vellevold"ja, da får de te helvete ta å selge ham sporenstreks! Er lei av disse sutreskottene OG at de for enhver pris skal forgudes og hylles av fansen! Få dem vekk!


Winters har gjort jobben sin. Husk på at han ble satt ut av laget av Mjelde i 03, men gjorde som en proffesjonell: Bet tennene sammen og kom tilbake som den Winters vi kommer til å huske.
En kjapp spiss med bra teknikk.

Winters vil for alltid ha en plass i Brannhistorien.

God tur hjem, og lykke til i Scottland!
Brannsupporter.

eksilbergenser

Tja, Robbie har jo tidligere uttalt at han ønsker å "tjene penger" før karrieren tar slutt. Skjønner at han vil hjem, men hvis han ender opp med å dra et annet sted enn skottland, blir jeg skuffet over han. Håper han kan sette et verdig punktum i RL før han drar.
lt for Brann!

Langhår

Quote from: "eksilbergenser"Tja, Robbie har jo tidligere uttalt at han ønsker å "tjene penger" før karrieren tar slutt. Skjønner at han vil hjem, men hvis han ender opp med å dra et annet sted enn skottland, blir jeg skuffet over han. Håper han kan sette et verdig punktum i RL før han drar.


hmmm. Sikker på at du ikke blander sammen våre to skotter nå? Såvidt jeg husker var det Miller som uttalte at han ville tjene "some real money" før karrieren tok slutt.

Jeg kan ikke huske at Winters har uttalt seg slik. Jeg tar forøvrig kanskje feil, og da har jo du rett.

Forøvrig kommer jeg nok til å dele din skuffelse om han skulle dra til VIF eller LSK.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Winters vil hjem, Miller vi tjene penger. Ikke bland kortene :p

steinbygger

Fuck off Charlie!!!

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Ingen setter seg over laget. Hadde han hatt litt mellom ørene så hadde han fullført sesongen slik han startet den, som eliteseriens beste spiller. Han hadde ført Brann til gull og det hadde vært klubber som ville kjøpt han. Nå er han bare ett trist skue, som koser seg med ett to sifret antall øl hver dag, slåss med medspillere, viser fing til tilskuerene, boikotter medaljeutdelingen, ignorerer pressen og ikke respekterer treneren sine valg.

Hvilke klubb vil ha en slik spiller?

stlastla

Håper at alle kan vise begge skottene en verdig avslutning.. De har tross alt gitt oss veldig mye begge to.. Selv om charlie til tider er litt drama queen....

Og husk at Brann begynner etterhvert å bli kjent som en klubb spillere likere og komme til også fordi brann lar spillere dra når de ønsker det.. og her har begge faktisk ventet til sessongslutt...

synes begge to fortjener en hyllest ved siste kamp de spiller..

kapteinen

Winters har gjort et solid stykke arbeid for Brann så jeg ønsker han lykke til videre!!
Z

Vestkanten

Lurer på hvor lenge de har vært umotivert.....?
Heia Brann!

runarnormann

Winters forlater oss med all aere.  Dette er ikke noe nytt, og vi har bare gode minner fra RW.

Good luck Robbie!
egenden Alf Dahl

bulldog

Quote from: "stlastla".. og her har begge faktisk ventet til sessongslutt...


de har vel begge, ihvertfall charlie ønsket seg bort "midt i gullstriden" som mjelde sa. det har ganske sikkert innvirket på miljøet at disse to luringene har surmult i hjørnene på stadda.
bulldog

blahblah

Quote from: "bulldog"
Quote from: "stlastla".. og her har begge faktisk ventet til sessongslutt...


de har vel begge, ihvertfall charlie ønsket seg bort "midt i gullstriden" som mjelde sa. det har ganske sikkert innvirket på miljøet at disse to luringene har surmult i hjørnene på stadda.

