• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Start

Started by Doc, July 07, 2006, 20:29:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Doc

Da må vi slå ut de gule fra sør før vi kan fortsette vår vei mot Ullevåll. Var ikke det beste laget å møte, ei heller det værste. Ryktes at kampen antagelig vil spilles i Kristiansand
ergen.... Ikke en by, men en diagnose!

Hansakongen

For min del så er jeg nesten 120% sikker på at vi må sør på å spille på den potet åkeren igjen denne sesongen.. for bare håpe banen er blitt bedre enn det den var sist.. start har jo kun spilt borte i cupen så langt så da sier vel det seg selv

Esskåbrann

Dette var vel kanskje ett av de verste lagene vi kunne trekke, mener nå jeg. Men, skal vi gå hele veien i år som 04, må vi klare å slå slike lag.
å skal det skje!

Mr_Soma

Nå skal det jo sies at vi ikke hadde all verden av motstand i 2004 heller...

Gud

Vi hadde nå Bodø/Glimt og Stabæk borte, to lag som vi nesten aldri klarer å slå på bortebane.

Northside

Quote from: "Gud"Vi hadde nå Bodø/Glimt og Stabæk borte, to lag som vi nesten aldri klarer å slå på bortebane.


BG måtte vi ut i straffekonk. Stabæk ble det ekstraomganger, ikke helt overbevisene.

Bryne var vanskligste laget hjemme, der lå vi under 2-0.

Mr_Soma

Men jeg ser ikke på Bodø Glimt,Stabæk og Bryne som noen stor motstander.

Hadde vi bare møtt lag som VIF eller RBK borte.

Stabæk rykket som kjent ned, mens Bodø Glimt måtte ut i kvalikk.

blahblah

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=610

Håper det blir mange og se der nede, tenker sevl på og ta turen..

Noen som et hvor mange timer det tar og kjøre fra bergen til kristiansand?

blahblah

Noen som vet eller?

Hansakongen

Quote from: "blahblah"Noen som vet eller?


spørs på hvilken måte du reiser på om du tar turen med buss eller kjører privatbil selv.. men kan vel anta det tar 9-10 med buss og vist du tar turen i egen bil antar jeg du kan klare det på 7-8 timer spørs hvilken fart du holder. og om det er mange seine bobiler foran deg overfjellet;)

Langhår

Har nettopp kjørt fra Bergen til Kristansand selv. Tror nok du må beregne rundt 8 timer. Kan selvsagt komme fortere fram enn det, men da er man avhengig av "full klaff" med hensyn til trafikk og lignende.

8 timer bør gå greit....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kruxleiven

Quote from: "blahblah"Noen som et hvor mange timer det tar og kjøre fra bergen til kristiansand?


Regn ut på www.viamichelin.com Imidlertid kan det være at den siden velger feil rute da, men du får prøve.

KEO

Quote from: "Kruxleiven"
Quote from: "blahblah"Noen som et hvor mange timer det tar og kjøre fra bergen til kristiansand?


Regn ut på www.viamichelin.com Imidlertid kan det være at den siden velger feil rute da, men du får prøve.


den ruten der tar lenger tid og koster mye mer. Kjør over haukeli og ned setesdalen kjører men natt så tar det litt i under kant av 7 timer men på dag tid så må man beregne 8 timer.
Nu kør vi!

Tiger

Blir det mange i rødt å se på Torsdag i Kristiansand? Meg og madamen reiser nedover Onsdag. Skal alle Brann supporterne sitte/stå på bortetribunen? Blir det noe samling før kampen eventuelt på pub?

mvh Tiger

Bataljonen

Du kan nå se Start - Brann på Brann Stadion ! Les mer HER
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

capp

Hvor i kristiansand samles vi før kampen? ser det er fler som har spurt om det (hvertfall en) men er ikke kommet noe svar...
mm...

Nixon

Spørs vel om det blir så mange som reiser.
Hørte at det ikke blir noe busstur da kun 3 stykker hadde meldt seg på...
Rød makt på Hansa

Hansano

Vi er ihvertfall et par fra østlandet som kjører nedover.. Vi står vel i borteseksjonen "alle" mann? Og vi må vel få til en samling før kampen?

krøvel vellevold

De som skal nedover og har tenkt å overnatte, må få fingen ut! Det er bortimot umulig å få hotellrom.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Ser ut som Sæternes, Miller og Dahl hviler denne kampen.  Helstad hovnet opp etter kampen mot Viking, og får i beste fall innhopp mot Start.

Opdal (Thorbjørnsen)
Knudsen - Bjarnason - Sigurdson - Hanstveit
Huseklepp - Andresen - Haugen - Vaagan Moen
Memelli - Winters

Så dumper man innpå Miller, Sæternes og Helstad om det kniper mot slutten av andre omgang.

