• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Barnslige Brann

Started by Brann_copper, October 23, 2006, 21:19:02 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

bernu

Quote from: "The Boss"Si meg en ting folkens!! Var det noen som fikk med seg hva som skjedde på benken til Brann like etter at Helstad gikk ut? Ser ut som om Mjelde virkerlig skjeller ut en (ukjent) person på benken på det groveste.. Ser tilfeldigvis bort på benken å ser da at Mjelde snur seg (fra å ha blikket mot banen) til benken og skjeller ut en av de som sitter der, veiver med armene å gestikulerer mot denne personene VELDIG tydelig.. Hele stadion hadde sett det om de ville(eller hatt fokus på benken).. Noen andre som såg dette??? Kansje var det Miller som var ute med nebbet..?

Mjelde kjeftet på pubklikum som buet byttet. Sto ihverfall det på vglive.
HANSA - Z

Stoffi

Quote from: "Brann_copper"
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "Brann_copper"Det ser ut til at publikum på Stadion klarte å oppføre seg idag. Det er jo bra!


kom det som noen bombe for deg eller?


Etter de mange barnslige episodene i det siste så gjorde det nesten det ja...


Du la kanskje merke til at ingen på felt z gadd å synge? Jeg sang i vei jeg, men oppfattet fort hva det gikk i, tilsynelatende.
Og stemning søg deretter.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

enavgutta


Langhår

Tror ikke man skal skylde for mye på Dahl og politiet for den dempede stemningen idag. Man møtte jo opp med en følelse av å ha tapt gullet, ikke en følelse av å kunne vinne sølvet.

At slikt gir seg utrykk i dårligere stemning enn vanlig burde ikke overraske noen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Brann_copper

Quote from: "Langhår"Tror ikke man skal skylde for mye på Dahl og politiet for den dempede stemningen idag. Man møtte jo opp med en følelse av å ha tapt gullet, ikke en følelse av å kunne vinne sølvet.

At slikt gir seg utrykk i dårligere stemning enn vanlig burde ikke overraske noen.


Enig! Publikum har ihvertfall ingen grunn til å henge med nebbet på grunn av at Brann-ledelsen har gått ut og sagt fra om hva man mener om enkelte elementer på tribundene. Vi må da kunne kvitte oss med uhumskhetene uten at det skal gå på bekostning av den unike stemningen på Stadion. Laber stemning i går skyldes rett og slett at sølv var nederlag. Og det er jo en fin innstilling å ta med seg til neste sesong. For ingenting tilsier at Brann i 2007 skal gå for noe annet enn gull.
We will fight them on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets...  We will never surrender!  - Sir Winston Churchill -

Go Up