• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billettsalgstall

Started by krøvel vellevold, April 17, 2006, 16:54:06 PM

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Quote from: fortune on January 01, 2022, 22:29:40 PMVi var tre med partoutkort i fjor, men var flinke til å gi bort billettene til kjente når vi selv ikke hadde mulighet til å gå. Så da har flere fått smaken på live fotball og i år blir vi 7 istedet.

Glimrende!
Tren på langskudd

Optimist

Noen som vet hvordan partoutkortsalget ligger an?
Kokende idiot

Gulløl

Quote from: Optimist on January 02, 2022, 23:51:39 PMNoen som vet hvordan partoutkortsalget ligger an?
Litt over tusen solgt til nyttår stod det vel en plass.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Nixon

Quote from: Gulløl on January 03, 2022, 00:12:26 AM
Quote from: Optimist on January 02, 2022, 23:51:39 PMNoen som vet hvordan partoutkortsalget ligger an?
Litt over tusen solgt til nyttår stod det vel en plass.

Det var tusen solgte etter nedrykket. Hvor mange det var totalt er ikke blitt opplyst tror jeg.
Rød makt på Hansa!

osoerli

Tru om det blir stort salg av partoutkort til SK Brann kvinner?
https://skbrann.ticketco.events/no/nb/e/partoutkort_2022_toppserien?_ga=2.257028360.2095410381.1641305687-2009652247.1629795492

Kva med å få partoutkort til SK Brann kvinner på kjøpet til partoutkort til SK Brann herrer, med 500,- ekstra?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Corran

Eller hva med at alle som har kjøpt eller kjøper til Brann kommer gratis eller billig inn på Brann Kvinner kamper

Btw hva blir den rette måten å skille på her?
I dagens nærtagende samfunn kan det jo være eg krenker noen om jeg sier Brann og Brann Kvinner. Men tungvint å alltid måtte skrive Brann Menn om det skulle være det korrekte.
Om en bare sier Brann om begge må jo folk gjette.

Og eg er sikker på at Brann Kvinner er det bare et spørsmål om tid før noen føler seg krenket på vegne av damelaget (ikke de som spiller der men noen som overhodet ikke er interesert)
Har en bekjent som fikk gjennomgå og hat meldinger for å bruke uttrykket "bruke penger som fulle sjømenn" og det var ikke fra fulle sjømenn han fikk meldingene. Og for å gjøre det enda bedre han er tidligere sjømann så han vet hva han snakker om ;-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Nå skal de ha to forskjellige budsjetter, så hvordan løser man det hvis de som kjøper billett til herrenes kamp får billett til damekampene rabattert eller med på kjøpet? Skal damene ha noe av inntektene fra herrenes billettsalg da?

I så fall tror jeg ikke det er på damenes vegne at de første krenkelseshylene kommer.

Superjack

Hva med å snu den. Kjøp partoutkort til Brann Damer og få 1000 kr rabatt på Partoutkort på Brann Herrer?

Kan hende det virker bedre?
Brannsupporter.

Eivind

Kjøpte 4 stk partukort på Frydenbø. Ut i fra billettkartet ser det ut til at salget går bra her..

Optimist

Mulig jeg tar feil, men tror at alt av fjorårets partoutkort er med på billettkartet fram til 15. januar, så kan se for meg at det blir mye mer grønne seter dersom mange ikke har fornyet. Håper selvfølgelig at alle vil fornye!
Kokende idiot

Gulløl

January 06, 2022, 22:52:42 PM #15760 Last Edit: January 06, 2022, 22:55:09 PM by Gulløl
Imponerende !!

Fra BGG sin facebookside:

Flere solgte partoutkort på Store Stå i år enn i fjor!

Selv nedrykk til OBOS har ikke stoppet interessen rundt Brann og partoutkort-salget er i full gang. På Store Stå har Brann allerede passert totalt antall solgte partoutkort i 2021. Det er kult!
Tribuneåret 2022 skal bli enda villere enn fjoråret.

Partoutkort koster kun 1800,- (500,- for ungdom). Info finner du på Brann.no
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Lasaron

I går ble jeg fortalt om et voksent par som bestilte partoutkort den kvelden Brann rykket ned, og de har aldri hatt det før.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Lasaron on January 07, 2022, 06:50:15 AMI går ble jeg fortalt om et voksent par som bestilte partoutkort den kvelden Brann rykket ned, og de har aldri hatt det før.

Hm. Noen finner glede i smerte, hver sin smak!
Gå av.

Lasaron

Noen blir trigget av det. Ved forrige nedrykk kastet mine to faste kompanjonger inn håndkleet, mens to tidligere kompanjonger meldte seg på. Ved opprykket byttet de plass igjen.

