• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billettsalgstall

Started by krøvel vellevold, April 17, 2006, 16:54:06 PM

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Go Down

Optimist

Nå er det nesten ingen steder man kan kjøpe sitteplasser samlet. Kun SPV faktisk.
Det bør bli bra stemning i dag! Nesten fullt og bart som motstander, da ligger det til rette.
Kokende idiot

Nixon

Merkelig at den kampen jeg har minst lyst å gå på er den andre ser ut til å mest lyst å gå på...
Rød makt på Hansa

Spelaren

Quote from: Nixon on May 26, 2019, 17:21:56 PMMerkelig at den kampen jeg har minst lyst å gå på er den andre ser ut til å mest lyst å gå på...

Min primære motivasjon for å gå på Stadion er å sjå Brann vinne kamper. Sånt sett var året i Obos helt ok, mange nye spennende motstandere en ellers aldri/sjelden møtte. Kampene mot Rosenborg er for min del oftest smertefulle affærer.
Gå av.

Gulløl

June 23, 2019, 12:53:18 PM #15003 Last Edit: June 23, 2019, 13:02:26 PM by Gulløl
Skremmende dårlig billettsalg til dagens kamp. Ikke sikkert vi klarer 9000 engang.

Som et eksempel er bare omtrent halvparten av plassene solgt på BOB, selv om mange har tilgang til det gunstige 2 for 1 tilbudet. Denne tribunen blir vanligvis først utsolgt, nå er billettsalget helt dødt.

Bunnrekorden fra i år er på 9133 mot Kristiansund 10 april.
I fjor vår var det bunnrekorder på 8 447 mot B/G og 8 173 mot Kristiansund på våren.
Det er nede på slike tall vi kan risikere å se i kveld og oppmøte ned mot 6000. Tapet og spillet mot Rosenborg har nok vært en skikkelig publikums dreper for Brann dessverre.

Fikk for noen minutter siden inn en mail på markedsføring for kveldens kamp fra Brann.
6 timer før kampstart er alt for sent, da kan en lite godt la være.

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Hadde vel ikke forventet mange folk på en skyfri st hans aften?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

DumboMumbo

Hm, på meg virker det som norsk fotball generelt tar mindre plass i både det moderne media og i folks bevissthet.

Før så abonnerte alle på BT eller BA og da ble man og eksponert for Brann om man ville det eller ikke. Man hadde bare NRK og selv om de ikke viste mye fotball så ble man eksponert for det  lille som ble vist.

Norsk fotball er i ferd med å drukne i dagens  medie tilbud. Hvor ofte diskuteres Brann på arbeidsplasser, uten at det er en aktiv Bataljon forum medlem til stede ?

Mitt inntrykk er at sammensetningen av de som går på Stadion har endret seg. Fra å bestå av en stor gruppe som gikk på 1-4 kamper i året. Til å bli en liten fast gruppe som går på alle kampene.


Erifos

Spådom Brann - Stabæk: 4000 (Reelt oppmøte)

Lasaron

Hvis alle som kan finne på å pipe holder seg hjemme, så blir sofafansen fornøyd. Da kan 2000 høflige tilskuere se kampen på Stadion. Tipper Brann ønsker det.
Tren på langskudd

Gulløl

FKH kampen på lørdag. Tipper et oppmøte mellom 3000 og 3500.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

Kommer til å stå 4 ledige seter (minst) der jeg sitter. Har en annen avtale som jeg hadde normalt sett hadde utsatt til etter kampen, men nå gidder eg ikkje utsette noe for Brann.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SKBCPH

Det verste er jo at de tror det kommer folk utover høsten. Hentet fra nyheten på brann.no om at det fortsatt er god økonomisk kontroll:

"Før sesongen ble det budsjettert med et tilskuersnitt på 12.400. Med fem hjemmekamper igjen av sesongen er snittet på 11.400.

