• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billettsalgstall

Started by krøvel vellevold, April 17, 2006, 16:54:06 PM

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Spent på korleis dei gjer det med publikum i opninga. Om ting går bra med smittetal fram til då, kan det tenkjast dei opnar for meir enn 500? Det er ute, det er fire tribunar.

Og kven skal få gå?
Tren på langskudd

Lasaron

Det var visst 200, og det blir det berre av kampavvikling og tv-produksjon.
Tren på langskudd

Nixon

Jeg leser i avisen at Brann tenker mye på hvordan de skal forhindre at folk vil ha tilbakebetalt partoutkortene sine. Dersom alle gjør det må Brann betale ut 8,5 millioner. Det sier seg selv at det ikke vil gå smertefritt for seg. Såvidt jeg husker var noen av alternativene å flytte partoutkortet til neste sesong eller å få gratis tv-sendinger.

Jeg for min del kan godt ettergi hele beløpet til Brann. Dette er penger som ble betalt i fjor høst og er ute av både budsjett og tanker. Men klart; jeg skal ikke sette meg for høyt på hesten. Dersom det blir et valg å flytte partoutkortet til neste år er det ikke umulig at tanken på å slippe å betale disse tusenlappene i november blir for fristende...;)
Rød makt på Hansa

Nixon

https://www.vg.no/sport/fotball/i/na2XJn/brann-lederens-boenn-til-raja-snart-er-det-tomt-for-penger

Men selv om oppstarten av Eliteserien definitivt blir uten publikum til stede på kampene, har ikke Johannesen gitt opp å fylle deler av Brann Stadion i løpet av annerledes-sesongen 2020.
- Vi har et håp om å fase inn tilskuere i september, og vi kan jo ha mange folk på tribunene uten at de sitter tett i tett, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.


Onde tunger vil ha det til at Nilsen mellom juni og september sannsynligvis vil sørge for at kapasiteten ikke vil bli noe problem...
Rød makt på Hansa

Gulløl

May 11, 2020, 11:26:11 AM #15254 Last Edit: May 11, 2020, 12:04:14 PM by Gulløl
Burde allerede ved seriestart om fem uker blitt lov for Brann å plassert en tilskuer på hvert tredje sete, radene foran og bak med forskyvning slik at det blir minst 1,5 meter mellom hver tilskuer. I ganger og bevegelse rundt på tribunene til setene klarer folk å holde like bra avstand som ellers i samfunnet for tiden, f.eks slik som på alle skolene som denne uken blir åpnet, butikker og offentlige kommunikasjonsmiddel. Vakter ved tribuneinngangen som gir folk en dose antiback. Er ikke slik at folk klikker og gir blaffen i avstandsregelen selv om de er innenfor Stadion portene. Kiosker behøver ikke være åpne i starten, heller ikke ståtribuner. Alle seter som er lovlig å sitte på merkes tydelig og fritt setevalg gjelder inntil videre på den tribunesiden en har kjøpt partoutkort på. Hvor mange tilskuerplasser dette gir disponibelt er mulig å gjøre noen beregninger på. Kun et tilbud til partoutkortinnehavere kan være fornuftig. Noen må kanskje akseptere å bli flyttet til andre sittetribuner midlertidig. Hver enkelt eliteserieklubb søker NFF om å få godkjente seter for sine sittetribuner der alle blir merket. Personlig får jeg ikke nytte av et slikt tilskueropplegg siden jeg ikke har kjøpt partoutkort i år men for dere nærmere 5000 som har kjøpt burde det være mulig å fått til et slikt opplegg etterhvert. Normalt er det bare 3 av 4 partoutkort som blir brukt i snitt på Stadion på kampene(trolig mindre nå i koranatiden) så da er det snakk om å plassere omtrent 3500-4000 på det såkalte "fritt setevalg, godkjente seter". Synes Brann burde begynne å jobbe med et forslag og om ikke så lenge presentere det for NFF og myndighetene. Om det ikke blir godkjent fra seriestart kan det uansett brukes på det tidspunktet det er fornuftig og akseptabelt at et begrenset antall tilskuere får lov å komme på kampene.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Hvis en seksjon har 15 rader á 44 seter:

- Minst ett sete mellom hver person: 176 av 660 seter brukt
- Minst to seter mellom hver person: 75 av 660 seter brukt
Gå av.

