• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann ut i Europa?

Started by C@Bøe_79, June 02, 2006, 10:05:00 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Texas

Hvis Brann ikke klarer å vinne seriegullet i år så er det fordi de ikke er gode nok. Vi spiller jo ikke så mange kamper i løpet av en sesong..ihvertfall ikke  hvis vi sammenligner oss med for eksempel engelsk premier league.

Mico

Quote from: "Texas"Hvis Brann ikke klarer å vinne seriegullet i år så er det fordi de ikke er gode nok. Vi spiller jo ikke så mange kamper i løpet av en sesong..ihvertfall ikke  hvis vi sammenligner oss med for eksempel engelsk premier league.


Hvis Brann ikke vinner serien er det fordi de ikke var gode nok gitt forutsetningene.
Jeg har ingen planer om å skylde på Uefa-cup eller lang deltakelse i cupen om Brann ikke klarer det, men det er vel ingen tvil om at det for seriens skyld ville vært en fordel med minst mulig kamper.
Brann begynner å få en grei stall etterhvert, men det er samtidig helt klart at enkelte spillere er særdeles viktige. Skade eller slitasje på disse kan bli avgjørende.

Noen Brann supportere skyldte nok på skader i forbindelse den dårlige avslutningen i fjor.
Men selv om det er en dårlig unnskyldning er det også sannheten.
Den største forskjellen på årets sesong og fjorårets er nok at førsteelleveren har vært skadefri.
Om Andresen, Sæternes og Sigurdsson mister mye kamper i høst er vi fort tilbake til "uten skader ville det sett veldig annerledes ut".

Litt kjedelig å prøve å være gledesdreper nå, for jeg syntes også at det blir veldig gøy med uefa, og kanskje et storlag eller to på besøk.

BrannFa(e)n

Hæh. Domzale er med.

I tillegg til en gammel kjenning, hobbylaget Suduva.
rannfasiten

KEO

At det er enkelte her inne syter over at Brann er med i UEFA cupen blir jo rett og slett latterlig! Skal vi være en topp klubb så bør vi da faen kunne spille kamper i Europa uten at vi blir et skadet lag?? ka faen er poenget med å vinne serien da??  ser at de samme personene som sier dette får en annen lyd i pipen når det står en stor klubb på programmet.
Nu kør vi!

krøvel vellevold

Hvis e-cup er et problem, kan man jo lure på hvordan RBK klarte å vinne serien i årene 90,92,93,94,95,96,97,98,99,00,01,02,03 og 04.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brannmus"Ser at brann.no også melder om at trekningen skal holdes 23. juni. Ikke så lenge til det. Blir spennende å se hvem vi møter. Bør vel ha gode muligheter til å få en grei motstander i den første runden.


Vi snakker her om 1.kvalikrunde. I kvaliken er det alltid regionale inndelinger. Heldigvis! For ellers kunne vi lett havnet i Kazhakstan eller Uzbekistan. Vil anta at vi blir seedet, så dermed møter vi de dårligste av de dårligste. Sjansen skulle være stor for at vi kan trekke lag fra Estland, Latvia, Litauen, Hviterussland, Færøyene, Wales, Nord-Irland, Luxembourg, Island, etc.


Fy faen dette er bra greier!!! Loddtrekning og meg bruker jo normalt å være sikkert tap, men i år ser det ut som absolutt alt ruller vår vei.

Og selv om første kvalikkrunde betyr amatørlag og ukjente lag så har det en aldri så liten sjarm også. Er det virkelig noen som takker nei til en tur med båten (eventuelt fly) til Island for å se Brann spille fotball? Eller en tur til Færøyene? Det blir som en litt lenger Moldetur :)

Xminator

Quote from: "krøvel vellevold"Hvis e-cup er et problem, kan man jo lure på hvordan RBK klarte å vinne serien i årene 90,92,93,94,95,96,97,98,99,00,01,02,03 og 04.


E-cup er ikke noe problem i det hele tatt. Dette er en gulrot for spillerene og intensiv for Brannstyret til å gi Ludvigsen litt slakk i tømmene på overgangsmarkedet.

