• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sandefjord - Brann

Started by Jeanet, May 07, 2006, 20:35:15 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Quote from: "jako"
Quote from: "grei"Jako ser ikke det alle andre ser: Miller hadde ikke dominert på samme måten dersom han spilte fra start, og han hadde ikke holdt 90 minutter. Greit å spare litt på karamellene.


Nok en påstand man har null bevisførsel for.


Sant nok. Men du kan ikke bevise det motsatte heller. Og da mener jeg rett og slett at Mjelde gjorde rett. Resultatet vinner egentlig over det meste!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Alastor

Det morsomme her er at vi krangler etter å ha overbevisende vunnet en kamp på bortebane.

Hvor bra bortelag var vi i fjor dere..?

naitsirk

brann tok 10 poeng på 13 bortekamper i fjor.

i år har me tatt 10 på dei 4 fyrste. fortsetter dette så tar me 32,5 poeng borte:)
tar me heime statistikken så er det 5 poeng på 3 kamper. dvs 21,6 totalt.
då ender me på 54.

Xminator

For å si det slik, fortsetter Brann jevnt etter den starten vi har fått ender det med:
45-18 i målforskjell og 56 poeng. Det vil være ekstremt. Tror ikke det ett lag har sluppet inn mindre enn 20 mål gjennom en sesong noengang i tippeligaen. RBK var vel nærmest med 20 i 97. Bare för å sette sesongåpningen i perspektiv. Joda, det har vert "ymse" offensivt, men stort sett bunnsolid defensivt. Til en forandring.

Og vi får fortsatt smurt fotballnervene med feinsmecker lekkerbiskener av noen scoringer.

BrannFa(e)n

bra ting. Men dette var heller ikke så mye å forvente. Det er som å plassere Charlie i forsvar. Knudsen som defansivt anker kontra Charlie som defansivt anker er en solid innertier på Knudsen etter min mening (og sikkert mange, mange andre også). Og for å si det slik: Husekleppen er ikke kandidat til denne diskusjonen. Ikke vær etterpåklok og "plutselig" dra inn han. Anyhow, jeg ville fortsatt startet med Knudsen.

Tilbake til Memelli. Man hørte gang på gang "Klarert av Memelli" på corner. Med andre ord dekket han opp for nesten alt Sæternes har gjort de siste kampene. Det var nettopp på grunn av dette jeg var skeptisk til å bytte ut Sæternes, altså det at vi trengte Sæternes på dødballer. I angrepsfasen fikk han det man kanskje kan kalle en målgivende, og strakk Sandefjords forsvar til tider og innsatsen til fyren er ikke noe å si på. Han kjemper, og solid ståkarakter til albaneren. [Antagelsesalarm -->] De trege stopperene til Sandefjord ville nok hatt trøbbel med Memelli i andre omgang hvis Memelli hadde fortsatt, for det var nettopp dette som skjedde med Winters. [/Antagelsesalarm]

Sæternes beviste ikke kjempemye idag. Han viste at han har fått litt ekstra tenning og var ikke så slapp og daff som vanlig og kom seg til enkelte muligheter og var god, men vi har vel sett han bedre, har vi ikke?

Selvfølgelig var Charlie god, men dette var selvfølgelig på grunn av at han kom inn i pausen. Dette er ikke en antagelse engang. Dette er ren og skjær sannhet. Noe de fleste med et snev av fotballforståelse faktisk ser, tolker og skjønner om de vet om spillerenes kvaliteter. Charlie hadde ikke jobbet mye tilbake, og som en konsekvens av det ville Sandefjord fått mer rom på den kanten og vi ville sett en helt annen kamp. Her kommer enda en antagelse: Sandefjord ville som et resultat av dette fått enda flere sjagser og skapt flere farligheter for Opdal. Husk: Dette er nærmere en sannhet enn at du sier at Charlie ville skapt mye i førsteomgang (Som også er en antagelse tatt rett ut av løse luften).
Charlie kommer inn på et tidspunkt hvor Brann leder, og Sandefjord har 45 minutter med løping bak seg. Vår kjære skotte er ikke like kjapp og løpssterk som vår andre skotte, så her gjelder det å legge sammen nittifire og hundreogsju og håpe man får tohundreogen. Hvis du hadde fulgt med på kampen ser du at Erik Mjelde (?) faktisk kommer til innlegg. På hvilken side var det igjen? Hvem var det som spilte kant da? Du skyver ansvaret ned på Martin Knudsen ja...? Hvem var det som skulle hjelpe Martin Knudsen, og hvor var han?

Du fremstår som en klovn. En tåpelig klovn.
rannfasiten

JohnSheridan

Sæternes har ikke vært helt heldig til nå av i sesongen, bør kunne forvente seg mer av han. Men man ser at det er klasseforskjell mellom han og Memelli. Sæternes er i en helt annen klasse råsterk, og et utrolig godt oppspillspunkt....sandefjotrd sleit adskillig mer med sæternes..

