• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Viking

Started by Xminator, July 14, 2006, 07:16:56 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Da nærmer det seg. Dette kan bli en nøkkelkamp for oss. Brannlaget virker langt fra formen. Det er strengt tatt Viking også.

Memelli bør belønnes for effektiviteten han viser denne sesongen. Det er på tide med en kamp fra start for ham nå.

Opdal
Knudsen/Dahl - Bjarnason - Sigurdsson - Hanstveit
Miller - Andresen - Haugen/Zavrl - Vaagan Moen
Sæternes - Memelli

Så bytter vi inn Winters og Helstad etter 60 minutter, og Dahl/Knudsen inn  det 70ende for Miller.

Gud

Er litt usikker på om Winters er klar for spill. Venter enda på utspill fra Jøsendal om Winters rygg. Men Helstad får vi sikkert se.

rødesk

Hadde vaert goy aa se Helstad putte paa stadion igjen..

Vi vinner 3-0
oen må gå...!

?ge

Quote from: "Gud"Er litt usikker på om Winters er klar for spill. Venter enda på utspill fra Jøsendal om Winters rygg. Men Helstad får vi sikkert se.


http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article684957.ece

Winters trener for fullt og er klar til mandag.

hansaf

Bare Brann stiller offensivt er jeg fornøyd. Jeg liker ikke det når midtbanen består av både Knudsen og Haugen samtidig. Synes det blir for defensivt med begge disse på banen, ihvertfall i hjemmekamper. Miller er vel egentlig en offensiv midtbanemann som trives sentral rett bak spissene, men hvis Andresen er med er det greit at kvartetten blir slik :

Miller Haugen Andresen Vaagan-Moen

Kampen blir en batalje og innstillingen bør være på topp fra start.

445

Noen som vet hvor mange billetter som er solgt pr. nå?
usen tusen tusen tusen takk gutter!!!

Mr_Soma

Quote from: "445"Noen som vet hvor mange billetter som er solgt pr. nå?


http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?p=105326#105326

hansaf

Jeg liker ikke at så mange inkl  VG "tror" Brann slår tilbake for er det noe vi vet er det at Brann ofte skuffer. Inntil det motsatte er bevist stoler jeg ikke helt på laget men håper selvsagt. Viking har gode spillere men forhåpentligvis er de ikke samspilte.

Xminator

Kan vi tape mot Viking? Selvsagt. Vi kan faktisk tåle å tape en kamp til. Ikke ideelt, men luken vi fikk før VM tillater noen feilskjær.

Jeg tror uansett ikke det blir en like katastrofal sprekk som den vi hadde sist høst. Med 4 såpass solide angripere vil vi ta bra med poeng utover. Jeg tror likevel ikke at vi får en like god uttelling som i vår. Snitter vi på 1.8 de siste 14 kampene er det likevel 50 poeng. Det holder ihvertfall til medalje. Tror vi må ha ett par forsterkninger til i stallen for å dra i land ett snitt på over 2, og dermed ett seriegull. En forsvarspiller som Karadas og en solid sentral midtbane som kan holde nivået oppe når Andresen ikke spiller, og heve Brann ytterligere når Andresen spiller, og vi burde kunne sette oss på båten til Stavanger uten press.

Kruxleiven

Ser på fxt at Viking er et dårlig bortelag. 9 kamper borte i serien uten seier. Da vinner de vel mot oss? Føler meg langt ifra så trygg som jeg var før sommerpausen. På den annen side har vi ikketapt hjemme på evigheter. Håper vi kan dominere denne kampen som vi gjorde mot VIF.

hansaf

Quote from: "Kruxleiven"Ser på fxt at Viking er et dårlig bortelag. 9 kamper borte i serien uten seier. Da vinner de vel mot oss? Føler meg langt ifra så trygg som jeg var før sommerpausen. På den annen side har vi ikketapt hjemme på evigheter. Håper vi kan dominere denne kampen som vi gjorde mot VIF.