- Det er litt under det vi håpet på, men med to Vestlands-derby og tre topplag i de fem siste hjemmekampene håper vi publikum tar turen for å støtte laget. Vi går en spennende høst i møte, sier Vibeke Johannesen, daglig leder i Brann."


Altså, tror hun på det hun selv sier?
- Vi har den treneren vi har.

Lasaron

Nei, men hun prøver å framsnakke. Det hjelper av og til litt.
Tren på langskudd

ACHTUNG

Intervjuet med Vibeke var vel før KBK, der Brann fortsatt var "med. Nå er det god natt. Jeg vet heller ikke om det hjelper å kjøre prisdumping på billetter sesongen ut.

fortune

Noen som tør å tippe antall fremmøtte? Noen grunn til å tro at dette tallet vil øke utover høsten?
First is first, second is nothing

Spelaren

5-6000 fremmøtte, kanskje?
Gå av.

Spelaren

Quote from: Spelaren on September 21, 2019, 20:30:17 PM5-6000 fremmøtte, kanskje?

BT har talt de frammøtte (abo-sak).
5607 av 10129 solgte billetter.

Dette på et vestlandsderby der en god del ekstra besøkende kom på besøk, i strålende fint haustvér. Sånn går det når man, tross et nært Mjeldesk nivå på pengebruken, leverer 11 heimescoringer på 11 kamper og nistriste 4 ettmålsseiere.

Dette bidrar bare til bildet av at Brann er i ferd med å miste supporterne totalt.
Gå av.

Eivind

Fascinerende. Av alle hypotesene om hvorfor ikke folk kommer på kamp, klarer ikke denne Schulz å nevne den åpenbare grunnen.

Lasaron

Ja, den der var lite tillittvekkende. Hun peker på alt annet enn Branns dårlige resultater og spill. Ny sak i dag, med Eivind Lunde denne gangen. Det er noe mer tillittvekkende. Jeg mistenker selvsagt at han uttrykker seg litt forsiktig i forhold til det han faktisk mener, noe som er vanlig i slike situasjoner. Det kan tyde på at Lunde skjønner hva som foregår.
Tren på langskudd

Christian

Schultz viser jo til publikumsundersøkelsen som er gjort. Det er jo fair nok. At folk der svarer at resultatene ikkje har så mykje på si for oppmøtet er nok riktig, så kan vi jo spekulere i hvorfor folk svarer det. Underholdningsgraden i fotballen som leveres var vel ikkje et punkt i undersøkelsen, så vidt eg vet, men kunne jo godt ha vært det, og Schultz kunne vel ha kostet på seg: "Det er selvfølgelig en mulig faktor."

Kamptidspunkt har definitivt sitt å si. Det er vel alle supporterorganisasjonene enige om. Vi har jo i alle år snakket om kamptidspunkt. Det kan ikkje legges vekk no fordi Brann er i dårlig form og folk ikkje liker LAN-ballen som serveres.

Eivind

Alle de tingene der er jo helt greie punkter for å forstå en generell publikumsnedgang de siste årene. Klart det finnes punkter som kamptidspunkt, vær, kvaliteten på pølsene, osv, osv, som har innvirkning på om folk går på kamp eller ei.

Disse punktene kan IKKE forklare at det kommer 5000 en lørdag mot Haugesund. Eller for den saks skyld et elendig oppmøte de siste hjemmekampene.

Hovedgrunnen her er selvfølgelig resultatene og spillestilen til Brann. Om de på stadion lurer seg selv med noe annet er det grunn til bekymring.

Nixon

Dersom oppfatningen generelt i Bergen by etter kampen i går gjenspeiler dette forumet; at det tilsynelatende gode resultatet blir overskygget av mangelen på 3. divisjonsspillere på banen, så er det det ikke sikkert at bartekampen vil gi mange ekstra tilskuere på neste hjemmekamp.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Dette undrer til og med meg, en av de desidert største talenthyperne her inne, at man i akkurat denne kampen ignorerer at Heggebø kom innpå i stedet for Karadas, og måker på som om alt var som før.
Tren på langskudd

Giles

Spillestil, resultater, fargerike enkeltspillere og en spennende litt breial klubb gir interesse og folk på stadion.
Brann mangler det meste.
Siste momentet er god supporterkultur. Det må være kult å være Brann-supporter.

