• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tifo info for 2006!

Started by Tifo-gruppen, March 30, 2006, 16:57:12 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Tifo-gruppen

Halloen!

Tifo-gruppen jobber for tiden med tifo til åpningskampen,men samtidig med ny lokaler til malingsarbeidet vårt.
Vår gamle samarbeidspartner vil tjene penger på lokalene vi har lånt,dette har vi full forståelse for og takker for samarbeidet så langt.

Hvis det er noen som kan være behjelpelig med et lokalet i størrelseorden gymsal,10x10meter(ca 100 kvadrat) så ta kontakt med oss.
Enten på PM eller på mail:tifo"alfakrøll"bataljonen.no....

Vi har mange spennende prosjekt i år og håper på å få realisert noen av disse..

Mvh
Christian
For Tifo-gruppen
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Pondan

Kan jeg spørre hvorfor dette kommer 11 dager før seriestart? har jo ikke skjedd noe stort i vinter.

Tifo-gruppen

Dette kommer 11 dager før seriestart pga vi har lokaler for øyeblikket, men kommer til å måtte finne oss nye lokaler over litt tid. Vi har også jobbet med en del løsninger og jobber fortsatt med noe. Det har vært en del aktivitet i vinter og ganske mye planlegging. Selve malingen tar ikke all verden av tid.
Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

MyWay

Vi i ultras-gruppen er også på leting etter lokaler, så om noen hadde tenkt å disponere lokaler til tifo-gruppen, så kan dere heller gi det til oss ;p

Neida, men vi er også ute etter en plass hvor vi kan male flagg og bannere.. er det muligheter for å låne lokalene til tifo-gruppen, eller er det helt utelukket fra deres side?

Pondan

Kan ikke dere i den lille ultraklubben jobbe sammen med tifigruppen da?

slang

Quote from: "Pondan"Kan ikke dere i den lille ultraklubben jobbe sammen med tifigruppen da?


Beste innlegget til no!
ansa 08

abe78

Synes dette blir for dumt Pondan. Hvorfor gidder du å slenge dritt om Tifo-gruppen(e) på denne måten? Om du ikke har noe å bidra med så kan du bare skygge banen.

Når det gjelder lokaler så bør vel Brann få fingrene ut og legge til rette for dette på stadion. Er rommet som ble brukt til dette formål fult av stoler fra Mastodonten? Lurer på hva Brann skal med de - er det ikke bare å selge?
.og husk!

Snublefot

Quote from: "Pondan"Kan jeg spørre hvorfor dette kommer 11 dager før seriestart? har jo ikke skjedd noe stort i vinter

Quote from: "Pondan"Kan ikke dere i den lille ultraklubben jobbe sammen med tifigruppen da?


Quote from: "abe78"Synes dette blir for dumt Pondan. Hvorfor gidder du å slenge dritt om Tifo-gruppen(e) på denne måten? Om du ikke har noe å bidra med så kan du bare skygge banen.


er det bare jeg som ikke skjønner hva abe mener her?

Pondan spurte vell bare hvorfor det ikke hadde skjedd noe i løpet av vintermånedene, og i tillegg et godt forslag om at tifo/ultras kan samarbeide om lokaler etc...

skjønte ikke helt abe, hvorfor det var så drittslenging..sorry

abe78

Hvem er så "den lille ultraklubben" og "tifigruppen"?

Om du ikke forstår det sarkasmen i dette, så får det stå på din regning.
.og husk!

Pondan

Jeg kan jo begynne og spørre da, siden alle vil starte sitt eget lille.. Noe er jo helt på tryne siden ingen kan jobbe sammen i 1 gruppe.. Ikke rart vi har tifo som folk ler av.. Se klanen, kanarifuglene osv. Kan vedde 100 kr på at de jobber sammen, da får mann resultater..

Alexåsane

Quote from: "abe78"Hvem er så "den lille ultraklubben" og "tifigruppen"?