Da vinner de vel mot oss? Ja, en slik risiko er tilstede. Ofte er det sånn at trender brytes av bortelag akkurat på stadion, og statistikk betyr ikke mye. Viking er helt sikkert bedre enn mange tror, og Brann er ikke fullt så bra som tabellen tilsier. Det er heller ikke noe godt tegn at det er tvil omkring Andresen og at Winters er ute. De er tross alt samspilte og for mye kok og endringer på en gang er ikke bra.

moffy_

Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

Gud

Quote from: "moffy_"Jeg gleder meg til dennne kampen, men Viking virker som de har kommet seg etter den dårlige vårsesongen med masse nye spillere og alt..Ja, det beviste de til det fulle mot RBK...

Tommen

Må ærlig innrømme at jeg er drit nervøs foran mandagens kamp.
Vi har ikke akkurat tradisjon for å banke Viking så denne tror jeg blir fryktelig vanskelig for Brann. Som den optimist jeg er tror jeg faktisk Brann vinner 3-1 etter scoringer av Sæternes-Haugen og sist men ikke minst den hjemvendte sønn Helstad. Måtte dette gå i oppfyllelse.
Hvor er du Mons Ivar?

moffy_

Er spent på hvilken mottakelse Soma får i denne kampen. Jeg pleier å klappe høflig når gamle spillere kommer på besøk, men er ikke like sikker når det gjelder Ragge.. Håper han driter seg ut i denne kampen! Har hvertfall ikke fart nok til å utfordre noen av branns spisser...
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

Kruxleiven

Quote from: "moffy_"Er spent på hvilken mottakelse Soma får i denne kampen. Jeg pleier å klappe høflig når gamle spillere kommer på besøk, men er ikke like sikker når det gjelder Ragge


Ikke tenkt på det før du sier det. Jeg håper han blir blåst av banen med buing og "fy-rop". Ryggradsløs feiging! Ikke bare sviktet oss men sitt eget lag, Bryne. Og det siste burde han ta inn over seg.

Jeanet

Vi vinner 0-2 Et mål av Memelli og et av Helstad tidsbunkt mellom 60-80 minutter ut i kampen..
ater Lillestrøm SK,
hater Viking og VIF,
hater Rosenborg Ballklubb, men
Sportsklubben BRANN ELSKER VI!!<3<3

Lurkin

Quote from: "Kruxleiven"
Quote from: "moffy_"Er spent på hvilken mottakelse Soma får i denne kampen. Jeg pleier å klappe høflig når gamle spillere kommer på besøk, men er ikke like sikker når det gjelder Ragge


Ikke tenkt på det før du sier det. Jeg håper han blir blåst av banen med buing og "fy-rop". Ryggradsløs feiging! Ikke bare sviktet oss men sitt eget lag, Bryne. Og det siste burde han ta inn over seg.


Når konen har tatt to spontanaborter, som gjorde at han spilte dårlig og mest sannsynligvis ville sittet på banken, så er det forståelig at han ville "hjem".

Tipper vi vinner denne, håper Migen får starte.
Berømte Brann fra Bergen

Esskåbrann

Hvor har du det fra, om jeg tør spørre?
å skal det skje!

abe78

La oss la det der ligge. Jeg kjenner ikke detaljene, men stoler på de sier at det var alvorlige årsaker til at han dro. Tror virkelig ikke det var noe han hadde lyst til. Jeg kommer til å klappe forsiktig og tenke på cupfinalen.
.og husk!

Xminator

Quote from: "Esskåbrann"Hvor har du det fra, om jeg tør spørre?


BA hadde "Derfor reiste Soma" lørdag. Så joda, det er lov å snakke om dette nå. Soma er uansett historie og ikke akkurat savnet. Ikke har han gjort Viking spesielt mye bedre heller :p

Når det er sagt, så får nok Soma applaus før avspark, sammen med Nhleko. Slik skal ett sportslig publikum oppføre seg.