Brannfrelst

Hvorfor ikke spare Andresen? Han trenger jo hvile,men sier selv at han vil spille alt. Heller bruke en spillesugen Monkam. Kan jo ikke bruke han i neste e-cup kamp nå.
2.10.07-Gullet kom hem!

dudo

Droppe Andresen? Vi har da litt øyst å vinne cupen, har vi ikke? Han kan heller hvile mot Glentoran.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Petter Puddefjord

Telt Krøvel! :-)

En kasse øl og et lite telt. Det trengs ikke mer.

Hansano

Men hvor mange er det egentlig som har tenkt seg bortover?

morten_61

Blir ikke kampen vist på TV?

Gud

Jo. På TV 2 kl. 19.00.

morten_61

Quote from: "Gud"Jo. På TV 2 kl. 19.00.

krøvel vellevold

Når det gjeldder hjemme/borte i en eventuell kvartfinale, så vil følgende motstandere antagelig gi hjemmekamp til Brann: FFK, Hamkam, Sandefjord, RBK, MK, Sogndal, VIF, Lyn, Viking og B/G. De som er mer usikre er:
1) Bryne - 3 borte i Stavanger, Klepp og Fredr.stad. Det er kortere for Bryne å reise til Klepp og Stavanger, enn det er for Brann å reise til Askøy og Voss. Men er det noen som har et kart til å regne ut Bergen- Kristiansand kontra Bryne - Fredrikstad. Er redd de regner sistnevnte som lengst, siden Bryne må busse fra Gardermoen til Fredrikstad. Det blir antagelig borte hvsis vi trekker Bryne.
2) Follo - 3 borte i Hadeland, Trondheim og Sogndal. Her kommer vi til kort og får antagelig bortekamp.
3) AaFK - 3 borte i Skarbøvik (nabolaget), Bodø og Oslo. Her kommer vi også til kort og får bortekamp.
4) LSK - 3 borte mot Høland, Lørenskog og Harstad. Her kommer vi også til kort. Eneste er at LSK har hatt hjemmekamp senere enn oss.
Legg ned hele klubben!

Geir

Tar heller en bortekamp mot Follo eller FFK i kvarten. Hjemme i semifinalen hadde vært megabra.
ndelig SERIEMESTER

Gud

Hadde vært gøy med Sogndal hjemme i semien. hadde vært kjekt å møte de i en eventuell finale og, 30-årsjubileum for 2-1 seieren over Sogndal i år dere.

Gud

OK, da går vi for Follo borte.

Nixon

Quote from: "Brannfrelst"Hvorfor ikke spare Andresen? Han trenger jo hvile,men sier selv at han vil spille alt. Heller bruke en spillesugen Monkam. Kan jo ikke bruke han i neste e-cup kamp nå.


Hadde vi spart Andresen i en seriekamp borte mot Start? Cupen er tross alt bare marginalt mindre viktig enn serien, så her må vi ikke spare oss til tap. (Selv om vi nok taper uansett...)

Uansett er det 11 dager til neste seriekamp. Hvis Andresen er backup neste torsdag mot Glentoran har han massevis av tid til hvile.
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: "Geir"Tar heller en bortekamp mot Follo eller FFK i kvarten. Hjemme i semifinalen hadde vært megabra.


Vi trenger ikke spille borte i kvarten for å få hjemme i semien. For er det ikke slik i semien at hjemmelaget TREKKES, uavhengig av om hvor mye og hvor langt du har måttet reise i de foregående rundene?

Slik det ligger an nå, blir det hjemme mot FFK, Sandefjord, RBK, VIF og vinneren Viking - B/G. (B/G har riktignok reist lenger enn Brann i km. pga turen til Stavanger, men de har allerede hatt to hjemmekamper). Vi får antagelig bortekamp mot Follo (to lange borteturer til Sogndal og Trondheim). LSK er litt mer usikkert. De har, i likhet med oss, spilt kun en hjemme. Det som taler til LSK's fordel, er at de har vært helt oppe i Harstad. Men det går vel direkte fly fra Gardermoen dit? Så har de spilt mot Lørenskog og Høland. Dette er vel kortere enn Branns turer til Askøy og Voss. Det som taler til Branns fordel, er at Brann har bortekamp i denne runden, mens LSK har hjemmekamp i denne runden. Så det er ikke HELT utenkelig at vi får hjemme mot LSK også. Dermed ser Follo ut til å bli eneste motstander der vi bombesikkert får bortekamp. Og det er vel den enkleste motstanderen også, så vi er heldige med den!
Legg ned hele klubben!

tormi

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Brannfrelst"Hvorfor ikke spare Andresen? Han trenger jo hvile,men sier selv at han vil spille alt. Heller bruke en spillesugen Monkam. Kan jo ikke bruke han i neste e-cup kamp nå.


