• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Branntap eller U i kveld betyr at RBK blir seriemester 2006

Started by luthen77, July 17, 2006, 08:52:08 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

luthen77

Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at Rosenborg blir seriemester dersom Brann taper kveldens kamp, eller spiller uavgjort. Kun 4 poeng bak og en lang høstsesong vil trrolig bety enda et seriemesterskap til trønderne.

Så hvis Brann går av banen i kveld UTEN 3 poeng er det duket for en høst hvor RBK's enorme ressurser etterhvert blir utslagsgivende.

Selv om bartene ikke har imponert hittil spiller det liten rolle for de vil bli sterkere for hver uke og slipper for engangs skyld E-cup og kan konsentrere seg om serien.

Hvis Brann taper vil jeg si at det er noe i veien med evnen og viljen til å ta motstanderen alvorlig og viljen til å gi allt i en kamp. Mjelde gjør så godt han kan til å stramme opp og skjerpe spillerne så han skal ikke ha skylden hvis det er mangel på respekt som gir tap og slapp innsats.

RBK har også den fordelen at mediene nesten har avskrevet dem og stadig repeterer utsagnene om at de spillemessig har vært svake. Det er poengene som teller og der er RBK dyktige. De vinner jevne kamper og har egentlig få tap sålangt.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

luthen77

Tror det er litt viktig at man også ser bakover og hvem de jagende er for å få ekstra fart på egne spillere. Vanligvis vil det faktum at RBK er rett bak Brann få spillerne til å yte enda mer, men når mediene og andre lager en oppfatning av at "det ikke er så farlig med RBK, der er jo svakere enn før" kan motstanderne lulles inn i en tro om at det er sant, og det er det ikke.

tj00m

Brann Bergens Stolthet!



BrannFa(e)n

Kan du slutte med å lage så inni helvetes meningsløse emner? Disse sakene kan fint diskuteres alle andre steder enn i et vanlig emne. Og jeg tar ikke selvkritikk for å ha bumpet emnet, for det var allerede veldig langt oppe.
rannfasiten

Are

vi har da vitterlig ingenting å forsvare..? det eneste laget som har noe å forsvare i år er vålerenga, siden de vant i fjor. siden brann kom på den begredelig 6. plass i fjor har vi jo alt å vinne føler jeg. For å sitere (fritt) etter Johan Kaggestad i Tour`en: Hvis man hele tiden sitter å ser tilbake, mister man det viktigste fokuset, som er å se fremover. Det bak kan man ikke gjøre noe med likevel, bare det som ligger fremover i løypen.

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Gi deg! Vi vet hvem du er!


He he. Skulle nesten tro du hadde en tvilling...:)

Ellers er serien selvsagt ikke tapt selv med tap i kveld. Sjansen minker, det er rett. Men vi kan godt oppleve at 3-4 lag vil lede serien før en vinner utropes. Og kan ikke se at Brann skal ligge noe dårligere an enn de andre.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Langhår

Litt overrasket over at det ikke har dukket opp et par bekymringstråder angående plastduken på stadion. Det regner jo voldsomt idag og plastduken er da vitterlig en av Stråmyhrs yndlingstemaer....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Lurkin

Rosenborg...haha

a) De solgte sin beste spiss til...oss..
b) De solgte sin mestscorende spiss til en klubb i Japan..
c) Bortsett fra Ivers (som for det meste scorer ferdigscorte mål) så er goalgetteren deres en svensk venstreback.

Selv om vi taper i dag, så er vi fremdeles 4 poeng foran. Og jeg tipper at trønderene skal få det tøft når de kommer til Bergen i høst.
Berømte Brann fra Bergen

krøvel vellevold

Quote from: "Lurkin"Rosenborg...haha

a) De solgte sin beste spiss til...oss..
b) De solgte sin mestscorende spiss til en klubb i Japan..
c) Bortsett fra Ivers (som for det meste scorer ferdigscorte mål) så er goalgetteren deres en svensk venstreback.

Selv om vi taper i dag, så er vi fremdeles 4 poeng foran. Og jeg tipper at trønderene skal få det tøft når de kommer til Bergen i høst.


Er det ingen som tenker på at også RBK kan få forsterkninger i løpet av sommeren? Hva om Doffen forsvinner dit?
Legg ned hele klubben!

luthen77

Quote from: "Are"vi har da vitterlig ingenting å forsvare..? det eneste laget som har noe å forsvare i år er vålerenga, siden de vant i fjor. siden brann kom på den begredelig 6. plass i fjor har vi jo alt å vinne føler jeg. For å sitere (fritt) etter Johan Kaggestad i Tour`en: Hvis man hele tiden sitter å ser tilbake, mister man det viktigste fokuset, som er å se fremover. Det bak kan man ikke gjøre noe med likevel, bare det som ligger fremover i løypen.


