• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

En løsning på billettproblemet?

Started by krøvel vellevold, October 05, 2006, 08:10:14 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Jeg lager en ny tråd, fordi jeg mener å ha en grei løsning på billettproblematikken til fremtidige storkamper.

Brann kommer sikkert til å innføre et mer moderne billettsystem om ikke så lenge. Da mener jeg at man i sammen slengen burde kunne innført et smartcard hvor de som vil kan skaffe seg dette og få registrert sitt fremmøte.

Når det da dukker opp kamper med ekstrem etterspørsel (f.eks. avgjørende kamper om gull, 16.mai, mot RBK, osv), så kan datasystemet rangere smartcard-innehaverne etter hvor mange av de f.eks. 10 siste kampene de har vært på. Hvis det f.eks. er 5000 ledige billetter og det er 3000 som har vært på alle 10, 1500 som har vært på 9 og 1000 som har vært på 8, så kan man si at: "De som er registrert på 9 eller 10 kamper kan kjøpe billett på nettet fra kl. 10 på mandag". (Man må selvsagt logge seg på med passord, og datasystemet må selvsagt vite om du er blant de som har forkjøpsrett). Så ryker f.eks. 4500 av de 5000 billettene. De 1000 som har vært på 8 kamper, får så anledning til å kjempe om de siste 500 kl.10 dagen etter. Da blir det først til møllen for disse. Vil man sitte flere sammen, så må alle være blant dem som har fått forkjøpsrett. Men da holder det at en av dem gjennomfører bestillingen, men han må selvsagt legge inn kortnummeret (kanskje også passord) til alle sammen.

På denne måten hadde de som går på de fleste kampene (også uten p-kort) blitt belønnet og i hvert fall hatt en mulighet til å skaffe seg billett før alle dem som bare ser en kamp i året eller ikke har sett en kamp siden 1963 kommer. I tillegg hadde svartebørshaiene fått det meget vanskelig med å skaffe seg billett, bortefansen ville ikke kunnet kjøpe blant hjemmefansen, og man hadde unngått at pågangen er så stor at billettsystemet bryter sammen.

Er dette en god ide?
Legg ned hele klubben!

Blue

Ja. Tror det kan fungere greit. De tekniske løsningene kjenner jeg ikke, men prinsippet blir brukt av flere klubber i England. Jeg prøvde å kjøpe billetter til Blackburn og Bolton hjemme mot gode motstandere, men ble nektet siden jeg ikke hadde en "billetthistorie" å vise til.
lue

Nixon

Vil ikke problemet her være at da vil de med partoutkort kunne kjøpe opp alle billettene hvis de vil? For de har jo som oftest vært på alle kampene. Og om ikke innehaveren har vært, vil i alle fall kortet vært brukt.

Og hva med de som kjøper enkeltbilletter. Kommer de i det hele tatt til å få smartcard?
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"Vil ikke problemet her være at da vil de med partoutkort kunne kjøpe opp alle billettene hvis de vil? For de har jo som oftest vært på alle kampene. Og om ikke innehaveren har vært, vil i alle fall kortet vært brukt.

Og hva med de som kjøper enkeltbilletter. Kommer de i det hele tatt til å få smartcard?


Jeg snakket om at de som kjøper enkeltbilletter kunne skaffe seg et smartcard som registrerte deres fremmøte. De med partoutkort har jo allerede billett, så de blir ikke tatt med i betraktningen. Og det skal kun være mulig å kjøpe én billett pr. smartcard. For som sagt: Skal flere sitte sammen, må alle disse ha forkjøpsrett og alle deres kortnr. (+ kanskje passord også) må legges inn hvis man kjøper billettene samlet.