Nå spiller Viking vistnok med Nhleko og Ljeh på topp mot oss, så de legger nok opp til lange baller bak Bjarnason. Tror Brann gjør klokt i å ligge kompakt og med lite bakrom i starten av denne kampen. Bør være mulig å strekke ut ett Vikinglag som neppe er spesielt samspilt.

tormi

Quote from: "Esskåbrann"Hvor har du det fra, om jeg tør spørre?


Det stod faktisk i avisen her forleden. Tror det var BA papirutgaven. Soma fortalte hvorfor han dro. Mjelde hadde visst sagt at han måtte belage seg på å være 3. valg.

Ikke vet jeg. Trist med spontanabort men god nok grunn til å slutte i jobben? Vet ikke jeg. De hadde jo tross alt kommet over dette før 2006 sesongen og fått en ny "kid".
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

kenta

på tross av spontanaborter og å være tredje valg, så syntes jeg ikke at ragge skal få noen slags applaus eller klapping... vi klapper for våre egne spillere, ikke grinegutter fra jæren...
samtidig bør nkleko få den buingen han fortjener...

ellers så tror jeg det blir en tøff kamp, men brann vinner med en en-måls-seier...!
ANSA, aldri frydenbø...!

Northside

Kommer ikke til å pipe på Soma, heller klappe litt lavt for han.

Greit at han ville vekk herfra, men vi fikk penger for han, ble ikke noe tom rom etter han forlot oss og han har ikke spilt så bra for Viking.

I tillegg har han gjort mye bra for oss, hadde vel også noen gode ord om oss supportere i byn etter cup gullet, noe som faktisk sitter litt endå.

nkleko kan vi heller pipe på, dersom han spiller. Er jo utrolig varmt her om dagen og faren for heteslag er stor for en spiller fra Afrika...

tormi

Kommer ikke til å klappe eller bue på noen av dem. Ragge sutekopp pusefis Somle Soma fortjener ikke mye og Toni gjorde bare en ting før han stakk. Flott mål riktignok.

Men for meg blir det absolutt tyssnad og total ignorering av pakket.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

The Boss

Lav applaus til Nhleko, å piping som f**n på sutre soma.ALDRI i livet om eg klapper for fløtepusen av en tøffel

Memelli

Har en god følelse forran kampen i morgen. Tipper på 3-1 seier. 2 mål av Helstad i debuten.

Memelli

Ser ikke noen grunn til å verken klappe eller pipe på noen av de..

The Boss

Håper på Memelli og Sæternes fra start. Helstad er vel ikke klar for 90 min, så ett innhopp etter 60-65 min høres gra ut. Robbie brente straffe mot kamma, utilgivelig og bør benkes slik at han merker konkurransen.

krøvel vellevold

Skeptisk.

Nå har vi 7 heller dårlige kamper på rad: I RBK-kampen var vi heldige som fikk 1 p, mot Voss var det dårlig, mot Stord var det vel heller ikke noe særlig, mot IFK var det sånn passe, mot HK ble det slakt, mot Levanger var det dårlig og mot Glentoran var det dårlig. Sånn sett ser vi ut til å være i dårlig form. Og er det ikke for godt til å være sant at vi skal gå opp i en 14 poengs ledelse på Viking? Nei, det er jo typisk at vi nå blir værende på 4 foran RBK, 6 p foran VIF, LSK slår Lyn og går forbi på målforskjell, og Viking knepper inn til 8 p.

Samtidig så går det jo an å håpe at vi nå er ferdige med vår downperiode, og at vi var heldige at bare 1 av de 7 dårlige kampene var i serien. Skal bli spennende å se hva Helstad kan tilføre.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Skal bli spennende å se hva Helstad kan tilføre.


