• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kasting av ølboks

Started by brann02, June 08, 2006, 20:17:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

klysa

Nå er vel ikke stemningen på felt z avhengig av disse såkalte yngre guttene, det blir stort sett startet sanger fra alle deler på dette feltet.

chris_henrik

E det nokken som vil sloss,
bare kom igjen til Voss.....


Er møkk lei wannabe-firm-idioter som lager bråk, før under og etter kamper.
Er like møkk lei wannabe-firm-forum-idioter som avfeier kritikk med "Kjeft! Du vetsje ka du snakkar om! Det klikkar for meg!".

Kan noen av disse vennligst forklare meg hva som er poenget med å spytte på noen stakkars vossabønder og skremme småbarn?
Kan noen av disse vennligst forklare meg hva som er poenget med å agitere til vold i forbindelse med fotballkamper?

Quote from: "Trevor Morley"Hahaha vær så snill forstsett med disse vittige innleggene deres,trenger litt moro i helgen.
Kanskje på tide og rulle inn om man ikke vet hva man prater om :oops:  att:snublefot
Til orientering tilbringer Trevor Morley mye av sin tid på hospits i Sandviken.
<BRANN> ..... DKFM

Brann&Bergen

Er det disse hattene/capene man relaterer til?


monzilla

haha chris henrik, den sangdelen du dro ut der er jo en sang som synges på SS flere ganger pr kamp.

chris_henrik

Quote from: "monzilla"haha chris henrik, den sangdelen du dro ut der er jo en sang som synges på SS flere ganger pr kamp.
"Her kommer Bergen sine gutter...." - Ja er klar over det.

Setter forøvrig også pris på kommentarer til de to setningene med spørsmålstegn bak.
<BRANN> ..... DKFM

Hansakongen

Quote from: "Brann&Bergen"Er det disse hattene/capene man relaterer til?





er ikke den capen som var akutuel akurat da men.. men vist dere ser de som står med cap litt til venstre lavt nede på siden, som står å tisker og smisker med hverandre så er vel det den gjengen der ja med ikke brann efekter på seg

http://home.online.no/~sulvund/Voss_Now/

kaj eskelinen

Hansa tribunen og Z er de eneste som gjør at vi kan slå oss på brystet og kalle oss norges beste fans og som gjør at vi opplever sinnsyke tillstander på Stadion. Gamle og nye sitte er også braog er med som vanlig når det tar av. Store stå og Bataljonen er ikke i nærheten av og kunne si at det er norges beste supporter gjeng, all ære til Bataljonen men det er ikke bra nok. Min største redsel er at Bataljonen tror de skal komme å lære folk som meg som har gått på Stadion i over 20 år og felt Z gutta og resten av Hansa hvordan vi skal synge på kamp, det er motsatt gutter, kom heller og lær av felt Z og Hansa.

Brann&Bergen

Ser at moddene har vært ute på ferde igjen ja...
Men over til noe annet. Er enig med kaj her. Hvorfor skal man gjøre om nedre hansa til syngetribune når hansa allerede er en syngende tribune?
Er det ikke bedre å prøve å lage et syngende miljø på andre deler av stadion? Nei, vi kommer nok til å se det samme på hansa som SS har opplevd. At det er der det er "kult" å være.

krøvel vellevold

Interessant å se hvordan disse pent kledde forsvares med henvisning til at folk på SS også har gjort gale ting.
Legg ned hele klubben!

Bjarte

Quote from: "Brann&Bergen"Ser at moddene har vært ute på ferde igjen ja...
Men over til noe annet. Er enig med kaj her. Hvorfor skal man gjøre om nedre hansa til syngetribune når hansa allerede er en syngende tribune?
Er det ikke bedre å prøve å lage et syngende miljø på andre deler av stadion? Nei, vi kommer nok til å se det samme på hansa som SS har opplevd. At det er der det er "kult" å være.


Kanskje vi skal holde oss til temaet vi diskuterer. Denne tråden omhandler ølboks-kasting og annen idiotisk oppførsel på Voss. Vil dere diskutere flytting av SS så er det bare til å lete fram mange gamle tråder der det temaet.


brann02

På ene bildet ser du en som lesker seg med en ølboks(blå), å ja den var en slik som havnet på gressteppet.

Snublefot

jeg er ihvertfall glad for at det er flere som står frem og sier sin mening her inne om denne gjengen...

nå har jeg fått en del pepper fordi jeg synes denne gjengen er en skam, og siden jeg sier det rett ut..  men setter ihvertfall pris på at mine antagelser om at de fleste her inne er enig om det viser seg nå...


så til dere andre som faktisk bryr seg om denne debatten, og selv skjønner hvor idiotisk oppførsel dette er, og dermed forteller sin mening.. takk.. veldig fint at dere og sier det dere mener om dette..