Om du ikke forstår det sarkasmen i dette, så får det stå på din regning.


"Tifogruppen" er en gruppe som jobber med Tifo på Stadion i regi av BBB.

"ultraklubben" er vel en kompis gjeng som lager noen flagg.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

DJ_ADG

Quote from: "Alexåsane"
"ultraklubben" er vel en kompis gjeng som lager noen flagg.


og stiller opp på Tifo-gruppen sine dugnader
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Pondan

Hvorfor holder ikke denne gjengen sammen med tifogruppen da?

DJ_ADG

Quote from: "Pondan"Hvorfor holder ikke denne gjengen sammen med tifogruppen da?


vi holder sammen med de, men tifo gruppen lager bare store tifoer. mens ultra gjengen står for å male/sy flagg.

i eks AIK og Brøndby é tifo gruppen gjengen som lager store tifoene, mens andre supporter grupper lager flagg og hjelper til på tifo dugnader. det gjør vi også
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Pondan

Hvis tifo-gruppen kun lager store tifoer, så skal ikke de få 1 kr mer fra meg.. Mann må jo produsere mindre tifoer også, flagg, tostangflagg osv.. Kanskje noe for dere begge og sette i gang med..

MyWay

Vi trenger ikke Tifo-gruppen sin hjelp for å lage flagg, det klarer vi fint selv. Slik jeg har forstått det så vil ikke tifo-gruppen at vi skal holde på med "ultras-ting" i deres lokaler.

Når det gjelder gruppen vår så består den av en gjeng med "kompiser" ja. Men mange av oss kjenner ikke hverandre fra før, vi har kommet sammen på naturlig vis fordi vi ønsker å holde på med dette, så vi er kompiser basert på felles interesser.

Håper at gruppen vokser seg større etter hvert. Alle er velkommen til å joine oss!! Vi trenger flere folk :)

Pondan

ultras-ting?? bare det ordet minner meg om en gruppe med 15 åringer.. Er det virkelig "ultras-ting" og lage flagg??

MyWay

Quote from: "Pondan"ultras-ting?? bare det ordet minner meg om en gruppe med 15 åringer.. Er det virkelig "ultras-ting" og lage flagg??


Glem det.. Poenget er at de ikke ønsker at vi skal danne en ultras-gruppe, og stiller seg negativ til oss som gruppe. Derfor er det ikke særlig artig å sammarbeide med dem, selv om vi sikkert stiller opp på dugander.

Dette forumet er i mine øyne et av de mist konstruktive og saklige forumene som er mulig å oppdrive på nettet, så denne diskusjonen gidder jeg ikke å ta her. I hvert fall ikke med en tredjeperson..

Med "ultras-ting" mener jeg f.eks å lage flagg som har noe med gruppen vår å gjøre, som flagg eller banner med vår logo eller vårt navn.. De vil rett og slett ikke at vi skal profilere oss selv, eller eksistere i det hele tatt for den del.

Pondan

Hvorfor skal dere profilere dere selv da? Er jo det dummeste jeg har hørt.. Da kan jo dere ta flaggene og vifte med de andre plasser da.. Skal det vere tifo, så bør det vere mot klubben. ikke vere innbilsk og reklamere for seg selv..

MyWay

Som sagt; det er ikke noe poeng i at jeg diskuterer dette med deg..

Men kan vel si noen ord.

Innen supportermiljøet i Brann har du flere grupperinger. Vi har BBB som er den store supportergruppen, vi har Guttene som holder til oppe på felt-Z og gjør en kjempejobb når det gjelder synging, så har vi mindre grupper som ARG og oss.

Vi er en "ultras-gruppe", dvs. at vi fokuserer veldig mye på å lage liv på tribunene. Vi skal synge høyt, vi skal lage flagg, og vi er der for å støtte Brann. Med å profilere oss så mener jeg å lage f.eks et banner med logo og navn, noe som er helt normalt, det er faktisk ikke noe ekstraordinært ved å gjøre dette. Om jeg er innbilsk er en annen sak.. Jeg har i det minste grunn til å være det ;)

Slik jeg ser det, er målet vårt å lage mer liv på tribunen, lage flagg, være innovative ved f.eks å lage nye sanger og få disse ut i praksis, slike ting.. Jeg orker ikke å gå dypere i det, siden jeg føler at det ikke er noen andre enn vår egen business.

