• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva feiler det deg Charlie

Started by steinbygger, August 27, 2006, 08:45:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Quote from: "Candyman"[
Kan jo snu dette på flisen og si, helt ufattelig at du alltid tar det treneren sier til media for god fisk. Da kan man jo like godt kalle Mjelde for illojal når han går til pressen med noe Miller kom til han internt med.

?


Hvorfor skulle Mjelde lyge om dette da?

Og dessuten ser jeg på Mjelde som en langt mer troverdig person enn Miller.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"BT blandet snørret og barten, trakk konklusjoner ut av løse luften og fikk stort sett mye ut av lite.  .


Hva vet vel du om det?
Legg ned hele klubben!

enavgutta

Legg inn årene folkens. Miller blir, og det blir også gullet i Bergen ! Takk og lov!

Xminator

Du får kose deg med neste runde av 24 Krøvel, det er sikkert sant det også.

steinbygger

QuoteI go out once a week instead of every night of the week."


Dette er jo helt normalt for en toppidrettsutøver. Hvis det jeg har hørt stemmer så er det fremdeles every night of the week.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Du får kose deg med neste runde av 24 Krøvel, det er sikkert sant det også.


Du har ikke ett bevis for at BT lyver!!!
Legg ned hele klubben!

naitsirk

Xminator skreiv:
QuoteOg at en spiller i Brann ønsker seg til en større klubb (eller for den del en som betaler mer penger) bør da ikke komme som noe sjokk det heller. Om noen hadde betalt Haugen 10 mill for å spille i Japan så hadde han sittet på første fly. Nå er de neppe sprø nok i Japan til å gjøre det, men Miller har ett navn.


og nettopp derfor speler Miller i Norge.

Candyman

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Du får kose deg med neste runde av 24 Krøvel, det er sikkert sant det også.


Du har ikke ett bevis for at BT lyver!!!

Og du har ikke ett bevis på at BT snakker sant!
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

krøvel vellevold

Quote from: "Candyman"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"Du får kose deg med neste runde av 24 Krøvel, det er sikkert sant det også.


Du har ikke ett bevis for at BT lyver!!!

Og du har ikke ett bevis på at BT snakker sant!


Vel, tar man diverse Mjelde-utsagn de siste dagene + Millers oppførsel ved tidligere anledninger i betraktning, så er det mer som tyder på at det er riktig det BT skriver, enn at det er feil. Men jeg påstår ikke med 100% sikkerhet at det er sant. Men det er derimot en god del som fra første stund har skreket om at det er løgn det som står i BT. Dere har ikke EN god grunn til å påstå det! Da kan man jo si at ALT som står i avisene er løgn da! Jeg kan f.eks. si at det som står i BA i dag angående Charlie er løgn. Og så er det løgn og oppkok at Brann har spurt Semb om hjelp. Og at Bakke er linket til Brann er I HVERT FALL løgn! BT-saken passer ikke enkeltes dyrking av guden Miller, og derfor velger de å tro at negative ting om ham er blank løgn.

Uansett er det jo fullstendig evneveikt å bruke dagens BA-sak som et bevis på at BT-saken er feil. Det kan vel utmerket godt være at Charlie bare er ute etter å redde ræven sin og få sympatien tilbake blant fansen. Eller kanskje han rett og slett har fått tenkt seg litt om.
Legg ned hele klubben!

Candyman

Quote from: "krøvel vellevold"Uansett er det jo fullstendig evneveikt å bruke dagens BA-sak som et bevis på at BT-saken er feil. Det kan vel utmerket godt være at Charlie bare er ute etter å redde ræven sin og få sympatien tilbake blant fansen. Eller kanskje han rett og slett har fått tenkt seg litt om.

Så nå er jeg evneveik? Gud hjelpe meg mann, du er jaggu meg helt håpløs. Du bruker jo BT saken som bevis for at BA saken er feil. Tar man Mjeldes utsagn de siste dagene...jeg vet hva Mjelde har sagt. Og han har aldri aldri for i helv"#¤% sagt at Miller er på vei bort fra Brann slik som BT skrev. Han har aldri aldri heller sagt at Miller nektet å spille. Du ser virkelig det du vil se. Og det er slitsomt å prøve å få deg til å forstå med teskje hele tiden. Er jeg evneveik, så er du en kverulant.

