• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billettsalgstall

Started by krøvel vellevold, April 17, 2006, 16:54:06 PM

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Go Down

Ricky

Quote from: "GBS"Ligger an til å komme godt over 15468 (gjennomsnittsrekorden fra 1963), den rekorden blir muligens slått i år.



Tror nok den gamle publikumsrekorden står for fall, ja. 18.500 mot RBK er ganske bankers, og det kan nok også beregnes 17.000-18.500 mot HamKam (siste hjemmekamp). Kan ikke helt se for meg at vi blir så hektet av vi ikke har noe som helst å spille for to runder før slutt.
Vi redder oss også inn på at vi kun møter Viking hjemme mellom 1.juni og 30.juli. Vi slipper unna feriekampene mot den verste røkla.

Antageligvis holder det med 14.500 eller deromkring i snitt på de seks resterende hjemmekampene, og det skal nok gå ganske greit. Kommer definitivt mer enn 14.500 mot Lyn i morgen, så da er det one down, five to go..

krøvel vellevold

Klubbene rangert etter laveste billettpris, sitteplass voksne:
TIL og Hamkam------------------180
Start------------------------------170
Brann-----------------------------160
Lyn, Odd-------------------------150
MFK-------------------------------140
Viking, Sandefjord--------------130
LSK, FFK, RBK-------------------120
VIF--------------------------------110
Stabæk---------------------------100

Klubbene rangert etter laveste billettpris, sitteplass barn:
Hamkam-------------------------------180
TIL, Sandefjord------------------------100
Brann, Start-----------------------------90
Viking, MFK, LSK, Lyn, FFK, Odd------80
RBK--------------------------------------60
Stabæk----------------------------------50
VIF---------------------------------------30

Klubbene rangert etter høyeste billettpris, sitteplass voksen:
RBK-------------------------------------325
VIF--------------------------------------280
Viking-----------------------------------270
Brann, Start----------------------------260
Lyn--------------------------------------240
Molde, TIL, FFK, Odd------------------220
LSK, Hamkam, Stabæk----------------200
Sandefjord------------------------------150

Klubbene rangert etter høyeste billettpris, sitteplass barn:
RBK--------------------------------------325
Viking------------------------------------270
Brann, Start-----------------------------260
FFK, Odd---------------------------------220
Hamkam, Stabæk----------------------200
VIF, Sandefjord------------------------150
Lyn---------------------------------------130
Molde------------------------------------120
LSK, TIL---------------------------------100

Nå skal det imidlertid sies at tallene kan være noe misvisende angående den gjennomgående billettprisen på hvert enkelt stadion. Det hele avgjøres selvsagt av hvor mange billetter som er tilgjengelig i hver priskategori. RBK har f.eks. jevnt over ganske rimelige billetter, selv om de har et begrenset antall billetter som er de klart dyreste i Tippeligaen. Viking kommer f.eks. omtrent midt på treet rangert etter laveste billettpris, men til gjengjeld selges over halve stadion til denne prisen.
Legg ned hele klubben!

abe78

3956 ledige billetter. Masse ledig i BT og på storestå. Om vi går ut i fra at stadion har ca. 18500 plasser er det solgt 14500 billetter. Jeg tipper vi selger ca. 2000 i morgen og at vi da ender på nærmere 17.000.
.og husk!

chris_henrik

Jeg gir meg over. Nå selger billettluka plasser på felt T på nettet
Quote
Plassering: Ståplasser, Felt T, Unummerert
Du må betale følgende:
1 Voksen á kr. 80,00  kr. 80,00
+ formidlingsgebyr kr. 20,00
   
Totalt å betale  kr. 100,00

Aner jo ikke hva som møter deg når du åpner den siden, forøvrig 442 ledige på T-feltet. Ikke langt unna estimatet på 500.
<BRANN> ..... DKFM

krøvel vellevold

Quote from: "abe78"3956 ledige billetter. Masse ledig i BT og på storestå. Om vi går ut i fra at stadion har ca. 18500 plasser er det solgt 14500 billetter. Jeg tipper vi selger ca. 2000 i morgen og at vi da ender på nærmere 17.000.


Jeg tipper at vi skal få problemer med å runde 16000. Billettsalget har omtrent stoppet opp de siste dagene. Har ikke folk fått med seg at det ikke ble streik likevel? Og så regner det ute, og da er det vel en del "lar været avgjøre"-folk som blir hjemme, ja... Spesielt når kampen går på TV.