Det siste jeg gidder å gjøre er å ta dritt i fra mennesker som åpenbart er ute etter å provosere eller sjikanere. Slik jeg ser det er jeg i en posisjon der jeg kan lynsje deg.. For jeg annser faktisk oss som eliten innen supportere, fordi vi står på i 90min på tribunen, og ellers mye tid utenom kampene også, der vi planlegger og utfører en rekke ting som er med på å sette farge på tribunene.

Så ta deg en kake mister. Jeg orker ikke å høre på folk som uttaler seg om saker de ikke helt har peiling på!

Nixon

Quote from: "MyWay"Slik jeg ser det er jeg i en posisjon der jeg kan lynsje deg.. For jeg annser faktisk oss som eliten innen supportere, fordi vi står på i 90min på tribunen, og ellers mye tid utenom kampene også, der vi planlegger og utfører en rekke ting som er med på å sette farge på tribunene.


Du verden. Jeg trodde jeg hadde lest det meste her inne.
Men så feil kan man ta...

Men kanskje denne eliten kunne forklart litt nærmere hvor disse supersupporterne egentlig står i 90 minutter og setter farge på tribunene? For jeg kan ærlig talt ikke huske at jeg har sett en inovativ gruppe som bare lager helt fantstisk stemning med nye sanger i fleng.

Det nærmeste jeg kan komme er en liten gjeng med smågutter nederst på SS med noen flagg som prøver etter beste evne å dra i gang sanger. Stort sett uten suksess.
Men de kan det jo umulig være.
For her snakker vi tross alt om en elite som kan lynsje hvem som helst.
Og skal jeg være helt ærlig kunne jegt godt tenkt meg å vært med.
For dette høres tøft ut.
Bare jeg kunne fått visst hvor disse er...
Rød makt på Hansa

Northside

Nixon, tror ikke du skal uttale deg så veldig mye om hvem som lager stemning. Etter hva eg vet så sitter du på ræven din oppe på Hansa, og eneste du bidrar til på ss kommer fra forumet her hvor du slenger dritt om stemning, tifo og alt mulig.

Den lille gruppen med "unger" som du muligens klarte å se fra Hansa startet faktisk en god del sanger i fjor, så ikke kom her med slikt vås.

At du ikke har sett noe fra Gruppen Myway snakker om er jo ikke rart, gruppen har jo ikke sett en kamp selv endå! (selvfølgelig har vi sett Brann kamper, men vi har aldri stått samlet som gruppe på kampe endå).

Og en annen ting, vi kommer garantert til å hjelpe tifo-gruppen med dugnader, er jo tross alt tifo vi er ute etter!
Vi kommer heller ikke til å motarbeide tifo-gruppen eller kokurere mot dem. For det første så har ikke vi økonomi til å lage noe stor tifo selv og for det andre så ser eg overhodet ikke poenget med en slik konkuranse.

Så før dere uttaler dere så negativt så kan dere kanskje prøve å finne ut litt mer først.

Og til dere som vil ha tifo info for 2006:
Det kommer til  skje ting og mye fin tifo vil bli sett på stadion i år også. Selv om det ikke har vært dugnader i år, så har det faktisk blitt jobbet en del...

Nixon

Quote from: "NorthsideFCDH"Nixon, tror ikke du skal uttale deg så veldig mye om hvem som lager stemning. Etter hva eg vet så sitter du på ræven din oppe på Hansa, og eneste du bidrar til på ss kommer fra forumet her hvor du slenger dritt om stemning, tifo og alt mulig.