Mitt lille håp, som sikkert ikke blir oppfylt, er nå at noen i denne gjengen kan ta seg selv litt i nakken og si at faen heller.. nå skal vi støtte brann og bataljonen, og gi faen i det tullet med å sloss og ødelegge stoler, vakter eller andre personer som er tilstede... for dette blir for dumt..

BL

Quote from: "brann02"På ene bildet ser du en som lesker seg med en ølboks(blå), å ja den var en slik som havnet på gressteppet.


Eller Olden....
Hansa-
Felt Z

tormi

Synes selv det er veldig bra at noen tar debatten om denne casuals gjengen.

Gidd ikke diskutere dette selv, bare ønsker å ytre min støtte til antivold siden.

Og til tross for at jeg selv faktisk HAR gått i barnehage så lærte jeg ting som: "Ikke slå de som er svakere...osv"

Det kan jo defineres kanskje også som at voksne folk skal holde seg for god til å skremme barn og gamle kvinnfolk...

Nuvel. Ha det bra alle sammen.

Og til dere Casuals:-> Cut the crap og heller crap på motstanderlagene. (Dette i ikke voldelig men meget muntlig form!)
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Burberry

Snublefot? Har du ikke bedre ting å gjøre en å komentere alt og alle som andre folk gjør? Greit var litt tull den dagen ja, men hvem er du til å si at folk ikke har fått god nok oppdragelse osv? Du burde skamme deg. Og nei støtter det ikke heller.
UNT!

LandåsKongen

Jeg og begynner å bli lei denne snublefot.

abe78

Da har vel denne tråden sporet av og blitt helt usaklig. Kan vel like godt stenge da de fleste sider av saken har kommet frem.

Enig med Tormi, det var godt at denne debatten ble tatt og at vi fikk luftet våre tanker. Synes ikke såkalte casuals har kommet med gode argumenter, men så er vel ikke det deres stil heller.
.og husk!

Snublefot

hehe..

ja, greit nok noen begynner å bli lei meg.. beklager om det er tilfelle..

Er det fordi jeg sier mine meninger i diverse saker, og at i spesielt saker som omhandler casuals, vold, ødeleggelse av ting etc er imot deres egne meninger?  

Jeg har personlig ikke noe problem med at noen er uenige med meg i diverse saker som kommer opp, men nå må dere også se litt på hva denne tråden omhandler..

Her er det ikke snakk om hvor SS bør stå på stadion, om vi bør ha 20.000 plasser eller 25.000 plasser, om MonsaMjelde bør være treneren til brann eller om Tobias Grahn bør bli kjøpt..

Her snakker vi om folk som kommer på en arena hvor det samles mange mennesker, barn, ungdom voksne og eldre, som vil ha det morro, se god fotball og helst at laget sitt vinner..  Flere av de som drar på kamp drar også pga stemningen rundt selve kampen, og mange prøver også å bidra til at denne stemningen er så bra at enda flere ønsker seg på nettopp stadion.. og når det da kommer folk og ødelegger for denne stemningen med oppførsel som man absolut ikke trenger noe sted, så blir ting litt annerledes, og dermed også ytringene på forumet.. her er det ingen mellomting i mine øyne.. enten får man oppføre seg, eller så får man holde seg unna, og ihvertfall for god til å forsvare det i ettertid.. og ja, dette går på oppdragelse.. (ihvertfall i mange tilfeller vil jeg mene)

Burberry, du har registrert deg på forumet for å fortelle at jeg burde skamme meg.. greit nok, jeg kan ikke hindre deg i det, men må jo si jeg lurer litt.. Her står jeg for mine meninger om at man ikke skal slå folk, kaste øl på banen eller sparke i stykker seter, og mener at de som gjør slikt bør skamme seg... så kommer du og sier at jeg burde skamme meg? Da begynner jeg virkelig å lure på hva du egentlig tenker med.. eller ihvertfall skulle jeg gjerne fått høre hvorfor jeg burde skamme meg.

Er det slik at hver gang det skjer noe slikt som f.eks på voss, så skal alle bare holde kjeft? og de som faktisk sier det de mener i ettertid skal da skamme seg fordi de bryr seg?

LandåsKongen: hvorfor begynner du å bli lei meg? Fordi jeg faktisk gidder og ta diskusjonen? og fordi jeg faktisk har så ufattelig mye bedre poeng for hvorfor slik oppførsel ikke er akseptabel, en hva deres støttere her inne på forumet klarer å lirke ut av seg?  Det er INGEN god grunn for at slik oppførsel skal være akseptabel..

