• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvor lojal er Gashi?

Started by aaesch, August 31, 2006, 21:50:00 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

aaesch

Selv om det er bra at vi har fått en ny midtbanespiller må vi spørre oss om denne Gashi virkelig er et positivt bidrag til klubben. Måten han forlot VIF er jeg personlig svært skeptisk til. Etter over lengere tid å ha signallisert hvor glad han er i denne Oslo-klubben, var det liksom helt problemfritt å gå til fienden for en skarve pengeskjeppe. Jeg kan heller ikke si at han har imponert på banen det siste året. Han prøver å leke Maradonna, men lykkes skjelden. Vi skal ta godt imot ham, men ikke faen om han skal få noe gratis. Han må bevise!

Alexåsane

Han er like lojal som alle andre fotball spillere. Lojal for klubben de spiller så lenge de spiller der!
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Xminator

Legg bort enhver tanke om lojalitet ovenfor klubben. Får de nok penger stikker de på dagen. Dette gjelder selvsagt også Gashi.

Vi har ett par hederlige unntak i Hanstveit og Sæternes...

Langhår

Gashi valgte VIF foran RBK, selv om tilbudet fra trønderne var bedre økonomisk. Han skrev ny kontrakt med VIF selv om han helst ville bort slik at klubben var sikret penger for ham. I forbindelse med denne kontrakten ble det gjort en muntlig avtale om at VIF skulle slippe ham om de fikk et fornuftig tilbud. Gashi sikret med andre ord klubben millionbeløp. Han kunne valgt å gå gratis. Han har nå skrevet kontrakt med oss helt til 2010.

Kan ikke si jeg frykter for hans klubblojalitet nei.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

QuoteGashi sikret med andre ord klubben millionbeløp.


Ikke helt riktig, han var vel bare deleid av VIF. Om de eide ham i det hele tatt. Ryktene sier at de satt igjen med 4 mill.

Alexåsane

Quote from: "Xminator"
QuoteGashi sikret med andre ord klubben millionbeløp.


Ikke helt riktig, han var vel bare deleid av VIF. Om de eide ham i det hele tatt. Ryktene sier at de satt igjen med 4 mill.


4mill er ikke et millionbeløp:)?
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Mr_Soma

VIF sitter igjen med kun 1/3 av kaken.
Resten fordeles til han ene rikingen jeg ikke kommer på som sitter i Horten, Klanen skal ha noe etter at de hadde kronerulling da klubben var skakkjørt og lå med brukket rygg.

Men en god del blir vel spyttet inn igjen vil jeg tro.
Så økonomisk blind er de vel ikke.

Rune felt F

Skjønner ikke hvordan det går an å diskutere hvor lojal han er. La han få komme til klubben uten at noen begynner å mistenke han for noe.. Vi trenger ikke gå rundt å bekymre oss for at vi skal bli skuffet over han. Jeg har opplevd mange, mange skuffelser i Brann. Og kommer til å oppleve det igjen. Men prøver å unngå å planlegge de skuffelsene.

Xminator

Gashi har tatt på seg å være norsklærer for Memelli ;) Det ligger vel i kortene at de to blir å se på "instedene" i Bergen fremover...

Vi trenger en franskmann også, så ordner det seg nok for Monkam også.

SKBMiller

han er nok lojal mot en klubb som brann. hvem ville vært lojal mot vif når han ikke engang får spille?

Falkman

blir provosert over at noen stiller spørsmålstegn ved Gashi sin lojalitet, før han har spilt en kamp for oss!..sjøl om omstendighetene som førte han til oss kanskje va litt uvanlige, fortjener han å få stille med "blanke ark", på lik linje med hvilken som helst ny spiller ( som Bakke). han bør måles ut fra det han presterer for Brann, og ingenting annet.

Go Up