Samt Millers handlinger i det siste... Hva faen har Miller gjort i det siste da? Jo, spillt høyreving som han i følge BT nektet. Og så kommer det en drøss med unnskyldninger på at Miller sikkert ble "skremt" av fansen og Mjelde til å spille. Oh please! Ville han ikke spillt, så hadde han ikke det.
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

naitsirk

må faktisk sei meg enig med krøvel her.
enkelte klarer ikkje å sjå miller som "syndebukk" uansett kva det gjelder. som eg har nevnt før så er saken den samme med sæternes.
begge desse kunne begått drap og enkelte hadde forsvart den handlinga og.

miller er ein morosam og livlig fyr,men og ein sutrekopp.dette har han vist tidligare.
og kven har kritisert miller i det siste når martin knudsen har spelt minst 10 gonger betre?men sånn er det med publikumsfavoritter!
enkelte må læra seg forskjellen på person og sak.

krøvel vellevold

Quote from: "Candyman"Så nå er jeg evneveik? Gud hjelpe meg mann, du er jaggu meg helt håpløs. Du bruker jo BT saken som bevis for at BA saken er feil. Tar man Mjeldes utsagn de siste dagene...jeg vet hva Mjelde har sagt. Og han har aldri aldri for i helv"#¤% sagt at Miller er på vei bort fra Brann slik som BT skrev. Han har aldri aldri heller sagt at Miller nektet å spille. Du ser virkelig det du vil se. Og det er slitsomt å prøve å få deg til å forstå med teskje hele tiden. Er jeg evneveik, så er du en kverulant.

Samt Millers handlinger i det siste... Hva faen har Miller gjort i det siste da? Jo, spillt høyreving som han i følge BT nektet. Og så kommer det en drøss med unnskyldninger på at Miller sikkert ble "skremt" av fansen og Mjelde til å spille. Oh please! Ville han ikke spillt, så hadde han ikke det.


Hør her, din klovn! Har jeg noe sted skrevet at BT-saken er et bevis for at BA tar feil? Hvorfor tror du Mjelde er sitert på at han før Miller kommer innpå spør ham om han er klar for å gjøre en innsats for LAGET? Hvorfor tror du Mjelde i Miller-sakens anledning sier at hans egen filosofi er å sette laget over seg selv? Hvorfor tror du Mjelde sier at han er skuffet over Millers holdning til å spille høyrekant? Hvorfor tror du Mjelde sier i media at det er en konflikt? Hvorfor har ikke Brann gått ut og dementert det som BT skrev? Hva får deg til å tro at Miller (som tidligere har sutret seg til å spille der han vil, til å få spille når han ikke var i form, og sutret over å bli byttet ut) plutselig er mannen som sier: "Jeg er ikke god nok for laget. La noen andre få spille. Jeg er overflødig." Det er ingen spillere som vraker seg selv. Og spesielt ikke Miller! Når det gjelder det at Miller kom inn som høyrekant: Tror du dette er noe Miller selv valgte? Det er MJELDE som har fortalt ham at han skal spille høyrekant! Skulle Miller liksom nektet? Og forresten er det jo soleklart at Miller er på vei vekk. Og grunnen til at han gjerne ikke forsvinner allerede i dette overgangsvinduet, er sannsynligvis at det ikke har komet noen interesserte klubber på banen. At Miller ønsker seg vekk fra Brann, er jo helt på det rene. Dessuten innrømmer han jo selv at han vil gå til en klubb der han kan tjene masse penger. Dette har aldri tidligere vært en godtatt grunn for å forlate Brann. Men siden det er Charlie Miller, så ser folk gjennom fingrene med alt! Det er så fullstendig latterlig å avskive BT-artikkelen som pisspreik, når du overhodet ikke har noe grunnlag for å si det!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Fakta: Miller har slitt
Fakta: Miller har mistet en god del treninger de siste 3 ukene
Fakta: Miller har snakket med trenerene om rollen sin i laget
--------

Krøvel; Om det nå er slik BA skriver søndag, og slik Miller siteres i alle medier tirsdag, hvorfor er det da så utrolig om Mjelde spør Miller om han er klar for å gjøre en innsats for laget? Han stilte vel strengt tatt Sæternes det samme spørsmålet tidligere på dagen...