Nixon

Å i det hele tatt tenke på og jobbe for at dette skal innføres til seriestart er bortkastet energi. Men utover høsten kan det kanskje bli innført i en eller annen form.

Jeg tenker også at de med partoutkort bør i utgangspunktet komme først i køen. Vi har jo allerede betalt for billettene. Men det kan sikkert også være taktisk smart å ha noen billetter i vanlig salg også.

Kan det bli cupfinale-billett-engasjement hver uke utover høsten?:)
Rød makt på Hansa

Gulløl

May 11, 2020, 13:26:43 PM #15257 Last Edit: May 11, 2020, 13:43:54 PM by Gulløl
Veldig positivt at kun tre av 615 personer testet på Bergen legevakt i forrige uke hadde påvist smitte. Blir beskrivet som vannvittig av ansatt på legevakten(BA). Nå testes stort sett alle som har det minste lille forkjølelsessymptom. Fortsetter utvikling med nesten ikke smitte bør utsiktene til en del publikum på tribunene i løpet av sommeren være gode. Ihverfall ikke vannvittig med litt publikum fra seriestart selv om det ikke er så realistisk. Men i løpet av juli bør håpet være større for at de våger uten for stor risiko. Håper Vibeke står på for en plan. En opptrappingsplan i 3-trinn kan være et utgangspunkt så får se etterhvert når oppstart blir.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Spelaren

Tja. Hadde kanskje vært vel så greit om de hadde påvist antistoffer hos langt flere (hvis det var det de også testet for).
Gå av.

Superjack

Quote from: Nixon on May 11, 2020, 06:51:44 AMhttps://www.vg.no/sport/fotball/i/na2XJn/brann-lederens-boenn-til-raja-snart-er-det-tomt-for-penger

Men selv om oppstarten av Eliteserien definitivt blir uten publikum til stede på kampene, har ikke Johannesen gitt opp å fylle deler av Brann Stadion i løpet av annerledes-sesongen 2020.
- Vi har et håp om å fase inn tilskuere i september, og vi kan jo ha mange folk på tribunene uten at de sitter tett i tett, sier daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen.


Onde tunger vil ha det til at Nilsen mellom juni og september sannsynligvis vil sørge for at kapasiteten ikke vil bli noe problem...

Kanskje "bedre butikk" for Brann at de får kompensasjon av staten enn at de må pushe billetter til gi-bort pris til idrettslag og unger, som uansett ikke går ja.....

Hvor mange var det på siste kampen mot Odd?
Brannsupporter.

Nixon

Kan aldri tenke meg at nødhjelpen vil veie opp for billettinntekter og andre inntekter på kampdagen.
Rød makt på Hansa

Gulløl

Over 2000 personar er testa for covid-19 i Bergen, Nordhordland, Voss, Hardanger, Sunnhordland og Midthordland denne veka. Berre éin av prøvane var positiv. Veldig positivt for fremtidige planer for publikum på kampene.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Sjå for dykk at kvar tribune på Brann stadion eigentleg var bygningar. Då kunne det vore 200 personar på kvar innandørs tribune samstundes, til dømes for å høyre på ein prest tale om Kristi himmelfart førstkommande torsdag. Det hadde vore greitt. 200 innandørs, i fire forskjellige lokaler nært kvarandre. 800 til saman. Heilt greitt.

Men tek du vekk den eine veggen slik at det blir fri luft i staden for innestengt, der dei 200 på kvar tribune har kvar sin inngang/utgang som før, nei då må ein ned i langt mindre enn 50 pr tribune. Altså, når smittefaren vert mindre på grunn av fri luft, vert antallet begrensa.

Ironisk.
Tren på langskudd

Spelaren

Quote from: Gulløl on May 16, 2020, 21:52:41 PMOver 2000 personar er testa for covid-19 i Bergen, Nordhordland, Voss, Hardanger, Sunnhordland og Midthordland denne veka. Berre éin av prøvane var positiv. Veldig positivt for fremtidige planer for publikum på kampene.