Langhår

Uefa-cupen kan bli skikkelig morro. Vi har et bra lag og har lov og forvente bra spill. Avhengig av trekningen, kan vi faktisk prestere ganske så bra.

Nå er det jo gruppespill og greier så det kan bli mye artig på stadion utover. Men først må vi igjennom kvalifiseringen selvsagt.

Håper bare bergenserne kjenner sin besøkelsestid og møter opp selv om det ikke er Milan som kommer. Synes oppmøte ifjor var regelrett pinlig.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Snublefot

FY faen så digg dette var..

Jeg stod akkurat opp, leste VG nett, hadde nesten glemt trekningen i går,ettersom saken var soleklar, brann ville jo ikke bli trukket ut..

Så ser jeg bare: BRANN TIL UEFA-CUP!!!!

Jeg jublet så høyt at romkameraten min våknet=)  

Det virker som om alt går vår vei i år...  noe jeg håper vi ser i kveld mot rosenborg også.


Jeg ser det brannfa(e)n sier, og forstår hvorfor han kan være bekymret over dette, men om vi kommer til gruppespillet i uefa cupen, så betyr det mye penger i kassen, i år har vi nok spillere til å kunne rullere litt på lagdelene, i tillegg til at vi får inn 2 nye spillere i sommer.. håper jeg..  dette betyr at jeg tror brann bare har godt av å bli med, økonomisk og erfaringsmessig sett..  er alltid en gullerot for spillerne også..

Hva med the treble i år? cup, serie, uefa?  =)  er lov å drømme...

BrannFa(e)n

Quote from: "KEO"At det er enkelte her inne syter over at Brann er med i UEFA cupen blir jo rett og slett latterlig! Skal vi være en topp klubb så bør vi da faen kunne spille kamper i Europa uten at vi blir et skadet lag?? ka faen er poenget med å vinne serien da??  ser at de samme personene som sier dette får en annen lyd i pipen når det står en stor klubb på programmet.


Jeg ville da aldri skiftet mening selv om Brann møtte storklubber som Villareal eller Tottenham. Uansett, for å gjøre ting klart:

1. Jeg har aldri påstått at det er negativt at Brann kommer seg ut i Europa. Jeg ønsker kun at Brann har all fokus rettet mot Serie og Cup-spill. Derfor kan en e-cup komme på et ubeleilig tidspunkt for oss, og det kan bidra til at etablerte førstelagsspillere får belastningsskader, lider av tett kampprogram og lignende. Jeg ønsket bare kanskje at vi hadde ventet et år med det. Men negativt er det tross alt ikke.

Si meg: Er ikke det å vinne serien en stor nok oppgave i seg selv? Skal vi da drive å ta på oss andre oppgaver ved siden av som norsk cup og e-cup? Tror de fleste av oss har lettet og er på grensen til å bli litt eplekjekk.

2. Brann pleier da aldri å overbevise i E-cup, og er det nå her vi skal bruke det "kruttet" vi har? Før har vi blandt annet røket ut mot Suduva.

3. E-cup er ikke en "hit" i Bergen. Det kommer nesten ingen tilskuere på kampene, og det ligger heller nesten ingen penger i turneringen. Tar jeg ikke feil klarte vi ikke fylle stadion mot blandt annet PSV, og det har ellers vært generelt sørgelig oppmøte.

Og Krøvel, husk at vi heier på Brann, og ikke på Rosenborg.
rannfasiten

AtroZ

Jeg er selvsagt i utgangspunktet positiv til UEFA cupen. Men som royal leage spill om vinteren setter den krav Brann. Jeg ser for meg et senario der Brann, med få kamper igjen å spille, er i posisjon til å ta gull, og spillerne presser seg litt ekstra, selv om de kanskje ikke burde spilt. Etter en sånn sesong avsluttning og utladning trenger spillerne tid til å få kroppen 100% igjen. Med UEFA cup og RL får ikke Brann tid til det, da er det rett ut i nye kamper og spillerne får minimalt med tid til å hente seg inn igjen.

UEFA cup og RL deltagelse stiller store krav til mjelde, det medisinske apparatet, til størrelsen på stallen og disponeringen av den. Vi må balansere satsingen på å vinne mot å ha spillerne klare til neste sesong.