Glem nå ikke Miller som har vært ute siden Skien 21. mai. Han var oppløftende da han kom inn i Belfast. Sammen med Helstad blir han en klar forsterkning til troppen som kan løfte oss opp fra vår lille down.
Rød makt på Hansa

Mr_Soma

Nå skal det også nevnes at samtlige nøkkelspillere ikke har vært samlet i disse kampene - utenom mot RBK vel og merke.

Jeg tror at vi som publikum skal klare å løfte Brann imorgen. Lenge siden vi har spilt på Stadion i TL, nå blir det et toppet lag med 16 000 i ryggen, samt Helstad i bakhånd.

Nei dette skal vi klare folkens! Drit i hva de andre lagene gjør, så lenge Brann presterer.

Nixon

Quote from: "Mr_Soma"Nå skal det også nevnes at samtlige nøkkelspillere ikke har vært samlet i disse kampene - utenom mot RBK vel og merke.


Vi manglet både Helge Haugen og Charlie Miller i den kampen. Altså halvparten av den midtbanen som har fungert best i år.
Rød makt på Hansa

tormi

Quote from: "krøvel vellevold"
Samtidig så går det jo an å håpe at vi nå er ferdige med vår downperiode, og at vi var heldige at bare 1 av de 7 dårlige kampene var i serien. Skal bli spennende å se hva Helstad kan tilføre.


Er selv skeptisk men tviholder meg på en slik tankegang. Vi har spilt mange kamper under pari absolutt, men akkurat som en opptur ikke varer evig varer heller ikke nedturene evig. Er glad vi har møtt så mye dårlig motstand i denne perioden.

Forøvrig er jeg skeptisk til Sæternes, synes han har skuffet i år. På tide han begynner å skore på de sjansene han har + at han kommer til flere sjanser.

Det er liksom bare innimellom at det gnistrer av ham.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Nixon

Rød makt på Hansa

RC

Noen som vet når kampen går?
Ble den flyttet til kl 1800?

På billetten min står det, 1900. Men på Brann.no står det kl 1800.

Og en liten ting til.
Jeg har kjøpt billett på billettluka.no og fått det tilsendt i posten. Aldri gjort det før og lurer på om det jeg får i posten er gyldig som billett eller om det må byttes.

Takk for hjelpen!

Bataljonen

Quote from: "RC"Noen som vet når kampen går?
Ble den flyttet til kl 1800?

På billetten min står det, 1900. Men på Brann.no står det kl 1800.

Og en liten ting til.
Jeg har kjøpt billett på billettluka.no og fått det tilsendt i posten. Aldri gjort det før og lurer på om det jeg får i posten er gyldig som billett eller om det må byttes.

Takk for hjelpen!


Kampen begynner kl 1800. Billetten som du får i posten er gyldig som bare det :)
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

magnusnh

Er det noen med "TV2sesongkort" som kan få lagt ut linken til kampen slik at jeg kan få sett den?
Bor ikke i Bergen og har ikke Zebra for øyeblikket.

dole79

Quote from: "magnusnh"Er det noen med "TV2sesongkort" som kan få lagt ut linken til kampen slik at jeg kan få sett den?
Bor ikke i Bergen og har ikke Zebra for øyeblikket.


Du har PM  :P

luthen77

Jeg drar nå til stadion, og når jeg kommer hjem igjen er denne siden igjen fulle av sinte innlegg om hvor dårlige Brann kan være av og til.

La meg derfor først gi en utførlig beskrivelse av kamputfallet slik jeg TROR det blir:

Brann-Viking 0-2 (0-1)

0-1 Nleko 12 min
0-2 Nygård 66 min

Gult kort  :Andresen, Brann og Soma ,Viking

Et forferdelig regnvær setter inn rett før avspark og stadionmatten har enkelte dammer pga at de ikke hadde plastduken på i ettermiddag.

Brann åpner forrykende og allerede etter 1 minutt må Austbå i full lengde.
4 minutter : farlig skudd av Haugen
9 minutter : Sæternes header i tverliggeren

Spillet preges av den bløte og våte banen.