De som ikke skaffer seg et sånt kort, må stå i kø med gud og hvermann om de billettene som måtte være igjen. Men det gir i hvert fall de som går på de fleste kampene (men som ikke har råd til p-kort) en sjanse. Og målet må jo være at samtlige billetter da forsvinner enten til de som har partoutkort, eller til de som har forkjøpsrett gjennom et smartcard som har registrert at de har et bra oppmøte. Da unngår man at svartebørshaiene får billetter!
Legg ned hele klubben!

bulldog

som tidligere nevnt er mye gjort om man legger ut billettene til alle kampene samtidig i forkant av sesongen. da kan også vi som ikke har partoutkort kjøpe billetter til de kampene vi kan gå på. det blir også lettere å planlegge langt frem i tid. svartebørs blir du aldri helt kvitt mendet er ihvrtfall ikke noen god løsning å vente med å legge ut billettene til rett før kamp. dette gjør brann for nettop å øke etterspørselen til de kommende 2/3 kampene og skyter seg selv i foten.
bulldog

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Jeg snakket om at de som kjøper enkeltbilletter kunne skaffe seg et smartcard som registrerte deres fremmøte.


OK, jeg misset poenget med denne setningen:

Quote from: "krøvel vellevold"På denne måten hadde de som går på de fleste kampene (også uten p-kort) blitt belønnet...


Også uten partoutkort trodde jeg betydde at de med mange enkeltbilletter kunne kjøpe i tillegg til de med partoutkort. Eller noe sånt. Er fortsatt tidlig på dagen...:)

Dette vil jo bli en kraftig innskjerping for å si det mildt. Og ganske tungvint, men det må kanskje til for å få bukt med problemet?

Men skal man bare få kjøpt en billett per smartcard på alle kampene? Eller skal det bare gjelde på de kampene man tror får stor etterspørsel?

Kanskje det lettest kan løses slik bulldog skriver at man legger ut billettene litt tidligere. Før de store massene blir grepet av hysteriet.
Rød makt på Hansa

slang

Synes løsnignen tl krøvel virket veldig bra. Eneste problemet er at det er så mye datasystemer som skal fungere, så dette må isåfall prøves godt ut på forrhånd.
ansa 08

Snublefot

i såfall bør man nok ikke ha grense på 1 billett pr. smartcard krøvel.

Si at jeg for besøk av en kamerat som hverken er brann supporter eller har hvert på stadion før..   stolt som jeg er over klubben, stadion og stemningen så ønsker jeg jo å vise det frem...og da må jeg jo kunne få kjøpt 1 billett til han også..  om du skjønner..


så 2 billetter, eller maks 3 pr. smartcard gjør at man ihvertfall har muligheten til å kunne ta med seg venner eller familie..

PS_84

Jeg synes ikke dette er den beste løsningen. Hva med oss som ikke har muligheten til å dra på mer en et par kamper i året? Hvis vi da er så "heldig" å ha fri når det er en storkamp kan jo vi bare glemme det.. I tillegg synes jeg ikke at det skal være sånn at vi ikke skal ha rom for de som ikke nødvendigvis går på 8-10 kamper i året.. Nå nevnte du jo at det var mest i forhold til storkamper, men det er ikke utenkelig at vi havner i en situasjon der stadion blir utsolgt på kamper mot "smålag" også.

Snublefot

Quote from: "PS_84"Jeg synes ikke dette er den beste løsningen. Hva med oss som ikke har muligheten til å dra på mer en et par kamper i året? Hvis vi da er så "heldig" å ha fri når det er en storkamp kan jo vi bare glemme det.. I tillegg synes jeg ikke at det skal være sånn at vi ikke skal ha rom for de som ikke nødvendigvis går på 8-10 kamper i året.. Nå nevnte du jo at det var mest i forhold til storkamper, men det er ikke utenkelig at vi havner i en situasjon der stadion blir utsolgt på kamper mot "smålag" også.


regner med at de som stort sett går på 8-10 kamper i året har partoutkort uansett..  så de som ikke går så ofte vil nok fortsatt kunne skaffe seg billett til de store kampene.. er vell generelt folk som for første gang kommer til stadion som vil slite, og de som stort sett aldri er der.. i tillegg til at svartebørshaiene ikke får ordnet seg masse cash da=)

Falkman

e veldig for et system som premierer folk som går på mer enn et par kamper i året..syns ideene som luftes her virker interessante.. men e et sånt system mulig å gjennomføre, i nær fremtid?.. dersom vi forblir et topplag i årene som kommer, e det jo ikkje usannsynlig at svartebørshelvetet blir et tiltagende problem.

fettnok

synes folk med så og så amngen bortekamper bør få forkjøpsrett, å det sier jeg ikke fordi jeg drar på ett par bortekamper.
ette går aaaaaldri bra!

