• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Bjørn Dahl

Started by AtroZ, March 24, 2006, 23:36:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

AtroZ

Det har blitt startet x antall tråder om at soma går, men ikke en eneste om at dahl nå har blitt Brann spiller. At Bjørn Dahl kommer til Brann er isolert sett gode nyheter! Etter det jeg har fått med meg har han i tillegg til stopper og høyreback spilt høyre ving for viking. Dahl har blitt ønsket til brann flere ganger før og det er kjekt at osingen endelig skal aksle branntrøyen. Dahl er en klar forsterkning, at han har blitt brukt som potet i viking, og likevel har vært en av de beste er godt gjort.


Dette er IKKE en tråd der man skal diskutere soma salget.
Ut over det har jeg bare en ting å si:

Velkommen Bjørn Dahl! :D
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

BrannFa(e)n

Brann hadde en kjempeskrivefeil for noen timer siden, vet ikke om den fortsatt er der, men det sto at Dahl var født i 1984, noe som strengt tatt er å dra sannheten litt langt etter hva jeg erfarer.

Så får vi håpe Dahl ikke flopper, velkommen til klubben.
rannfasiten

Northside

Bare lurer på hva som er positivt med Bjørn Dahl...

Har nesten ikke hørt om fyren, og det eg har hørt har ikke vært mye å juble for.

I mine øyne er han nok en person som vil fylle benken.

Alexåsane

En av Vikings mest brukte spillere de siste årene. Kommer fra Os, var innom landslaget i 2001?
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

jinxter

Han er vel bedre enn Martin Knudsen som høyreback, men Brann kommer veldig svekket ut fra vinterens overganger. Antar dette betyr at man har gitt opp Priske.

jako

Lukter ny Tom Sanne lang vei.

Men Dr.Meland er sikkert fornøyd, han er jo tross alt lokal.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

bernu

Quote from: "AtroZ"Dahl er en klar forsterkning, at han har blitt brukt som potet i viking, og likevel har vært en av de beste er godt gjort.


En klar forsterkning ?? Ja ja..... fylla har sikkert skylla....
Bjørn Dahl er ihvertfall ikke noen forsterkning, til nøds stallfyll.
Men det er jo det Brann satser på om dagen... Svak første ellever, men en solid benk med stallfyll.
HANSA - Z

Candyman

Jeg hadde gleden av å spille sammen med han på juniorlaget til Os en gang i tiden. Da spillte vi i 1 div.  og han var vel lagets beste, og var tidlig innom A-laget. Da vi skulle i militæret på Madla fikk han trene med Viking, og viste såpass talent at han ble værende der.

Men det blir vel å ta hardt i å påstå at han er en fullgod erstatter for Soma. Har vært midt på træet de siste årene hos siddisene. Så Brann har jo gitt mer enn de har fått i denne deal'en her. Men for all del, det skal ikke gå ut over han. Han er en lokal spiller og jeg ønsker han all mulig lykke når han vender "hjem". Han gleder seg nok til å spille for laget vi alle har "drømt" om å spille for, hehe...
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Derabilo

Quote from: "jinxter"Han er vel bedre enn Martin Knudsen som høyreback, men Brann kommer veldig svekket ut fra vinterens overganger. Antar dette betyr at man har gitt opp Priske.


Sto på skbrann.org under spillerkabal at lønnskravene var for høye..
Bergen ut av Norge -

AtroZ

Med klar forsterkning mener jeg selvsagt ikke landslagsklasse, men brann er styrke. Er de ikke? Hva er best, alle de vi har fra før, eller alle vi har fra før + bjørn dahl som har vært en viktig brikke for viking de siste 5 årene? Isolert sett er JEG glad for at dahl kommer.

Det som er trist er når flere på forumet dømmer ham nord og ned, uten å vite noe som helst om ham. Man kan ikke hakke på spilleren bare på grunn av at han kom som en del av en overgang man ikke ønsker.


Dahl gleder seg også:P

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=AFH13INDHSG5TQFIMUNCFEQ?articleID=95501
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

abe78

Ser at Håve avfeier Dahl som vrakgods i en annen tråd. Han bemerker at han ikke har spilt en god kamp siden 2001. Det er litt merkelig da Dahl spilte 23 kamper for Viking i fjor.

En annen ting - Dahl har slitt mye med skader tidligere har han ikke?
.og husk!