Dette paret så visst et behov for å fylle dagene sine med mer enn jobb, og tenkte Brannkamper var en fin måte å bryte opp hverdagen på. Og så ble de sikkert litt berørt av den grusomme 4-4-kampen.
Tren på langskudd

1908

Jeg vil tro en del fornyet når enkelte ledere forsvant....

Nixon

Over halve bortefeltet til første seriekamp er solgt i løpet av dagen. Nesten to måneder før kampstart. Tyder på en viss interesse for Brann også i OBOS.
Rød makt på Hansa!

Kagain

Quote from: Nixon on February 09, 2022, 20:16:13 PMOver halve bortefeltet til første seriekamp er solgt i løpet av dagen. Nesten to måneder før kampstart. Tyder på en viss interesse for Brann også i OBOS.

Ja, kanskje Brann går fra et klovnevelde i et sirkus til en eller annen form for kaotisk dyrehage...

Larsendos

Hvor mange er det plass til på bortefeltet?

Optimist

Det er passert 4600 partoutkort til årets sesong i OBOS, det er ikke verst! Til fjorårets sesong ble det solgt 4547 (naturligvis litt hemmet pga pandemi). En bedre sammenligning er sist gang vi var i OBOS, da det ble solgt 4600 totalt. Da var det ingen pandemi i årene før.
Virker som at for første gang på mange år, så er det en oppsving i interessen rundt Brann. Det er gøy! Hadde vært kult om de passerte 5000 før sesongstart, men det er vel litt optimistisk.

Står mer på hjemmesidene deres hvis det er av interesse: https://www.brann.no/nyheter/har-allerede-passert-partoutkortsalget-fra-2021


Kokende idiot

Optimist

Og Vålerenga har solgt i underkant av 4400 «sessongkort». Er så deilig at det blir solgt flere partoutkort i Bergen enn i Oslo selv om Brann er en divisjon under.
Kokende idiot

Gulløl

April 06, 2022, 16:03:03 PM #15770 Last Edit: April 06, 2022, 16:04:54 PM by Gulløl
12.000 tilskuere vil gi knall stemning på lørdag. Løp og kjøp, alle til Stadion ! 🙂

Klipp fra BA:
På lørdag skal Åsane til Stadion for å møte Brann på Stadion. Til den kampen er det solgt 7000 billetter, men Brann håper at opp mot 12.000 tilskuere kommer på lokalderbyet.

Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Optimist

Er det noen på forumet her som ikke har noen andre planer, men IKKE skal på kamp? I såfall vil jeg si fy! Trenger mest mulig folk, stemning og trøkk på stadion :D
Kokende idiot

Nixon

7.000 i dag og 12.000 på lørdag? Kjøpsmønsteret fra før viruset må ha endret seg ganske mye dersom det skal gå. Eller husker jeg feil?
Rød makt på Hansa!

Optimist

Quote from: Nixon on April 06, 2022, 19:53:23 PM7.000 i dag og 12.000 på lørdag? Kjøpsmønsteret fra før viruset må ha endret seg ganske mye dersom det skal gå. Eller husker jeg feil?

Frykter at du har rett. Tviler på at tallet kommer til å pushe 12000. Men who knows?
Uansett så tipper jeg det blir god stemning blant de som møter opp.
Kokende idiot

Lasaron

Jeg merker i min omgangskrets at interessen for å gå på kamp er minst like "stor" som før.
Tren på langskudd

Nixon

Men den omgangskretsen har gjerne allerede kjøpt billett. Når Brann har solgt vel 2.500 enkeltbilletter frem til i går, virker det noe optimistisk å håpe på at dobbelt så mange skal kjøpe de siste par dagene før kampen.
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Quote from: Nixon on April 07, 2022, 06:47:59 AMMen den omgangskretsen har gjerne allerede kjøpt billett. Når Brann har solgt vel 2.500 enkeltbilletter frem til i går, virker det noe optimistisk å håpe på at dobbelt så mange skal kjøpe de siste par dagene før kampen.

Jeg ser meg nødt til å presisere: Det er minst like mange i min omgangskrets, som ikke har partoutkort, som vurderer å gå eller allerede har billett, som før. Det tyder på at interessen ikke er blitt mindre etter nedrykk.

Noe av det skyldes nok Bataljonen sin gode jobb.

Nå har vi et fantastisk utgangspunkt til å få momentum for neste år i eliteserien. Vi kan rykke opp med brask og bram og folkefest.