Den reaksjonen Miller fikk fra tribunene søndag er utelukkende på grunn av BTs vinkling. Det hadde ikke vert en kjeft som hadde pepet om de hadde kjørt samme vinkling som BA, en vinkling som strengt tatt bekreftes fra trener, spiller og agent tirsdag. Ikke grunnlag for å si at BTs søndagsartikkel er pisspreik? Joda, Millers spill søndag, og spiller, trener og agents uttalelser i alle andre media (der det ikke har vert avskrift av BTs artikkel) er jo grunnlag så det holder.

Det hadde ellers vert greit om du begynte å bruke litt linjeskift i monologene dine Krøvel. Det gjør det mye enklere å lese. Det er greit at du blir ivrig og skal knote ned mye på en gang, men kom igjen...

Quote(som tidligere har sutret seg til å spille der han vil, til å få spille når han ikke var i form, og sutret over å bli byttet ut)


Du blander jo ikke så rent lite med Winters her da. Jeg har selv kritisert Miller for løping til BA i tide og utide, eller for den del tullet rundt kontrakten sist høst, men det er ikke slik denne gangen. Om du tror jeg "ser gjennom fingrene med alt" når det gjelder Miller så tar du grundig feil. Denne gangen ble Miller urettferdig behandlet av BT, noe som igjen fikk publikum til å feilaktig la frustrasjonen gå ut over Miller. Det må da for pokker gå an å ha to tanker i hodet på en gang.

Snublefot

Men uten at noen kapper av meg hodet for dette, så må jeg bare spørre om en ting...

Jeg har fått det for meg nå nemlig.. at ved at publikum peip på miller, så fikk det en liten faen til å gå i miller... Noe som gjorde at prestasjonene økte når han første kom innpå...

I tillegg så har vi jo disse to scenarioene i mine øyne.

1: Krøvel-saken : Miller har satt seg selv høyere en laget, sagt til mjelde at han nekter å spille høyrekant og ønsket seg tilbake til skottland.  
      - Dette har jo ihvertfall ikke noe med supporterne å gjøre, som Miller mest sannsynlig setter kjempestor pris på (tenker da på flagg som er laget, sanger og jubel for våre lille runde favoritt skotte ..en av 2 ihvertfall)  Derfor fikk miller en personlig reaksjon når han hørte supporterne som tidligere støttet han nesten mer en noe annen spiller på brann, pipe på seg selv.. Det gikk en liten faen i han, hvor han kanskje skjønte at nok for være nok.. Jeg har gått for langt, og dette viser supporterne meg nå..

2: X -saken: Miller er blitt feil-sitert, Miller er blitt missforstått etc..  Derfor fikk miller en personlig reaksjon når han hørte supporterne som tidligere støttet han nesten mer en noe annen spiller på brann, pipe på seg selv.. Han fikk da et ekstra kick til å bevise for alle at han fortsatt ofrer alt for brann på banen (ved å komme innpå der mjelde ønsket, og spilte veldig bra i tillegg.) samt at han forstod han måtte ut i media og avkrefte alle ryktene..

Uansett hva som er riktig,  kanskje ikke noen av mine 2 scenarior heller, men et 3 kanskje?   uansett hva som er rett så kom Miller inn mot molde, løp. taklet, slo geniale pasninger og virket som han var i  godt gammel vår-slag..  Om dette hadde noe som helst med at folk peip på han.. kanskje ikke.. men jeg velger å tro at det faktisk hadde 1 positiv virkning på han..

er dere veldig uenig?

Langhår

Synes du er ekstremt bombastisk i skriveriene dine i denne saken X. Virker nesten som om det er gått prestige i å bevise at BT tar feil og du har rett.