Tormi: Hyggelig at det er andre som også støtter "antivold-siden".. personlig skulle jeg gjerne sett flere som stod frem og sa hva de mente om denne gjengen.. ser at ofte når de kommer med sine latterlige kommentarer så hagler det med skit mot meg.. noe som er helt greit.. men hadde vært kjekt at de fikk se det faktisk er flere som tar sterk avstand fra slik oppførsel..

Tom C

Tror de aller aller fleste her inne er enig i at det er en uting med ødeleggelser, kasting av ting på banen og vold i forbindelse med fotball. Det er vel heller det at de fleste tar dette for gitt, og ser ikke det som en reell diskusjon. Har vel heller ikke sett noen her som forsvarer dette? Isåfall må de jo være stokk dumme. Men hva som kan gjøres for å stenge ute personer som bryter disse reglene/normene, er jo selvfølgelig en interessant diskusjon.
Aldri mer Obos....

tormi

"Problemet" med casuals i Norge/Bergen er at det ikke er et STORT nok problem enda.

De har bare innimellom blusset opp. Det er nettopp i slike tider at de som har mulighet til det virkelig bør sette inn sine krefter for å forhindre en ny oppblomstring.

Men typisk i samfunnet er at det blir ikke tatt affære før ETTER det har smelt.

Uten sammenligning forøvrig hvor mange farlige vegstrekninger blir ikke utbedret og sikret før etter det har skjedd en dødsulykke?

Jeg håper seff at det ikke skal blusse opp i casuals miljøet i Bergen eller Norge, men er redd det vil skje.

Og dette er helt klart skadelig for både klubben, spillerne, de vanlige supporterne og rekruttering av nye vanlige supportere.

Det er kanskje her debatten burde ligge. Hva har en casual supporter å tilføre klubben?

Det har kommet frem blant annet at mange av dem er flinke å lage stemning. Ja det er bra.

Nå, dette er positivt men ved utøving av vold og sløkket oppførsel som kasting av gjenstander inn på banen så ødelegger mann mer enn man bygger opp.

Ser også at flere av casualsene skal være ihuga Brannsupportere og tidligere "juletrær" (helt fjernt uttrykk men ok), men at man nå har funnet sin greie ved å være casuals. (Personlig tror jeg at dette er en av grunnen til at vi ikke har så SINNSYKT store casuals miljøer i Norge. Fordi tross alt er de fleste interessert i å se kampen også.)

Jeg har ikke problemer med at folk liker å sloss vi har bokseringer for slikt. Men jeg ser ikke poenget i å absolutt å skulle kombinere slåssing og såkallt negativ sosial atferd med en fotballkamp. Hva er det "positive" med dette?

Hva kan dette medføre av positive ting for klubben og det store flertallet av supportere (de vanlige + juletrærne.)

Jeg har foreløpig ikke sett et eneste godt argument for dette i denne tråden. Og selv om jeg tar avstand fra vold og idioti oppførsel slik jeg ser det, så hadde det jo vært interessant å lese ordentlige argumenter fra casuals siden i denne debatten.

Foreløpig bygger dere casuals supportere bare oppom teorien at dere er mer muskler enn hjerne.

Selv et argument som: "Vi banker folk og drekker øl og knekker stoler - FORDI vi synes det er gøyt," ville jo vært forståelig. Ikke akseptabelt men forståelig om dere skjønner.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Langhår

Quote from: "Snublefot"
Tormi: Hyggelig at det er andre som også støtter "antivold-siden".. personlig skulle jeg gjerne sett flere som stod frem og sa hva de mente om denne gjengen.. ser at ofte når de kommer med sine latterlige kommentarer så hagler det med skit mot meg.. noe som er helt greit.. men hadde vært kjekt at de fikk se det faktisk er flere som tar sterk avstand fra slik oppførsel..


Er dette myntet på blant annet meg? Er du indignert over at jeg ikke gidder å diskutere om det er rett eller galt å kaste flasker ut på banen og skremme vannet av kvinner og barn?

Jeg gidder ikke diskutere det fordi dersom noen forsvarer disse tingene er de så langt ute på viddene at de ikke er verdig en diskusjon. Forøvrig har jeg tidligere skrevet at du av og til har en litt vel belærende tone i innleggene dine og opptrer av og til  som et slags forumpoliti. Du er for eksempel alltid raskt ute med å påpeke dersom noen bryter forumreglene og ønsker titt og ofte den og den kastet ut av forumet osv. Folk kan bli litt lei av denne mentaliten. Det er faktisk mulig å sende PM til moderatorene dersom man ønsker å ta opp slike ting.