Utmedsnolken

Quote from: "fettnok"synes folk med så og så amngen bortekamper bør få forkjøpsrett, å det sier jeg ikke fordi jeg drar på ett par bortekamper.


Hva med de som reiser uorganiser på bortekamper da? Hvordan skal disse registreres? Da må isåfall alle klubber få innført samme datasystem og det er nok liten sannsynlighet for
"og der snubler Sæternes igjen"

bulldog

Quote from: "fettnok"synes folk med så og så amngen bortekamper bør få forkjøpsrett, å det sier jeg ikke fordi jeg drar på ett par bortekamper.

vi som ikke bor i bergen har det motsatte problem. klarer ikke mange nok hjemmekamper til at det forsvarer partoutkort. ser en del bortekamper. kjøper billetter til byn på de mest interessante kampene. ofte blir kampen flyttet, det betyr ny retur.
nå har jeg fly men ikke billett.
håpløst
bulldog

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Utmedsnolken

Quote from: "krøvel vellevold"Hvis det blir mer enn en billett pr. smartcard, så betyr jo dette at det ikke blir nok til alle likevel. Da vil jo kun de med max opptjenting få sitt, og kanskje ikke det engang. Hvorfor skal forresten de med smartcard kunne ta med en ekstra person, når ingen som har partoutkort kan det. De som liker å sitte sammen, får sørge for å bestille sammen (og ha nok opptjent på hver sine kort til at de faktisk også KAN bestille sammen). Og hva om alle med smartcard kjøper to billetter og selger den de ikke skal bruke selv, på svartebørs? Da er man jo like langt.


Enig. Hvis folk skal ha med gjester og andre som ikke er fullt så interresserte, så får de ta de med på kamper uten det store billettrykket. Hadde forresten med meg en fra Gol, som har bodd i Bergen 5 år uten å være på stadion, på Hansa sist uke og han ble så frelst at han skulle få seg sesongkort med oss neste år. Brannrusen sprer seg...
"og der snubler Sæternes igjen"

Nixon

Spørsmålet gjensår om en billett per smartcard bare skal være gjeldende i de kampene man tror det blir stor etterspørsel etter. Eller om det skal gjelde i alle kamper.

Det er vel litt vel strengt å innføre det i alle kamper. Da kan Brann miste slike som han nyfrelste fra Gol i innlegget over som slenger seg på med venner i en kamp eller to. Barrieren blir høyere hvis man må registrere seg og få (eller helt sikkert betale ekstra for...) smartcard.
Rød makt på Hansa

Plekter


krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"Spørsmålet gjensår om en billett per smartcard bare skal være gjeldende i de kampene man tror det blir stor etterspørsel etter. Eller om det skal gjelde i alle kamper.

Det er vel litt vel strengt å innføre det i alle kamper. Da kan Brann miste slike som han nyfrelste fra Gol i innlegget over som slenger seg på med venner i en kamp eller to. Barrieren blir høyere hvis man må registrere seg og få (eller helt sikkert betale ekstra for...) smartcard.


Nei nei! Det trenger bare gjelde på kamper det forventes ekstrem pågang. Andre kamper ligger jo ute for salg i månedsvis uten å bli utsolgt.
Legg ned hele klubben!

BRANNFL

Liker ikke systemet, se for deg litt frem i tid la oss si 10 år du har kone 3 barn en kjedelig jobb og de fleste kompisene dine fra Fotball puben har flyttett/ stiftet familie du har støttet Brann i mange år men får ikke billett til Brann sine kamper for du ikke har vert nok på stadion de siste sesongene. Mens en ungdom fra Gol får billett til hver kamp, han har vert på Stadion 8 ganger de siste året, du har vert på station 300 ganger de sist 15 årene...........