At du avfeier BT artikkelen som sprøyt er dessverre ikke godt nok. Jeg vil høre et dementi fra Brann før jeg tror det. Det har vi som kjent ikke hørt, faktisk er store deler av artikkelen basert på sitater fra Brannledelsen. Du sier at vinklingen til BA bekreftes av spiller, trener og agent. Gjør den egentlig det? Vil nå si at BT historien ikke har tapt særlig troverdighet heller de siste dagene.

Konflikten bekreftes jo både av Mjelde, Andresen og Ludvigsen. Om konfliktens hovedsak er høyrekant eller ikke, vites ikke, men det er en konflikt. Og den har vært såpass alvorlig at Miller i utgangspunktet ikke ville spille på søndag. Etter en prat med Mjelde spilte han likevel. Dette bekreftes jo av Mjelde selv!

Tror ærlig talt Miller har tatt en Soma og sagt at enten blir jeg solgt ellers gidder jeg ikke å yte maks. I motsetning til Soma har interessentene uteblitt og Miller kommer nå slukøret tilbake for å gjøre ferdig sesongen.  Vi ser jo bare i det intervjuet i den skotske avisen at Miller åpenlyst forsøker å gjøre "sine hoser grønne" hos andre klubber. At han har tatt en "Soma" er imidlertid noe jeg tror, ikke noe jeg vet.

Og uansett hvordan du vrir og vender på det så tyder det ikke på fryd og gammen at Mjelde siteres på at han spurte Miller om han var interessert i å gjøre en innstats for laget. Og nei, jeg tror ikke Sæternes har fått samme spørsmål. Det lukter jo lang vei av dette intervjuet fra den skotske avisen.

Miller vil bort så fort som overhodet mulig. Brann har brukt to år på å være barnevakt og holde ham borte fra øl, sigaretter og hamburgere. I stedet har han blitt trent opp igjen fra det vraket han var når han kom. Idag er han en anstendig trent spiller. Nå stikker han for etter eget utsagn å tjenen "ordentlige penger". Forståelig? Ja absolutt, men neppe verdt supporternes nesegruse beundring.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Hoggi

Miller vil vekk, og her er beviset! Siden jeg ikke stoler på bt fant jeg orginalartikelen her.

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/tm_objectid=17641994%26method=full%26siteid=66633-name_page.html

"I've spoken to my club about getting away and the initial reaction's been unfavourable but now it's time for me to try to make some decent money out of the game."
 Erik Solèr på vingen!

Nixon

Jeg skjønner ikke noen mener at det ikke er kritikkverdig at en spiller ikke vil spille i en posisjon resten av sesongen.
At dette ikke er en konflikt mellom spilleren og Brann.
Og ikke minst at det ikke skal gi grunnlag for kritikk fra oss supportere.
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Kjell249

Let us agree to disagree... Dette er jo bare NM i kverulering.

Quote"I still go out for the occasional blow-out with the lads but that's only if my wife's gone back to Scotland to visit her relatives. I go out once a week instead of every night of the week.


Helt klart at Miller mistrives med å bare kunne gå ut en gang i uken.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

davew_uk

QuoteSitat:
"I still go out for the occasional blow-out with the lads but that's only if my wife's gone back to Scotland to visit her relatives. I go out once a week instead of every night of the week.


Helt klart at Miller mistrives med å bare kunne gå ut en gang i uken.


Nei, han sa at han har vokst opp siden han har bodd i Norge.

krøvel vellevold

-Miller sier altså at han ikke kan garantere at han blir ut sesongen.
-Siste overgangsvindu denne sesongen lukkes (etter hva jeg har skjønt) torsdag kl. 24.
-Miller var benket på søndag.
-Brann skal ikke spille flere kamper før overgangsvinduet stenger.

Hva er da galt med at BT skriver at Miller "kan være på vei bort" og "kan ha spilt sin siste kamp for Brann"?

Og hvor går egentlig grensen mellom å...

a) gjentatte ganger klage over at du må spille høyrekant
b) nekte å spille høyrekant.

Syns ikke det er helt klare grenser mellom de to,og ser heller ikke hva som er "løgn og oppkok" i BT's artikkel på søndag.

