• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Robbie vil G? !?!

Started by EvenSteven, April 08, 2006, 18:44:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

EvenSteven

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article606795.ece

Hmm... foruroligende at Brann ikke skal ha muligheten til å ha en skikkelig benk.....
Vet ikke om jeg sympatiserer med Winters her, eller mener han bare må gå hvis han ikke tåler konkurranse...
Uansett...... Andre klubber i Norge og utlandet har jo klassespillere på benken, slik er gamet....

Pondan


Rasmus_brann

Jeg forstår Robbie jævla godt, han er er enn god nok til å spille i 1. elleveren til et lag som Brann.. Men eg tror nok det ordner seg dette her.. Ellers vet eg ikke ka eg gjør, typisk stuasjon:

Sommerferie:Robiie reier hjem pga. lite spilletid, både huseklepp, og PVM blir solgt til engelske middemådige klubber for en fin sum, MIM og POL bestemmer at stallen fortsatt er bra nok og invisterer pengene fra salgene til utbyggingen og cruise med all mulig luksus fri bar og mat til caribien for alle investorer og sponsorer.
Og resten går til en skadet reservespiller fra Hødd...

oi!! Tok eg litt av her nå??....
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Gud

Forstår ikke at han har lyst til å reise bort fra klubben med engang han ikke får spilletid. Spillere som sutrer til media kan dra seg til helvete ut av klubben, slik dritt trenger vi ikke i klubben. Fikk nok av Knarvik sin evinnelige grining. Men dette setter jeg på kontoen for ekstrem skuffelse hos Robbie. Så jeg tilgir han denne gangen, men en gang til og han mister min respekt.

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

Brann må være proffe nok til å takle at gode spillere er misfornøyd med å ikke spille. Hvis ikke kan vi kun ha en bestående av spillere som Ystaas og Knudsen. At Robbie er høylytt misfornøyd med å ikke spille tar jeg som en sunnhetstegn.

Robbie er ingen såkalt "squad player" og kommer garantert til å forsvinne om han ikke klarer å skaffe seg fast plass til sommeren. Han er tross alt 32 år og for gammel til å spille fotball for moro skyld.

Håper Mjelde har kontroll over dette, føler meg sikker på at Robbie har minst et og kanskje to gode år igjen av karrieren sin. Men som Langhår påpeker Robbie har ikke levert i vinter.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

tormi

Jeg synes det er et styrke tegn at Mjelde benker en spiller som ikke har fungert max, til tross for at det er Winters. På denne måten viser Mjelde at INGEn har klippe kort. Har Miller vært bedre så fortjener seff han å starte.

Winters må ta seg selv i nakken og ikke gå ut så tidlig å sutre. Kun han selv som kan gjøre noe for å starte kamper.

Jeg blir veldig forbanna om Winters ødelegger for laget med sutring. Winters er god nok for laget når han har rett fokus!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

abe78

Desverre for Winters er han nå fjerdevalget. Det er kanskje det som uroer han? Vår venn fra Albania hadde sikkert spilt om han hadde vært frisk.

Virker veldig uproft å syte om dette i media og det før sesongen har startet. Likevel er ikke dette unormalt. Rosenborg opplevde at Helstad stilte ultimatum (i hvert fall i følge media). Tar det med en liten klype salt og en slurk tequila, sitronen dropper jeg.
.og husk!

Lurkin

Tror det er kort vei til førstelaget, men sånn som han har spilt i vinter så skal han spille seg inn på laget - basert på prestasjoner. Han er 32 år gammel og lett å erstatte, selv om jeg ser på Robbie som en viktig del av Brann-laget pga alle assistene hans. Det samarbeidet som Bengt og Robbie hadde i løpet av kort tid i 2004 sier mye.
Berømte Brann fra Bergen

Derabilo

Winters er ikke ferdig i Brann enda.. Han har kjempet seg inn i Brannlaget før, og vil gjøre det igjen! Han er ikke så dum som det gis inntrykk av på ibergen.no, han vet han skal kjempe seg inn igjen! Hvem er den eneste spilleren Mjelde aldri trenger å gi instrukser til? Nettopp Robbie!

Men hva kan han forvente etter de elendige treningskampene? Han må vise mer vilje til å spille når han først spiller, da vet vi alle hva han kan klare, og vi vet han blir fast spiss i Brann sammen med Sæternes!

Kong Vinters tid i Brann ekke ferdig enda!
Bergen ut av Norge -

Xminator

Ta det helt med ro. Det er ikke lenge før Miller står og sier akkurat det samme :)

Kanskje de til og med synger duett. Tror iBergen har krisemaksimert og snudd på alt av ord for å komme frem til den saken der.

Vinner vi kamper kommer det ikke til å bli mye sutring fra noen spillere uansett.

janjan

Spekulativ journalistikk fra ibergen som vanlig. Selv har jeg fullstendig forakt for den gjengen og ofrer dem ikke et klikk.

Nixon

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article606992.ece

Apropos ibergen.no. I dag kom det som vanlig flere sure oppstøt fra Henrik Færevåg...
Rød makt på Hansa!

BrannFa(e)n

Dette er tøv. Iallfall bør det være det. Winters har ved tidligere anledninger faktisk ettersøkt flere konkurenter på spissplass.
rannfasiten

Go Up