Men uansett: Det lover ikke bra for fremtiden. Hva om vi skulle begynne å tape og utover sommeren vinke farvel til tetlagene? Eller hva med år vi ligger rundt en uinteressant 8.plass hele sesongen, og vi spiller TV-kamp mot Sandefjord i pøsregn kl. 20 midt i fellesferien? Folk kan skylde så mye de vil på tv-kamp, sent avspark, osv. som forklaring på at det kommer såpass lite folk selv når vi leder serien. Men faktum er jo at nesten alle kampene våre går på TV, og veldig mange av dem på ugunstige tidspunkt som søndag kl. 20 og mandag kl. 19. Og vi kommer ikke til å lede serien hver gang vi spiller hjemme i fremtiden heller. Når vi får 20000 seter, kan det faktisk... tro det eller ei... vise seg å være for MYE! Mange har spådd at de nye tribunene vil føre til at 20000 vil bli for lite på de fleste kamper selv i bunnstriden. For øyeblikket ser 20000 seter ut til å være for mye selv i gullstriden... For den splitter nye BT-tribunen er bare halvfull for øyeblikket, og vi klarer neppe å selge ut samtlige 14500 sitteplasser på Stadion i kveld. Og selv om det er plenty med ledige sitteplasser, er det likevel ca 1800 som har kjøpt seg ståplass... Fremtiden ser glissen ut!
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Men uansett: Det lover ikke bra for fremtiden.


Rolig nå Krøvel. Har vi ikke det beste snittet gjennom alle tider i år? Dette publikumstreet vokser ikke fort inn i himmelen...
Rød makt på Hansa

Langhår

Det tar nok flere år i toppen før vi kan regne med å nærme oss fulle hus hele sesongen. Hvor mange tilskuere hadde de i Trondheim før trofeene begynte å renne inn hvert år?

Forøvrig må man ikke glemme at mange er motgangssupportere som går på stadion for å syte hver fjortende dag. Ser ikke bort fra at mange av disse ikke gidder å komme nå når det går bra. :D
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "Langhår"Det tar nok flere år i toppen før vi kan regne med å nærme oss fulle hus hele sesongen. Hvor mange tilskuere hadde de i Trondheim før trofeene begynte å renne inn hvert år?



Så vi må vinne serien 13 år på rad før vi fyller stadion altså? Du snakker om risikoprosjekt!

For øvrig kan jeg melde om at dekningsgraden på BT-tribunen nå er kommet opp i hele 53,2%! Johooooooo!
Legg ned hele klubben!

abe78

Det litt merkelige er at T-feltet selger så godt. Er det dette som selges på Narvesen?
.og husk!

BrannSupporter

Quote from: "abe78"Det litt merkelige er at T-feltet selger så godt. Er det dette som selges på Narvesen?

Det selges på Narvesen ja, men det er nå åpent for salg på billettluka.no også.

lewis

Skulle inn på billettluka.no og sjekke status, men eg kan ikkje finne brann - lyn. Er salget stengt eller noe? Er ikkje rart salget går treigt!


Ricky

Er det ikke to T'er i "billettluka.no"?

edit: de hadde sannelig tenkt såpass langt at både "billetluka.no" og "bilettluka.no" også fungerer :p

chris_henrik

Hehe, Billettluka når du både med, "bilettluka.no" og "billetluka.no". Hos andre selskaper hadde jeg sett på dette som dyslektisk solidaritet, men når det kommer til disse folkene her tror jeg nok at det er mer en tabbe....
<BRANN> ..... DKFM

dudo

BillettlukEN.no derimot, da kan man kjøpe kinobilletter. Kanskje det er dette som gjør at bergenserene ikke får kjøpt billetter til stadion? ;-p Komplott!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

BrannSupporter

Når jeg teller antall ledige billetter kommer jeg frem til 3453. Altså solgt ca 15000.


arnes1

Jeg er enig i mye av dette men uenig i å ta sjansen på å ha overkapasitet. Vi vet lite om situasjonen om 10-15 år og fra 1960 til idag har Brann hatt fra 4800 ( mot Sarpsborg i juni 1970 ) til 25000 ( mot FFK og Steinkjer kanskje i storhetstiden ) I solskinn, uten TV-sending da vi ledet og kom fra storseier på Lerkendal kom 23800 mot Molde på 90-tallet. Vanligvis kommer det ca 11000 i bunnstrid, 15000 når det går godt og 17-18000 når det går veldig godt. Logisk sett skulle da f eks 19000 holde til 95% av kampene.