De er jo i forsvarsposisjon når de topper tabellen. VIF merker neppe noe trykk nå i juli pga at de vant serien i fjor. Det aviser og TV er mest opptatt av nå utenom Nordli-saken er vel nedrykksstrid og tetstrid i Tippeligaen. Sålenge Brann er øverst vil de nok ha et ekstra kjør og trykk enten vinklingen er "Når bryter Brann sammen" eller "Skal det endelig lykkes for Brann". Klart lederlaget ikke får noe gratis i det hele tatt. Likevel er det greit å lede, men det er så mange kamper igjen at det her må presteres utrolig godt for at de skal kunne strides om gullet. Jeg kan ihvertfall ikke huske en seriemester med mer enn 3-5 tap og ihvertfall ikke mer enn max 1 hjemmetap. Dermed må det " i snitt" ikke komme mer enn 1 tap i hver sjette kamp hvis drømmen skal gå i oppfyllelse. Hvis Brann hadde hatt hjemmekamp i siste serierunde mot f eks RBK eller LSK og denne motstanderen var eneste trussel kunne vi levd med å bli tatt igjen i begynnelsen av august, men rødtrøyene skal til Stavanger i siste og de vil elske å ødelegge for Brann.

PS I 1964 rykket Brann ned i siste runde og de knivet med Viking. Fra gratishaugen i solskinnet så jeg Brann tape 0-1 mot Raufoss. I Stavanger knep viking 1 poeng mot allerede serievinner Lyn og Brann gikk ned. Før kampen spekulerte avisene i om Lyn helst så Brann ned og at de ville slappe av i Stavanger. Uflaks og skaden til Kniksen er den "offisielle forklaringen" på nedrykket etter det jeg kan erindre.

abe78

Du heter luthen77 og har sett kamper i 1964. Det henger liksom ikke helt på greip. Innleggene dine er rimelig merkelige også. Skjønner ikke helt hvor du vil med dem.

Serien blir halvspilt i kveld. Vi er halveis. Smak på det. Ingen ting blir avgjort i kveld.
.og husk!

luthen77

Det er jo spennende i serien nå og våren har tildels vært preget av duellen Brann-LSK, men den største trusselen mot bergensk glede er som vanlig den fra trøndelag. LSK har ikke den bufferen og bankboken som bartene har og dessuten stresses de mer av mediene og mulig avansement mot Newcastle. For den erfarne tribunesliter er derfor gufset nordfra vemmelig. Brann felles enten av egne feil eller av at Rosenborgmaskinen ruller og valser ned all motstand. Aviser og medier har ofte kort hukommelse og de ser seg blind på tabellen og ser mindre på endre elementer.

Chrisstah

det er ikke vits i å spå! man vet aldri ka som skjer uansett!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te


The Boss

Quote from: "luthen77"


Herregud mann, du er å forblir en klovn. Kom deg over på vg nett... Tulling

Gud

Han var nettopp på VG Nett, under navnet gammellur. Glad vi er kvitt han for en stakket stund.

enavgutta

Ryktene vil ha det til at luthen77 ble lagt inn på Sandviken ikveld etter Branns opptur :-D

Xminator

Det var vist ikke så populært å skrive Luthen=Stråmyhr her søndag, en del innlegg ble sletter og IKKE de fra Ståmyhr/Luthen. For dårlig mod!

abe78

Quote from: "Xminator"Det var vist ikke så populært å skrive Luthen=Stråmyhr her søndag, en del innlegg ble sletter og IKKE de fra Ståmyhr/Luthen. For dårlig mod!


Sier meg enig her. Vi klarer oss rett og slett fint uten denne Luthen77.
.og husk!

krøvel vellevold

Tilsynelatende trygg ledelse på tabellen, men vi er faktisk ikke lenger unna en 2.plass enn at LSK vinner mot Lyn og oss. Da ville LSK vært foran på målforskjell, hadde det ikke vært for at begge disse kampene skal spilles på et senere tidspunkt. Dermed er det selvsagt mye som kan skje i mellomtiden. Uansett er det forbanna irriterende med alle disse hengekampene som kommer i kjølvannet av LSK's Intertoto-spill. Her i Norge hvor vi er opptatt med seriespill om sommeren, burde vi ikke drive på med Intertoto. Til alt overmål er jo denne idiot-turneringen lagt til helgene, slik at det kolliderer med nasjonalt seriespill!

Men det er likevel en interessant tanke at hvis Brann nå slår FFK og LSK, mens RBK spiller uavgjort mot LSK og max. uavgjort borte mot Start, så vil vi om 15 dager ha en 11 poengs ledelse på både LSK og RBK! LSK riktignok med en kamp til gode, som vi aldri vet når blir spilt. Uansett en tanke som er for god til at den kan bli sann!
Legg ned hele klubben!

