• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva feiler det deg Charlie

Started by steinbygger, August 27, 2006, 08:45:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

EvenSteven

Nei nå e eg så forbanna lei alle disse sytetrynene som vil forlate klubben av "familiere" årsaker.....

Nei.... eg sier; Føkk 2006... føkk 2007..... Tenk langsiktig... la oss fostre opp lokale talenter og la dem spille.. Bergensere som virkelig vil gi alt for klubben og byen vår..... Vi er norges nest største by for svarte, det må da være mulig å finne minst 11 dugelige fotballspillere blant byens ca. 125 000 menn ?  
Få talentene inn på fotball-gymnaset til Brann.. Gi dem lønn fra dag 1, slik at de gir slipp på tanker om utdanning og annet tull og virkelig satser på fotball.....

mab

Har alltid vært en stor fan av Miller, men dette får meg til å lure...
Primadonnaer har vi ikke plass til, spesielt ikke i den situasjonen klubben er i nå.
En småfet, aldrende skotte bør kjenne sin besøkelsestid, tviler på at tilbudene står i kø fra gamlelandet, hva med å blø for klubben og sikre seg en evig plass som en av de store?
ab

krøvel vellevold

Hvis det stemmer det som står i dagens BT, så har jeg bare en ting å si: FUCK OFF, CHARLIE!!!
Legg ned hele klubben!

Skumling

Ille. Snakker vi om en snarlig hjemreise, til tross for POLs uttalelser? Eller er det lov å håpe at mannen tar seg selv i nakken og blir et reelt alternativ som sentral midt/spiss?

anders millar

Ka e det han tror om seg sjøl?
En sjølgod Charlie Miller er det ingen som trenger.
Det var vel kanskje ikke så uventet at Miller ville vekk etter sesongen, men når han begynner å stille sånne krav da kan han lik så godt dra nå.
Vi har bedre spiss alternativer enn han.
Brann, må ha det bare må ha det..

Tom C

ener vi for en gangs skyld må være knallharde. Vi kan ikke fortsette å være klubben som lar sentrale spillere få lov å bryte kontrakten hver gang de skulle ønske det.

For det første kan dette bare være en dårlig periode personlig for Charlie. Kanske vil dette bedre seg om en stund, og vi har en sulten Miller i de siste kampene. Er dettte derimot permanent, mener jeg han får råtne på rot, som et signal til andre om at man kan ikke bare bestemme seg for at man ikke gidder mer. Jeg har full forståelse for at alle kan ha det vanskelig privat, men det må være meget tungtveiende årsaker for å slippe vår tredje sentrale spiller på kort tid.
Aldri mer Obos....

Tom C

Hvis alle ting tyder på at Miller har spilt sin siste kamp for Brann, burde vi vel kanskje gjort alvor av å få signet TSL? Vi trenger jo uansett en spiller av hans kaliber, og stallen vår er ikke altfor god. Han vil vel bli en rimelig fin makker til Andresen på midten?
Aldri mer Obos....

bulldog

Quote from: "Skumling"Ille. Snakker vi om en snarlig hjemreise, til tross for POLs uttalelser? Eller er det lov å håpe at mannen tar seg selv i nakken og blir et reelt alternativ som sentral midt/spiss?


det er jo hele fobanneteulykken her, at miller tidligere har klart å syte seg til å spille der han sjøl vil. sett idioten på tribunen og gi ham noen øl slik at ingen klubb i verden vil signe han.
det er så jævlig dårlig gjort å komme med noe slikt rett etter å ha drete seg ut i sverige og vi skal finne tilbake formen i serien.
YOU F¤+KING WANKER, CHARLIE!
bulldog

Jay Tee

dette va leit og høre! ble rett og slett skuffet når eg leste det! hadde håpet han va en større mann enn det! Men vis han ska sitte seg sjøl foran klubben får vel han bare ha det så godt!!
TSL? kem e det egentlig?
eia brann

Luke Skywalker

Enhver sak har to sider. Bør kansje ikke uttale oss for mye før vi vet begge to. Charlie har tydeligvis problemer med noe, hva, vet vi ikke, men det kan være noe som faktisk er ganske viktig. Er enig at klubben står høyest, ikke spillerne, men Brann er også en arbeidsplass styrt av regler og prinsipper. Hvis de ikke følges, kan man bare legge ned klubben, for ingen gidder å spille her. Kansje det at Brann er villig til å lytte til spillere, gjør at ledelsen blir godt likt, og faktisk kjent for nettopp dette, noe som igjen fører til at Brann kan bli valgt av gode spillere. '
Får satse på at dette ordner seg, og at Miller blir værende lenge i klubben...
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Tom C