Greier Brann og mjelde å takle Europa cupspill og RL om vinteren uten å la det gå ut over neste sesong, har Brann tatt et sjumilssteg mot å bli en storklubb i skandinavia.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Pulekenn

Ga egentlig UEFA-cupen økonomisk gevinst for Tromsø og Viking i fjor?

Jeg gleder meg stort over trekningen og ser virkelig frem til å kunne se europacupfotball på Stadion, men jeg tviler på at dem som fører regnskapet i Brann jubler så mye.

Når det er sagt, fører dette gjerne til at Brann blir en mer attraktiv klubb. Alt må jo ikke nødvendigvis måles i $..
Den som har begge beina i bakken, står stille

KEA

Du er nok inne på noe der Pulekenn, og det er vel først når Brann har unnagjort de innledende motstanderne og med det forhåpentligvis kvalifiserer seg til gruppespill at publikum vil fatte interesse. Men såvidt jeg har forstått det er UEFAs fordeling av inntektene slik at klubbene ikke sitter igjen med allverden selv med godt oppmøte.

Sportslig sett er det noe helt annet, igjen dersom man kommer til gruppespillet. Vil bare minne om at Tromsø blant annet spilte mot Roma og Galatasaray, mens Viking blant annet møtte Hamburg og Monaco. Det er motstandere av dette kaliber vi er sulteforet med på Staion, med unntak av betydningsløse treningskamper mot lag i serieoppkjøring i f.eks. England.

Mr T

Med 10 poeng ned til RBK og med seier i dag 13 poeng så er vi allerede klar for RL. Hvis vi da klarer å komme til gruppespillet i UEFAcupen vil vi ha 14 ekstra kamper i år. Det er over en halv serie. Hvis vi ikke forsterker laget med et par klassespillere så kan seriegullet ryke. Og da får vi ikke CL kvalifisering neste år. Så både med tanke på i år og neste år så bør Brann kjøpe inn minst to spillere som holder norsk landslagsklasse. Tenker på Claus Lundekvam og Brede Hangeland. Hadde bare vært typisk Brann om de kom inn i CL kval neste år og så ryke ut. Dagens Brannlag er godt nok til å vinne serien, men ikke til å komme inn i gruppespillet i CL neste år. Om de likevel skulle klare det så vil de bli slaktet. Et par gode spillere kan endre på det. Spør Volvik om penger, han vil garantert si ja.

mobli

Noen som vet hva som vil skje med Brann-Wigan 9. august siden Brann skal spille første kamp i andre kvalifiseringsrunde dagen etter?

Snublefot

Quote from: "Mr T"Med 10 poeng ned til RBK og med seier i dag 13 poeng så er vi allerede klar for RL. Hvis vi da klarer å komme til gruppespillet i UEFAcupen vil vi ha 14 ekstra kamper i år. Det er over en halv serie. Hvis vi ikke forsterker laget med et par klassespillere så kan seriegullet ryke. Og da får vi ikke CL kvalifisering neste år. Så både med tanke på i år og neste år så bør Brann kjøpe inn minst to spillere som holder norsk landslagsklasse. Tenker på Claus Lundekvam og Brede Hangeland. Hadde bare vært typisk Brann om de kom inn i CL kval neste år og så ryke ut. Dagens Brannlag er godt nok til å vinne serien, men ikke til å komme inn i gruppespillet i CL neste år. Om de likevel skulle klare det så vil de bli slaktet. Et par gode spillere kan endre på det. Spør Volvik om penger, han vil garantert si ja.


hvorfor er det så interesant med Claus lundekvam??  ser ikke helt hva han kan forsterke i brann laget mer en kanskje denne sesongen., og får vi karadas, tror jeg han kan bli vell så god som lundekvam.

Spør volvik om penger, så sier han garantert ja..???  joda, du har nok rett.. han sier ja, men får man pengene? tviler... dessuten  tror jeg brann har økonomi til å skaffe seg de spillerne vi trenger nå uten vollvik.

Mr T

Quote from: "Snublefot"hvorfor er det så interesant med Claus lundekvam??  ser ikke helt hva han kan forsterke i brann laget mer en kanskje denne sesongen., og får vi karadas, tror jeg han kan bli vell så god som lundekvam.