Uansett: Stikker Miller før sesongslutt fordi han vil tjene seg masse penger i Qatar eller gå til et mindre alkoholsfiendtlig land enn Norge (Skottland f.eks.), så er han en sviker. Hvis folk har problemer med å takle at Kvisvik gikk midt i fjorårssesongen "pga personlige problemer" og at Soma gikk rett før sesongen "pga personlige problemer",så bør de jaggu ha problemer med en eventuell Miller-sorti på pengegrunnlag 8 serierunder før et eventuelt Brann-gull! Miller kan mase og mase så mye han vil i BA om at et Brann-gull ville vært det største i hans karrirere. Men hvis du er 8 kamper fra å kunne oppnå det største i din karriere, så forsvinner du i hvert fall ikke da!
Legg ned hele klubben!

Xminator

QuoteKonflikten bekreftes jo både av Mjelde, Andresen og Ludvigsen. Om konfliktens hovedsak er høyrekant eller ikke, vites ikke, men det er en konflikt.


Hvilken konflikt? Problemer er ikke det samme som en konflikt. Millers problemer den siste tiden har ingenting med høyrekant eller ikke å gjøre. Akkurat den diskusjonen er jo milevis fra balubaen Scharner laget i fjor høst.

Utenomsportslige ting har påvirket det sportslige, og kanskje burde Miller sagt fra en uke tidligere? Han er uansett ikke den første som har strukket strikken litt langt når man har problemer.

Regner med at det nå kommer 15 nye innlegg der diverse avisartikler leses omtrent som fundamentalister leser skriftene sine. For meg er dette en ikkesak, og for helsike heller, det er vel ikke noen som tror Rangers kjøper Miller vel? Det er jo det han drømmer om...

Superjack

Miller kom til Brann fordi ingen av lagene i Skottland var kapable til å betale annet enn knapper og glansbilder i lønn.
Rangers og Celtic, men de ville ikke ha mannen.

Mannen er en leiesoldat, spiller for pengene. At noen her innbiller seg at en skotte får kjempefølelser for klubben etter 2 1/2 sesong er bare naivt, godtroende og rett og slett sveiseblindt.

Nå går han ut og er ærlig og sier han er ute etter å tjene penger på slutten av karrieren, som han har fått liv i igjen her i Bergen.

Håper han blir ut sesongen pga at han er en profesjonell spiller, og viste på søndag mot Molde at han gjør som han får beskjed om, og yter sitt beste når det blir bedt om.

Og når han blir solgt så skal jeg minnes mannen som en artist som beriket Brann, og varmet mitt fotballhjerte i 2 sesonger.

Vi har hatt en Scharner, en Seyi, Hassan, en Kvisvik og nå Miller. Alle kjøpt og betalt for å spille for Brann. Og gjort jobben strålende.
Og alle har vært ute etter større oppdrag. Nå er det kanskje Millers tur.

Lykke til!

P.S. At pressen lager krigstyper av småting er ikke noe nytt, og vi bør ikke følge pressen etter hvem vi buer på og hvem vi gir trampeklapp. La spillet og innsatsen på banen bestemme akkurat det. :)
Brannsupporter.

enavgutta

Miller er og blir en folkehelt !

krøvel vellevold

Quote from: "enavgutta"Miller er og blir en folkehelt !


Er det ikke du som har laget dette Miller-time-flagget? Ville jo være litt dumt å ha laget et kjempeflagg til en Judas....
Legg ned hele klubben!

Tom C

Blir du aldri ferdig med de sure oppstøtene dine?

Jeg forøvrig enig i mye av de du skriver ang BT/BA saken, men jeg blir alltid like lei av å se innlegg som flommer over av negativitet fra deg. Lighten up dude... Miller er ingen Judas. [Og ja, jeg vet at du teknisk sett ikke har kalt ham for en Judas, men hentydningen er jo ganske åpenbar]
Aldri mer Obos....