Aldri mer Obos....

ein71

Har hatt vanvittig sans for Charlie frem til nå men viss dette stemmer.. kem faen er det du tror du er Charlie?? Hva tror han at han oppnår med dette utenom å bli stemplet som en sutre kjerring fra Skotland?
Sett han på tribunen for å statuere et eksempel og for all del ikke la han gå billig til en annen klubb i dette overgangsvinduet, eller som en annen så godt beskrev det lenger opp "la han rotne på rot"

dudo

Quote from: "Luke Skywalker"Enhver sak har to sider. Bør kansje ikke uttale oss for mye før vi vet begge to. Charlie har tydeligvis problemer med noe, hva, vet vi ikke, men det kan være noe som faktisk er ganske viktig.


Vel, her gir han jo uttrykk for at han har store problemer med å spille høyreving. (BT)

Han kom til oss feit, utrent og avskiltet. Han forlater oss tydeligvis uten et snev av respekt. Han bør ta seg sammen eller reise til helvete.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: "Luke Skywalker"Enhver sak har to sider. Bør kansje ikke uttale oss for mye før vi vet begge to. Charlie har tydeligvis problemer med noe, hva, vet vi ikke, men det kan være noe som faktisk er ganske viktig. Er enig at klubben står høyest, ikke spillerne, men Brann er også en arbeidsplass styrt av regler og prinsipper. Hvis de ikke følges, kan man bare legge ned klubben, for ingen gidder å spille her. Kansje det at Brann er villig til å lytte til spillere, gjør at ledelsen blir godt likt, og faktisk kjent for nettopp dette, noe som igjen fører til at Brann kan bli valgt av gode spillere. '
Får satse på at dette ordner seg, og at Miller blir værende lenge i klubben...


La oss ikke prøve å forstå han ihjel bare fordi han heter Charlie Miller. Fyren har hatt problemer med disiplin og lagfølelse i alle klubber han har vært i. Naiv som jeg tydeligvis er hadde jeg trodd at et lys gikk opp for han når han endte opp i fotballens bakgård Norge, gutten var jo forespeilet en karriere i europeisk toppklasse. Grunnet manglende trening, for mye fyring og generelt dårlig disiplin gikk dette til helvete. Grunnen til at han kom til Brann var at ryktet hans var så dårlig i Storbrittania at han hadde store problemer med å finne seg en ny klubb. En oppegående fyr ville ha grepet denne siste muligheten.

Nå har han "pissed it all away" som de sier der borte, her også. Charlie er åpenbart ikke annet enn en liten tjukk baby som må ha det som han vil hele tiden. Dersom Mjelde skal bevare sin autoritet er det bare ett å gjøre: sett mannen på tribunen og send ham hjem når sesongen er over.
Nå vil han nok ende opp i Dunfermline eller Clyde, med en lønn langt mindre enn han har idag.

Forøvrig er det en utmerket idè å henge flagget oppned på en godt synlig plass ikveld. Han har skuffet en masse mennesker, spesielt de helt unge supporterne digger Charlie. Han har svart på hyllesten ved å svikte klubben, supporterne og Republikken.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Go home, Charlie,
Go home, Charlie
Go home, charlie, go home!

Red Rabitt

Håper supp fokus blir å støtte de elleve som er der ute og slåss for brann gull, ikke la miller hetsing bli fokus, det som teller i dag er tre poeng mot molde!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

symo

Skjønner ikke helt hva som er problemet. Slik jeg leste artikkelen trodde jeg han bare ville hjelpe laget med å sette seg selv ut

Dinho

For en premieidiot. Han kunne bitt det i seg og blitt her i to mnd til og dratt som helt og med gull. No ligner han mer på en flo enn en kvisvik.

pidre

Denne sake har nok flere sider. Kva baserer BT sin artikkel seg eigentlig på?

Den baserer seg på ein uttalelse av MONS IVAR MJELDE. Han er ikkje sitert i bt, man Mjelde skal ha sagt noko slikt som: Charlie har har i dag sagt til meg at det er best at andre spiller på høyre kant! Noko som kan tolkast på mange måter. Er forøvrig Mjelde ei sikker kjelde i denne saka? Han kan jo knapt engelsk!

Det kjem ikkje fram, men det kan tyde på at CM sitt utspel kom under trening! Dersom CM meinte noko med dette, ville det vært naturlig å ta dette opp i eit møte med manager POL, og ikkje når ein er heit i toppen på treningsfeltet.