Jose Arrogantio

Quote from: Lasaron on September 29, 2019, 08:24:53 AMDette undrer til og med meg, en av de desidert største talenthyperne her inne, at man i akkurat denne kampen ignorerer at Heggebø kom innpå i stedet for Karadas, og måker på som om alt var som før.

Alt var som før angående talenter. Ellers skal jeg innrømme at jeg ikke har gitt nok ros for seniorene utpå der sin innsats i kampen, den var fantastisk og resultatet var godt. Mangel på bytter var greit nok, isolert sett, men problemet er at det ikke er isolert til den kampen og det kampbildet.

Lasaron

Ja. Men er det noen kampbilder det ikke passer, er gårsdagen et utmerket eksempel. Jeg er fornøyd med LAN sine vurderinger i går.
Tren på langskudd

Jose Arrogantio

Quote from: Lasaron on September 29, 2019, 09:37:54 AMJeg er fornøyd med LAN sine vurderinger i går.

Laguttak ja. Bytter, nei.

Men for å komme litt tilbake på topic: tross uenigheter med LAN og Brann om talenter, så var innsatsen og spillet i går slik at den økte tro og interesse for min del. Det var en del positivt selv om jeg fokuserte på det negative i kamptråden (fordi jeg er grundig lei av at Branns talentpolitikk).

Spelaren

For å komme enda mer tilbake til topic : Får dette poenget særlig effekt på billettsalget til Molde-kampen?

Eg tror nei, lite. Fordi det er sen kamp og publikum er nå vant med skuffelser heime.
Gå av.

Nixon

Det hadde helt sikkert gått helt fint med et såkalt talentbytte de siste minuttene for f.eks. Gilbert. Men jeg syns likevel at den detaljen overskygget unødvendig mye det som var et godt resultat. Forhåpentligvis er det et forum-fenomen slik at det ene poenget kan gi litt mer entusiasme og billettkjøp ute i den virkelige verden.
Rød makt på Hansa

SK

Det spørs om en hederlig 0-0-kamp mot RBK er nok til å få folk tilbake på Stadion. Kanskje noen. Dette har jo vært en nedadgående trend lenge, og gode bortekamper har vi gjort før i år. Men, det er Molde i andre enden, og Bamba er tilbake. Vi får se.

krakra

Sesongen er jo fortsatt over og jeg tror fortsatt det sitter et stykke inne for mange å betale flere hundre kroner for å se et oldboys-lag spille kjedelig fotball for poeng som betyr lite. Vi har jo tidligere sett at gode enkeltkamper ikke mobiliserer all verdens, selv når vi har vært i medaljekamp.

Nixon

Quote from: SK on September 29, 2019, 10:37:13 AMDet spørs om en hederlig 0-0-kamp mot RBK er nok til å få folk tilbake på Stadion. Kanskje noen. Dette har jo vært en nedadgående trend lenge, og gode bortekamper har vi gjort før i år. Men, det er Molde i andre enden, og Bamba er tilbake. Vi får se.

Ja, veldig stor effekt blir det ikke. Og Molde er ganske kjønnsløst uten de helt store profilene, så de vil neppe trekke veldig mange heller. Men tipper at flere vil møte opp enn mot Haugesund selv om billettsalget kanskje ikke blir veldig mye større.
Rød makt på Hansa

DumboMumbo

Bare å akseptere at det er nye tider, og at interessen for norsk fotball er synkende.

Nixon

Lurer på hvor mange som velger Nilsens Brann og null grader på fredag fremfor sofa, varm stue, taco og valgfri underholdning på tv-en.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Jeg. Og jeg skal prøve å få med meg to andre også, gratis, for de jeg går med skal ikke.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Nixon on November 03, 2019, 21:30:07 PMLurer på hvor mange som velger Nilsens Brann og ... og valgfri underholdning på tv-en.