Eh, de har vel alltid sagt "vi får snakke om det etter sesongen er over"

bulldog

sakset fra bt: per ove ludvigsen sier; - Robbie skjønner at han har en kontrakt som binder han. Det bli ikke aktuelt å slippe han uten kompensasjon. Det samme gjelder for Charlie, sier han.

han sier ikke robbie og charlie skjønner... at det er forskjell på skottene er det ikke tvil om. men brann vil ikke slippe noen av dem uten kompensasjon. den ene skjønner det den andre...
bulldog

Speedy

Charlie mister jeg mer og mer sansen for for hver uke som går. Enten er det media som framstiller miller som en udisiplinert mann, eller så er han like egoistisk som han blir vist som. Høstdelen har han falt fra å være den mest populære, til sisteplass. Leste forresten i dagens BT at ingen er interessert i Charlie og Robbie heme i Skottland. For Charlie gjør det vel gjerne ikke så mye, for det var snakk om at han får spille for en klubb i Qatar med en lukrativ lønn.

Robbie har vist seg fra en bedre side og har grunn til å reise fra Bergen med hodet hevet.

Hyll Robbie, Fuck Charlie!
Styret er defekt, kan jeg få et nytt ett?

Nei til jenter på Hansa!

Landås til eg dør!

Professoren

Har en liten følelse av at vi som supportere ikke har vist tydelig nok hvor godt vi setter pris på en så hardarbeidene og dyktig spiller som Winters i forhold til andre. Hvor mange utallige ganger har vi ikke sett Robbie skape rom for for andre spillere med sine geniale løp, eller se han måtte prøve seg alene fordi han løper og ingen følger opp jobben han gjør?

Winters bør i aller høyeste grad hylles! En spiller jeg vil huske med glede

Nixon

Quote from: "Speedy"Hyll Robbie, Fuck Charlie!
Rød makt på Hansa

Ricky

Best for alle parter at Robbie og Charlie drar sammen. Robbie har jo spilt med åpne kort i et års tid, og sagt at han vil at ungen skal gå på skole i Skottland. Minimalt med sutring i media, og maksimalt med innsats på trening de gangene det er snakk om at han kan miste plassen.
Helt greit at han drar, og ser ingen problemer med å gi slipp på ham. Spesielt når han nå også har gjort sin generelt svakeste sesong, og vi har to sultne spisser i bakhånd.


bulldog

Quote from: "Jrgn"


det er vel heller forde han er en ok kar som med den kontrakten ikke går som bosman men sørger for at brann får penger igjen for han?
bulldog

BL

Quote from: "krøvel vellevold"ja, da får de te helvete ta å selge ham sporenstreks! Er lei av disse sutreskottene OG at de for enhver pris skal forgudes og hylles av fansen! Få dem vekk!


Hvorfor så sint?

At Winters vil hjem har jeg ingen problemer med å forstå. Han har gjort utrolig mye bra for Brann og vi skylder han en stor takk!
Hansa-
Felt Z

Texas

Sier meg enig med Nixon. Robbie og Charlie har gitt oss mye å glede oss over i den tiden de har vært her. Og hva så om Charlie sier at han vil tjene mer penger før han legger opp. Tror ikke den mannen har noen solid utdannelse å vise til, så at mannen vil prøve å sikre en god økonomi for seg og familien er for meg helt ok.

Jeg ønsker begge lykke til i fremtiden.

jako

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Speedy"Hyll Robbie, Fuck Charlie!


Fine ord Nixon. Støtter innlegget ditt fullt ut.

Et trist øyeblikk dette. Men kanskje det beste for begge parter?
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Derabilo

Håper folk møter opp på den siste kampen dies på Stadion (RL) og gir de den applausen de fortjener.. Winters har vært glimrende, som skrevet over har han alltid ofret seg og gjort sitt beste, som er vannvittig bra. Ikke vært topp i høst, så kanskje på tide for klubben Brann også at han forsvinner.

