• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Martin tipper seriegull

Started by Pilsen19, April 03, 2006, 08:24:49 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Pilsen19

Ser på bt i dag at martin andresen tipper på knall sesong med seriegull. ikke nok med det, men han tror den godeste Bengt Sæternes blir toppscorer.

Jeg tipper Brann blir Blandt de 5 beste, hvor de ender er umulig og si, brann er som en berg og dal bane. Spiller de bra kan de knuse Rbk 5-0 spiller de dårlig kan de tape 5-0. Dette som er så vanskelig med brann, de er for ustabile, men blandt de 5 ja.

At Sæternes blir toppscorer skal man ikek se vekk i fra, spiller han 20-26 kamper i år i serien så tror eg mulighetene er store. Syntes vel egentlig at sæternes er den beste spissen i tippeligaen!

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=95993
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Xminator

For 14 dager siden mente samme mann vi var totalt ute av kurs. Sikkert sinnsyk i dette gjerningsøyeblikket også.

Nå tror jeg Andresen skal konsentrere seg om å spille bedre mot Fredrikstad enn Molde. For det kommer vi til å trenge. Det blir ett helt annet tempo når det deles ut poeng.

Ozzy

tror det blir et helt annet tempo for begge lag! synes det lover bra at martin går ut å sier dette!

Snublefot

Quote from: "Xminator"For 14 dager siden mente samme mann vi var totalt ute av kurs. Sikkert sinnsyk i dette gjerningsøyeblikket også.

Nå tror jeg Andresen skal konsentrere seg om å spille bedre mot Fredrikstad enn Molde. For det kommer vi til å trenge. Det blir ett helt annet tempo når det deles ut poeng.


for under en uke siden sa mjelde at han ville satse 1000 kr på gull til bergen, nå sier han at: spillerne får si hva de vil, selv mener jeg ikke vi skal gå ut å si vi skal ta gull på dette stadiet..

hehe.

monzilla

kanskje brann kan dra nytte av underdog-stempelet

Mick

Jeg er veldig glad for at Brann er regnet som et av lagene som kommer til å falle midt på tabellen i år. Brann gjør det alltid best som underdog. Midtbanen og spissene våre er mer enn nok gode nok for seriegull, men jeg er bekymret for at forsvaret vil bli et problem i år igjen. Hvis vi klarer oss sånn nogenlunde frem til Sommeren, dvs ikke falle mer en 10 poeng bak serieleder. Så kan vi få forsterka troppen både bak og foran. Da er det muligheter for Seriegull.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

hanioslo

At Martin går ut og sier at Brann kan vinne seriegull og at Bengt kan bli toppscorer betyr bare at han gjør jobben sin som kaptein. Dette er motivasjon for resten av klubben og omgivelsene.

Dette passet veldig bra i forhold til alle de mer "negative" omtalene om Brann og årets sesong. De siste ukene har det vært fokus på dårlige resultater og spill. Tipsene fra pressen tyder i tillegg på en sesong i ingenmannsland.

I tillegg skaper personen Martin såpass mye omtale ved sånne uttalelser at det dreper litt av alle tipsene som ligger ute i eteren.

Litt optimisme skader vel ikke?
trandlien ut av Bergen!

enavgutta

Helt korrekt å gå ut og si at målsetningen er å bli best. Alt annet er tull.
Disse holdningene burde vært der for lenge siden, og ikke bare skyhøye forventninger og optimisme blandt fansen.

Langhår

Brann ER en reel medaljekandidat. Problemet er bare at det er en gigantisk HVIS inne i bildet.

Hvis våre nøkkelspillere (Andresen, Sæternes etc) holdes skadefrie kan vi ta medalje. Dersom skadeplagene fortsetter kan det fort bli kjipt.

Synes det er flott at Andresen sier som han gjør. Greit å balansere litt i forhold til all pessimismen som har rådet så lenge.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

MyWay

Andresen er en vinnertype, og slike trenger vi flere av! Nytter ikke å være passiv.. Det der er vel noe som ligger i blodet hans vil jeg tro. En herlig lederskikkelse som er utelukkende bra for Brann.

Go Up