Spør volvik om penger, så sier han garantert ja..???  joda, du har nok rett.. han sier ja, men får man pengene? tviler... dessuten  tror jeg brann har økonomi til å skaffe seg de spillerne vi trenger nå uten vollvik.


Jeg tror Lundekvam har en god del mer rutine enn Karadas. Dessuten går Lundekvams kontrakt ut nå til sommeren (tror jeg) og Karadas koster 12 mill. Ett til to år med Lundekvam og deretter Karadas på bosman hadde vært det ideelle.

C@Bøe_79

Quote from: "Mr T"Med 10 poeng ned til RBK og med seier i dag 13 poeng så er vi allerede klar for RL. Hvis vi da klarer å komme til gruppespillet i UEFAcupen vil vi ha 14 ekstra kamper i år. Det er over en halv serie. Hvis vi ikke forsterker laget med et par klassespillere så kan seriegullet ryke. Og da får vi ikke CL kvalifisering neste år. Så både med tanke på i år og neste år så bør Brann kjøpe inn minst to spillere som holder norsk landslagsklasse. Tenker på Claus Lundekvam og Brede Hangeland. Hadde bare vært typisk Brann om de kom inn i CL kval neste år og så ryke ut. Dagens Brannlag er godt nok til å vinne serien, men ikke til å komme inn i gruppespillet i CL neste år. Om de likevel skulle klare det så vil de bli slaktet. Et par gode spillere kan endre på det. Spør Volvik om penger, han vil garantert si ja.


Bare så det er sagt,hvis Brede Hangeland kommer ut på Stadionmatten i Brann-drakt,flytter jeg til Trondheim,anlegger bart,begynner å heie på Rbk og vil skamme meg for resten av livet for at jeg er født i Bergen.
Makan til oppskrytt spiller, kun overgått av Solli.
Vil før ha comeback av POL enn Hangeland.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Mr T

Quote from: "C@Bøe_79"Makan til oppskrytt spiller, kun overgått av Solli.
Vil før ha comeback av POL enn Hangeland.


Det er ikke mange midtbanespillere å ta av i Norge. Jeg kommer ikke på en eneste en som holder høy klasse. Det er ikke rart at norsk fotball ikke er bedre når  landslaget vårt består av Solli, Hæstad, Grindheim etc.
Hangeland er ikke en superspiller, men jeg tror han hadde gjort seg bra ved siden av Andresen. Hadde blitt en kanonmidtbane med PVM, Andresen, Hangeland, Miller og med Haugen og TFL som innbyttere. Hangeland kunne også spilt sammen med evnt Lundekvam i forsvaret.
Med gode spisser som Sæternes og Winters er vi ikke så langt unna det norske landslaget.

Bruiser

Altså, Hangeland er jævlig oppskrytt. Driter seg ut nesten kvar gang han speler på landslaget. Fins like gode midtstoppera å ta av i Norge som er langt billigere. Han har dessuten aldri imponert på midtbana. Han har for dårlig teknikk til å spele der.

Og du snakker om kontrakta til Azar er for lang, kva i alle dager trur du Hangeland si er da? Han signerte vell ei 4 årskontrakt med FC København.

Nei Hangeland er oppskrytt og Lundekvam er ikkje noke å satse på over yngre talent.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Ferguson

Brann skal få det tøft å gå videre fra 2 kvalikk runde, dersom vi går videre fra 1 runde, hvis vi ikkje møter et av de 3 norske lagene.

1 Newcastle Eng 75,950 Int 3
2 Club Brugge Bel 49,981 U Q2
3 Hertha Ger 46,960 Int 3
4 Brøndby Den 23,593 U Q1
5 Twente Net 19,640 Int 3
6 Hibernian Sco 13,023 Int 2
7 Gretna Sco 10,023 U Q2
8 Roeselare Bel 9,981 U Q1 (FP)
9 Molde Nor 8,921 U Q2
10 Lyn Nor 8,921 U Q1
11 Start Nor 6,921 U Q1
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

Northside

Ser frem til en artig tur til Newcastle eller Danmark (brøndby)! full båt og en haug med Bergensere...

En kamp mot Twente er jo også noe eg kan godta, koster ikke så mye å reise ned der...