Hva betyr egentlig brask og bram? Altså, hva kommer det av?
Tren på langskudd

Gulløl

April 07, 2022, 08:43:44 AM #15777 Last Edit: April 07, 2022, 09:10:02 AM by Gulløl
Brann håper at opp mot 12.000 tilskuere kommer på lokalderbyet stod det i BA. Helt greit og lov å håpe og ha noe å strekke seg mot markedsføringsmessig i billettsalget siste dagene. Noe defensivt om Brann skulle gått ut i media med et håp om 10.000 tilskuere opp mot lokaloppgjøret selv om det skulle være mer fornuftig og mer realistisk. Vi har sett før at når "billett-snøballen" i en del tilfeller først har begynt i å rulle med gjentatte media oppslag og statusoppdateringer fra Brann daglig har det noen ganger gått skikkelig unna siste dagene.

Kan nevnes at avslutningskampen mot Sarpsborg 12.12 i fjor som var skikkelig gøy og med god stemning kom det 10.527. Ender vi opp med noe i nærheten av det tilskuertallet er det akseptabelt og en god publikumsstart for Brann en lørdagskveld i Obosligaen.

Jeg googlet opp tilskuersnittet fra Stadion fra sist Brann var i Obosligaen, det var 10.123. Vet ikke om det er nok momentum og stor nok interesse å klare det nå i 2022. Men noe for ledelsen i både SKB og Bataljonen og alle andre gode krefter å jobbe mot å slå det snittet.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

SKBCPH

Jeg forventer minst 10 000, alt annet vil være en enorm skuffelse. Det har skjedd så mye positivt de siste ukene, at jeg håper folk kjenner sin besøkelsestid.

Skulle gjerne dratt selv, men tar min del av ansvaret og tar turen opp til Oslo 3. påskedag, gleder meg som en unge!
- Vi har den treneren vi har.

Optimist

Passert 7500 solgte. Kan vel gå forbi 8000 i løpet av dagen?
Kokende idiot

Lissabon

Lørdagskampen blir trolig den nest best besøkte iår. Tipper 9700

16 mai vil bli best besøkt.

Da er det 13 andre kamper med lavere tilskuertall, Grorud på stadda en mandagskveld frister lite.

De kan gjøre seg litt til "et Sunderland" , noe unikt som er spesiellt, "we shall not we shall not be moved" , men det krever offensiv fotball og slutt på "me må ikkje tømma midtbano", da kan det bli mer folk.

Gulløl

Quote from: Optimist on April 07, 2022, 10:20:42 AMPassert 7500 solgte. Kan vel gå forbi 8000 i løpet av dagen?
Hvor står det at 7500 er passert ?
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Optimist

Quote from: Gulløl on April 07, 2022, 10:33:01 AM
Quote from: Optimist on April 07, 2022, 10:20:42 AMPassert 7500 solgte. Kan vel gå forbi 8000 i løpet av dagen?
Hvor står det at 7500 er passert ?


Brann la ut på Instagram
Kokende idiot

Kagain

Quote from: Lissabon on April 07, 2022, 10:29:39 AMDe kan gjøre seg litt til "et Sunderland" , noe unikt som er spesiellt, "we shall not we shall not be moved" , men det krever offensiv fotball og slutt på "me må ikkje tømma midtbano", da kan det bli mer folk.

Om man skal dømme på "Sunderland 'til I die" så er det ikke nødvendigvis den offensive fotballen som var det som trakk dem, men at de skulle vinne kamper. I første sesong var alle tålmodige med Coleman trass i dårlig spill, men da de til sist rykket ned var det stopp. I andre sesong snublet de helt mot slutte, og det var vel denne snublingen fremfor den offensive fotballene som fikk dem til å tenne...

Lissabon

Ja, noe må tenne. Hva med "alle ler av oss" eller "NFF godter seg nok nå" .  Eller bare at Brann skal trekke flere enn VIF gjør i Eliteserien. ? Aldri under 7000 ?

Lasaron

Ja, jo, men hva kan vi gjøre som enkeltpersoner? Vi som leser her inne?

- Gå på kamp
- Være med å lage god stemning, prøve å henge oss med på kok, slippe oss løs, være glade
- Bruke SoMe til å fortelle at man skal på Stadion og slikt
- Svare Stadion når folk spør hva man skal i helgen, eller hva man gjorde i helgen
- Skryte til folk over hvor gøy det er (ikke lyge, men heller ikke holde igjen på det positive)
- Oppfordre folk til å gå på kamp, bli med, etc
- Bedrive skamløs og utidig reklame for elever om man er lærer


Oppsummert: Ha det gøy, og spre det gode budskap (innenfor rimelighetens grenser).
Tren på langskudd

Optimist

Passert 8000 solgte nå! Instagram denne gangen og 😉
Kokende idiot

Lissabon

Merkelig at de ikke bruker brann.no , det vil hype mer

Gulløl

Quote from: Optimist on April 07, 2022, 16:59:48 PMPassert 8000 solgte nå! Instagram denne gangen og 😉
Solgt ca.1000 siste 24 timer da.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Kagain

Quote from: Lissabon on April 07, 2022, 17:48:29 PMMerkelig at de ikke bruker brann.no , det vil hype mer