Jeg er selvsagt enig med deg i at vold innefor fotballen er en uting, men jeg synes også du skal respektere at jeg ikke gidder å diskutere dette med klovner. Etter å ha jobbet i over ti år med å forsøke å forklare fulle idioter hvorfor de ikke kommer inn på diverse utesteder gidder jeg ikke diskutere hvorfor jeg synes det er galt å skremme kvinner og barn på en fotballkamp. Jeg er lei av å diskutere åpenbare ting med folk som synes det er stilig å være uenig. Håper du skjønner det.

Ellers signerer jeg gjerne under Tom C`s siste innlegg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

LandåsKongen

aller først må jeg si meg enig med flere her om at denne diskusjonen begynner å bli kjedelig.
Men jeg begynner å bli lei deg snublefot fordi du alltid er ute å skal finne syndebukker, moralisere og karakterisere( dårlig oppdragelse, idiot osv)
Finne "grupper" som du kan gi skylden på, grave frem bilder fra voss kampen osv.
Enig med han som tidligere skrev at man bør se seg litt i speilet her. De siste 10-15 årene har det vært flust med uheldige episoder som innvolverte bst/bbb medlemmer.

Nixon

Vi er alle enige om at oppførselen til disse pent kledde guttene var idiotisk. Men det blir for dumt å moralisere så mye som enkelte gjør her.

Man skal ikke reise mye med BBB-bussen eller være på bortetur for å skjønne at rødkledde supportere ikke alltid er gode representanter for Brann og Bergen heller. Har sett mye mer rølp fra disse enn fra gutter med caps for å si det sånn...
Rød makt på Hansa

Snublefot

Tom C:  jeg er 100% enig.. her skal diskusjonen ligge..

Nixon: helt enig her også.. jeg og skulle gjerne sett noen gode argumenter.. smitty sa engang han hadde noen bra argumenter, men valgte å ikke si dem fordi det var like greit å legge diskusjonen død (beklager om jeg tar feil smitty, men tror det omhandlet dette med stolsparking - som blir "noe" relevant til denne tråden).

Langhår: Absolut ikke, og jeg beklager om du følte deg truffet.. jeg forstår veldig godt at du ikke gidder å diskutere noe du sier du har prøvd å få frem fornuft i over en 10 års periode.. da skjønner jeg du har gitt opp.. for min del har jeg ikke blitt lei av det enda, selv om jeg virkelig skjønner hva du mener.. det jeg mente var ikke å la noen føle seg truffet, så bare at det til stadig ble en diskusjon mellom meg og "dem".. selv om jeg var relativt sikker på at mange her inne var enige i at ihvertfall mye av det jeg sa om slik oppførsel er riktig.. men at det ble slik " jeg  mot dem" er jo kun min egen fortjeneste.. ettersom jeg iblant skriver og argumenterer om ting som egentlig er så naturlig at jeg ikke burde ha sagt noe som helst.. selvkritikk er viktig=)

Landåskongen: Jeg har aldri gravd frem noen bilder, så beklager, men der tar du feil person. Skal jeg alltid finne syndebukker?  altså, syndebukker er vell noe man eventuelt gjør seg selv til.. det er vanskelig for meg å skulle peke på noen her inne og si at du er en drittsekk, hvis ikke denne personen selv tilsynelatende utgir seg for å være det.
Når det gjelder dårlig oppdragelse, så er såklart dette litt difust.. jeg har en mening om at oppførselen i det senere liv stammer fra oppdragelsen man fikk som barn. Det er godt mulig jeg tar feil, men ettersom jeg ikke har sett noen si noe annet, så tror jeg det stemmer.. om jeg tar feil så beklager jeg dette landåskongen.  
En annen ting som er viktig er landåskongen, er at jeg ikke har sakt noe om BBB/BST i denne diskusjonen.. jeg har snakket om grupper som den gjengen med personer som sammen lager faenskap. Om disse personene er medlem av BBB/BST har jeg ingen formening om.
Såklart man skal se seg selv i speilet.. men jeg trenger faktisk ikke se meg selv i speilet før jeg kan si at voldelig oppførsel er veldig dumt.. jeg har nok aldri slått noen, banka noen, spytta på noen eller noe slikt, så det speilet er rent ihvertfall..

Jeg har nok sagt mitt for denne tråden ja=)  Men tenk så kjedelig det hadde vært om vi leste i et forum hvor ingen skrev noe..  håper jeg ihvertfall har bidratt til at aktiviteten ikke daler i ferien her da=)  Jeg står for det jeg har sakt, men skal såklart gi meg nå da jeg ser at det egentlig blir for dumt å holde på i lengden fra min side..

