• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Siste seriekamp - Fly til Stavanger

Started by pellerud, September 05, 2006, 14:12:47 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

pellerud

Norwegian har nå lagt ut billetter for november og utover til og fra Stavanger. Reiser du ned lørdag 4.11 og hjem etter kampen 5.11 får du nå billett til kr. 693,- t/r. Reiser du ned på kampdagen får du billettene t/r for kr. 444,-. Tidspunkt for retur fra Sola er kl. 21.40.

Disse prisene vil sikkert stige ganske rakst.

SAS sine priser for det samme er kr. 2.018,- og kr. 1.759,-

moffy_

Pokker!! Skulle aldri sagt ja til det elendige tilbudet fra Bataljonen! E jo rein svindel i forhold til dette..
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

Veslemøy

Bataljonen svindler ingen. De prisenen som bataljonen tar er det det koster oss og leie et fly tur/retur Flesland/Sola + prisen på kampbilletten og det det koster å leie buss fra Sola til stadion og retur. Bataljonen har ingen fortjeneste på denne turen i det hele tatt. Så Bataljonen svindler ingen.
Dessuten tar du og reiser nedover lørdag og opp søndag, må du ha et sted og overnatte, og det koster penger.
Reiser du nedover søndag må du ha transport fra Sola til stadion og det kosert også penger.
Og sist men ikke minst. Prisene til Norwegian er uten kampbilletter...

KennethS

Quote from: "moffy_"Pokker!! Skulle aldri sagt ja til det elendige tilbudet fra Bataljonen! E jo rein svindel i forhold til dette..


jaha? her har dåkkar mast på bataljonen om og skaffe fly tilbud over lengre tid, og med engang de gjøre det og prisen e litt høyere en noen andre sitt tilbude e det svindel og bedrag?? utrolig talentløst moffy
tå på Brann

pellerud

At jeg tipset om tilbudet til Norwegian var ikke ment som en kritikk av Bataljonen sitt opplegg. All ære til dem som ofrer fritid og sikkert litt arbeidsgivertid (he-he) på å organisere turer for medlemmene.

Men at interessen for Brann sin siste seriekamp i Stavanger er meget høy, er det ingen tvil om. Nå er både Norwegian og SAS sine fly fra Stavanger etter kampslutt utsolgt. Kan bli Cupfinale 2004-tilstander når det gjelder billetter til denne kampen.

Her gjelder det å friske opp relasjonene til gamle grandtante Olga eller andre perifære bekjenstskap i oljebyen.

Nixon

Man er jo villig til å betale litt ekstra for å være sikret billett til bortesupporterfeltet. Litt kjipt å spare noen hundrelapper, men måtte sitte på andre siden midt i Vikingland.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

RABALDER

Har hørt rykter om at viking-Brann kampen skal flyttes til lørdagen.
Noen som kan bekrefte/avkrefte det?
ollocks!!!!!

atlascopo

kan avkrefte dette. Da må i såfall alle kampene flyttes. For i de to siste rundene, skal alle kamper spilles samtidig.

nummer9

Dette skjedde i fjor pga av et av TL-lagenes deltagelse i CL. Om noen av TL-lagene skal spille europacup-kamp rett etter søndagen, kan det bli flyttet i år også.

Da flyttes i så fall hele runden, slik at kampene spille samtidig. Hadde vel hørt noe om det allerede om dette var tilfellet.

krøvel vellevold

Quote from: "nummer9"Dette skjedde i fjor pga av et av TL-lagenes deltagelse i CL. Om noen av TL-lagene skal spille europacup-kamp rett etter søndagen, kan det bli flyttet i år også.

Da flyttes i så fall hele runden, slik at kampene spille samtidig. Hadde vel hørt noe om det allerede om dette var tilfellet.


Det er ikke noe e-cup uken etter Viking - Brann.
Legg ned hele klubben!

Go Up