Igjen, det kommer an på.
Lav utbredelse av en veldig smittsom sjukdom betyr at det vil videreføres strenge tiltak dersom det anses som nødvendig.

Tror kanskje det blir et år uten publikum, dette.
Gå av.

Gulløl

May 25, 2020, 15:02:41 PM #15264 Last Edit: May 25, 2020, 15:11:03 PM by Gulløl
På tide å tenke tanken om å kunne slippe inn mer en 10 tilskuere på Brann Stadion på første hjemmekamp om fire uker. Går ut fra at Brann og NFF jobber opp mot myndighetene i forhold til dette. En person pr. tredje sete f. eks. bør ikke ikke være så dristig. R tall på 0,1 er glimrende, behøver vel ikke vente til det er 0,0.

Klipp fra BA:
Det er per mandag null pasienter innlagt med covid-19 i Bergen.
Helse Bergen venter nå 0 til 2 innlagte med covid-19 de neste 14 dagene, og 0-1 pasient på intensivavdeling.
- Strategien med å slå ned smitten ser ut til å lykkes, og åpningen av samfunnet ser ikke ut til å ha økt smittespredningen så langt, sier Hansen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

June 23, 2020, 12:08:05 PM #15265 Last Edit: June 23, 2020, 12:20:57 PM by Gulløl
Nå må norsk mydigheter kunne følge etter Danmark. I helgen som var gav danske myndigheter klarsignal til at 3000 tilskuere fikk slippe inn og se søndagens byderby mellom Brøndby og FC København. Denne kampen i tillegg til to andre kamper i Superligaen som fikk øke tilskuertallet. Publikum stod med to meters avstand og de foreløpige konkusjonene er at dette gikk veldig veldig bra.

Smitten i befolkningen er litt høyere i Danmark enn i Norge i forhold til folketall. Likevel er 200 tilskuere maks i Norge uansett hvor stort fotballstadionet er. Det er nå lov i Norge til å gå på alle barer og utesteder som er vanskelig å holde nok og rett avstand.  Det er også lov til å gå i treningssenter der mange forskjellige folk kan ta på treningsapparater og utstyr i løpet av en dag. Men å være på to meter avstand på et stort fotballstadion er ikke lov. Logikken har forlatt oss og kulturminister Raja gjemmer seg bort og gir blaffen i Norges største idrett.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Nei, det virker litt meningsløst med f.eks. 200 på tribunen og nesten 1000 som sitter mye tettere på Kontraskjæret i Oslo for å se samme kamp. Det første er et arrangement, det andre uteservering, og med helt ulike regler.

Norge er per i dag strengest i Europa på det meste, så at vi skal se 3000 på kamp i nær fremtid har jeg null tro på. Men har det ikke vært snakk om 500 snart?
Rød makt på Hansa

Gulløl

Quote from: Nixon on June 23, 2020, 12:31:22 PMMen har det ikke vært snakk om 500 snart?
Klipp fra regeringen.no, oppdatert 17 juni:

Hvorfor kan man ikke øke til 500 deltagere eller i det minste gi en tydelig beskjed om når dette er mulig, slik at man kan begynne å forberede seg?
Større arrangement som samler mange mennesker er en av de største farene for økt smittespredning. Nå har vi nettopp økt antall deltakere på arrangementer til 200, og vi vil følge nøye med på hvordan dette påvirker smittesituasjonen. Vi kan derfor ikke nå fastsette en dato for når vi vurderer å øke over 200 og opp til 500.  Med det vi nå vet, tas det uansett ikke sikte på å gå over 500 personer før 1. september.


https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-arrangementer/id2703876/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Problemet her er at de ikke nyanserer på hvem og hvor arrangement er.
Det er jo hull i hode at de kan ha 100 stk inne i puben på ene hjørnet av ene langsiden men ikke mer enn 200 på hele stadion. Og de 200 sto jo uansett nesten alle på samme tribune.