Northside

Quote from: "abe78"
En annen ting - Dahl har slitt mye med skader tidligere har han ikke?Då er det jo ikke rart vi får han...

Anyway, har fortsatt ikke lest at Dahl signerer etter en legesjekk som media alltid sier. Vil det si de satser på at han er frisk? :P

tormi

Han kan jo umulig ha slitt MYE med skader når han har spilt ALLE Vikings kamper utenom 8 de siste 4-5 årene?!!?!?
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Xminator

Man skal være rimelig desperat etter å se lyspunkt for å komme frem til at Brann kommer styrket ut av denne handelen.

Xminator som fortsatt venter på at Brann styrker laget med Scharnerpengene.

P-K

Bjørn Dahl er en klar forsterkning på høyrebacken. Denne har vært en akilleshæl for Brann helt siden Jokke dro østover. Selv om det er et vanskeligere marked for stoppere for tiden har vi slitt mer på backplass.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

tintin

Quote from: "Xminator"Man skal være rimelig desperat etter å se lyspunkt for å komme frem til at Brann kommer styrket ut av denne handelen.

Xminator som fortsatt venter på at Brann styrker laget med Scharnerpengene.

Xminator

Nå er det en stund siden Dahl har vist noe som tilsier at han er bedre en Martin Knudsen på backen. De griner ikke akkurat over å ha sendt Dahl nordover.

tintin

Tror de hadde rynket litt mer på nesen om det bare hadde vært Dahl de hadde sendt oppover, og ikkje fått Soma i retur...

gjøken

otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

AtroZ

De er i lykkerus over å ha signert soma.

Det jeg sier er ikke at vi er styrket totalt sett. Soma ville blitt solgt uansett. At vi da skaffer oss dahl igjen er et steg i riktig retning.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

LandåsKongen

Jeg skal gi Dahl sjansen til å bevuse hva han er god for men desverre tror jeg vi har kjøpt katta i sekken....akkurat som da Brann kjøpte Tom Sanne.

Xminator

Ikke ett steg i riktig retning når man har sett for seg Priske...

Når det er sagt så skal han jo få spille kamper først. Det er jo lov å håpe han får dette berømte løftet av å bytte klubb. Men tror nok de fleste gjør klokt i å nullstille forventningene til ham.

BrannFa(e)n

Quote from: "gjøken"


Helvete for en idiot du er. Jeg har lagt det inn under et annet emne, men det ser jaggu ut som om at det er samme leksen i dette emnet.

De sier akkuratt det vi ville sagt om vi fikk.. f.eks helstad mot hanstveit pluss jævla mange millioner. Hadde vi da fått helstad hadde jeg faen meg sagt at et lag ikke skal ha en spiller av hanstveits kaliber på backen, men hva om det er nettopp dette rosenborg trenger? Hva om det er akkuratt dette som har vært rosenborgs akilleshæl ?

Akkuratt nå har Brann ingen backer. Ja, knudsen teller som ingen. Kan ikke du legge fakta til grunn før du kommer med din "helt egne mening"? Din mening er bare helt jævla mainstreamaktig og du bare henger deg på noe andre sier. Det er jævla barnslig. Om du ikke kan gjøre deg opp en egen mening er det få som kommer til å ta deg seriøst i fremtiden. Sånn etter du kommer deg ut av grunnskolen, altså.

Håpløst. At han kun har gått glipp av 8 kamper de siste årene er ikke "Greit nok". Det er faktisk veldig vesentlig!

Kom meg greit forbi dette inlegget også uten å kommentere nicket ditt.
rannfasiten

AtroZ

Det er klart priske hadde vært bedre, men kjøpet av dahl er ikke det som vil hindre en priske overgang. Dahl er svært fleksibel, både i forsvar og på midtbanen. Hvis det er muliug å hente priske vil det bli gjort, uavhengig av dahl.

BTW, vi fikk ham for 1 mill. Det er et godt kjøp i disse 3-4 mill for en 1.div spiller dager.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

rødesk

Om dette skal være en errsatning for Soma vet jeg ikke om jeg skal grine eller le!
oen må gå...!

krøvel vellevold

Leser at Dahl uttaler at han selvsagt alltid har hatt et forhold til Brann siden han kommer fra Os. Det er mulig jeg blander sammen med en annen, men var det ikke han som for noen år siden uttalte at han aldri hadde hatt noe spesielt forhold til Brann? I så fall føyer det seg fint inn i rekken av dilldall som spillere uttaler for å tekkes fansen. La oss håpe at han ville smiske med Viking-fansen da han sa at han ikke hadde noe forhold til Brann, og at det ikke er OSS han lyver for nå!