Det er vel ikke tvil om hvem som er den egentlige supporteren her

Nei legg ut alle billettene til salg før serien starter, då hadde rbk rotet aldri skjedd og da hadde nok de fleste "virkelige" supportere  kjøpt billett lenge før det store rushet.

ka med navn på billettene som de gjør på de store arrangemangene alla OL fotball VM, tror det kunne bremset svarte børsen
Brann e' Best

Nightfox

Eneste faren er at folk begynner å sende rundt smartkort for å bli registrert selv om de ikke går på stadion. Da må man heller få en tommel-scanner eller noe.

Chrisstah

Quote from: "Plekter"


da håper eg du mener at de skal registrere dette på samme linje som de som reiser på borteturer!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Utmedsnolken

Quote from: "BRANNFL"Liker ikke systemet, se for deg litt frem i tid la oss si 10 år du har kone 3 barn en kjedelig jobb og de fleste kompisene dine fra Fotball puben har flyttett/ stiftet familie du har støttet Brann i mange år men får ikke billett til Brann sine kamper for du ikke har vert nok på stadion de siste sesongene. Mens en ungdom fra Gol får billett til hver kamp, han har vert på Stadion 8 ganger de siste året, du har vert på station 300 ganger de sist 15 årene...........

Det er vel ikke tvil om hvem som er den egentlige supporteren her

Nei legg ut alle billettene til salg før serien starter, då hadde rbk rotet aldri skjedd og da hadde nok de fleste "virkelige" supportere  kjøpt billett lenge før det store rushet.

ka med navn på billettene som de gjør på de store arrangemangene alla OL fotball VM, tror det kunne bremset svarte børsen
"og der snubler Sæternes igjen"

chris_henrik

Skiheis løsningen er en ganske bra idè rent teknisk. Der brukes det et RF-kort som i motsettning til Smart-kort ikke trenger å stikkes inn en maskin. Kortene trenger bare å komme innenfor en 15 cm radius av en leser.

Men spørsmålet er hvor mye arbeid Brann skal legge ned i det vi mener er rettferdig fordeling av billetter. Om jeg hadde vært billettansvarlig i Brann, hadde jeg endret markedsføringen slik at 80% av plassene ble solgt som partoutkort og de resterende som løssalg. For Brann er faktisk en P-kortholder mer verdt enn en som kjøper løse billetter. På samme måte som en abonnent er mer verdt for BT, enn en som kjøper avisen i kiosken. Sikre tilskuere, forutsigbare inntekter, reduserte salgskostnader og administrasjon er fordelene med å ha så mange P-kort holdere som mulig.
<BRANN> ..... DKFM

krøvel vellevold

Quote from: "BRANNFL"Liker ikke systemet, se for deg litt frem i tid la oss si 10 år du har kone 3 barn en kjedelig jobb og de fleste kompisene dine fra Fotball puben har flyttett/ stiftet familie du har støttet Brann i mange år men får ikke billett til Brann sine kamper for du ikke har vert nok på stadion de siste sesongene. Mens en ungdom fra Gol får billett til hver kamp, han har vert på Stadion 8 ganger de siste året, du har vert på station 300 ganger de sist 15 årene...........

Det er vel ikke tvil om hvem som er den egentlige supporteren her



Har du ikke vært på Stadion noe særlig de siste sesongene, så er det din egen prioritering. Da hjelper det ikke om du var på alle kampene for 5-10 år siden. Når folk stifter familie o.l., VET de at de ikke lenger står like fritt til å gjøre ting og tang. Det er en konsekvens av valget man tar. Syns ikke det er noe godt argument å si at "jammen eg va kjempesupporter før i tiden". For det var "før i tiden", nå er det de som er ivrige "nå for tiden" som får prioritet. Hvorfor skal en som vekkprioriterer Brann til fordel for familie og sånt ellers i året, plutselig på storkampene stille likt med de som går ofte? Og uansett: Er du en sånn lidenskapelig supporter, så finner du deg ikke en kone som nekter deg å dra på kamp! Alvorlig talt!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: "Nightfox"Eneste faren er at folk begynner å sende rundt smartkort for å bli registrert selv om de ikke går på stadion. Da må man heller få en tommel-scanner eller noe.
Legg ned hele klubben!