JhonnyBeGood

Her er en kylling blåst opp til ti høns, sto selv blandt/ved siden av denne gruppen.. Og det var nok alkohol inntaket på enkelte som kanskje var litt over normalen, men de koste seg og gjorde ikke noe nevneverdig kritikkverdig i mine øyne. Var kanskje litt vel opptatt av og krangle med vaktene/politi, men her var det nok enkelte som hadde fått litt for mye og drikke og lot seg unødvendig provosere av at vaktene stadig vekk kom bort og skapte sur stemning..

Oppsummert så det ut som de koste seg, men en skikkelig rølpegjeng var det  :D

Hvis denne gjengen lagde noe kvalme i voss etter kampen synes jeg ingenting om det, men før og under kamp synes jeg de koste seg og lagde stemning blandt de jeg sto med på voss...
ow do you spell Pele three letters G.U.D!
Hvordan staver man Geirmund Brendesæter, fem bokstaver, G.E.D.D.I

DeeDee

Godt gjort å si så lite med så mange ord, snubleklovn. Slike folk som deg får meg virkelig lyst til å ta alle kæsjuæls i forsvar, selv om de yngre totalt mangler stil og karakter.

krøvel vellevold

Det er vel ikke så rart at folk reagerer mer på casulas som oppfører seg idiotisk, enn på juletrær som gjør det. Casual-kulturen er forbundet med bråk og slåssing, og det er jo en grunn til at man går kledd akkurat som voldelige supportere i England. Hadde poenget bare vært å ikke gå med supporterutstyr, hadde man jo gått i "vanlige" klær. Casual-stilen er ikke "vanlige klær". At f.eks. 3 juletrær av 1000 lager bråk, beviser ikke akkurat at juletrær generelt har bråk som motiv. Men når f.eks. 10 av 30 casuals lager kvalme, så er det litt annerledes. Spesielt når man altså vet hva casual-kulturen er kjent for.

Man kan forklare og bortforklare med at enkelte fikk for mye drikke osv. Men jeg vil tro at det er større sjans for at en full casual havner i bråk, enn at en full juletre-supporter gjør det. Det er vel en grunn til at casuals har de forbildene de har?
Legg ned hele klubben!

YadaYada

Quote from: "Snublefot"
Jeg står for det jeg har sakt, men skal såklart gi meg nå da jeg ser at det egentlig blir for dumt å holde på i lengden fra min side..


Pen setning.
Så neste gang en ølboks havner på plenen så holder du deg til lesingen?
Tror samtlige på forumet her vet hva du mener, og du sier stort sett det samme i alle innleggene du skriver her; poengterer de samme argumentene hele veien. Som "Langhår" sier og, du skal fremheve folk som i dine øyner er regelbrytere. Enten det er på kamp eller på forumet. Du har 730 innlegg siden midten av mai ifjor og du kunne sikkert spart deg for over halvparten. Hva om hver og en av oss skulle skrevet sin mening om igjen 15 ganger i samme tråd? Hadde vært kjekt lesestoff det tenker jeg. Nei, ref. overnevnte sitat fra deg. Tror det er det klokeste du har skrevet på en stund. God ferie.
Selv forbinder jeg Hansa med barnebesøk og positiv virksomhet."
-Harry Herstad, under Hansa/alkohol-debatten.

nummer9

Det får da være måte på hvor mye man skal ta mann, og ikke "ball". Ta masing og "personangrep" på PM.

Er det egentlig noen som seriøst mener disse "guttene" gjør en fin figur? Litt temperatur er flott, men spytting, kasting av ølbokser på banen, slossing? Og dette til og med mot Voss? Får være møte på å la hormonene styre. Ta dere en anti-PMS-pille :P

OmOssSjølOgHansaøl

Respekt til Snublefot for å ta et klart standpunkt. Casuals og drittsekkoppførsel har ingenting på tribunene å gjøre.

Det e selvfølgelig verre å kaste ølbokser på banen enn å forsvare noen som kaster ølbokser. Like fullt e det helt uakseptabelt å stille seg bak den type oppførsel. Eg driter i kor mye folk synger og "lager liv": Hvis de samtidig lager kvalm, krangler med vaktene og kaster ting på banen, bør de utestenges, gjerne i flere år. Og de som forsvarer den type oppførsel kan for min del også holde seg vekke fra Stadion og Brann-kampene. De kan komme tilbake når de har - nettopp: lært seg å oppføre seg.

Og jada, det finnes en del drittsekker i supporterutstyr også. De e'kje et hakk bedre. Ut med pakket, der óg. Det e eg sikker på at 99,9 % av Bergens befolkning e enig i. De ti- eller kanskje hundretalls "hardcore supporterne" (i egen oppfatning) som synes det e greit å yppe til bråk bare fordi de har sunget Brannsanger på Stadion så-og-så-mange år, har mistet kontakten med virkeligheten og e en skam for Byen. Flytt ut!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

slang

den signerer eg også på!
ansa 08

brann02

Quote from: "nummer9"Det får da være måte på hvor mye man skal ta mann, og ikke "ball". Ta masing og "personangrep" på PM.