Hadde vi spart Andresen i en seriekamp borte mot Start? Cupen er tross alt bare marginalt mindre viktig enn serien, så her må vi ikke spare oss til tap. (Selv om vi nok taper uansett...)

Uansett er det 11 dager til neste seriekamp. Hvis Andresen er backup neste torsdag mot Glentoran har han massevis av tid til hvile.


Er ikke enig at cupen er marginalt mindre viktig enn serien. Den er mye mindre viktig nå som vi leder tabellen. Om vi var middelhavsfarer ja da er cupen viktig.

Når det er sagt så tror jeg at om Mjelde fikk det som han ville så ville han bruke Andresen mot Start i morgen og hvile ham mot Glentoran. MEN Monkam må stå over mot Glentoran og dermed kan det bli tøfft for MA.

Men jeg mener at MA må spille mot Start også, så er det sagt og jeg tror at han kommer til å gjøre det.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Gud

Vi kan vel egentlig bare slenge innpå Zavrl og Haugen på midten selv om midtbanen ikke blir så veldig kreativ. Vi skal likevel klare å slå Glentoran uten Andresen på hjemmebane.

Lurkin

Eller slenge Charlie inn sentralt mot Glentoran og la Huseklepp eller Knudsen få leke seg på høyrekanten. Er ikke verre enn det. Kanskje POL har vært på shopping innen den tid også?

Man må ikke ta lett på kampen i morgen. Start er sulten på å bevise hva de kan. Så får man se hvor mye man får ut av volleyballøktene med Soler.
Berømte Brann fra Bergen

C@Bøe_79

Quote from: "Lurkin"Eller slenge Charlie inn sentralt mot Glentoran og la Huseklepp eller Knudsen få leke seg på høyrekanten. Er ikke verre enn det. Kanskje POL har vært på shopping innen den tid også?

Man må ikke ta lett på kampen i morgen. Start er sulten på å bevise hva de kan. Så får man se hvor mye man får ut av volleyballøktene med Soler.


Uansett hva POL shopper, så er ikke de klar før neste runde i UEFA-cupen..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Xminator

Det er da ikke noe som tyder på at Andresen sliter med noe for tiden.

Andresen spiller mot Glentoran.

ostraume

QuoteDet er da ikke noe som tyder på at Andresen sliter med noe for tiden


Bank i bordet.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Nå vet ikke jeg om alle er blitt med nedover til kampen. Men hvis alle skadefrie er med stiller vi vel årets benk!

Sæternes
Miller
Helstad
Dahl
Zavrl

Ellers kan undertegnede berette om at det selvsagt er sol her nede, og som Scheie ville sagt det: Det er en flott dag for fotball!:)
Rød makt på Hansa

EvenSteven

Noen som vet om det er mange som skal se kampen på Stadion i kveld??

Romani3

Quote from: "EvenSteven"Noen som vet om det er mange som skal se kampen på Stadion i kveld??


Håper det blir en del sånn som sist... Aner ikkje kor mange som har meldt seg på, men eg og en an har i hvertfall.
color=red]Vi e Brann, seriemester![/color]

Bataljonen

Quote from: "EvenSteven"Noen som vet om det er mange som skal se kampen på Stadion i kveld??


Det er kommet i overkant av 50 tilbakemeldinger på dette arrangementet.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Mr_Soma

For en START.... dritt.

naitsirk

kvifor spele ikkje memelli.
irriterer at han ikkje får fleire sjanser frå start sjølv når bengt i tillegg er sliten.

Lurkin

Start kan løpe så mye de vil, ikke et sjakktrekk i 30 varmegrader.
Berømte Brann fra Bergen

Lurkin

Hvorfor kaller både Frode Olsen og han andre kisen PVM for Svein Vaagan Moen?
Berømte Brann fra Bergen

Gud

Ja, vi spiller virkelig god fotball for øyeblikket. Alle mann må gå...

Northside

Er det virkelig Brann som er på banen? skulle tro de har spart alt det dårlige spillet til denne kampen, er jo latterlig. Og PVM har mildt sagt vært elendig så langt!

men kampen blir nok bedre etterhvert...

Ellers så er jo Start fansen en skandale for verden. Hvor mange ganger har de ikke startet "heia start"? Eneste sangen jeg har hørt, og du hører faktisk alt de sier, er jo så sykt dimmet opp av mikrofoner den stemningen!

Langhår

Brann virker uhyre bedagelige, lite løping og starter presset nesten nede på egen 16-meter.

Dette ser ikke bra ut, men det kan jo tenkes at Start vil slite med dette tempoet i lengden, det er jo som kjent tropevarme der nede....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Go Up