Mico

Quote from: "Ferguson"Brann skal få det tøft å gå videre fra 2 kvalikk runde, dersom vi går videre fra 1 runde, hvis vi ikkje møter et av de 3 norske lagene.


Er vel en viss sansynlighet for at Brann også blir seedet vel?
Skjønner ikke hvorfor Start går foran Brann. De har jo samme koeffisient. Og Brann har vel gjort mer i Europa enn Start?

Lennono8

Newcastle er vel ikke klare allerede? Skal ikke de gjennom Intertoto? Kan vel like godt bli Lillestrøm (som de trolig skal spille mot).

Ferguson

Quote from: "Mico"
Quote from: "Ferguson"Brann skal få det tøft å gå videre fra 2 kvalikk runde, dersom vi går videre fra 1 runde, hvis vi ikkje møter et av de 3 norske lagene.


Er vel en viss sansynlighet for at Brann også blir seedet vel?
Skjønner ikke hvorfor Start går foran Brann. De har jo samme koeffisient. Og Brann har vel gjort mer i Europa enn Start?


Det har vi men Start kom på 2 plass ifjor og blir nok seedet pga av det. Brann fikk også en dårligere Uefa cup plass enn Start. Det kan også ha innvirkninger.
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

SigveK

Quote from: "Lennono8"Newcastle er vel ikke klare allerede? Skal ikke de gjennom Intertoto? Kan vel like godt bli Lillestrøm (som de trolig skal spille mot).


Men det hadde vært mye gøyere å se Brann spille mot the magpies enn de norske fuglene. Då hadde eg nok tatt turen ned gaten til St. James' på bortekampen, ja.

Xminator

Vil tro at våre to skotter hadde vert ekstra motivert ved å møte ett skotsk lag...

dudo

Hvem slo de norske lagene ut i fjor på vei mot gruppespillet?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

C@Bøe_79

Viking tok vel Austria Wien om ikke jeg husker feil...
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

pidre

Får bare håpe vi trekker Skonto i 1. kval runde. Som den gode supporter eg er, vil eg sjølvsagt reise på bortekampen. Guttene fortjener støtte! Forøvrig kan mine bereiste kjelder opplyse om førsteklasses horehus i Riga....
Saludar a los monos!

KEA

Quote from: "Ferguson"1 Newcastle Eng 75,950 Int 3
2 Club Brugge Bel 49,981 U Q2
3 Hertha Ger 46,960 Int 3
4 Brøndby Den 23,593 U Q1
5 Twente Net 19,640 Int 3
6 Hibernian Sco 13,023 Int 2
7 Gretna Sco 10,023 U Q2
8 Roeselare Bel 9,981 U Q1 (FP)
9 Molde Nor 8,921 U Q2
10 Lyn Nor 8,921 U Q1
11 Start Nor 6,921 U Q1

selv om noen av disse selvsagt kan ryke ut mot lavere seedede lag. Det springende punkt er jo om de 4 lagene som kommer fra intertotocupen har høyere seeding enn Brann, og det har både Newcastle, Hertha Berlin, FC Twente og Hibernians. Så vidt jeg kan forstå av http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/seeduc2006.html, så er det tilstrekkelig at bare ETT av disse lagene snubler mot et lag med lavere seeding enn Brann (som for eksempel Lillestrøm 6.921 eller Kalmar 4.372) for at Brann

Bruiser

So vidt eg veit kan ikkje lag får samme liga møte kvarandre i kvalifisering eller gruppespel.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Hansakongen

For da håpe vi kan treffe igjen Suduva Marijampole .. for å bevise at vi hadde et lite arbeidsuhell mot de for noen sesonger tilbake vi har da et MYE bedre lag nå enn den gangen.. så bør vel kunne slåes uten å bruke formye krefter.....

Bruiser

Håper folk stiller mannesterkt opp på stadion for å støtte laget og skape trøkk mot motstanderen når kampane mot miniputtane begynn. Eg veit ikkje kva slags tilskuertall folk venter seg, men om alle og en bestemmer seg for å gå på kampen og eventuelle videre kvalikkamper bør det bli ei fin ramme for spelerane våre å utfolde seg i.