Brann er ikke i underholdningsbransjen må vite, så alle som foretrekker underholdning skjønner at Stadion ikke er stedet å gå. Ikke å velge på TVen heller for den saks skyld.

Brannsupporter.

Lasaron

Hvordan få flere til Stadion, som ikke har med LAN og fotballen å gjøre? Her skal jeg liste opp noen ting, med det premisset at alle er lik meg, (noe som ikke stemmer med virkeligheten). Gjør Brann disse grepene, vil det bli mer attraktivt å gå på Stadion. Punktene jeg lister opp kommer i tilfeldig rekkefølge.


- Folkelige priser også på Fjordkraft. De som har behov for å briske seg med dyre billetter kan sitte på hovedtribunen.
- La begge utgangene være åpen på Fjordkraft når kampene er ferdige.
- Ølservering på Fjordkraft, til folkelige priser.
- At vi hører noe mindre til speaker.
- At ingenting skjer i pausen, verken visuelt eller auditivt. Bare pause.
- Null musikk eller reklame det siste kvarteret før kampstart. Jeg lengter tilbake til den tiden vi på Storestå sang frem mot kampstart.
- Øltelt eller lignende 2-3 timer før avspark.
- Mer liberalt pyrobruk på tribunene.
- La gjerne Bob-tribunen ha et familiepreg, men generelt tone litt ned det koselige, dullete, barnevennlige greiene. Når jeg var barn var det fotballen, stemningen, og det å se opp til de kule, tøffe og litt skumle på storestå som var gøy. Jeg var ikke opptatt av tøysete maskoter, kjedelige konkurranser med høylytt speaker og lignende.

Så skal det sies at grepet med å flytte Bataljonen har et potensiale i seg. Det kan faktisk ende med at sangen blir mer samstemt, samt smittsom.
Tren på langskudd

Kagain

Interessante tanker av Lasaron. Var du ikke en tidligere ARG-mann, forøvrig? Hvordan går det med dem?

De gangene jeg har vært på stadion det siste året må jeg innrømme at pauseunderholdningen har ikke gitt meg noe annet enn at jeg syns synd på de småfolkene som skal få gjøre ting på banen. Det er litt forskjellige av kommentarer som mumles om dem fra mange rundt meg. Jeg tror ikke det er en god Brann-opplevelse for dem at de blir ignorert av mange tusen mennesker mens de forsøker på å prestere på ett eller annet vis.

Jeg skjønte heller ikke hva de radiostyrte bilene gjorde rundt midtsirkelen under Glimt-kampen.

 

Lasaron

Jeg kunne kanskje vært med i ARG, men var det aldri.
Tren på langskudd

SK

Quote from: Lasaron on November 05, 2019, 08:27:10 AM- La gjerne Bob-tribunen ha et familiepreg, men generelt tone litt ned det koselige, dullete, barnevennlige greiene. Når jeg var barn var det fotballen, stemningen, og det å se opp til de kule, tøffe og litt skumle på storestå som var gøy. Jeg var ikke opptatt av tøysete maskoter, kjedelige konkurranser med høylytt speaker og lignende.

Tiltredes. Da jeg var liten, var det disse tingene som gjorde det kult å gå på Stadion. Var ikke noe barnefokus den gangen, og godt var det.

Når vi er inne på pauseunderholdningen, så gir den ingenting slik den er lagt opp i dag. For de som husker tilbake til nittitallet, så var pauseunderholdningene svært varierte og som oftest faktisk ganske artige. Tviler på at dette drar så mange flere på kamp, men likevel. For ikke å snakke om at det er bedre butikk for Brann at folk går inn og kjøper med seg mat og diverse..., da kan de ikke bli distrahert av at det skjer noe ute på banen.