Er det egentlig noen som seriøst mener disse "guttene" gjør en fin figur? Litt temperatur er flott, men spytting, kasting av ølbokser på banen, slossing? Og dette til og med mot Voss? Får være møte på å la hormonene styre. Ta dere en anti-PMS-pille :P


Enig, dette bråket er en av historiens mest skandaløse. Give løs på sine egne. Vet at han vakten så ble spyttet på også er Brann supporter.
Så lenge guttene ikke klarer å oppføre seg, så kan di dra en hviss plass.

DeeDee

Guttene er jo forbildene deres trær. Må dere ikke glemme det.

krøvel vellevold

Quote from: "DeeDee"Guttene er jo forbildene deres trær.  .


Kan du være så snill å skrive sånn at folk forstår hva du snakker om?
Legg ned hele klubben!

steinbygger

jeg kan ikke forstå hvorfor dere kaller disse idiotene for Brann supportere. For det første er de ut fra de bildene som er lagt ut ikke ikledd klubbens vakre farger. For det andre kan ikke noen som bevist eller ubevist gjør noe som setter klubben i ett dårlig lys kalles for supportere. Dette er folk som er ute etter oppmerksomhet og som helt sikkert føles at de har lykkes med det de var ute etter når vi driver og diskuterer (og noen til og med støtter de) her ute. Dette er idioter og har ingenting med Brann å gjøre

Terje Bø

Quote from: "steinbygger"jeg kan ikke forstå hvorfor dere kaller disse idiotene for Brann supportere. For det første er de ut fra de bildene som er lagt ut ikke ikledd klubbens vakre farger. For det andre kan ikke noen som bevist eller ubevist gjør noe som setter klubben i ett dårlig lys kalles for supportere. Dette er folk som er ute etter oppmerksomhet og som helt sikkert føles at de har lykkes med det de var ute etter når vi driver og diskuterer (og noen til og med støtter de) her ute. Dette er idioter og har ingenting med Brann å gjøre

Er man ikke brannsupporter om man ikke er kledd i klubbens vakkre farger?
Og at alle som ubevist sitter klubben i dårlig lys ikke kan kalles supportere er jo like latterlig som den første uttalelsen din.
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air

tormi

Quote from: "Terje Bø"
Quote from: "steinbygger"jeg kan ikke forstå hvorfor dere kaller disse idiotene for Brann supportere. For det første er de ut fra de bildene som er lagt ut ikke ikledd klubbens vakre farger. For det andre kan ikke noen som bevist eller ubevist gjør noe som setter klubben i ett dårlig lys kalles for supportere. Dette er folk som er ute etter oppmerksomhet og som helt sikkert føles at de har lykkes med det de var ute etter når vi driver og diskuterer (og noen til og med støtter de) her ute. Dette er idioter og har ingenting med Brann å gjøre

Er man ikke brannsupporter om man ikke er kledd i klubbens vakkre farger?
Og at alle som ubevist sitter klubben i dårlig lys ikke kan kalles supportere er jo like latterlig som den første uttalelsen din.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

DeeDee

Motetrær eller juletrær. Selv er jeg et typisk mentaltre, ihvertfall når pokalen løftes i Stavanger.

Bergen Sin Gutt

Quote from: "brann02"På ene bildet ser du en som lesker seg med en ølboks(blå), å ja den var en slik som havnet på gressteppet.


Nå må du våkne fra koma din klovn. Det er en flaske Olden. Pass deg for å antyde at avbildete personer som svelger ned en hot-dog med en flaske vann for å kaste ting på banen.

Bergen Sin Gutt

Quote from: "brann02"http://home.online.no/~sulvund/Voss_Now/

Her kan du se bilder fra kampen. Et par av bildene viser guttene med sin tøffe hvite capser.  PAKK


Mener du at alle avbildet med cap, eller cap generelt, er pakk, ditt pakk?

Bergen Sin Gutt

Quote from: "abe78"
Quote from: "DeeDee"Ikke bland alle Guttene sammen med disse 18 år gamle fylikksnobbene fra Voss- kampen takk. De fleste av de er vel bare Guttene rævediltere tenker jeg.


Så vi skal ikke angripe forbildene deres?

Begeret er i ferd med å fylles og reaksjoner er snart på sin plass. Da tenker jeg ikke i form av slossing. Utestengelse fra stadion de neste 10 årene smaker ikke så godt? Systemer som sjekker adgangstegn og ID kan bli aktuelle forran neste sesong på stadion. Da kan slike reaksjoner være en realitet.