Gjer som vi alltid gjer, og støtt laget uansett motstander! Gi spelerane den entusiasmen dei treng for å yte maksimalt sjølv om laget heiter Suduva eller Ventspils.

Når 10-12 000 mann karer seg veg i vellinga ned til nærmast ubetydlige RL-kamper midt i november bør folk kjenne si besøkelsestid også til Europa-kamper midt om sommeren når veret er varmt og damer går i miniskjørt!

Tenkte eg måtte prøve å skape litt blest, sia det bekymrer meg om hvorvidt folk greier å støtte opp om laget midt i ferietida. Ihvertfall ikkje sitt heime i hybelen eller i stua når du har anledning til å gå sjå spelerane prøve å yte sitt beste for nettopp deg på stadion!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

C@Bøe_79

Quote from: "Bruiser"Håper folk stiller mannesterkt opp på stadion for å støtte laget og skape trøkk mot motstanderen når kampane mot miniputtane begynn. Eg veit ikkje kva slags tilskuertall folk venter seg, men om alle og en bestemmer seg for å gå på kampen og eventuelle videre kvalikkamper bør det bli ei fin ramme for spelerane våre å utfolde seg i.

Gjer som vi alltid gjer, og støtt laget uansett motstander! Gi spelerane den entusiasmen dei treng for å yte maksimalt sjølv om laget heiter Suduva eller Ventspils.

Når 10-12 000 mann karer seg veg i vellinga ned til nærmast ubetydlige RL-kamper midt i november bør folk kjenne si besøkelsestid også til Europa-kamper midt om sommeren når veret er varmt og damer går i miniskjørt!

Tenkte eg måtte prøve å skape litt blest, sia det bekymrer meg om hvorvidt folk greier å støtte opp om laget midt i ferietida. Ihvertfall ikkje sitt heime i hybelen eller i stua når du har anledning til å gå sjå spelerane prøve å yte sitt beste for nettopp deg på stadion!


Jeg håper alle tar feil, og vi møter Burgas borte i første kamp.
Det hadde passet meg ypperlig, da jeg er i Bulgaria under første kampen..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

abe78

Bruiser, dette blir mest sannsynlig en nærmest total uinteressant kamp som jeg likevel kommer til å se. Regner med at det kommer 2000-3000 på stadion.
.og husk!

krøvel vellevold

Quote from: "Bruiser"Håper folk stiller mannesterkt opp på stadion for å støtte laget og skape trøkk mot motstanderen når kampane mot miniputtane begynn. Eg veit ikkje kva slags tilskuertall folk venter seg, men om alle og en bestemmer seg for å gå på kampen og eventuelle videre kvalikkamper bør det bli ei fin ramme for spelerane våre å utfolde seg i.

Gjer som vi alltid gjer, og støtt laget uansett motstander! Gi spelerane den entusiasmen dei treng for å yte maksimalt sjølv om laget heiter Suduva eller Ventspils.

Når 10-12 000 mann karer seg veg i vellinga ned til nærmast ubetydlige RL-kamper midt i november bør folk kjenne si besøkelsestid også til Europa-kamper midt om sommeren når veret er varmt og damer går i miniskjørt!

Tenkte eg måtte prøve å skape litt blest, sia det bekymrer meg om hvorvidt folk greier å støtte opp om laget midt i ferietida. Ihvertfall ikkje sitt heime i hybelen eller i stua når du har anledning til å gå sjå spelerane prøve å yte sitt beste for nettopp deg på stadion!
Legg ned hele klubben!

nummer9

Eventuellt gitt gode rabatter til folk som har partoutkort (eller hvordan det nå enn skrives). Da blir det større andel av de som går der til vanlig, og ikke drittunger i ymse idrettslags grilldresser (ref: Lerkendal)

chris_henrik

Endres etterspørselen i stor grad med prisen på billettene?

Dette med priselastisitet på Brann billetter er et utrolig vanskelig tema.  Vi hadde vel et RL tilskuersnitt som lå ganske mye høyere enn for øvrige RL lag, og om jeg ikke husker feil så hadde flere av RL klubbene dealer der RL kamper var gratis. Uten at det så ut til å hjelpe på tilskuerantallet. Det samme har jeg også sett for cup kamper hos TL lag. (frem til 1/8 runde eller noe)

Det som følger under et resultat av at jeg har sett i krystallkulen og er bare basert på magefølelse.