Hvis åpne seksjoner er uønsket er 19000 nok, hvis man aksepterer store seksjoner uten et menneske er det ikke det, og ingen har ennå kommet opp med løsning på å unngå store tomme seksjoner når det ikke er fullt, feks svære bannere, mobile reklameplakater , innslipp av gratistilskuere i siste minutt ??

Selv da man var rykket ned i gamle 2. div hadde man 7-8000 og da virket ikke det så folketomt men det vil det gjøre i fremtiden med over 19000 seter hvis så galt skulle skje.

krøvel vellevold

Alle sitater av Petter Puddefjord:

QuoteFor det tredje så er det ikke mange voksne mennesker som går på stadion for å stå på Store stå, eller på ståfeltet foran gamle sitte.  


Vel, det nytter ikke å mase om for få sitteplasser, og at folk er nødt til å stå på elendige ståtribuner, når det faktisk er 1590 sitteplasser igjen. 1273 av dem på den splitter nye tribunen. Og faktisk så er det SS som selger mest for øyeblikket. På de siste par timene har det det gått unna ca 250 billetter der, mens det kun har vært solgt ca 100 sittebilletter. Tro det eller ei!

QuoteJeg ser ikke hva som er problemet med å bygge en STOR stadion. Det laveste antallet i år ligger oppunder 14.000, og det er ingenting som tilsier svartedauen eller verdens undergang hvis det i noen kamper i fremtiden vil mangle 5000 tilskuere på å fylle stadion. Det er MYE BEDRE å ha et anlegg som kan ta imot alle som vil se Brann når Brann etterhvert stabiliserer seg i toppen, enn et anlegg som ekskluderer mange potensielle fans.  


Laveste i år er oppunder 14000. Men det er i en sesong der vi leder tabellen. Hva med sesonger der vi ligger på midten/bunnen, og spiller kamp mot Sandefjord/Hamkam/Bryne/Stabæk i pøsende regnvær kl. 20 en søndag, og kampen går på tv... Kommer ikke 14000 da! Du sier også at det ikke vil være verdens undergang om det er 5000 tomme seter. Nei, og derfor holder det med 20000 seter. Du vil jo ha 24000 seter, så da vil det jo bli 10000 ledige seter om det kommer 14000. Kommer det 11000 (slik det gjerne gjør i bunnstriden), vil det være 13000 ledige seter! Mindre enn halvfullt Stadion altså! Og hva er dette om at Stadion blir et anlegg som ekskluderer mange potensielle fans? Hallo? Vi har 14500 sitteplasser som i kveld ikke vil bli utsolgt, selv om vi leder serien!


QuoteJeg synes billettsalget er totalt uprofesjonelt, og et eksempel på hvordan det KAN organiseres er at man ikke selger billetter på de 5-7 øverste radene på den ene langsiden i kamper man forventer at stadion ikke fylles helt opp. På denne måten får vi den intimiteten og trykket mot banen som alle ønsker.


Skal Brann la være å selge de plassene med best utsikt til banen?

QuoteHvis stadion hadde vært utbygget med en kapasitet på, la oss si f.eks. 24.000, og i denne hypotesen er det tak over ALLE plassene, og fasilitetene er MYE bedre (toaletter, kiosker). Da ville MANGE flere voksne mennesker gått på stadion, og alt ville vært så meget bedre. Moderate billettpriser, høyere stemning, og forhåpentligvis et rødt lag på banen på vei mot noe stort.. vel, det kan gå selv uten stort anlegg, men det hadde vært så uendelig mye tøffere!


Det gir folk en bedre opplevelse å være på et fullsatt stadion, enn å være på et stadion med 5000 ledige seter.
Legg ned hele klubben!

Ricky

Solgt ca 500 siste to timene (antageligvis i bodene oppe på Stadion).

krøvel vellevold

Er nå kl. 1615 solgt ca 15245. Da har jeg tatt ca. 100 Lyn-billetter til hjørnet Umbro/BT med i betraktningen. De kommer vel neppe mer enn det.

En annen ting er at jeg er litt usikker på hvordan dørsalget foregår på SS. Kan det tenkes at den plutselige veksten i solgte  SS-billetter de siste timene kan skyldes at de printer ut billetter på forhånd til dørsalget, slik at dette skal gå fortere? Eller er det bare telleapparater og ingen billetter i dørsalget? Jeg har p-kort, så jeg vet ikke!
Legg ned hele klubben!