Dette trur eg er blåst opp i skyene av BT, basert på ein merkelig idiotisk lekkasje av Mjelde. Kva skjedde med "dette tar vi internt".

I denne samanhengen skal ein også huske på at BT har ein feide pågående med CM.
Saludar a los monos!

Nixon

Quote from: "Dinho"For en premieidiot. Han kunne bitt det i seg og blitt her i to mnd til og dratt som helt og med gull. No ligner han mer på en flo enn en kvisvik.


Du mener Kvisvik som i Raymond Kvisvik som også kunne blitt i noen måneder til? Ser egentlig ikke den helt store forskjellen her...
Rød makt på Hansa

power

ikke bra at det er dette som blir fokus på kampdag.

TroBlo

Nå er det nå ikke slik at alt som står i avisen er sant. Slik jeg tolker BA i dag, så har Charlie satt seg selv ut av laget på grunn av dårlig form. Charlie er fremdeles Brann spiller og er vi supportere, så skal vi støtte både Charlie og resten av laget. De trenger vår støtte.
Hansa felt C

Tom C

Enig i at vi kanskje skal ta ting med en klype salt og ikke legge alt for mye vekt på skandale-hungrige medier som har levd på sulteforing i lang tid. Er godt mulig at Miller bare er frustrert over å spille Kottila-dårlig på kanten, og heller vil overlate sjansen til noen som kanskje er litt mer på hugget for tiden. Det er jo ingen som vet om Miller virkelig vil hjem, så det er vel på sin plass å støtte alle i Brann-drakten inntil de faktisk har sagt rett ut at de ikke vil være her lenger...
Aldri mer Obos....

Skumling

Støtter de to siste her. Vær forsiktig med å vende ryggen til Miller kun pga. det som har kommet fram i dag.

BL

Dette går faen meg for langt!! Snakk om å sette seg selv høyere enn laget! Hvis dette stemmer så kan han sitte og råtne på benken resten av sesongen for min del.

I dag gir vi Miller en kald skulder tilbake, total stillhet!!
Hansa-
Felt Z

power

Helt enig! BT og Charlie har ett kjølig forhold så vi må ikke ta av på grunn av en artikkel. Charlie har aldri likt seg på kanten og når han ser at en spiller med HH sitt kaliber har klippekort på sentral midt skjønner jeg at Charlie blir fortvilet.

Langhår

Selvfølgelig må man ta forbehold om at de aktuelle artikklene kan gi et noe skjevt bilde av virkeligheten. Likevel virker det ganske troverdig når man har sitater fra både Mjelde og Peddien som underbygger det hele.

Dette er ikke en Ibergen.no greie der alt baseres på anonyme kilder og "Ibergen.no erfarer at..." etc.

Dersom det er galt det som har kommet fram idag, vil nok et dementi komme fram ganske raskt fra enten Miller eller Brann. Foreløpig har vi ikke hørt noe.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

HappyRoy

Tipper dette er medieskapt... støtter for øvrig de siste tre her... Hvis tilfellet er at han har satt seg selv ut av laget pga dårlig form, tyder det på at han setter laget fremfor seg selv. Hvis motsatt så er det ikke bra. Slik jeg leste BA så mente han at han var ute av form og at andre derfor bude spille høyreving. I forhold til hva som står på fxt.no; de skriver tydeligvis hva som helst, jfr. Azar-saken. Say no more...

Alexåsane

Sån som jeg ser det, så har Miller snakket med Mjelde om at han føler at han ikke gir nok for laget på høyrekant for tiden. Føler seg ute av form, og syntes da at d er rettferdig at andre må få sjansen.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Hoggi

Jeg hadde vært villig til å la CM få tvilen til gode, hadde det ikke vært for at han ved tidligere anledninger har besvist at han setter seg selv høyest. Sutrer seg til spissplass. Litt mye ulv ulv roping til han jeg greier å tolke denne hendelsen i CMs favør. Tipper Mjelde hater denne typen fotballspillere men føler han må ha han med pga krydderet han tilførte. Takke meg til lojale spillere som Martin Knudsen, Hanstveit, Haugen m.fl. Det vet i hvert fall å fokusere på jobben de får betalt for!
 Erik Solèr på vingen!

Jrgn

Skuffende Charlie Miller....

Problemet blir faktisk at han nekter å utføre det arbeitet Brann faktisk betaler han for å gjøre. DERFOR:

Trekk han i lønn!!!!