I det 12 minutt roter Brann det til etter en Viking-corner og Nleko kan dundre ballen i mål fra 10 meter.

Miller bæres av banen i det 29 minutt.

Brann fantasiløse reste av omgangen.

0-2 Nygård kan også dundre inn ballen, denne gang etter frispark og retur.

Brann skaper nå 3-4 kjempesjanser men tabbene i forsvar ødelegger kampen.

Likevel sier Mjelde i intervju at han synes det var mye bra i kveld.

Som på Hamar vil de ikke innse at tabber og konsentrasjonssvikt ødelegger.?

Sluttkonklusjon : bronse i år, RNK mester.

Vidar

Quote from: "dole79"
Quote from: "magnusnh"Er det noen med "TV2sesongkort" som kan få lagt ut linken til kampen slik at jeg kan få sett den?
Bor ikke i Bergen og har ikke Zebra for øyeblikket.


Du har PM  :P


Me too please?  :D  Sitter hjemme og hakke sjanse å få inn Zebra her :evil:

Bruiser

Quote from: "luthen77"Jeg drar nå til stadion, og når jeg kommer hjem igjen er denne siden igjen fulle av sinte innlegg om hvor dårlige Brann kan være av og til.

La meg derfor først gi en utførlig beskrivelse av kamputfallet slik jeg TROR det blir:

Brann-Viking 0-2 (0-1)

0-1 Nleko 12 min
0-2 Nygård 66 min

Gult kort  :Andresen, Brann og Soma ,Viking

Et forferdelig regnvær setter inn rett før avspark og stadionmatten har enkelte dammer pga at de ikke hadde plastduken på i ettermiddag.

Brann åpner forrykende og allerede etter 1 minutt må Austbå i full lengde.
4 minutter : farlig skudd av Haugen
9 minutter : Sæternes header i tverliggeren

Spillet preges av den bløte og våte banen.

I det 12 minutt roter Brann det til etter en Viking-corner og Nleko kan dundre ballen i mål fra 10 meter.

Miller bæres av banen i det 29 minutt.

Brann fantasiløse reste av omgangen.

0-2 Nygård kan også dundre inn ballen, denne gang etter frispark og retur.

Brann skaper nå 3-4 kjempesjanser men tabbene i forsvar ødelegger kampen.

Likevel sier Mjelde i intervju at han synes det var mye bra i kveld.

Som på Hamar vil de ikke innse at tabber og konsentrasjonssvikt ødelegger.?

Sluttkonklusjon : bronse i år, RNK mester.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

magnusnh

Sesongens beste 1. omgang synes jeg!!

Andresen=STOR

Chrisstah

fantastisk kamp så langt. håper de ikke legger seg bakpå. så vi får en fantastisk 2 omgang.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

BrannMann

utrolig feigt av olsen å ikke vise ut ijeh... ser at han er på vei til å gi gult kort men stopper når han ser det er ijeh... Men Ijeh blir nok vist ut snart uansett.. herlig å se Brann spille god fotball igjen
jokomelk og brød og seriegull!!!

Chrisstah

fantastisk kamp hele kampen:P synd at helstad misset på den ene sjansen. og feigt av olsen å vise ut ijeh!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Nixon

En maktdemonstrasjon av Brann!
Og skulle noen være i tvil:
Vi har nå spilt en god kamp siden 28. mai!:)
Rød makt på Hansa

Willy Wonka

Vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men det virker som Brann i år kan hvis de vil. Det virker som de gjør akkurat nok til å vinne tilfredstillende.

Dette har jeg aldri opplevd som Brannsupporter før.

monzilla

Quote from: "Chrisstah"og feigt av olsen å vise ut ijeh!


Come again, please?

Nei, jeg er stolt over innsatsen i dag.
Honnør til SS og guttene på felt z i dag, dere satt prikken over i`en

Chrisstah

det lukter ikke ronaldinho av andresen.
det lukter andresen av ronaldinho
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

Go Up