Normalt sett er jeg positiv til alle som prøver å lage stemning. Alle bidrar med det de har. Og jeg har slengt svært lite dritt om SS, bare så det er sagt.

Men det som har gitt grobunn til tidligere diskusjoner er at noen skal opphøye seg til bedre supportere enn andre. Du kjenner vel til dette vil jeg tro...

Mener du at denne MyWay, som gjør seg selv til en supersupporter som knapt nok kan nedlate seg å diskutere med en "vanlig" Brannsupporter, skal få stille i eliteklassen uimotsagt? Du er kanskje enig i denne elitetenkingen for alt det jeg vet. Men i min verden fungerer det ikke slik. Og da tillater jeg meg å svare tilbake enten du liker det eller ikke!
Rød makt på Hansa

Langhår

Quote from: "MyWay"
Det siste jeg gidder å gjøre er å ta dritt i fra mennesker som åpenbart er ute etter å provosere eller sjikanere. Slik jeg ser det er jeg i en posisjon der jeg kan lynsje deg.. For jeg annser faktisk oss som eliten innen supportere, fordi vi står på i 90min på tribunen, og ellers mye tid utenom kampene også, der vi planlegger og utfører en rekke ting som er med på å sette farge på tribunene.


Jeg velge å le: Hahahah! Herregud for en latterlig uttalelse. Ihvertfall sett i lys av Northside`s oppklarende innlegg om at denne gruppen faktisk ikke har vært på en eneste kamp enda!  Da er det vel litt tidlig å titulere seg som "eliten" helt enda.

Enkelte er helt åpenbart mest opptatt av helt andre ting enn fotballkamper. Greit nok det, men å gå ut på denne måten er bare infantilt rett og slett: "Vi e faen meg de tøffeste supportarne på staddaen".

God jul.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Superjack

Eneste "store" tifoen på stadion er de massive flaggene...

Var det tifo gruppen som laget den GIGANTISKE tifoen til Geddi?

*ler sarkastisk*
Brannsupporter.

Northside

Quote from: "Superjack"Eneste "store" tifoen på stadion er de massive flaggene...

Var det tifo gruppen som laget den GIGANTISKE tifoen til Geddi?

*ler sarkastisk*


Tenker du på det flotte banneret de hadde til Geddi? eller Mosaikken "Geddi"?

De som laget banneret er hvertfall ikke de samme som styrer tifo-gruppen no om dagen. De som styrer tifo-gruppen no gjør faktisk en god jobb.

At du mener den eneste store tifoen vi har er flagg så sier det litt om deg.

Snublefot

Quote from: "abe78"Hvem er så "den lille ultraklubben" og "tifigruppen"?

Om du ikke forstår det sarkasmen i dette, så får det stå på din regning.


helt ærlig, nei=)   jeg har ikke peiling faktisk..

den lille ultraklubben? aner ikke, men tenkte meg at dette var en gruppe som for seg selv drev med litt bannere og slikt? aner ikke jeg, har null kjennskap til dem, om det i det hele tatt er noe som heter det..

tifigruppen?   vet ikke med deg abe, men tasteleif har vell forekommet for flere en bare meg tror jeg.. og "i" står ved siden av "o"...

fettnok

mange av oss ser ikke på oss som en ultrasgruppe. vi er bare en gjeng mennesker som prøver å lage mer liv på tribunen. er lettere når man er samlet.
ette går aaaaaldri bra!

Pondan

QuoteDe som laget banneret er hvertfall ikke de samme som styrer tifo-gruppen no om dagen. De som styrer tifo-gruppen no gjør faktisk en god jobb.


Vell, tar jeg ikke feil så er vell en av lederene i tifo-gruppen no med og lage den banneren til Geddi.. Tydligvis ikke alle som følger med i svingene..

MyWay

Quote from: "Nixon"
Quote from: "NorthsideFCDH"Nixon, tror ikke du skal uttale deg så veldig mye om hvem som lager stemning. Etter hva eg vet så sitter du på ræven din oppe på Hansa, og eneste du bidrar til på ss kommer fra forumet her hvor du slenger dritt om stemning, tifo og alt mulig.