Lurkin

Elendig. Plasser han på andrelaget ut året og hent inn Fredrik Strømstad eller noe annet snacks.
Berømte Brann fra Bergen

klysa

Quote from: "steinbygger"Miller bås som spiss\midtbane, kommer så klar an på øyet som ser. Men mener han var en mye større tilvekst der enn på kanten, når en tenker på att Andtresen, Haugen og sæternes har klippekort UANSETT prestasjon så er det ikke rart folk blir irriterte. Mjelde skryter han nesten allltid opp i skyene men får kun 65 min uansett.

Super Hasund

La Folket Synge

*Feltz*

Super Hasund

En ting ska være sikkert. Eg klapper isje eller synger for an kødden i kveld. Mannen har tapt seg nokke jævlig.
La Folket Synge

*Feltz*

grei

Quote from: "klysa"

Miller bås som spiss\midtbane, kommer så klar an på øyet som ser. Men mener han var en mye større tilvekst der enn på kanten, når en tenker på att Andtresen, Haugen og sæternes har klippekort UANSETT prestasjon så er det ikke rart folk blir irriterte. Mjelde skryter han nesten allltid opp i skyene men får kun 65 min uansett.

Marek

Det er da klart at Charlie M. er misfornøyd med noe, og denne noe kommer fra Osterøy.
ons Ivar skal hem...

moffy_

Leser man saken i dagens BA har den en litt annen vinkling. Her ser det ut som at Charlie mener selv han er ute av form, og mener det beste for laget er om han overlater plassen til noen andre.. Håper dette er en riktigere vinkling av saken, og at Charlie kommer sterkt tilbake etter en liten pause!!
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

Nufc-Chris

Helvetes fyr! koffor skal dette alltid skje midt i en sesong?

Rune felt F

La oss ikke tro på alt avisene skriver. De pleier å blåse alt opp, og det ville vert meget dumt om CM ble pepet ut i kveld dersom han er blitt feilsitert eller noe. Håper det er stormende jubel for alle brannspillere i dag.

Marek

Quote from: "Rune felt F"La oss ikke tro på alt avisene skriver. De pleier å blåse alt opp, og det ville vert meget dumt om CM ble pepet ut i kveld dersom han er blitt feilsitert eller noe. Håper det er stormende jubel for alle brannspillere i dag.


Enig, la oss spare pipingen til Mjelde!
ons Ivar skal hem...

monzilla

Hva skjedde med å sette laget foran enkeltspillere?

Marek

Quote from: "monzilla"Hva skjedde med å sette laget foran enkeltspillere?


Hva med å sparke Mjelde?
ons Ivar skal hem...

Falkman

..å sparke treneren fordi en spiller nekter å spille der han blir bedt om, e  det mest absurde eg har hørt på lenge.

Scally

Quote from: "Marek"
Quote from: "monzilla"Hva skjedde med å sette laget foran enkeltspillere?


Hva med å sparke Mjelde?


Hva med å prøve å komme med noe positivt ? Omtrent i samtlige innlegg du har skrevet har du liret av deg ene drittet etter det andre. Sku fan tro Brann lå på nedrykk etter enkeltes syn her inne. Vi leder for faen serien enda og vi kan fint vinne hele dritten. Er mange kamper igjen og det er nå Brann og Monsamjelden trenger støtte !

Men du er tydelig mer opptatt av hets og drittslenging  og det hjelper ikke akkurat laget til å kunne vinne serien i år, som de forøvrig har en gedigen mulighet til å gjøre, og det kan bli lenge til neste gang de har en slik mulighet.

Så pakk ned de sure minene og heller prøv å støtt laget frem mot seriegullet.

Marek

Quote from: "Falkman"..å sparke treneren fordi en spiller nekter å spille der han blir bedt om, e  det mest absurde eg har hørt på lenge.


Er det virkelig tilfeldig at spillere vil vekk?
ons Ivar skal hem...

Jrgn

Quote from: "Marek"
Quote from: "Falkman"..å sparke treneren fordi en spiller nekter å spille der han blir bedt om, e  det mest absurde eg har hørt på lenge.


Er det virkelig tilfeldig at spillere vil vekk?

Falkman

vi har ikkje bruk for spillere ikkje vil være her mer. eg skjønner at du mener Mjelde e grunnen d at  Miller vil vekk.. men kikker du litt nærmere på den godeste Miller sin karriere, vil du se at han ikkje har funne seg til rette i noen av klubbene han har spilt.. ka årsaken e til det, kan du mene ka du vil om. men eg vet jafall ka eg mener!

Alastor

Quote from: "Marek"
Quote from: "monzilla"Hva skjedde med å sette laget foran enkeltspillere?


Hva med å sparke Mjelde?


Du har blitt medlem i dag og ALLE dine 11 poster er useriøs drittpreking.

Stikk ditt troll.

Go Up