En annen som jeg synes man bør kunne forvente seg mer av er PVM, jobber forsåvidt godt men han evner jo ikke å utfordre backen i det hele tatt...sånn har det jo vært i alle kampene

Yngve

Når det gjeld om det fyrste målet skulle vert godkjent eller ikkje, sjå på bildet i denne saka: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=116303 Keeperen har ikkje ballen i henda, og beina til migaren er under henda hans, ergo er det ikkje angrep på keeper. Ein tøff duell, men ikkje meir enn det.

Edit: Rull nedover i saka før de klagar..

BrannSupporter

Var på tide at Brann vant en bortekamp med meg ringside igjen. Tror faktisk sist gang var VIF-kampen i 03, hvis man ikke tar med cupfinalen, hvor vi strengt tatt var "hjemmelag". Ellers kan plasseringen vår i svingen sammenlignes med kikkertsvingen på Nadderud, og som i Fredrikstad var det ikke lett å se Branns mål som ble scoret på andre siden, kan tenke hvordan det hadde vært hvis solen hadde vært som i Fredrikstad. Må si jeg synes Brannsupporterne stilte mannsterke opp i dag også, vil tro vi var godt over 500 i hvertfall.

Kampen var rett og slett solid gjennomført. Sandefjord hadde stor sett sine muligheter på dødball, og når de kom alene i gjennom er det jo fint å ha verdens beste keeper der bak. (Selv om det visstnok var offside) Kampen burde jo strengt tatt vært punktert lenge før, men uansett deilig med seier!

Forresten, hva hadde en guttunge med Brattbakk-trøye på bortefeltet å gjøre?

magnusnh

Synes Sigurdsson gjorde en fantastisk jobb mot sandefjord.
Han er en av spillerne som gjør at det defensive brann er blitt meget bra i år!

HvalPetter


Brady

Dette ligner noe, det er sånn vi skal spelle fotball på bortebane.Suveren andreomg. kunne like gjerne vært på stadion.Trøkker vi på, på den måten der, så kan det begynne og ligne noe som skjedde for 43 år siden.
Men et lite apropoe, Sandefjord er nok ikke verdens beste lag.

Bruiser

Quote from: "HvalPetter"

Heisann! Takk for kampen og tre viktige poeng ;)

Sandefjord er ingen storklubb nei, og den har et stykke å gå før dykk eventuelt kjem dykk opp på stabilt eliteserienivå. Er forøvrig sørgelig liten den "Stor"stadion dykk har. Et Tippeliga-lag kan nesten ikkje vere bekjent av et slikt makkverk av en arena.

Få bygd opp en ny stadion brennkvikt! So kan vi snakke om fornya Tippeligakontrakt ;)
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Bolsen

Uten at eg gidd å lese igjennom 2-3 sider me drit slenging om taktiske greier fra mjelde før kampen så sier eg bare BUUURN!!!
Brann fikk 3 poeng og de som sier Knudsen gjorde en dårlig jobb...HAHA!!(på midten)

grei

Quote from: "Bruiser"Er forøvrig sørgelig liten den "Stor"stadion dykk har. Et Tippeliga-lag kan nesten ikkje vere bekjent av et slikt makkverk av en arena.

Få bygd opp en ny stadion brennkvikt! So kan vi snakke om fornya Tippeligakontrakt ;)


De har vel planer om å få opp ny stadion før neste sesong. Ikke dårlig av en såpass fersk toppserieklubb.

HvalPetter

Quote from: Bruiser
Quote from: "HvalPetter"....dere var best i dag.


Sandefjord er ingen storklubb nei, og den har et stykke å gå før dykk eventuelt kjem dykk opp på stabilt eliteserienivå. Er forøvrig sørgelig liten den "Stor"stadion dykk har. Et Tippeliga-lag kan nesten ikkje vere bekjent av et slikt makkverk av en arena.

Få bygd opp en ny stadion brennkvikt! So kan vi snakke om fornya Tippeligakontrakt ;)


Om du har fulgt med i tippeligaens lag og ikke bare ditt eget :-) så vil du ha lest at det skal bygges ny stadion i år (byggestart i Juni) som skal stå ferdig i 2007. Se forøvrig www.sandefjordfotball.no
Storstadion, som er en idrettseplass og ikke en ren fortballstadion, ble påkostet utbedringer på flere millioner i vinter for å tilfredstille kravene til fotballforbundet om elitespill i år. Bl.a. lysanlegg, sitteplasser, pressesenter og annet. Det eneste de fikk dispensasjon for siden ny stadion skal bygges i år, er tak over tribunene-
NFF var på befaring før seriestart og karakteriserte SF som best i klassen når det gjaldt oppgraderingene som var gjordt i vinter og spesielt med tanke på at vi har hatt bortimot 1 meter snø i år og som ble liggende helt fram til seriestart. Benkene og banen måtte håndmåkes av frivillige for at det i det hele tatt skulle være mulig å spille kamp der.
Vi har hatt en litt annen vinter her enn hos dere på Vestladet.
Det du også skal huske på er at vi er en ung klubb med ligaens minste budsjett. Det tar tid å opparbeide seg. Det er ikke gjort i løpet av en vinter.
Dessuten er Bergen en "noe" større by enn Sandefjord, tross alt, så det blir ikke helt fair å sammenligne. Det er mange mindre stadioner rundt omkring. Men nå bygges det nye som aldri før :-)