Miller kan bare reise. Han fortjener ikke den samme applausen som Winters. Winters ofrer seg for laget, kjemper seg inn igjen. Miller er bare en gretten drittunge. Ut med pakket! Jada, vært god fotballspiller. Men det er mer enn bare det i en tropp. Hans holdninger, og måten han sitter seg selv fremfor alt annet gjør meg glad for at han forsvinner.
Bergen ut av Norge -

krøvel vellevold

Syns begge disse skottene omtrent ikke har snakket om annet enn å reise fra Brann helt siden de kom. Uansett syns jeg de dyrkes alt for mye. Og jeg har en mistanke om at det er fordi de er skotter. For skotter kan vi like, for de drikker øl og whisky og går med kilt og spiller sekkepipe mens de snakker en uforståelig engelsk. Altså samtidig som de gjør alt det andre. Sånt liker alle. Hadde de vært fra Sverige og drukket Ramlösa, så hadde de aldri vært forgudet på den måten!

Og denne Winters glemmer helt sikkert datterens skolestart om han får et fett tilbud fra Qatar.

Jeg syns alle burde stille i mørkeblått og hvitt i siste kampen mot Viking, for å hylle skottene...
Legg ned hele klubben!

enavgutta

Krøvel. Du trenger virkelig en lang ferie. Selg, bikkjen, huset og bilen. Dra til Bali!

Takk til skottene for å ha skapt fantastiske minner og gleder, engasjement og ekte lidenskap rundt Brann!!

Selv ikke billlett eller poengkalkulatoren din kan ta fra oss disse ekstraordinære minnene!

krøvel vellevold

Quote from: "enavgutta"Krøvel. Du trenger virkelig en lang ferie. Selg, bikkjen, huset og bilen. Dra til Bali!

Takk til skottene for å ha skapt fantastiske minner og gleder, engasjement og ekte lidenskap rundt Brann!!

Selv ikke billlett eller poengkalkulatoren din kan ta fra oss disse ekstraordinære minnene!


Tja. Miller kan også huskes for:

- Sutring mot trenerens laguttak, bytter og disponeringer.
- Sutring mot medspillere.
- Sutring mot motspillere.
- Sutring mot dommere.
- Sutring mot motstanderfans.
- Sutring i media.
- Sutring mot media.
- Elendig form i halvparten av høstens kamper.
- Nekte å spille høyrekant og sette seg selv foran laget.
- Preiket om å forlate klubben midt i gullinnspurten.
- Boikotte medaljeutdelingen.
- Har vel stort sett preiket om å forlate klubben siden han kom.

Stikk fingeren i jorden og innse at Charlie ikke er noen folkehelt!
Legg ned hele klubben!

Candyman

Thanks for fantastic goals, thanks for helping us, thanks for winning a bunch of games. Thanks for everything Winters.

If i'm ever in Scotland, there's a free Guinness waiting for you on the local pub...

Good luck back home...

(PS Robbie! If i wore a footballplayer in Scotland, i would want to retire to Bergen, my home sweet home, just like you do now. Some people don't understand).
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

blahblah

Begge har gjort MYE for brann. lett blandt de viktigste de siste årene. lykke til charlie og robbie!

pleb

Så Winters på TV Norge-sporten. Var rimelig bitter på at han kanskje ble tvunget igjen i Brann. Per ove sa at de ikke godtok " etthvert bud " på skottene.

Det er kanskje best å bare la dem gå for et par millioner. Presser vi prisen opp hele tiden, så presser vi den for høy, og vi har to sinte menn i stallen neste år.


Brannmus

Quote from: "pleb"Så Winters på TV Norge-sporten. Var rimelig bitter på at han kanskje ble tvunget igjen i Brann. Per ove sa at de ikke godtok " etthvert bud " på skottene.

Det er kanskje best å bare la dem gå for et par millioner. Presser vi prisen opp hele tiden, så presser vi den for høy, og vi har to sinte menn i stallen neste år.

Brann kommer ikke til å gi vekk spillerne, det er helt rett holdning. De har begge skrevet en kontrakt og forpliktet seg til å bli ut denne perioden. Da må de også innfinne seg med at Brann skal ha en skikkelig pris for dem om de skal bli fristilt.

Er uproft og barnslig å klage over dette. Om de absolutt vil bort fra Brann, så er det beste de kan gjøre å vise en god holdning, være offensiv og god på trening. Fokusere på det sportslige og la agenten jobbe med å finne nok penger til overgangen.