Mener du at denne MyWay, som gjør seg selv til en supersupporter som knapt nok kan nedlate seg å diskutere med en "vanlig" Brannsupporter, skal få stille i eliteklassen uimotsagt? Du er kanskje enig i denne elitetenkingen for alt det jeg vet. Men i min verden fungerer det ikke slik. Og da tillater jeg meg å svare tilbake enten du liker det eller ikke!


Det var først og fremst met som en "motporvokasjon" til denne Podan som driver å slenger med leppen. Slapp av Nixon..

Pondan

Slenger ikke med leppen, er bare ute etter info! Noen her som er stor i munnen sin så er det vell lynsje ultraen MyWay..

Men vi får no se i år da om det er de samme unge som prøver på SS eller om det kommer en "gjeng"

MyWay

Ok, men du spør ikke direkte pent..

C@Bøe_79

Pondan skrev:
QuoteVell, tar jeg ikke feil så er vell en av lederene i tifo-gruppen no med og lage den banneren til Geddi.. Tydligvis ikke alle som følger med i svingene..


Det stemmer!
Men ikke glem at da det ble laget hadde vi rester av Tifo-gruppen til BST og ta av,vi fikk laget mosaikk på Hansa,blusset,konfetti og Geddi-banneret.
Mosaikk: Gamle Peppes plakater som ikke ble brukt,mislykket da JEG overvurderte størrelsen på bokstavene.
Konfetti:Gamle 12mann blader ble klippet opp,til dels vellykket.
Men ikke noe kanontifo.
Bluss:Helt okei,med hjelp fra BA.
Geddi-banneret:En grei gest til Geddi,vi prøvde også å skaffe en rose pr kamp han spilte. Men det var off-season for roser.
Jeg er sterkt imponert over de 3 som var med da,de la ned mye arbeid for ingenting.


Tider forandrer seg,og ikke kom å si at det ikke har vært en jevn stigning på Tifo-fronten fra 2003 til no.
Og vent til litt ut i Mai,så kan vi være enig om at det er alt bedre i år:D

I tillegg vil jeg si at det er barnslig å vende tilbake til Geddi-banneret hver gang det er snakk om Tifo-gruppen,da var vi 4 uten penger og midler. No er vi minst dobbelt så mange med penger,og velvilje fra Brann.
Tror folk i år vil være enig om at vi har blitt enda bedre,men det må dere vente og se. Eller dere kan hjelpe på dugnader når de kommer,noe som vil skje alt i Påske-uken,tidspunkt kommmer senere..
PS:Dette er ikke en unnskyldning,men en forklaring.

Mvh
Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Pondan

MyWay: skal prøve og spørre bedre neste gang da;)

Jeg håper tifoen til Brann får et løft i år.. Vi trenger det.. Drømmer om mosaikk på alle 4 tribunene den 16 mai.. Så jo Barcelona på tirsdag? Fikk nesten frysninger..

MyWay

hehe.. Det hadde vært noe :)

C@Bøe_79

Det var småflagg Barcelona brukte.
Mosaikk blir vel ikke aktuelt i stor skala før stadion er ferdig,men da blir det også fett............
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Pondan

Jeg kan garantere jeg så de holdt oppe Mosaikk... men uansett, var stort.

C@Bøe_79

Da viftet de fint med plakatene:D
Tror muligens det var en blanding,men det kan finnes ut av..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Veggen

det er j*vla mye krangling på dette forumet...  ikke provosere, men diskuter!

Northside

Quote from: "Pondan"
Jeg håper tifoen til Brann får et løft i år.. Vi trenger det.. Drømmer om mosaikk på alle 4 tribunene den 16 mai.. Så jo Barcelona på tirsdag? Fikk nesten frysninger..