- Om Brann hadde sagt at UEFA kampen var gratis og annonsert i stor stil, tror jeg ikke at det hadde blitt fult på stadion, tror det hadde blitt ca 11 000 (som sas-braathens privatlandskap greie, og Obos-Lyn deal'en)

- Om Brann hadde gitt alle 9700 med partoutkort "Fri-billett" (som ble sendt i posten), hadde sikkert 60-70 % av disse dukket opp. Og sammen med øvrige uten partoutkort hadde det blitt ca 11 000.

- Om Brann hadde tatt seg betalt kr 150 for samtlige plasser hadde bare den indre kjerne dukket opp, ca 3000-4000.

- Og til slutt om Brann hadde tatt seg betalt kr 50 for samtlige plasser, hadde det blitt???
<BRANN> ..... DKFM

C@Bøe_79

Denne artikkelen sammen side 212 (akkurat no 22.33) på Tv2-tekst får meg til å tvile på om noen kan fotballen sin.
Her snakker de om en plass Brann alt har fått, hvilken tiltro skal vi ha til disse journalistene som skal fore oss med "nyheter"..

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article659417.ece
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

KEO

Quote from: "C@Bøe_79"Denne artikkelen sammen side 212 (akkurat no 22.33) på Tv2-tekst får meg til å tvile på om noen kan fotballen sin.
Her snakker de om en plass Brann alt har fått, hvilken tiltro skal vi ha til disse journalistene som skal fore oss med "nyheter"..

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article659417.ece


Nå skal jeg være forsiktig med å bruke skarpe ord mot deg, men det er vel ikke journalistene som er litt på bær tur her!! Brann fikk UEFA plassen fra i fjor, og dette er stillingen i år.
Nu kør vi!

C@Bøe_79

Quote from: "KEO"
Quote from: "C@Bøe_79"Denne artikkelen sammen side 212 (akkurat no 22.33) på Tv2-tekst får meg til å tvile på om noen kan fotballen sin.
Her snakker de om en plass Brann alt har fått, hvilken tiltro skal vi ha til disse journalistene som skal fore oss med "nyheter"..

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article659417.ece


Nå skal jeg være forsiktig med å bruke skarpe ord mot deg, men det er vel ikke journalistene som er litt på bær tur her!! Brann fikk UEFA plassen fra i fjor, og dette er stillingen i år.


Da får du lese tekst-tv da, før du ikke bruker skarpe ord mot noen!

Så det er fortsatt håp om E-cup spill i 2006 for RBK
Og det mener jeg det ikke er..
Jeg sjekker litt rundt før jeg spytter ut ting, lærte litt da jeg meldte at Brann var klar for UEFA-cupen 3 dager før trekningen..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

KEO

Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "KEO"
Quote from: "C@Bøe_79"Denne artikkelen sammen side 212 (akkurat no 22.33) på Tv2-tekst får meg til å tvile på om noen kan fotballen sin.
Her snakker de om en plass Brann alt har fått, hvilken tiltro skal vi ha til disse journalistene som skal fore oss med "nyheter"..

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article659417.ece


Nå skal jeg være forsiktig med å bruke skarpe ord mot deg, men det er vel ikke journalistene som er litt på bær tur her!! Brann fikk UEFA plassen fra i fjor, og dette er stillingen i år.


Da får du lese tekst-tv da, før du ikke bruker skarpe ord mot noen!

Så det er fortsatt håp om E-cup spill i 2006 for RBK
Og det mener jeg det ikke er..
Jeg sjekker litt rundt før jeg spytter ut ting, lærte litt da jeg meldte at Brann var klar for UEFA-cupen 3 dager før trekningen..


2006 skal nok være 2007 ja, det står jo også at dette er stillingen etter 11 av 24 runder og det er vel 26 runder i Norsk tippeliga. Så at denne journalisten har litt dystleksi er vel mulig.
Nu kør vi!