Hvilke kriterier skal man legge til grunn for å utestenge folk fra Stadion hvis dette ID-systemet blir en realitet?

- noe man har gjort inne på selve kampen/Stadion som kvalifiserer til utestengelse?

- lovbrudd man har begått utenfor Stadionportene?

- eller skal man utestenge de som ikke går nedlesset i supporterutstyr?

Dønn ærlig spørsmal fra min side, og intet forsøk på å irritere eller latterliggjøre.

Bergen Sin Gutt

Quote from: "Nixon"Vi er alle enige om at oppførselen til disse pent kledde guttene var idiotisk. Men det blir for dumt å moralisere så mye som enkelte gjør her.

Man skal ikke reise mye med BBB-bussen eller være på bortetur for å skjønne at rødkledde supportere ikke alltid er gode representanter for Brann og Bergen heller. Har sett mye mer rølp fra disse enn fra gutter med caps for å si det sånn...


Nå var det langt fra alle "pent kledde" på Voss som ikke klarte å oppføre seg. Og av dem kan ikke alle assosieres med Guttene. På den annen side var det mye sløkket oppførsel som var unødvendig. Mye hadde nok med torsdagsfyll i solen å gjøre, uten at jeg skal finne på unnskyldninger.

Ellers er det flott å se at enkelte har et mer nyansert syn på tingene enn andre.

Bergen Sin Gutt

Quote from: "steinbygger"jeg kan ikke forstå hvorfor dere kaller disse idiotene for Brann supportere. For det første er de ut fra de bildene som er lagt ut ikke ikledd klubbens vakre farger. For det andre kan ikke noen som bevist eller ubevist gjør noe som setter klubben i ett dårlig lys kalles for supportere. Dette er folk som er ute etter oppmerksomhet og som helt sikkert føles at de har lykkes med det de var ute etter når vi driver og diskuterer (og noen til og med støtter de) her ute. Dette er idioter og har ingenting med Brann å gjøre


Er du fullstendig i villfarelse menneske? Mener du 100% seriøst at de som ikke går i supporterutstyr og at de som (sitat deg) ubevisst gjør noe for å skade klubben ikke er supportere? For det første er det kanskje noe av det dummeste jeg har hørt på lenge, og i tillegg vil jeg spørre; supportere i forhold til hva/hvem? Hvor sitter juryen som avgjør hvem som er en bedre supporter enn en annen, og som bestemmer hvem som har mest følelser for Brann? Heldigvis kommer hverken mennesker eller fotballsupportere som kloner på samlebånd, og heldigvis at folk er forskjellige. Du og andre bør tenke dere om en og to og tre ganger før dere stiller spørsmålstegn ved folks følelser, engasjement og support for Brann. Det er nemlig noe man ikke kan kontrollere, det kommer fra hjertet, uavhengig av hvilken innpakning man tropper opp i, eller hvilken oppførsel man måtte ha, god eller dårlig.

Nå er det sikkert minst 245 brukere av forumet som misforstår den siste setningen, men da får dere ta dere en pølse, svelge den ned med Olden, og lese setningen om igjen.

tormi

Quote from: "Bergen Sin Gutt"

Ellers er det flott å se at enkelte har et mer nyansert syn på tingene enn andre.


Er du en av de?


Forøvrig du stilte et spm om hvordan man skulle holde folk ute fra stadion.

Det er veldig lett å svare på det i teorien og nærmest umulig i praksis, det har vi vel sett i andre deler av verden.

Har vel personlig ikke inntrykket av som tidligere nevnt at problemet er like stort i Bergen som andre steder i verden. Noen som leste artikkelen i BT forleden om casuals fyren som holdt med et lag langt nede i den tyske divisjonen. Han hadde drept en politimann for x-antall år siden og holdt på enda.

Blir jo feil å sammenligne "våre" casuals i Norge med slikt.

Poenget var isåfall at de store klubbene som satt inn penger på sikkerhet/vakthold klarte å få brukbar bukt med casuals pakket, mens fattigere klubber ikke klarte dette.

Ergo virker sikkerhetstiltak, som f.eks. ID sjekk, strenge straffer for tribunebråk. Myndighetene vet jo hvem de fleste av casualsene er så dersom man anså behovet som så viktig hadde vi vel fått ordentlig bukt med problemet. La oss håpe det ikke blir nødvendig, men bedre å være føre var enn etter snar.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Bergen Sin Gutt

Quote from: "tormi"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"

Ellers er det flott å se at enkelte har et mer nyansert syn på tingene enn andre.


Er du en av de?


Jeg mener at jeg ikke stiller helt dårligst i klassen på det området. Om du måtte mene det motsatte, så kom gjerne med eksempler som begrunner det.