Det kan jo nevnes at tifoen til Barcelona var som vanlig kjøpt og betalt av klubben.
her er også bilde, og det var plakater :wink:
http://img332.imageshack.us/img332/6271/010406rmfcbcampnoudif9ha.jpg

Ikke for å være spydig, men dersom du liker tifo så oppfordrer eg deg til å stille på noen dugnader, tifo-gruppen vil alltid trenger mer folk, noe vi blant annet merket når vi la ut mosaikk ark og ballonger i fjor....  :wink:

DJ_ADG

Barca sinn tifo e sykt enkel, men gigantisk.
http://img332.imageshack.us/img332/6271/010406rmfcbcampnoudif9ha.jpg

Personelig synnes eg at den som tifo-gruppen hadde på 16.mai 2004 e tøffere og vanskeligere en Barca sinne tifoer.
http://www.bataljonen.no/visgalleri.php?galleri=57

Kofor synnes eg det e vanskeligere, jo;
Barca bruker bare en farge pr felt og enkle striper. Men her må vi ha små striper og i 2004 var det også vanskelige mønstre.

enkle ting e tøfft i sto skala, men ikkje i Brann stadion skala.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

C@Bøe_79

Notteside skrev:
QuoteDet kan jo nevnes at tifoen til Barcelona var som vanlig kjøpt og betalt av klubben.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

C@Bøe_79

Pondan skrev:
QuoteJeg kan garantere jeg så de holdt oppe Mosaikk... men uansett, var stort.


Når jeg tenker meg om,så var det innmarsjen til Juve-Arsenal jeg så på:D
Beklager,men så feil kan man ta.. lol..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Northside

Quote from: "C@Bøe_79"


Du skal få slippe å skrive hele navnet mitt :wink:

Men hva mener du med at supporterne eier Barca? Er det slik som coop hvor alle er litt eier? hehe.
Men dersom supporterne eier stadion så er det synd at ikke noen av gruppene får de samme pengene, er sikker på tifoen ville blitt mye bedre og mer avansert dersom de mest tifo ivrige satt på pengebingen.

og bare en liten ting for å irritere deg. Juventus hadde blanke ark som mosaikk, ikke små-flagg, hehe.

Her er bilder fra Juve-Arsenal:

http://img87.imageshack.us/img87/4571/15yd1.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/6739/38fg.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/4306/41ht.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/252/51nx2.jpg

Nixon

Jeg er, som alle vet, en stor tifo-elsker. Og jeg har et aldri så lite tips til en strålende tifo. Helt gratis! Gjør en avtale med Brann og vaktene som river av den ene enden av de fine røde partoutkortbillettene. I siste hjemmekamp mot Ham-Kam vil tifo-gruppen på denne måten ha godt over 100.000 små røde papirlapper. Og hvis ikke det kan brukes til en strålende konfetti-tifo vet ikke jeg...
Rød makt på Hansa

abe78

Faktisk ikke det dummeste du har kommet med av idéer Nixon! ..men at du er TIFO-elsker?
.og husk!

BrannFa(e)n

Personlig synes jeg at man skal fokusere mer på mosaikk og slike store tifo fremover. Jeg synes ikke tostangsflagg og slike ting er tøft i det hele tatt, men det er meg da.

"Wæow shekk di tostangsflaggene då!!"
rannfasiten

Pondan

tostangsflagg er helt greit og ha på SS osv.. Jeg kan ikke kalle tostangsflagg eller storflaggene vår for noe tifo...

DJ_ADG

Quote from: "BrannFa(e)n"Personlig synes jeg at man skal fokusere mer på mosaikk og slike store tifo fremover. Jeg synes ikke tostangsflagg og slike ting er tøft i det hele tatt, men det er meg da.

"Wæow shekk di tostangsflaggene då!!"


der é eg enig. tifo gruppen bør konsentrere seg om å male store mannere og lage store tifoer.

Derfor e en "ultras" gruppe bra. Ultras gruppe til å male og sy flagg og Tifo gruppe te bannere og mosaikk.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Go Up