Corran

Har hatt unger og kjærring noen år og ser ikke problemet med å ikke komme seg på stadda. Kunne heller prøvd å la vær å gå Da hadde det blitt problemer så rastløs og utålmodig eg blir på kamp dager :-)

Eneste resultatet er at eg må spare ekstra mye for eg må ha et ekstra partoutkort neste sesong slik at guttungen kan være med. Han er no gamel nok til å se/oppleve meg på stadda :-)
Eg fikk tilogmed skryt sist han var med pga at eg klarte meg i 14 minutter før eg bannet over dommeren :-)

Så problemet med å ha kjærring og ikke komme seg på kamp ser eg ikkje helt. Nekter kjærringen deg stadda så kan hun ikke bry seg mye om deg eller dine behov spør du meg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Quote from: "Corran"
Så problemet med å ha kjærring og ikke komme seg på kamp ser eg ikkje helt. Nekter kjærringen deg stadda så kan hun ikke bry seg mye om deg eller dine behov spør du meg
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Nå har jeg fått svar fra Brann, og der var beskjeden enkel og grei: "Et slikt system kommer i 2007."
Legg ned hele klubben!

slang

ansa 08

flow

hva med oss som ikke bor i by'en da?

Jeg bor i sogn og fjordane, og har sett kanskje 3-4 hjemme kamper i år... Pluss en borte kamp, den først mot Fredrikstad ;)

Skal vi få problemer med å komme på stadio'en når vi er i by'en? Syntes det er urettferdig for oss!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Nå har jeg fått svar fra Brann, og der var beskjeden enkel og grei: "Et slikt system kommer i 2007."


Hva kommer?
Smartcard? (Noe som ikke er overraskende)
Og at man bare får kjøpt én billett til viktige kamper etter et rangeringssystem?
Rød makt på Hansa

Klaus_Brann

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Nixon"Spørsmålet gjensår om en billett per smartcard bare skal være gjeldende i de kampene man tror det blir stor etterspørsel etter. Eller om det skal gjelde i alle kamper.

Det er vel litt vel strengt å innføre det i alle kamper. Da kan Brann miste slike som han nyfrelste fra Gol i innlegget over som slenger seg på med venner i en kamp eller to. Barrieren blir høyere hvis man må registrere seg og få (eller helt sikkert betale ekstra for...) smartcard.


Nei nei! Det trenger bare gjelde på kamper det forventes ekstrem pågang. Andre kamper ligger jo ute for salg i månedsvis uten å bli utsolgt.


Helt enig, det hadde vært en genial måte å løse opp i store deler av disse problemene...
Man vet jo hvilke kamper det gjerne er stor kamp om, i alle fall mot enga, rbk og 16. mai kampen....
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

SirHelstad

Sett opp en kvote for utenbys billetter da. Vist det er noen utenbys fra så blir jo de og registrert gjennom smartcard og så får det forkjøpsrett på den kvoten.

krøvel vellevold

Quote from: "flow"hva med oss som ikke bor i by'en da?

Jeg bor i sogn og fjordane, og har sett kanskje 3-4 hjemme kamper i år... Pluss en borte kamp, den først mot Fredrikstad ;)

Skal vi få problemer med å komme på stadio'en når vi er i by'en? Syntes det er urettferdig for oss!


Syns du at du skal stille på lik linje med folk som f.eks. har sett alle kampene?

Og dessuten: Etter min plan, så trenger dette systemet bare benyttes på sånne kjempekamper á la RBK, avgjørende kamper om gull på slutten av sesongen og 16.mai. Da syns jeg faktisk de som går veldig ofte (men altså ikke har partoutkort) skal belønnes for sitt trofaste oppmøte. Dette vil jo også føre til at folk blir fristet til å gå oftere, slik at de kan få en bra posisjon når billettsalget til slike store kamper begynner.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Bedre løsning:
Brann legger alle ledige billetter på qxl. Problemet løst og pengene går dit de skal :p

Egentlig litt pussig at ingen har tenkt tanken på at en fotballklubb kan auksjonere bort billettene. Da vil jo "mindre intressante" kamper få lavere pris med en gang også.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Bedre løsning:
Brann legger alle ledige billetter på qxl. Problemet løst og pengene går dit de skal :p

Egentlig litt pussig at ingen har tenkt tanken på at en fotballklubb kan auksjonere bort billettene. Da vil jo "mindre intressante" kamper få lavere pris med en gang også.