Kaptein

lt for Bergen
Alt for Brann

BrannFa(e)n

rannfasiten

krøvel vellevold

På TV nå sa de at de venter 15-16000 på Lerkendal. Og det selv om de kjører kampanjer i ett kjør. Fyren på Lerkendal kan ikke ha fått med seg Sandefjord-kampen. Han påstod nemlig at "det for første gang i år ikke kommer over 20000". På Sandefjord-kampen var det ca 15800.

På Viking Stadion er det solgt 11200 (forutsatt at VIP-plassene er utsolgt). Under 12000 der?

Kommer det under 10000 på VIF's kamp? Kanskje under 9000?
Legg ned hele klubben!

BrannFa(e)n

Sånn sett blir vel Brann denne rundens "Vinner" på publikumsfronten. Brann har jo tross alt bare 500 billetter igjen til å matche snittet.
rannfasiten

Petter Puddefjord

Jeg tipper rundt 17.000 i dag. M.h.t. at kampen går direkte på TV2 er dette meget bra i drittværet...

abe78

2800 ledige. Da er det solgt ca 15.700
.og husk!

krøvel vellevold

Krøvel nå også med analyse av troverdigheten i tilskuertallet:

Nå skal det sies at mine salgstall i det siste har vært inkludert ca 100 Lyn-billetter, 148 på Altanen og 153 på den mystiske rad 0 på Hansa. Altanen og Rad 0 selges ikke åpent. Hvor mange Lyn-billetter som var solgt, var også anslag. Men 100 var de neppe. Uansett kan det omtrent ikke ha værgt solgt en eneste billett fra kl. 1820 da jeg sjekket sist, til kampstart 2000. Og det virker jo litt rart. 11360 sitteplasser er det på Umbro/Hansa/Hoved, inkludert Altanen og den nevnte rad 0. Med tanke på at det var 268 ledige her kl.1820, så var det neppe mer enn 200 ledige ved kampstart. Altså 11160. På BT er det plass til ca 3100. Her var det 1117 ledige kl. 1820, så det var neppe mer enn 1100 ledige på kampen. Altså 2000 solgt. På SS var det 1231 ledige kl. 1820, og jeg vil anslå at det var 2000 der. Da er vi oppe i 15160. Med tanke på at det var 381 ledige på Felt T kl. 1820, så skulle dette indikere 619 solgt der. Det så ut som om at det var 6-700 der. Og da er vi oppe i 15700-15800. Så jeg tror nok tallet vil bli oppjustert senere.

Uansett: Publikumstallet er urovekkende lavt. Rett og slett flaut! Man kan skylde på tv og seint kamptidspunkt. Men tv-sendte kamper kl. 20 vil det ikke bli færre av i fremtiden. Og likevel er det glissent på BT-tribunen når vi leder serien! Hvordan vil det da se ut når vi er en middelhavsfarer? Eller når vi er i fellesferien? Og når vi får 20000 seter, vil det jo se GRUSOMT ut! En tankevekker er det også at rundt 2500 velger å stå på ståtribuner med ganske dårlig sikt, selv om det er massevis av sitteplasser tilgjengelig. Et lite stikk til de som tror at tilskuertallene vil bli voldsomt mye høyere som følge av flere sitteplasser...

Vi blir forresten slått med over 1000 av RBK som lå 7 poeng bak oss før denne runden. Ville vi tatt igjen disse 1000 om kampen gikk kl. 18 og ikke på tv? Kanskje. Men når vi er såpass mye bedre enn RBK, skal vi ikke ligge likt med dem på tilskuertall. Vi skal være klart bedre. Selv om RBK kjører billettkampanjer.
Legg ned hele klubben!

BrannFa(e)n

Tilskuertallet kommer garantert til å bli korrigert, fordi det er jo faktisk lavere enn det jeg kom frem til når jeg tenkte manuelt før jeg gikk hjemmefra før kampen. Uansett er jeg fornøyd, så får du bare mene det er så pinlig som bare det.
rannfasiten

Atlet Orvanger

Enig med Krøvel. Brann leder serien, varter til tider opp med festfotball fra øverste hylle og likevel står noen av de beste setene på stadion tomme.