Det er stor forskjell på hvor mange en trygt kan ha inne pr tribunedel på staddaen og på en eller annen tilfeldig liten stadion. Og så lenge det ikke er alkoholservering så er jo også det noe som gjør det enklere enn på en kosert eller festival.
En annen ting er jo at hver tribune har egne fasiliteter og inn/utganger så det er jo med på at det ikke hoper seg opp tette folkemengder.

Har en her hjemme som er i risiko gruppene og som dermed er litt "panisk" og hun vil heller ha meg på staddaen med 5000 personer enn på en pub, kino eller slik en ser det på badestrendene

Tror det store problemet er at de deler inn i grupper/typer arrangementer og innenfor disse skal alle behandles likt.

Blir litt som når offentlige kjøreskoler ved VGS fikk lov å ha opplæring men private kjøreskoler fikk ikke lov. Var jo ingen logikk i det og ingen praktiske/fysiske forskjeller
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Om ikke noe spesielt endrer seg i sesongen 2020 så tipper jeg Brann får et tilskuersnitt på ca 200.

Også spent på om "oppegående" redaksjoner etter hvert melder om historiske nedganger i tilskuersnitt i Eliteserien....
Brannsupporter.

Nixon

NFF ber nå om å få øke til 500 tilskuere fra 1. juli.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Noko det bør vere lett å seie ja til.
Tren på langskudd

Gulløl

Quote from: Nixon on June 24, 2020, 06:50:15 AMNFF ber nå om å få øke til 500 tilskuere fra 1. juli.
Et ganske forsiktig krav som selvfølgelig må innfris.

En annen og bedre modell hadde vært at en fikk slippe inn 10 % av tilskuerkapasiteten som for Brann ville gitt 1675 tilskuere og kunne gjennomføres med 2 meter avstand i forhold til plass.
Samme prosent for f.eks. Mjøndalen ville gitt 435 tilskuere som er omtrent det samme de hadde på sin første hjemmekamp inkl. alle folkene tett i tett på altanene med dårlig koronaavstand.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Quote from: Gulløl on June 24, 2020, 08:38:11 AM
Quote from: Nixon on June 24, 2020, 06:50:15 AMNFF ber nå om å få øke til 500 tilskuere fra 1. juli.
Et ganske forsiktig krav som selvfølgelig må innfris.

En annen og bedre modell hadde vært at en fikk slippe inn 10 % av tilskuerkapasiteten som for Brann ville gitt 1675 tilskuere og kunne gjennomføres med 2 meter avstand i forhold til plass.
Samme prosent for f.eks. Mjøndalen ville gitt 435 tilskuere som er omtrent det samme de hadde på sin første hjemmekamp inkl. alle folkene tett i tett på altanene med dårlig koronaavstand.

200 personer pr tribunedel. Dvs for Brann sin del - 200 på VIP, 200 på pølsevip, 200 på BT, 200 på Hybeldelen, 200 på Frydenbø - Så 1000 stk ville være helt oppnåelig. De kan også alle gå inn/ ut på forskjellige utganger
Brannsupporter.

Nixon

https://www.bt.no/sport/i/Opwmy3/slik-angriper-brann-i-kampen-for-flere-paa-kamp

Brann tar initiativ og har laget en protokoll for hvordan det kan komme flere folk på kampene.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Gå av.

Nixon

https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/kJ2ylA/danskene-aapner-for-flere-tusen-tilskuere-paa-fotballkamper

Den danske regjeringen har besluttet å senke avstandskravet mellom tilskuere til en meter. Den nye avtalen innebærer at klubbene kan dele stadionene inn i soner som kan ha opptil 500 tilskuere. FC København planlegger å ha 21 slike soner og kan tillate 10.500 tilskuere på kampene.

Noe for Norge?
Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: Nixon on June 30, 2020, 14:00:52 PMhttps://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/kJ2ylA/danskene-aapner-for-flere-tusen-tilskuere-paa-fotballkamper

Den danske regjeringen har besluttet å senke avstandskravet mellom tilskuere til en meter. Den nye avtalen innebærer at klubbene kan dele stadionene inn i soner som kan ha opptil 500 tilskuere. FC København planlegger å ha 21 slike soner og kan tillate 10.500 tilskuere på kampene.