Klaus_Brann

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "enavgutta"Krøvel. Du trenger virkelig en lang ferie. Selg, bikkjen, huset og bilen. Dra til Bali!

Takk til skottene for å ha skapt fantastiske minner og gleder, engasjement og ekte lidenskap rundt Brann!!

Selv ikke billlett eller poengkalkulatoren din kan ta fra oss disse ekstraordinære minnene!


Tja. Miller kan også huskes for:

- Sutring mot trenerens laguttak, bytter og disponeringer.
- Sutring mot medspillere.
- Sutring mot motspillere.
- Sutring mot dommere.
- Sutring mot motstanderfans.
- Sutring i media.
- Sutring mot media.
- Elendig form i halvparten av høstens kamper.
- Nekte å spille høyrekant og sette seg selv foran laget.
- Preiket om å forlate klubben midt i gullinnspurten.
- Boikotte medaljeutdelingen.
- Har vel stort sett preiket om å forlate klubben siden han kom.

Stikk fingeren i jorden og innse at Charlie ikke er noen folkehelt!


Nja, det er vel akkurat det han ER, eller i alle fall har vært store deler av karrieren her i Bergen. Nå må man jo også tro på ALT som står i avisen Krøvel, sant?
Eller har du kanskje masse inside som du har fått av Charlie?
Jeg er veldig enig i at det er på trynet å boikotte medaljeutdelinga og sette seg selv foran laget. Men på en annen side så har han gjort fantastisk mye bra for klubben vår, tror han blant annet dro en finte på en rbk spiller i fjor. Og i alle dager, hvorfor holder du det mot han at han sutrer mot motstanderfans eller mot motspillere?
Bare morro med litt temperament!
Nei, kjipt at Charlie driter seg litt ut på slutten, men kommer til å sitte igjen med et fantastisk minne av den gutten!
Samme med Winters!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

krøvel vellevold

Quote from: "Klaus_Brann"[ . Men på en annen side så har han gjort fantastisk mye bra for klubben vår, tror han blant annet dro en finte på en rbk spiller i fjor. Og i alle dager, hvorfor holder du det mot han at han sutrer mot motstanderfans eller mot motspillere?
!


Fordi sutringen mot motspillere og dommere gir ham kort, og sutringen mot motstanderfans viser at han er lett å psyke ut. Helt utrolig at en spiller som har spilt Old Firm kan la seg psyke ut av noen jævla samer oppi Tromsø! Fantastisk!

Vittig at når du skal trekke frem noe bra, så kommer du med noe han gjorde for halvannet år siden. Ja, han har gjort mye bra, men i høst har han vært høyst variabel. Og sutrete.
Legg ned hele klubben!

enavgutta

Sitter med en følelse av at bonden har gitt Winters en kald skulder. :-(

krøvel vellevold

Leser på ba.no at flere av spillerne er lei av skottenes sutring. Og jeg som trodde det var BT som hadde en agenda mot skottene?
Legg ned hele klubben!


LandåsKongen

haha...seriøst? Du mener foklaringen på at gullet røk er dette?

jako

Quote from: "steinbygger"


Hovedgrunnen heter Mjelde
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Falkman

Quote from: "jako"
Quote from: "steinbygger"


Hovedgrunnen heter Mjelde


.. og hovedgrunnen for  at vi ledet serien før vm-pausen het??

steinbygger

Kan Miller elskerene og Mjelde haterene her inne si meg hvor Miller skulle spilt. Skulle Martin vært ute eller Bengt?

Skal Miller spille sentralt så må han ha en grovarbeider ved siden av seg, Miller er for stasjonær til å spille sammen med Martin. Jeg er enig i at Bengt har fått alt for mange sjanser i år, men jeg mener at slik Brann har spillt i år må de ha en hodesterk spiller på laget og da faller Miller gjennom som erstatter for Bengt, jeg mener at Migen skulle spillt mer istedenfor Bengt.

Jeg kan ikke se hvordan Mjelde skulle brukt Miller i en annen rolle enn benken hvis ikke han var interessert i å spille ving, han har vel hatt en av de mest frie rollene på vingen i moderne fotballshistorie.

Go Up