Lurer påom Brann kunne tjent bedre på å selge alle billetter til kr. 1000 pr. stk. Publikumstallet ville jo gått kraftig ned, men inntektene pr. billett kraftig opp.

Med billettpris i snitt på f.eks. 200 kr. og 16000 tilsk, blir dette 3,2 mill. i inntekt.

Skulle prisen øke i snitt til kr. 1000 pr. kamp, måtte Brann hatt 3200 tilsk. pr. kamp for å matche dette. Tror Brann glatt hadde trukket mer enn 3200 pr. kamp, selv om prisen var kr. 1000 pr. kamp. Så dette må ingen fortelle til de med ansvaret for økonomien i Brann...
Legg ned hele klubben!

Xminator

Tja vet ikke jeg.

Du legger selvsagt ut billetter med utropspris 100/150 kroner. Så vil publikum selv sette prisen alt etter hvor stor pågang det blir og hvor attraktive plassene er.

Det er bare ett tankeeksperiment. Men som kan være intressant å tenke gjennom. Forbrukerrådet/ombudet hadde sikkert blitt galematias på opplegget...

Når vi først er inne på auksjoner, hva med egen parkeringssone i området rundt stadion (dvs bort til ibsens gt, ned til minde etc), gratiskort for de som bor/jobber innenfor sonen, og deretter selge adgangstegn til kampdagen for stadiongjengeren. En slik løsning hadde nok ryddet godt opp i idiotparkeringen og køene etter kamp. Hva det hadde gjort med tilskuertallet er jo en helt annen historie :)

Xminator

Snittet pr i dag på en kamp med 14000 tilskuere ligger vel på rundt 200 kroner. 2 800 000
La oss si utropspris 150 til samme kamp. Mersalget må da være 4700 for at Brann skal gå i "pluss".

Nå er vel ikke regnestykket så enkelt heller. 10000 har jo sesongkort. Så salg ut over sesongkort utgjør 800 000 ekstrapenger :p
Med utropspris 150 må man da selge 1400 ekstra billetter. Forutsatt at ingen byr over minstepris.

Tror en del hadde gjort akkurat det. Se for deg ett setekart tilsvarende det man har på billettluka (eller for den del enhver annen billett-tjeneste med respekt for seg selv). Der man kan legge inn bud på mer enn ett sete om gangen. Og prioritere hvilket sete man vil ha bud inn på først. De beste setene ville selvsagt fått flest bud (og dermed høyest pris). Så snittprisen på auksjonsbilletter hadde nok ligget en del høyere enn utropspris.

Distribusjon? Automat (slik som man finner i fotobutikkene) på alle Rema 1000/bensinstasjoner. Aner ikke hvordan man skal fordele forhåndsbestilte billetter ;)

lenuzen

det hadde blitt veldig bra viss en slik løsing hadde kommet. Det hadde jo trukket flere til de vanlige kampene, istedefor : nei, den kampen er ikke så viktig så blir det, den kampen går eg på siden eg har mulighet, og dermed letter får biletter til de andre kampen.

Er utrolig surt å sitter her nå, har vært på ALLE hjemme kampene, men fikk ikke bilett til rbk. mens mange som bare går på en kamp hele sesongen, eller som gjerne ikke har gått på stadion på flere år nå sitter med masse biletter. Neste år blir det partoutkort.
rann i våre hjerter

Chrisstah

Quote from: "krøvel vellevold"Nå har jeg fått svar fra Brann, og der var beskjeden enkel og grei: "Et slikt system kommer i 2007."


til bataljonen: gjelder dette systemet for bortekamper og?? eller bare for hjemmekamper?
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Bataljonen

Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "krøvel vellevold"Nå har jeg fått svar fra Brann, og der var beskjeden enkel og grei: "Et slikt system kommer i 2007."


til bataljonen: gjelder dette systemet for bortekamper og?? eller bare for hjemmekamper?


Disse kortene kan kun brukes på hjemmekampene.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Go Up