Noe for Norge?

Blir pinlig når det åpnes for 7000 tilskuere på stadion, og det kommer 3500....
Brannsupporter.

Finfin respons

Merkes det på snittet denne Torvanger sin boycott, sånn egentlig? Eller lurer han seg inn som ballgutt, han også?
Kanskje.

Nixon

Kanskje Brann må trekke 400 tilskuere til neste kamp for å finne 200 som vil gå?;)
Rød makt på Hansa

Superjack

Og ikke ta med små barn. Da kommer coronapoliti Johannesen og kjefter om dere sitter for tett.

Ikke en sjel hadde reagert på en mor og barn sitter ved siden av hverandre på TV bilder.

Om pjokken frøs burde vaktene servert varm kakao og pølse, gratis. I håp om at han en dag ville komme tilbake.

https://www.bt.no/sport/i/y3QM1E/da-marielle-skulle-varme-soennen-paa-fotballkamp-ble-hun-truet-med-utka
Brannsupporter.

Corran

Dette er bare piss
Har sett en del bilder fra diverse kamper og det er mange som ikke har en meter mellom seg på diverse stadioner. Og alle husker jo at rbk stuet alle 200 inn på et lite felt der de satt uten en meters mellomrom. Fikk dette konsekvenser for rbk?

Og så ser en på B/G kampen at de har god avstand og speaker over høytaler informerer om at alle er velkommen på en eller annen pub/bar i 3 etg etter kampen?

Hvor er logikken?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Nixon

Som pådriver i å få flere folk på kamp er det tydelig at Brann vil være flinkest i klassen. Men jeg trodde ærlig talt at folk i samme familie, og i alle fall foreldre og barn, kunne sitte tettere.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Det er noe enestående idiotisk over dette. Å forsvare det med at "vi må ta oss fint ut på TV" umyndiggjør bare de som eventuelt måtte se på. Selvsagt vil en oppegående person forstå at folk som sitter sammen gjør det av en grunn, og ikkje minst et barn er noe alle forstår er der med mor eller far.
Gå av.

Gulløl

Markedsavdelingen i Brann og spesielt billettsalgsansvarlig jubler vel over denne kommentaren til LAN i dagens BA:

- Om vi må vinne stort? For meg er det ett fett om vi vinner 1-0 eller 5-0.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

https://www.brann.no/nyheter/vil-apne-opp-for-2500-tilskuere-mot-stromsgodset

Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner har sendt en søknad til Kulturdepartementet og Helsedepartementet om å få arrangere fire testkamper med 2500 tilskuere. Søknaden er basert på erfaringer som er gjort i den danske Superligaen, der de har gjennomført testkamper. Blant disse kampene er Brann sin kamp mot Strømsgodset som spilles lørdag 29. august klokken 20.30.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Litt halvmerkeleg utval av kampar. Hadde det ikkje vore ein idé å ta kampar ein er sikker på at vil få 2500 tilskodarar? Brann er greitt nok, men dei tre andre?

For dei som ikkje har lest så er det botnlaget Start, det er Kongsvinger, og det er kvinnelaget til Rosenborg.
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Lasaron on July 14, 2020, 16:06:52 PMHadde det ikkje vore ein idé å ta kampar ein er sikker på at vil få 2500 tilskodarar?

Det var helst sikkert et poeng å fordele kampene på de tre ulike divisjonene. Og gjerne også på anlegg av litt ulike størrelser. Men jeg skjønner ikke hvorfor du er skeptisk til om det kommer over 2500 på disse kampene. I alle fall herrekampene.

Kongsvinger spiller mot Lillestrøm, så det er null problem. Start hadde 4800 i snitt i nedrykkssesongen i 2018, så hvorfor i alle dager skal det ikke komme over 2500 på første kamp med utvidet kapasitet? Det sier seg selv at det ikke blir noe problem.