Xminator

Forøvrig litt artig at Thodesen i dagens BA sutrer over dødballer... Han vil ha 4 sekunder til å ta hver dødball (støttes) og følger opp med "Det er lat for mye fokus på dødball." og "Jeg gidder ikke mer.".

Var det ikke Sandefjord som hadde dødballtrening i dagene før møtet med Brann?

Snublefot

Quote from: "Xminator"Forøvrig litt artig at Thodesen i dagens BA sutrer over dødballer... Han vil ha 4 sekunder til å ta hver dødball (støttes) og følger opp med "Det er lat for mye fokus på dødball." og "Jeg gidder ikke mer.".

Var det ikke Sandefjord som hadde dødballtrening i dagene før møtet med Brann?


De hadde dødball trening nettopp fordi tippeligaen er, som Thodesen sier:  Dødball-ligaen..

Personlig mener jeg det kun er 2 lag i landet som faktiskt ikke virker totalt avhengige av dødballer for å vinne kamper.. det er Brann og Rosenborg.

Nå scorer brann på 2 dødballer i dag, men det er jaggu sjeldent.. dessuten er den ene totalt annerledes.. ikke noe stor sterk kippe som header ballen ned i hjørnet, men heller en liten og "lett" skotte som tar en Mendieta og smeller til på hel volley fra kanten av 16..


Og til HvalPetter..  takk for en fin ramme rundt kampen, var artig på Corner, hvor både blå og røde stemte i for begge lagets sanger.. lykke til i neste kamp.

Xminator

QuotePersonlig mener jeg det kun er 2 lag i landet som faktiskt ikke virker totalt avhengige av dødballer for å vinne kamper.. det er Brann og Rosenborg.


RBK-Høgmo-Dødballer. Husker du 1-4 i fjor høst? Er det tilfeldig at RBK stort sett består av lange staker og hodespillere? RBK har alltid vært ett dødball-lag. Spesielt etter at Gamle-Eggen gav seg første gang.

Og Brann? Vi har da høy nok prosent dødball-mål denne sesongen. Selv om det ikke trenes på det i følge forumsjeler. Jeg tror Brann trener minst like mye dødball som de andre lagene i tippeligaen. Noe annet ville jo vært en liten skandale så lenge vi har kanskje tippeligaens beste dødball-servere både fra høyre og venstre.

Northside

Herlig kamp og en herlig tur!

Stemningen var rimelig god på bortetribunen, men vi hadde ingen mikrofoner der og vi stod laaaangt vekke fra banen.

Vil også skryte litt til Bataljonen som satt opp en utrolig gøy tur, var helt knall denne helgen!

Så må vi ikke glemme DJ RuneNilsen.dk med "bassHunter- Botten Anna "

fettnok

død over den sangen!
ette går aaaaaldri bra!

Alastor

Quote from: "fettnok"død over den sangen!

Støttes.

HvalPetter

Quote from: Snublefot
Quote from: "Xminator"

Og til HvalPetter..  takk for en fin ramme rundt kampen, var artig på Corner, hvor både blå og røde stemte i for begge lagets sanger.. lykke til i neste kamp.



Hei,

Takk for det :-)
Kan forresten forteller at i dagens utgave av Sandefjords Blad var det et stort bilde av Brann leieren på stadion og det stod med store bokstaver at Brann vant både på banen og tribunen. Bare ros-ord i avisen.
Dere gjorde et godt inntrykk og det er uvant for oss som nybegynnere å oppleve slikt på vår egen tribune og ikke minst....det er inspirerende.
Det for oss å få besøk av kjente store lag som Brann, Rosenborg, Lyn, Lillestrøm osv....er utrolig morro og jeg håper Sandefjord klarer å berge tippeligaplass til neste år også slik at vi kan få topp underholdning på og ved siden av banen på den nye stadionen som skal være ferdig neste år.

Velkommen igjen :-)
Gode supportere er gode supportere uansett hvilken klubb de er supportere for :-)

KennethS

Quote from: "NorthsideFCDH"Så må vi ikke glemme DJ RuneNilsen.dk med "bassHunter- Botten Anna "


Har allerede brendt 20 cd'er med kun den sangen til Rosenborg turen , 1 ihver buss:)
tå på Brann

Go Up