Men, men... Vi får nå ønske ham velkommen, og får bare håpe at han ikke blir utpekt som hakkekylling om savnet av Soma blir for stort!
Legg ned hele klubben!

Langhår

Quote from: "krøvel vellevold"
Men, men... Vi får nå ønske ham velkommen, og får bare håpe at han ikke blir utpekt som hakkekylling om savnet av Soma blir for stort!


Dette et viktig poeng. Isolert sett er ikke Dahl noen dårlig spiller å få inn i stallen. Problemet er jo at i forhold til hva vi ekspederer i retur er det rått parti.

Men dette skal overhodet ikke gå utover Dahl som selvsagt er mer enn velkommen til Brann!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Scally

Quote from: "Langhår"
Quote from: "krøvel vellevold"
Men, men... Vi får nå ønske ham velkommen, og får bare håpe at han ikke blir utpekt som hakkekylling om savnet av Soma blir for stort!


Dette et viktig poeng. Isolert sett er ikke Dahl noen dårlig spiller å få inn i stallen. Problemet er jo at i forhold til hva vi ekspederer i retur er det rått parti.

Men dette skal overhodet ikke gå utover Dahl som selvsagt er mer enn velkommen til Brann!

janjan

Vi har også fått Zavrl. Som er ettter alt å dømme er et mye mer reelt alternativ enn Klock noen gang var.

Lurkin

Neida, Zavrl spilte en dårlig kamp på midtbanen, og da er han stemplet som flopp...allerede.
Berømte Brann fra Bergen

AtroZ

Quote from: "krøvel vellevold"Leser at Dahl uttaler at han selvsagt alltid har hatt et forhold til Brann siden han kommer fra Os. Det er mulig jeg blander sammen med en annen, men var det ikke han som for noen år siden uttalte at han aldri hadde hatt noe spesielt forhold til Brann? I så fall føyer det seg fint inn i rekken av dilldall som spillere uttaler for å tekkes fansen. La oss håpe at han ville smiske med Viking-fansen da han sa at han ikke hadde noe forhold til Brann, og at det ikke er OSS han lyver for nå!

Men, men... Vi får nå ønske ham velkommen, og får bare håpe at han ikke blir utpekt som hakkekylling om savnet av Soma blir for stort!
Husker noe sånt jeg og, han hadde aldri hatt en trang til å spille for brann, eller noe i den dur.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Yngve

Quote from: "gjøken"


No har eg ikkje vore inne på hordene sitt forum sidan i går kveld, men om eg ikkje hugsar heilt feil så var det vel DU gjøken som starta den tråden? Etter å ha lest på forumet deiran der i går kveld kunne folka delast inn i tre særs grove kategoriar.

1: Dei som var hysterisk glade for soma sin overgang

2: Dei som var særs skeptiske til soma pga det han har vist dei siste sesobgane, det han har sagt om viking osb

3: Ein eigen tråd der dei takka Dahl for innsatsen og ønskte han lukke til vidare. Ytterst få som sa han var bås.

paf

Sånn som jeg kjenner ham er han en spiller som holder god eliteserieklasse. I tillegg er han en oppegående og fornuftig fyr, og det er bra. Jeg er imidlertid ganske skeptisk til å få nok en Bjørn Dahl i klubben. Jeg ser for meg dueller mellom Hansa og Store Stå i år der Store Stå ber Bjørn Dahl begynne å løpe, mens Hansa roper at Bjørn Dahl må gå. Vanskelig for ham å vite hva han skal gjøre da.

lockert

Tror Bjørn Dahl kan passe godt inn i Branns stil, som er mer offensiv enn Vikings stil. Dahl er en veldig offensiv back! Han spilte utrolig bra under Benny når han fikk gå på offensiv løp og komme rundt på kanten å slå innlegg. De trenerene vi har hatt etter Benny har ikke latt Dahl gå på offensvie løp. Uansett, ønsker Dahl lykke til i Brann!
lått blod

Motyka

Hele denne handelen minner meg mye om da Real Madrid hentet Owen fra Liverpool og sendte Antonio Nuñez og noen pund i retur.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Scally

Quote from: "lockert"Tror Bjørn Dahl kan passe godt inn i Branns stil, som er mer offensiv enn Vikings stil. Dahl er en veldig offensiv back! Han spilte utrolig bra under Benny når han fikk gå på offensiv løp og komme rundt på kanten å slå innlegg. De trenerene vi har hatt etter Benny har ikke latt Dahl gå på offensvie løp. Uansett, ønsker Dahl lykke til i Brann!