Snublefot

Quote from: "Bergen Sin Gutt"Dett er nemlig noe man ikke kan kontrollere, det kommer fra hjertet, uavhengig av hvilken innpakning man tropper opp i, eller hvilken oppførsel man måtte ha, god eller dårlig.

Nå er det sikkert minst 245 brukere av forumet som misforstår den siste setningen, men da får dere ta dere en pølse, svelge den ned med Olden, og lese setningen om igjen.



Hei bergen sin gutt..

Jeg er helt enig i at følelsene og engasjementet kommer fra hjertet.. gleden over at klubben gjør det bra, sorgen over tapte poeng, eller sinne og frustrasjonen over dommer-avgjørelser, keeper-tabber eller straffemiss..  Engasjementet og følelsene kommer fra hjertet og kan ikke kontroleres som du sier..RIKTIG i mine øyne.

Men det er heldigvis derfor vi har hjernen.. som faktisk kontrollerer disse følelsene.. (hos de fleste vell og merke)..  så følelser og engasjement kan man ikke kontrollere nei.. hvordan man velger å takle disse følelsene.. DET er individuelt, og resten står i mine tidligere innlegg..

Bergen Sin Gutt

Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Bergen Sin Gutt"Dett er nemlig noe man ikke kan kontrollere, det kommer fra hjertet, uavhengig av hvilken innpakning man tropper opp i, eller hvilken oppførsel man måtte ha, god eller dårlig.

Nå er det sikkert minst 245 brukere av forumet som misforstår den siste setningen, men da får dere ta dere en pølse, svelge den ned med Olden, og lese setningen om igjen.



Hei bergen sin gutt..

Jeg er helt enig i at følelsene og engasjementet kommer fra hjertet.. gleden over at klubben gjør det bra, sorgen over tapte poeng, eller sinne og frustrasjonen over dommer-avgjørelser, keeper-tabber eller straffemiss..  Engasjementet og følelsene kommer fra hjertet og kan ikke kontroleres som du sier..RIKTIG i mine øyne.

Men det er heldigvis derfor vi har hjernen.. som faktisk kontrollerer disse følelsene.. (hos de fleste vell og merke)..  så følelser og engasjement kan man ikke kontrollere nei.. hvordan man velger å takle disse følelsene.. DET er individuelt, og resten står i mine tidligere innlegg..


Det er vel litt det jeg vil frem til. Folk kan ikke stille seg til doms over en persons følelser og engasjement for Brann på grunn av oppførsel denne personen har, om det måtte være negativt eller positivt. Folk har forskjellige begrensninger og grenser. Folk har forskjellige hjerner. En kan ha AD/HD mens personen ved siden av kan ha søvnapné, skjønner? Folk er forskjellige, uten at man kan bruke det mot dem i en diskusjon ala "jeg er en bedre supporter enn deg fordi bla bla". Det er det eneste jeg vil frem til.

Jeg hyller ikke dårlig oppførsel, og jeg fordømmer ikke god oppførsel, eller omvendt. Det er ikke det jeg tar stilling til her, men jeg prøver å få frem et annet poeng.

Snublefot

joda.. jeg ser poenget ditt..

men si det på en annen måte igjen..

Har man AD/HD, så vet man at man i visse situasjoner kan reagere med et enormt sinne, og at man iblant ikke kan stoppe seg selv..  hvorfor da oppsøke miljøer hvor sjansen for å få slike "utbrudd" vil være større?

har man AD/HD og går på kamper med en gjeng casuals, da får man jo begrunnelsen for å få "utbrudd" inn med t-skje..

Jeg forstår hva du mener, og skjønner at følelser kan gi utløp for reaksjoner man normalt ikke ville hatt, noe alla det Nixon skriver.. at det er ikke bare casuals som gjør ugang..  Nixon har helt rett..  poenget mitt er jo bare at hvorfor har man grupperinger med mennesker, som til stadig gjør ugang?  causuals er ikke snakk om en gjeng mennesker som ikke klarer å styre sine følelser.. casuals virker jo ihvertfall for meg mer som en gjeng mennesker som synes det er greit at man ikke klarer å styre følelsene sine, og dermed heller ikke prøver på det, i tillegg så er det jo også litt forskjell på å ikke styre seg hver eneste kamp for eksempel, en å miste besinnelsen i en kamp.. (selv om jeg fortsatt mener at man skal kunne kontrollere seg i den ene kampen også da..=)

hvis du forstår hva jeg mener bergen sin gutt..


(prøver nå fortsatt å føre en normal diskusjon her, så setter pris på at personhetsen mot meg og mine innlegg ikke fortsetter fra forrige gang jeg tok del i denne tråden..)

Go Up