Nixon

Man tukter de man elsker er det noe som heter.
enavgutta har selvsagt rett i at Miller er en folkehelt. En liten knekk som dette endre ikke på den saken så lenge det ser ut til å løse seg greit.
Men fordi Miller har en så høy stjerne var det også mer skuffende at han ikke ville spille høyrekant resten av sesongen. Man setter seg ikke over laget på den måten. Og man lager ikke konflikter rett før en viktig seriekamp når man kommer fra tre tap på rad. Uansett om man heter Miller eller ikke.

At han vil reise vekk etter sesongen har vi "visst" lenge, og skal ikke holdes mot han på noe som helst måte.
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Tom C"Blir du aldri ferdig med de sure oppstøtene dine?

Jeg forøvrig enig i mye av de du skriver ang BT/BA saken, men jeg blir alltid like lei av å se innlegg som flommer over av negativitet fra deg. Lighten up dude... Miller er ingen Judas. [Og ja, jeg vet at du teknisk sett ikke har kalt ham for en Judas, men hentydningen er jo ganske åpenbar]


Vel, hva skal vi kalle en spiller som eventuelt stikker av (i hvert fall ikke utelukker det) 8 runder før slutt når vi leder serien? Kvisvik og Soma blir i så fall småtterier i forhold!
Legg ned hele klubben!

Tom C

Vil påstå at det ikke akkurat kan kalles å forlate et synkende skip...
Aldri mer Obos....

Xminator

Det var foresten ikke konens bestefar som ble begravet, det var Millers stefar. Sykdomen i familie var på konens side (dagens BA).

Candyman

Quote from: "krøvel vellevold"Hva er da galt med at BT skriver at Miller "kan være på vei bort" og "kan ha spilt sin siste kamp for Brann"?

For det var ikke det de skrev. De skrev: "Millers farvel med Brann". Kun egnet for å hisse opp oss supportere. Ser at du modererer uttalelsene til BT i denne saken for å kunne komme med ett poeng.

Quote from: "krøvel vellevold"Og hvor går egentlig grensen mellom å...

a) gjentatte ganger klage over at du må spille høyrekant
b) nekte å spille høyrekant.

Syns ikke det er helt klare grenser mellom de to,og ser heller ikke hva som er "løgn og oppkok" i BT's artikkel på søndag.

Det syns jeg er veldig lett:

a) betyr at du klager og ikke har lyst/vil spille høyre.
b) nekter å spille høyre betyr å nekte . Slå opp ordet nekte hvis du er i tvil. Når man nekter så gjør man det rett og slett ikke, uansett hvor forbanna Mjelde, POL eller mammaen til Miller blir.

Quote from: "krøvel vellevold"Men hvis du er 8 kamper fra å kunne oppnå det største i din karriere, så forsvinner du i hvert fall ikke da!

Nei, det gjør du selvfølgelig ikke. Enig med deg i det (utrolig!). Men du må huske en ting. Så og si alle i Brann ville tatt turen om de ble solgt for masse penger. Men sett bort i fra det og. Blir Miller eller en annen solgt, så er det klubben som selger de. Ikke dem selv. Så blir noen solgt 8 runder før slutt, så kan du som regel bli forbanna på styret, ikke spilleren.
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

krøvel vellevold

Quote from: "Tom C"Vil påstå at det ikke akkurat kan kalles å forlate et synkende skip...


Dette er vår enestående sjanse til å ta et gull vi har ventet på 43 år. Det er meget godt mulig at vi ikke får en sånn sjanse igjen på mange år. Ville heller at han hadde forsvunnet en sesong vi kun kjempet om 9.plass, for å si det sånn...
Legg ned hele klubben!

Chrisstah

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Tom C"Blir du aldri ferdig med de sure oppstøtene dine?

Jeg forøvrig enig i mye av de du skriver ang BT/BA saken, men jeg blir alltid like lei av å se innlegg som flommer over av negativitet fra deg. Lighten up dude... Miller er ingen Judas. [Og ja, jeg vet at du teknisk sett ikke har kalt ham for en Judas, men hentydningen er jo ganske åpenbar]


Vel, hva skal vi kalle en spiller som eventuelt stikker av (i hvert fall ikke utelukker det) 8 runder før slutt når vi leder serien? Kvisvik og Soma blir i så fall småtterier i forhold!