Som nevnt i en tråd tidligere er håndteringen av billettsalget under enhver kritikk og dette kan kanskje brukes som en heller dårlig unnskyldning. Er vi oppskrytt?

Stoffi

Quote from: "krøvel vellevold"Krøvel nå også med analyse av troverdigheten i tilskuertallet:

Nå skal det sies at mine salgstall i det siste har vært inkludert ca 100 Lyn-billetter, 148 på Altanen og 153 på den mystiske rad 0 på Hansa. Altanen og Rad 0 selges ikke åpent. Hvor mange Lyn-billetter som var solgt, var også anslag. Men 100 var de neppe. Uansett kan det omtrent ikke ha værgt solgt en eneste billett fra kl. 1820 da jeg sjekket sist, til kampstart 2000. Og det virker jo litt rart. 11360 sitteplasser er det på Umbro/Hansa/Hoved, inkludert Altanen og den nevnte rad 0. Med tanke på at det var 268 ledige her kl.1820, så var det neppe mer enn 200 ledige ved kampstart. Altså 11160. På BT er det plass til ca 3100. Her var det 1117 ledige kl. 1820, så det var neppe mer enn 1100 ledige på kampen. Altså 2000 solgt. På SS var det 1231 ledige kl. 1820, og jeg vil anslå at det var 2000 der. Da er vi oppe i 15160. Med tanke på at det var 381 ledige på Felt T kl. 1820, så skulle dette indikere 619 solgt der. Det så ut som om at det var 6-700 der. Og da er vi oppe i 15700-15800. Så jeg tror nok tallet vil bli oppjustert senere.

Uansett: Publikumstallet er urovekkende lavt. Rett og slett flaut! Man kan skylde på tv og seint kamptidspunkt. Men tv-sendte kamper kl. 20 vil det ikke bli færre av i fremtiden. Og likevel er det glissent på BT-tribunen når vi leder serien! Hvordan vil det da se ut når vi er en middelhavsfarer? Eller når vi er i fellesferien? Og når vi får 20000 seter, vil det jo se GRUSOMT ut! En tankevekker er det også at rundt 2500 velger å stå på ståtribuner med ganske dårlig sikt, selv om det er massevis av sitteplasser tilgjengelig. Et lite stikk til de som tror at tilskuertallene vil bli voldsomt mye høyere som følge av flere sitteplasser...

Vi blir forresten slått med over 1000 av RBK som lå 7 poeng bak oss før denne runden. Ville vi tatt igjen disse 1000 om kampen gikk kl. 18 og ikke på tv? Kanskje. Men når vi er såpass mye bedre enn RBK, skal vi ikke ligge likt med dem på tilskuertall. Vi skal være klart bedre. Selv om RBK kjører billettkampanjer.


Det skal godt gjøres å finne frem i billettjungelen og det senker tilskuertallet.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Yngve

Men ein kanhåpe at det kjem seg no, når ein får moglegheit til å kjøpe på sju-ellve og. Berre det ikkje vert same kaoset som på Narvesen.

krøvel vellevold

Haha! HELT FANTASTISK! Gikk inn på billettluka.no for å se om det står et sånt "forbudtskilt" over alle feltene på BT fremdeles. Det gjorde det! Og det gjorde det for øvrig på alle andre felt på Stadion også!!!!! Med andre ord: VIKING-KAMPEN 17.JULI ER ALLEREDE UTSOLGT!!!!!!!!!!!!!!!

Nå vet jeg selvsagt bedre. Den er selvsagt ikke utsolgt. Så laaaaangt der i fra. Men andre folk som ikke følger med på billettsalget med argusøyne, og som i seiersrusen fra søndag har tenkt å kjøpe billett i dette øyeblikk, får jo inntrykk av at Stadion er utsolgt! Er det rart det kommer lite folk på kampene? Faens amatører altså!

Når det gjelder de 3 feltene på BT som er for abonnenter, så burde forkjøpsretten oppheves lenge før 24 timer før kampstart! Og det bør i hvert fall ikke stå et sånt "forbudtskilt" over de feltene, for da tror jo folk at de feltene er utsolgt, før de plutselig blir åpnet for allment salg 24 timer før kamp. Da er det gjerne for seint. Og på BT's kundeservice på nettet, er det motsatt. Der får man inntrykk av at alle andre felt er utsolgt, fordi det står "forbudtskilt" over alle de andre feltene. Og går man på Narvesen, får man inntrykk av at det kun er T-feltet som ikke er utsolgt.