Damekampen RBK-VIF er selvsagt litt usikkert, men det var helt sikkert umulig å gjøre et slikt forsøk uten å ta med en damekamp. Men dersom sulteforede trønderne mobiliserer og det blir en greie, er det slett ikke umulig her også.
Rød makt på Hansa

Gulløl

July 19, 2020, 13:26:07 PM #15288 Last Edit: July 19, 2020, 13:38:05 PM by Gulløl
Klipp fra BT, artikkelen om Niklas Haugland, en av veldig mange Leeds rekrutter:
- Hvor godt er egentlig U23-laget til Leeds?
- Med toppet lag hadde de slått Brann 3-0. Det tror jeg, sier Haugland offensivt.
Han understreker at han er Leeds- og Gneist-supporter, ikke Brann-supporter.


https://www.bt.no/sport/i/e8bEnK/leeds-rykket-opp-til-premier-league-det-er-godt-nytt-for-norsk-storta

Neida det er ikke kult i det hele tatt blant de unge i Bergen by og omegn å være Brann supporter, til og med Gneist og andre småklubber er et bedre valg. Mye mer kult blant de unge å komme med nedsettende kommentarer om Brann, de fleste unge vil ikke skille seg ut, da kan de bli mobbet.
Merket meg at den unge kvinnelig treneren til Sotra Renate Blindheim også understreket sterkt for et par uker siden på TV at ho absolutt ikke var Brann supporter.
Jeg selv har hatt med to sønner på mer enn 50 kamper hver på Stadion fra de var ivrige småbarn, når de begynte på tenåringstiden forsvant interessen mer og mer og nå som unge voksne er han ene bare interessert i MU og han andre ikke interessert i fotball i det hele tatt. Så far sin innsats for å bidra til rekrutteringen på Stadion tribunene har vært forgjeves. Har inntrykk av at mange andre foreldre også opplever det samme. Brann har en gedigen oppgave med å få spesielt de under 25-30 år til å gå på Stadion i årene fremover uansett kvaliteten på fotballen som presenteres. Både det å vekke interessen og gjøre det kult igjen blir utfordrende. Dette er viktig oppgave for å opprettholde tilskuertallene og billettinntektene på Stadion noenlunde.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

En ting som artikkelforfatteren glemte å nevne er at Niklas Haugland er tidligere Brann-spiller og at han i sin tid ble vraket av Rune Soltvedt & co og sendt tilbake til Gneist pga det de opplevde som feil fokus fra hans side. Ikke rart at han har et horn i siden til klubben.

Ellers er det ikke noe nytt i at anglofili står sterkt her i byen. Det var også slik da jeg var ung for hundre år siden.


Henki

Quote from: Gulløl on July 19, 2020, 13:26:07 PMKlipp fra BT, artikkelen om Niklas Haugland, en av veldig mange Leeds rekrutter:
- Hvor godt er egentlig U23-laget til Leeds?
- Med toppet lag hadde de slått Brann 3-0. Det tror jeg, sier Haugland offensivt.
Han understreker at han er Leeds- og Gneist-supporter, ikke Brann-supporter.


https://www.bt.no/sport/i/e8bEnK/leeds-rykket-opp-til-premier-league-det-er-godt-nytt-for-norsk-storta

Neida det er ikke kult i det hele tatt blant de unge i Bergen by og omegn å være Brann supporter, til og med Gneist og andre småklubber er et bedre valg. Mye mer kult blant de unge å komme med nedsettende kommentarer om Brann, de fleste unge vil ikke skille seg ut, da kan de bli mobbet.
Merket meg at den unge kvinnelig treneren til Sotra Renate Blindheim også understreket sterkt for et par uker siden på TV at ho absolutt ikke var Brann supporter.
Jeg selv har hatt med to sønner på mer enn 50 kamper hver på Stadion fra de var ivrige småbarn, når de begynte på tenåringstiden forsvant interessen mer og mer og nå som unge voksne er han ene bare interessert i MU og han andre ikke interessert i fotball i det hele tatt. Så far sin innsats for å bidra til rekrutteringen på Stadion tribunene har vært forgjeves. Har inntrykk av at mange andre foreldre også opplever det samme. Brann har en gedigen oppgave med å få spesielt de under 25-30 år til å gå på Stadion i årene fremover uansett kvaliteten på fotballen som presenteres. Både det å vekke interessen og gjøre det kult igjen blir utfordrende. Dette er viktig oppgave for å opprettholde tilskuertallene og billettinntektene på Stadion noenlunde.