Xminator

Det er vel ikke noen som foventer Dahl skal gjøre noe som helst som stopper vel? Mannen er høyreback. Og en habil eliteseriespiller på toppen av det. Så jo, vi er klart bedre på høyrebacken enn i fjor.

Sigurdson som midtstopper blir det helt store eksperimentet her. Han mp for all del ikke bli en ballbesittende midtstopper. Da får ihvertfall jeg hjertestopp. Spiller han på det sikret og dunker ballen over stadiontaket hver gang han har sjansen går det bra.

Bjarnason er stødig og hadde vel ikke de helt store tabbene slik som i 2004. Tempoet er klart ett problem, men det blir ikke like sårbart med Sigurdson som makker.

Om ikke annet fikk skandaleovergangen paf inn i diskusjonen igjen. Så noe bra kom det ut av rotet.

naitsirk

QuoteHele denne handelen minner meg mye om da Real Madrid hentet Owen fra Liverpool og sendte Antonio Nuñez og noen pund i retur.


flott.då flopper soma:)

Derabilo

Quote from: "lockert"Tror Bjørn Dahl kan passe godt inn i Branns stil, som er mer offensiv enn Vikings stil. Dahl er en veldig offensiv back! Han spilte utrolig bra under Benny når han fikk gå på offensiv løp og komme rundt på kanten å slå innlegg. De trenerene vi har hatt etter Benny har ikke latt Dahl gå på offensvie løp. Uansett, ønsker Dahl lykke til i Brann!


Dersom det stemmer kommer han til å stortrives i Brann, der backer på løp fremmover er en veldig godt likt ting;) Hanstveit er vel nesten mer fremme i angrep enn tilbake i forsvar..

Bjarnason kvir eg meg for i forsvaret, nervene går på høygir hver gang han skal løpe litt mot eget mål med ballen i beina, har en liten evne til å falle da. Men han har gode pasninger, og kan erstatte Soma fint med det. Tror ikke vi er så svekket av denne overgangen, vi har fått en god høyreback og fart blant stopperene. I tillegg vet vi jo ikke helt hva Zavrl står for enda, men det kan jo faktisk være han også har noen kvaliteter.
Bergen ut av Norge -

Motyka

Hvilken Bjørn Dahl diskuteres i denne tråden? Daglig leder eller spilleren?
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

paf

Quote from: "Motyka"Hvilken Bjørn Dahl diskuteres i denne tråden? Daglig leder eller spilleren?

Begge?

Motyka

Quote from: "paf"
Quote from: "Motyka"Hvilken Bjørn Dahl diskuteres i denne tråden? Daglig leder eller spilleren?

Begge?


Er de en og samme mann?
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

paf

Quote from: "Motyka"
Quote from: "paf"
Quote from: "Motyka"Hvilken Bjørn Dahl diskuteres i denne tråden? Daglig leder eller spilleren?

Begge?


Er de en og samme mann?

Det skal du ikke se bort fra.

Scally

Det var da voldsomt  med "chatting" da ? Finn dere et rom å chatt videre på .

Dahl kommer til å forsterke Brann helt klart, ihvertfall på høyreback. Men det ryktes jo at han kan spille i midtforsvaret også, så da bør vi vel se om han duger før øksen faller ?

Får nå ikke håpe Dahl leser alt som blir skrevet her inne for da må han virkelig lure på hva han går til !

La mannen få vise seg frem, få en sjanse til å overbevise pessimistene i byen, om det ryker, ja først DA kan kritikken komme !

KennethS

Quote from: "jako"Lukter ny Tom Sanne lang vei.

Men Dr.Meland er sikkert fornøyd, han er jo tross alt lokal.


Kordan kan du sammenligne en av eliteseriens beste høyrebacker de siste årene med Tom Sanne? kunnskapsnivået på mange her inne e skremmende.
tå på Brann

Felt ?

Bare det at Viking ikke ville gi fyren ny kontrakt burde si alt.

Xminator

Mjelde vil gi Dahl tillit (BT). Om alt går i orden debuterer han for B.laget mot Bryne.

naitsirk

tillit på b-laget:)

Go Up