Helt utrolig hvor amatørmessig det hele virker!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Og forsøker du å gå inn på Sandefjord-kampen i september,får du bare en melding om at "beklager, alt er utsolgt til denne forestillingen"...
Legg ned hele klubben!

Stoffi

Quote from: "krøvel vellevold"Haha! HELT FANTASTISK! Gikk inn på billettluka.no for å se om det står et sånt "forbudtskilt" over alle feltene på BT fremdeles. Det gjorde det! Og det gjorde det for øvrig på alle andre felt på Stadion også!!!!! Med andre ord: VIKING-KAMPEN 17.JULI ER ALLEREDE UTSOLGT!!!!!!!!!!!!!!!

Nå vet jeg selvsagt bedre. Den er selvsagt ikke utsolgt. Så laaaaangt der i fra. Men andre folk som ikke følger med på billettsalget med argusøyne, og som i seiersrusen fra søndag har tenkt å kjøpe billett i dette øyeblikk, får jo inntrykk av at Stadion er utsolgt! Er det rart det kommer lite folk på kampene? Faens amatører altså!

Når det gjelder de 3 feltene på BT som er for abonnenter, så burde forkjøpsretten oppheves lenge før 24 timer før kampstart! Og det bør i hvert fall ikke stå et sånt "forbudtskilt" over de feltene, for da tror jo folk at de feltene er utsolgt, før de plutselig blir åpnet for allment salg 24 timer før kamp. Da er det gjerne for seint. Og på BT's kundeservice på nettet, er det motsatt. Der får man inntrykk av at alle andre felt er utsolgt, fordi det står "forbudtskilt" over alle de andre feltene. Og går man på Narvesen, får man inntrykk av at det kun er T-feltet som ikke er utsolgt.

Helt utrolig hvor amatørmessig det hele virker!


Ja, og derfor mister vi sikkert et par tusen mennesker til mange kamper. Talentløst.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

krøvel vellevold

Nå har jeg imidlertid fått svar fra Brann. De sier at både Narvesen og 7-11 skal selge til alle felt. (Bortsett fra BTs abonnentfelt, regner jeg med). Når det gjelder BT's abonnentfelt, så er det Brann selv som styrer når de skal åpne dette for allment salg. De åpner det hvis de ser at det går treigt. Grunnen til at Viking-kampen har vært stengt for salg, er at de visstnok holder på å redusere prisene på enkelte felt. Tipper dette dreier seg om BT-tribunen.
Legg ned hele klubben!

Chris*

Quote from: "krøvel vellevold"Nå har jeg imidlertid fått svar fra Brann. De sier at både Narvesen og 7-11 skal selge til alle felt. (Bortsett fra BTs abonnentfelt, regner jeg med). Når det gjelder BT's abonnentfelt, så er det Brann selv som styrer når de skal åpne dette for allment salg. De åpner det hvis de ser at det går treigt. Grunnen til at Viking-kampen har vært stengt for salg, er at de visstnok holder på å redusere prisene på enkelte felt. Tipper dette dreier seg om BT-tribunen.


Godt å høre at man fra nå av kan gå på både narvesen og 7-11 og kjøpe billetter. Får håpe systemet til billettluka får seg en saftig oppussing i løpet av fotballferien!
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

automatt

Slik jeg ser det var det 4 faktorer som var med og bidra til ørlite skuffende tilskuertall i Lyn-kampen :

1 At det var TV-kamp på TV2
2 At det var uvisshet i dagevis før pga streikefaren
3 At været ikke var det aller beste
4 At bilettsystemet ennå ikke er helt bra

Pkt 2 og 4 går det an å gjøre noe med før Viking-kampen så også på dette feltet har Brann litt å gå på heldigvis.
Nyheten om endring på storskjermfronten kan sikkert også øke interessen litt vil jeg håpe. Potensialet i storskjermer er stort og der blir det sikkert en utvikling til å maksimere utnyttelsen både kommersiellt og informativt.

BrannSupporter

Jeg må nesten le..

I følge billettluka.no er status for billettsalg til Viking-kampen slik:

Hele Hansa er utsolgt.
Hele T-feltet er utsolgt. ( Her har det også tidligere stått utsolgt, men det står ingenting om at det bare selges billetter på Narvesen)
Hele Umbro er utsolgt.
Hele SS er utsolgt.
På Gamle sitte er alle bortsett fra 3 felter utsolgt, tilsammen 201 billetter igjen.
Felt D på BT har 674 billetter igjen.