Snublefot

alle ser jo at luthen77 er samme kar som gjentatte ganger har startet tråder med en haug med vissvass, i blandt svarer han i sine egne tråder, men aldri på det vi har kommentert=)

jaja, enda et nytt navn=)

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"Tilsynelatende trygg ledelse på tabellen, men vi er faktisk ikke lenger unna en 2.plass enn at LSK vinner mot Lyn og oss. Da ville LSK vært foran på målforskjell, hadde det ikke vært for at begge disse kampene skal spilles på et senere tidspunkt. Dermed er det selvsagt mye som kan skje i mellomtiden. Uansett er det forbanna irriterende med alle disse hengekampene som kommer i kjølvannet av LSK's Intertoto-spill. Her i Norge hvor vi er opptatt med seriespill om sommeren, burde vi ikke drive på med Intertoto. Til alt overmål er jo denne idiot-turneringen lagt til helgene, slik at det kolliderer med nasjonalt seriespill!

Men det er likevel en interessant tanke at hvis Brann nå slår FFK og LSK, mens RBK spiller uavgjort mot LSK og max. uavgjort borte mot Start, så vil vi om 15 dager ha en 11 poengs ledelse på både LSK og RBK! LSK riktignok med en kamp til gode, som vi aldri vet når blir spilt. Uansett en tanke som er for god til at den kan bli sann!


Det er jo også slik at med 7 poeng kan vi spille 3 uavgjort og fortsatt lede på RBK. Fotballen er rund, mulig opprenskingen i RBK har gjort klubben godt også, men synest stallen deres virker for tynn. Og to av dem er nærmere 40 år gamle. Nøkkelen ligger i hva Brann gjør for ikke å bli for sårbare når Andresen - eller Sigurdsson ikke kan spille. De andre 9 lar seg erstatte med spillere i stallen.

Lurkin

Så lenge ikke kampen på Hamar betyr et bortekompleks igjen så tror jeg dette skal gå bra. Hvis man ser på LSK og RBK så er det ingen spillere, kanskje bortsett fra Koren, som ville gått rett inn på dagens Brann-laget. Er faktisk usikker på om Koren ville fått spille også, han og Andresen blir for like.
Berømte Brann fra Bergen

Xminator

Det er flere spillere på RBK som hadde startet for Brann. Kanskje ikke i supporter-oppstillinger, men Mjelde har ett par tre favoritter der oppefra. Hadde Brann fått Solli for under 10 mill hadde han vært Brannspiller. Ikke fordi vi som supportere vil, men fordi han har en høy stjerne i sportslig ledelse hos Brann.

Scally

Quote from: "Xminator"Det er flere spillere på RBK som hadde startet for Brann. Kanskje ikke i supporter-oppstillinger, men Mjelde har ett par tre favoritter der oppefra. Hadde Brann fått Solli for under 10 mill hadde han vært Brannspiller. Ikke fordi vi som supportere vil, men fordi han har en høy stjerne i sportslig ledelse hos Brann.


Solli kan ete drit! Oppskrytt møkkaspiller. At han er på landslaget er en skandale av dimensjoner.

Xminator

Det er dine ord. Spør Mjelde om du får ham på tomannshold.

Nixon

Solli? Ja takk!
Han har etter min mening fått et ufortjent dårlig rykte etter noen dårlige kamper på RBK og landslaget der han har spilt i helt feile posisjoner. Det blir litt som med Opdal i 2004 og tildels i 2005. Enhver liten feil blir hengende ved som en sannhet om at han er en dårlig spiller.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Brannmus

Det har vel vært sagt fra mange såkalte eksperter at Solli er en veldig god fotballspiller, som ikke helt finner seg tilrette i Rosenborg.

Solli skal fylle en rolle i Roseborg sin spillestil, og den passer han ikke til. De gangene Rosenborg har latt han prøve seg i en egen rolle, så har han som regel vært meget god.

Sier vel også sitt om kvaliteten at han har kommet til plass på landslaget, uten å ha fått yte maksimalt på klubblaget sitt. Tror absolutt at han hadde vært en spennende spiller, men ingen vits å tenke på det nå. Tror ikke RBK kommer til å selge flere spillere til Brann denne sesongen. I så fall måtte de blitt noen av dem som nærmer seg 40 årene bak i forsvaret. :0P

tormi

Kan noen stenge denne latterlige tråden, med latterlig navn som ikke lenger handler om den latterlige påstanden den ble startet med?

Og evt. diskusjoner om Solli kan man jo starte en ny tråd på.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Go Up