Det som er casen e at han stikker ETTER sesongen!! http://www.fotballmagasinet.no/?mode=news&id=4136&PHPSESSID=6a6cf66adc1dc5a72afc8b75122bc9be
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Candyman

Quote from: "Nixon"Man tukter de man elsker er det noe som heter.
enavgutta har selvsagt rett i at Miller er en folkehelt. En liten knekk som dette endre ikke på den saken så lenge det ser ut til å løse seg greit.
Men fordi Miller har en så høy stjerne var det også mer skuffende at han ikke ville spille høyrekant resten av sesongen. Man setter seg ikke over laget på den måten. Og man lager ikke konflikter rett før en viktig seriekamp når man kommer fra tre tap på rad. Uansett om man heter Miller eller ikke.

At han vil reise vekk etter sesongen har vi "visst" lenge, og skal ikke holdes mot han på noe som helst måte.

Enig i mye her. Og når Miller og agenten sier han blir så forholder jeg meg til det.
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

krøvel vellevold

Quote from: "Candyman"[ For det var ikke det de skrev. De skrev: "Millers farvel med Brann". Kun egnet for å hisse opp oss supportere. Ser at du modererer uttalelsene til BT i denne saken for å kunne komme med ett poeng.
-----
a) betyr at du klager og ikke har lyst/vil spille høyre.
b) nekter å spille høyre betyr å nekte . Slå opp ordet nekte hvis du er i tvil. Når man nekter så gjør man det rett og slett ikke, uansett hvor forbanna Mjelde, POL eller mammaen til Miller blir.
-----
. Blir Miller eller en annen solgt, så er det klubben som selger de. Ikke dem selv. Så blir noen solgt 8 runder før slutt, så kan du som regel bli forbanna på styret, ikke spilleren.


"Millers farvel med Brann" var overskriften. Har du lest resten? Nå har jeg ikke artikkelen foran meg her, men står det ikke "KAN ha spilt sin siste kamp" og "KAN være på vei bort"? Slik jeg husker det, stod det ikke "HAR spilt sin siste kamp" eller "har allerede forlatt Brann".
----
Ja det KAN være stor forskjell på å nekte og ikke ha lyst til. Men hvor går egentlig grensen? Sutrer du og sier du ikke har lyst nok ganger, så er det helt på grensen til å nekte.
----
Ja, det er til syvende og sist KLUBBEN som selger. Men er det opp til Mjelde, så forsvinner han hvis det dukker opp en klubb som vil betale ham nok. Dette har aldri tidligere vært godtatt grunn for supporterne. Og det bør i hvert fall ikke være det nå som vi leder serien med ett poeng 8 runder før slutt!
Legg ned hele klubben!

Xminator

QuoteJa det KAN være stor forskjell på å nekte og ikke ha lyst til. Men hvor går egentlig grensen? Sutrer du og sier du ikke har lyst nok ganger, så er det helt på grensen til å nekte.


Nå er det jo ett tredje alternativ, at Miller har prøvd å fortelle at han ikke har fått til rollen de siste kampene (som det stod i BA søndag...).
At noe kan ha blitt "lost in translation" til Mjelde er vel ikke så utrolig heller. Det er jo opphavet til "You can not the rules", og Mjelde fikk jo heller ikke med seg riktig person som skulle i jorden...

Langhår

Quote from: "Xminator"

Nå er det jo ett tredje alternativ, at Miller har prøvd å fortelle at han ikke har fått til rollen de siste kampene (som det stod i BA søndag...).
At noe kan ha blitt "lost in translation" til Mjelde er vel ikke så utrolig heller. Det er jo opphavet til "You can not the rules", og Mjelde fikk jo heller ikke med seg riktig person som skulle i jorden...


Har virkelig vanskelig for å tro at Miller er typen til å sette seg selv ut av laget fordi han føler at han ikke er god nok. Virker ikke akkurat som kongen av klubbkjærlighet for å si det slik.