Lasaron

Jeg tror en "stille" pause er undervurdert. Folk får snakket sammen uten å gaule. Folk får snakket sammen i stedet for å ty til mobilen. Folk går mer i kiosken. Det er ingen, INGEN sier jeg eder, som vil la være å gå på stadion fordi de syns pausene blir kjedelige.
Tren på langskudd

Lasaron

Det Brann kanskje kan gjøre enda mer av, når det gjelder barn, er å sende spillerne ut i felten. Jeg sier kanskje, for jeg vet ikke hvor mye det blir gjort nå. Vi vet iallfall at fotballspillere generelt har god tid utenom trening på en vanlig arbeidsdag. Send de, også stjernene, ut på cuper, treningsleire, Knarvikmila, skoler etc. Kjør de opp!
Tren på langskudd

Nixon

Quote from: Lasaron on November 05, 2019, 18:59:44 PMDet er ingen, INGEN sier jeg eder, som vil la være å gå på stadion fordi de syns pausene blir kjedelige.

Her kunne man lett brukt versaler og sagt det motsatte. Greit at listen din lengre oppe var litt navlebeskuende, men mye av det ville ikke gitt de store utslagene. Det som ville fungert er vel det som er vanskeligst å få gjort noe med. Tenker på pris og øl.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Jeg så på serieavslutningen i Sverige, der drakk de øl på tribunen. Så ut til at det gikk fint. Jeg har aldri hatt lyst til det selv, fordi jeg hopper jo opp av stolen med hendene veivende i været når Brann scorer. Lite kult med øl i neven da. Riktignok er jeg nå inne i min første periode i livet der jeg må ta meg sammen for å reise meg når vi scorer, så det hadde gått fint med øl likevel.
Tren på langskudd

SKBCPH

Øl på tribunene er helt normalt i Sverige og Danmark. Jeg drikker øl stort sett hver gang jeg er på kamp, og det gjør kompisene mine også, som at på til har barna med i ny og ne. Jammen tåler de at de voksne drikker voksenbrus når de selv får barnebrus!

Var på Danmark mot Sveits i Parken forrige måned. Der fikk man kjøpt en halvliter sprit. Ren. På plastglass. På familietribunen.

Så langt trenger man ikke å dra den i Norge, men jeg tviler på at nordmenn er så anderledes skrudd sammen enn dansker at man ikke kan la voksne mennesker nyte en øl eller to uten at det går gæli...
- Vi har den treneren vi har.

Giles

Øl, pris og Brann til folket. Positiv attityde i sport og spill hjelper også.

SpelarenNoen som har lyst å gjette hvilken kamp dette bildet er fra?
Kilde: BTs vidunderlige digitale arkiv.
Gå av.

gladiporno

96-drakt. Tipper hjemme mot Viking samme år.

Lasaron

Det er den kampen jeg har vært på, med flest tilskuere. Tror det var flere der enn cupfinalen 2004.
Tren på langskudd

Nixon

Husker den godt. Kampen før vi tapte 10-0 mot Rosenborg...
Rød makt på Hansa

gladiporno

Første hjemmekamp i 96 etter at vi hadde startet sesongen med to bortekamper (2-0 mot VIF, 3-3 mot LSK). Vi hadde hentet T. A. Flo, Jan Ove  Pedersen, Morten Pedersen, Birkir Kristinssson, Claus Eftevaag og Kjetil Løvvik (ukjent benkesliter/toppscorer på FKH) til klubben, og det var knyttet store forventninger til kampen mot Viking. Av sikkerhetsmessige årsaker slapp disse Stadiononklene halve byen inn til slutt. Ingen vet egentlig hvor mange som var inne. Husker det ble spekulert ca. 21 000, men da var ikke den stapfulle Gratishaugen tatt med.

Kampen var jo en stor skuffelse. Svært sjansefattig. Super Hasund reddet ett poeng da han kom gjennom etter en sjelden god langpasning fra Geddi.

Go Up