C@Bøe_79

Quote from: "KEO"
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "KEO"
Quote from: "C@Bøe_79"Denne artikkelen sammen side 212 (akkurat no 22.33) på Tv2-tekst får meg til å tvile på om noen kan fotballen sin.
Her snakker de om en plass Brann alt har fått, hvilken tiltro skal vi ha til disse journalistene som skal fore oss med "nyheter"..

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article659417.ece


Nå skal jeg være forsiktig med å bruke skarpe ord mot deg, men det er vel ikke journalistene som er litt på bær tur her!! Brann fikk UEFA plassen fra i fjor, og dette er stillingen i år.


Da får du lese tekst-tv da, før du ikke bruker skarpe ord mot noen!

Så det er fortsatt håp om E-cup spill i 2006 for RBK
Og det mener jeg det ikke er..
Jeg sjekker litt rundt før jeg spytter ut ting, lærte litt da jeg meldte at Brann var klar for UEFA-cupen 3 dager før trekningen..


2006 skal nok være 2007 ja, det står jo også at dette er stillingen etter 11 av 24 runder og det er vel 26 runder i Norsk tippeliga. Så at denne journalisten har litt dystleksi er vel mulig.



Da er jo ikke håpet ute for noen, annet enn de som har rykket ut av cupen.
Måten det er skrevet på virker ikke som det er 2007, for der ikke løpet kjørt for noen.
Og RBK gir hvertfall ikke håpet 15 runder før slutt...
Dårlig journalistikk kalles dette,..
Garantert en som har hørt om en eller annen trekning angående fairplay.
Og den plassen har Rbk no, ergo tror han det er mulig for de.
Ellers hadde Brann vært nevnt i artikkelen.
Og dysleksi er vel noen VELDIG få skribenter har!
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

krøvel vellevold

"Dermed har RBK fortsatt håp om e-cup...", tyder jo på at journalisten faktisk MENTE 2006, og at den eneste muligheten de nå har til å komme til e-cup er gjennom fair play. Til 2007 er ikke fair play eneste mulighet for e-cup for RBK... Faktisk er jo muligheten til å kvalifisere seg sportslig meget stor!
Legg ned hele klubben!

abe78

En elendige artikkel spunnet rundt en helt uinteressant tabell vedrørende fairplay før halvspilt serie.
.og husk!

krøvel vellevold

Quote from: "abe78"En elendige artikkel spunnet rundt en helt uinteressant tabell vedrørende fairplay før halvspilt serie.


Omtrent på nivå med de klassiske artiklene etter 1. serierunde hvert år: "PUBLIKUM SVIKTER TIPPELIGAEN" står det med store bokstaver. Og så leser du videre at det f.eks. var 2% nedgang fra 1. runde i fjor, at RBK, Brann, Viking og VIF hadde hjemmekamp i 1.runde året før - men ikke dette året, osv.
Legg ned hele klubben!

stig

Ja hvis RBk har mulighet til Uefa-cup spill gjennom fair-play kvoten i 06 er faktisk Brann klar for Champions League kvallik i høst. Agurk nyheter kalles det.
Nettsideansvarlig

krøvel vellevold

Her er lagene Brann kan møte:

Valur eller Akranes fra Island, Drogheda eller Derry City fra Irland, Levadia eller Flora fra Estland, Rhyl eller Lllanelli fra Wales, Glentoran eller Portadown fra Nord-Irland, Jeunesse eller Etzella fra Luxembourg, Gotú eller Skála fra Færøyene.

Men jeg mener å huske fra tidligere at lagene på den øverste delen av de seedete møter lag på den nederste delen av de useedete. Brann er på den øverste delen av de seedete, og i så tilfelle blir det enten Rhyl (Wal), Llanelli (Wal), Portadown (NIr), Jeunesse (Lux), Etzella (Lux), Gotú (Fær) eller Skála (Fær).
Legg ned hele klubben!

abe78

Det blir i hvert fall uaktuelt å følge de borte for min del. Skjønt, hører mye fint om Island og Færøyene. Det er vel noen fanatikere som kommer til å reise.

Greit nok at det ikke er så mye penger i denne cupen, men det er jo mye sjarm. I hvert fall i de første rundene. De fleste klubbene er jo rimelig uskrevne blad.
.og husk!

Go Up