Da han kom til Brann, tjukk og feit og med 20 marlboro om dagen innabords insisterte han jo på å spille uansett.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"[ Hvilken konflikt? Problemer er ikke det samme som en konflikt. ..


Mjelde har jo innrømmet at det ER en konflikt. Men han sier at det ikke er noen STOR konflikt. Og selvsagt sier han ikke at det er en STOR konflikt. Bagatellisering er en vanlig mediestrategi. Det beste er ofte å dysse ned og avdramatisere ting!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Winters er foresten i skottland han også, Ystaas er klar for kamp og Kalvenes trener med Brann noen dager. Sånn apropo =)

Nixon

Quote from: "Xminator"Winters er foresten i skottland han også, Ystaas er klar for kamp og Kalvenes trener med Brann noen dager. Sånn apropo =)


Ystaas tilbake fra skade og Gashi klar for Brann på samme dag
Har satt champagne til kjøling!:)
Rød makt på Hansa

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"[ Hvilken konflikt? Problemer er ikke det samme som en konflikt. ..


Mjelde har jo innrømmet at det ER en konflikt. Men han sier at det ikke er noen STOR konflikt. Og selvsagt sier han ikke at det er en STOR konflikt. Bagatellisering er en vanlig mediestrategi. Det beste er ofte å dysse ned og avdramatisere ting!


Samme Mjelde som ikke fikk med seg hvem som skulle begraves. Eller ble feilsitert. Eller misforstått. Miller har slitt med en del ting utenfor banen, og det er der problemene ligger. At andre ting virker større når man er i en slik situasjon er helt naturlig. Derfra til "nekter", "siste kamp" og "boikott" er ett rimelig langt stykke.

Xminator

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Xminator"Winters er foresten i skottland han også, Ystaas er klar for kamp og Kalvenes trener med Brann noen dager. Sånn apropo =)


Ystaas tilbake fra skade og Gashi klar for Brann på samme dag
Har satt champagne til kjøling!:)


Og Hanstveit er tatt ut på landslaget. Spar shampisen til fredag.

Lett


KEA

Jeg sparer også shampisen litt til - men den står klar i kjøleskapet...
Quote from: "Xminator"Og Hanstveit er tatt ut på landslaget. Spar shampisen til fredag.

serosk

Kjøpet av Ardian Gashi var kanskje ikke det beste kjøpet i forhold til Charlie's fremtid. Vi har alle hørt at Charlie ikke blir solgt før en erstatter er klar. Kan dette være den nevnte erstatteren?

bernu

Nei.
Gashi sentral midt, Miller kant/spiss.
HANSA - Z

serosk

Quote from: "bernu"Nei.
Gashi sentral midt, Miller kant/spiss.


Går an å flytte spillere.

Xminator

BT melder at Miller har fått klar beskjed om at overgang nå er uaktuelt. Når Ludvigsen siteres på dette blir jeg ærlig talt litt urolig. Mannen lyver jo kjappere en sin egen skygge.

Magefølelsen min sier at Miller er på vei bort til vinteren. Det sa den også i fjor høst. MEN det er ikke mange klubber som vil betale like mye i lønn som Brann for Miller. Mulig økonomien er bedret i skottland, men slik det var for ett par år siden var det jo bare to klubber som kunne matche lønnen.

Tror ærlig talt Winters kommer til å reise før Miller, og det er strengt tatt ikke umulig begge skriver ny kontrakt en gang neste år. Vinner vi serien (bank i bordet!) vil nok CL være en solid gulrot for flere av spillerene våre.

grei

Quote from: "Xminator"Vinner vi serien (bank i bordet!) vil nok CL være en solid gulrot for flere av spillerene våre.


Er det sånn du har brukt "bank i bordet" i alle år altså? Til opplysning brukes dette utrykket når man nevner scenarier man ikke ønsker skal skje...

Snublefot

hehe..  nå forstår jeg hvorfor brann aldri vinner..


X sitter hjemme og banker i bordet hver gang han tenker på seriegull for brann, og dermed skjer det jo aldri..


på tide å starte operasjon: bind X`s hender fast, og fjern alle bord fra hans hjem=)

Go Up