Vil tro at det er langt flere av Kidza som slenger rundt på diverse SoMe som Instagram enn som besøker Brann sin nettside. Det er bare gamle skrullinger som meg som ikke har kastet meg på SoMe-toget (med unntak av at jeg har Boomer-book, som jeg bruker sporadisk).

kabelmann

Quote from: Lissabon on April 07, 2022, 17:48:29 PMMerkelig at de ikke bruker brann.no , det vil hype mer

Det har jeg ekstremt vanskelig for å tro. Ingen sjans i havet for at Brann.no når ut til like mange som  de gjør med sosiale medier.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Corran

Ser i min krets en del som har måtte trekke seg fra kamp pga at den ble flyttet til lørdag da fruene hadde lagt planer om besøk o.l. da

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Quote from: kabelmann on April 07, 2022, 21:31:50 PM
Quote from: Lissabon on April 07, 2022, 17:48:29 PMMerkelig at de ikke bruker brann.no , det vil hype mer

Det har jeg ekstremt vanskelig for å tro. Ingen sjans i havet for at Brann.no når ut til like mange som  de gjør med sosiale medier.

Nei, Brann har ganske sikkert nok av statistikk som sier at nettsiden har forholdsvis lite direkte trafikk. Det vil si folk som går inn via å skrive inn URL eller fra bokmerke. Så sosiale medier og nyhetsbrev er nok de største pådriverne for trafikken inn til billettsiden.
Rød makt på Hansa!

Gulløl

Synes salget på BOB tribunen henger etter til denne kampen. Tidligere sesonger var det som oftest den tribunen som solgte best, nå er det den som selger dårligst kan det se ut som. Mulig Brann med sine samarbeidspartnere og 2 for 1 tilbudene til BOB kunder og BT abonnementer bør ta en runde med ny og målrettet markedsføring.

Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Optimist

BOB har definitivt hengt litt etter ja, men synes at salget der tok seg godt opp i løpet av dagen som var. Håper det fortsetter.
Kokende idiot

Spelaren

To billetter til solgt nå nettopp  :)  .
Gå av.

Optimist

Da var det passert 8500. Kan vi klare 10000 før midnatt?? Muligens litt optimistisk..
Det var forresten Brann på Twitter som oppdaterte denne gang.
Kokende idiot

opplett

Bra at tempoet har økt litt siste to dagene. Tror vi skal være fornøyd om vi runder 10000, selv om det hadde vært gøy om man kunne fylt stadion i et byderby.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

esp123

Samtidig er det de beste plassene som blir kjøpt først. Og Brann har et relativt flatt prissystem. Er man ikke "supporter" så betaler man enten 350 eller 250 kroner for plassen. Så sant man ikke kjøper gjennom BT/Coop.

Jeg tror man med fordel kunne hatt litt mer dynamisk prising/differensiert prising. Tenkt litt mer kreativt rett og slett. Det er åpenbart at plassene nærmere banen og lengst ute på siden på kort og langsidene er mindre attraktive. Her kunne man skrudd ned prisene, spesielt for kamper med mindre attraktiv motstand. Det bør være enkelt for Brann å identifisere plasser man aldri/sjelden får solgt ut, og skrudd ned prisen på disse plassene. Da kan man kanskje lokke til seg prissensitive Stadiongjengere. Min påstand er at det er veldig gode synergier av å fylle Stadion. Det gjør opplevelsen og stemningen bedre, og øker sjansen for at man går på flere kamper.

Gulløl

April 08, 2022, 10:09:29 AM #15799 Last Edit: April 08, 2022, 10:26:11 AM by Gulløl
Kampdagsalget historisk over en del år har variere enormt, alt fra 500 til 2500 har vi sett. Nederst i det intervallet har vi sett til til 16 mai kamper som nesten har vært utsolgt. Snittet har ligget på omtrent 1200 - 1300 på kampdag. Spennende hva kampdag salget blir i morgen, er Brann flink i alle medier å fyre opp stemningen kan det bli virkelig bra. Få "billettsnø-ballen" til å rulle og gi folk følelsen av at dette er en kamp "alle" skal på. Det er meldt flott vær til kampen, ikke en regndråpe skal komme i dag og i morgen og banen er mai-grønn og fin.

Brann hadde klart  å gire opp folk mer med å legge ut en bildeserie av den fine grønne banen i dag fra forskjellige vinkler, få tankene til folk bort fra snø og skisport og til Stadion og fotball og den skikkelig gode Stadion stemningen 11-12.000 tilskuere skal lage i morgen.

Klarer vi 9500 til midnatt, er muligheten å passere 11000 til kampstart absolutt til stede. Alle husker vel den gode stemning på Sarpsborg kampen i desember da det var 10527 tilstede.

Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Go Up