Mao, nesten utsolgt allerede til Viking-kampen. Sannsynligheten for at dette stemmer er ikke veldig stor.

abe78

Fungerer greit nå. Betviler ikke at det så ut slik du beskriver tidligere i dag.
Denne kampen bør bli utsolgt uansett hvordan det går mot Ham-Kam.
.og husk!

krøvel vellevold

Quote from: "abe78"Fungerer greit nå. Betviler ikke at det så ut slik du beskriver tidligere i dag.
Denne kampen bør bli utsolgt uansett hvordan det går mot Ham-Kam.


Vi mister noen tusen på den Sting-konserten, det er mandagskamp, det er tv-kamp og det er fellesferie. Det blir neppe fullt. Vi ender vel opp med 14-15000.
Legg ned hele klubben!

Northside

Lurer litt på hvem som var så flink å telle antall tilskuere på dagens treningskamp.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4847

Foran 861 fremmøtte tilskuere var det IFK Gøteborg åpnet kampen best mot Brann og hadde en fin mulighet til å ta ledelsen tidlig i kampen.

Var jo helt sikkert en del som brukte Viking billetten på denne kampen, vaktene rev jo heller ikke av på billetten så hvordan vet de at det var 861 fremmøtte tilskuere då?

Brannmus


dudo

Synes jeg leste i BA at det var 2-3000?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

Quote from: "NorthsideFCDH"Lurer litt på hvem som var så flink å telle antall tilskuere på dagens treningskamp.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4847

Foran 861 fremmøtte tilskuere var det IFK Gøteborg åpnet kampen best mot Brann og hadde en fin mulighet til å ta ledelsen tidlig i kampen.

Var jo helt sikkert en del som brukte Viking billetten på denne kampen, vaktene rev jo heller ikke av på billetten så hvordan vet de at det var 861 fremmøtte tilskuere då?


Vil tippe at det var et sted mellom 1000 og 1500.

Gamle Sitte har jo ca 4500 plasser, og det var neppe mer enn 1000 der. På Hansa var det vel noen hundre til.

Hvis 861 er det betalende antallet, så har det ikke vært mange av de ca 10000 som har kjøpt billett til Viking-kampen, som har benyttet seg av den muligheten. Litt rart hvis det er flere på dagens kamp som IKKE har billett til Viking-kampen, enn det er som HAR det. For av de som kommer på Viking-kampen (14-15000?) så har jo flesteparten allerede kjøpt billett (ca 10000? Har ikke giddet å sjekke det på noen uker). Og man skulle jo tro at det var blant disse 10000 man hovedsaklig finner dem som går på slike kamper som i dag. Men det er vel også en mulighet for at mange ikke har fått med seg at det var gratis adgang for alle med billett til Viking-kampen, og derfor har betalt i dag.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Du skal ikke si det Krøvel. I kampen der Cipot brøt benet i fjor var det flere rundt meg som åpent snakket om at det var virkelig lenge siden de hadde sett Brann spille kamp. Det er nok en god del eksil-Bergensere hjemme på ferie nå på sommeren.

krøvel vellevold

Det er solgt 10774 til Viking-kampen om tre uker. Antagelig er 9200 av dette p-kort. Riktignok selges jo de fleste billettene siste uken, men det ser ikke ut til å være noen serieleder-feber akkurat! Det er fellesferie, tv-kamp, tidlig kampstart til arbeidsdag å være, Sting-konsert, osv. Skulle Brann i tillegg gå på en smell på Hamar og regnet øser ned, så ser jeg for meg et tilskuertall på rundt 13000. Vinner vi på Hamar og været er bra, kommer det kanskje 15000. Denne Sting-konserten ødelegger selv om kampen er flyttet. Etter hva jeg har hørt, står det på billetten at konserten begynner 1930. Og det tror selvsagt folk på. Dessuten vil vel folk være tidlig ute for å slippe å stå ute ved Bontelabo et sted under konserten. Og da går de ikke på kamp, for å si det sånn... Gjør de det likevel, kommer vi til å oppleve tidenes rush ut av Stadion midtveis i 2.omgang!
Legg ned hele klubben!

GBS

Noen som vet hvor mange tilskuere det var på dagens kamp mot Levanger?

Pondan


Petter Puddefjord

Noen oppdateringer på antall solgte billetter til kampen mot Viking?

Go Up