Det irriterer noe grenseløst at Brann har satt seg selv i en situasjon der en 18-åring som ingen vet hvem er, kan få avisoppslag for å komme med et sleivspark til Brann. Folk må jo le av oss rundt omkring i det ganske land.
Ballen skal fremover!

Spelaren

Hvordan skal Brann komme seg til hektene etter dette?
Gå av.

gladiporno

Det er selvfølgelig ikke Branns skyld at en journalist finner noen som sender stikk til Brann. Uansett elendig av journalisten å ikke nevne at han er tidligere Brann-spiller.

Gulløl

July 19, 2020, 17:31:34 PM #15293 Last Edit: July 19, 2020, 17:42:39 PM by Gulløl
Tipper Niklas Haugland ikke noen gang kommer til å spille førstelagsfotball for hverken Leeds eller Brann. Tipper han hevder seg bra på Fana i 2025 og er kaptein på sitt norske favorittlag Gneist i 2030  ; )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Quote from: Spelaren on July 19, 2020, 16:44:53 PMHvordan skal Brann komme seg til hektene etter dette?

Aner ikke. Jeg syns reaksjonene her er alt for milde. Jeg for min del er i alle fall et skritt nærmere å gi opp hele greien.
Rød makt på Hansa

Henki

Men seriøst, hvem er han fyren der? Og hvorfor er det interessant for almenheten at han heier på Bjarg og ikke på Brann?
Ballen skal fremover!

Nixon

Quote from: Henki on July 19, 2020, 19:06:13 PMMen seriøst, hvem er han fyren der? Og hvorfor er det interessant for almenheten at han heier på Bjarg og ikke på Brann?

At det er en bergenser i Leeds er selvsagt en sak for lokalavisene når de rykker opp for første gang på 16 år. Sikkert veldig kjekt å være en del av det. At veien til A-laget plutselig ble mye lengre er jo en helt annen sak.

At han ikke heier på Brann virker jo å være litt viktig for han å få frem. Skulle BT sensurert det? Jeg vedder ganske mye på at du hadde tatt det med i saken om du var journalisten!;)
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: Nixon on July 19, 2020, 19:12:40 PMAt han ikke heier på Brann virker jo å være litt viktig for han å få frem. Skulle BT sensurert det? Jeg vedder ganske mye på at du hadde tatt det med i saken om du var journalisten!;)

Nei, men det er elendig journalistikk å ikke ta med at han er tidligere Brann-spiller og hadde en konfliktsfylt avskjed med klubben. Nå er sportsjournalistene en egen rase, men selv amatørjournalister bør forstå at her er det muligheter for at hans fortid i klubben kan ha spilt inn i eventuell antipati han har mot Brann.

Nixon

Quote from: gladiporno on July 19, 2020, 22:01:02 PM
Quote from: Nixon on July 19, 2020, 19:12:40 PMAt han ikke heier på Brann virker jo å være litt viktig for han å få frem. Skulle BT sensurert det? Jeg vedder ganske mye på at du hadde tatt det med i saken om du var journalisten!;)

Nei, men det er elendig journalistikk å ikke ta med at han er tidligere Brann-spiller og hadde en konfliktsfylt avskjed med klubben. Nå er sportsjournalistene en egen rase, men selv amatørjournalister bør forstå at her er det muligheter for at hans fortid i klubben kan ha spilt inn i eventuell antipati han har mot Brann.

Det er vel en stor sjanse for at det spiller inn. Men hvor gammel var fyren da han var i Brann? Ikke sikkert at journalisten visste det. For det er jo en viktig detalj å utelate.
Rød makt på Hansa

Gulløl

July 20, 2020, 10:41:49 AM #15299 Last Edit: July 20, 2020, 10:43:49 AM by Gulløl
Historien til Niklas Haugland på NF Academy sin side.
https://www.nfacademy.no/forstelaget-til-leeds-maa-vaere-drommen/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up