• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Forumregler

Started by GamleErik, March 19, 2006, 15:10:34 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

GamleErik

1. Orienter deg før du skriver
Om det allerede foregår en diskusjon om ditt tema bruker du allerede oppstartet tråd. Dersom samme debatt foregår i flere forskjellige tråder blir det forvirrende og lite sammenhengende. Start derfor ikke opp en unødvendig tråd om samme emne, den vil bli slettet.

2. Post i riktig forum
Når du starter en diskusjon pass på at den kommer under riktig forum. Husk å les forumbeskrivelsen under hver enkel overskrift før du poster i forumet.

3. Bruk overskrift som er relatert til innholdet i temaet4. Les over innlegg før posting
Før du poster innlegget ditt, bruk forhåndsvisning. Les igjennom innlegget ditt og rett eventuelle skrivefeil og feilformuleringer. Husk på at kanskje norsklæreren din er inne på siden her.


Det er flere som absolutt må ha en mening om alt og ingenting. Du får ikke premie for å ha postet flest innlegg. Dersom du ikke har noe nytt å tilføre diskusjonen, styr unna !

6. Hold deg til temaet
En grei regel er å følge tema og ikke strømmen i en diskusjon. Om du skal poste et innlegg, les det første innlegget i tråden for å se hva den omhandler. Prøv å hold trådene relevante og husk at ved å la debatten skli ut, så tar man bort mye av poenget med tråden. Siter korrekt så andre vet hva du svarer på.

7. Språk
Skriv så andre forstår deg ! Bruk tegnsetting, mellomrom og avsnitt for å gjøre innleggene dine mer oversiktlig og lesbar for andre. Igjen, bruk forhåndsvisning og se over innlegget ditt. SMS språk er ikke ønskelig, det samme gjelder obskure forkortelser eller spesielle typer av slanguttrykk. Det er heller ikke nødvendig å bruke opp alle utrops, spørsmåls og smileys tegnene på tastaturet ditt, begrens disse. Caps Lock er mange glad i men ikke vi.

8. Bruk folkeskikk
Dette er et diskusjonsforum, og det kan hende at du ikke alltid er enig i andres synspunkter. Ha respekt for andres meninger og hold en saklig diskusjon. Selv om man gjemmer seg bak et tastatur, ha folkeskikk ! Usaklige utskjelling av andre, personangrep, innlegg som er støtende eller har rasistisk innhold eller trusler vil bli slått hardt ned på ! Er det ting du vil ta opp personlig med en annen, bruk forumets PM system.  

9. Chat10. Gjester11. Svartebørs
All form for svartebørshandel av billetter, enten det er kjøp eller salg, vil medføre sletting av innlegg og eventuell utestengelse fra forum. Definisjon av svartebørshandel er billetter som blir tilbudt videresolgt for mer enn pålydende pris eller tilbud om å kjøpe billetter til overpris.





Man vil få advarsler om man bryter noen av disse overnevnte punkter og får man nok av disse, kan dette resultere i utestengelse fra forumet. I enkelte tilfeller kan man bli utestengt for en kortere periode eller vedvarende, dette kommer ann på hvilke handling som er begått og hvor alvorlig den er.

Vi forventer ikke at alle som leser dette er enig med oss. Alle er vi forskjellig og vi vil aldri klare å gjøre alle tilfreds i forhold til hva vi mener og gjør.
Vi fjerner ikke noe bare fordi vi er uenig med noen og i utgangspunktet fjerner vi ikke noen tema så lenge det er relatert til Brann eller Bataljonen. Derimot vil vi fjerne tema som ikke er relatert til Brann, som f.eks. fjern Semb-aksjonen.


Ved spørsmål angående moderering og/eller utestengelse fra forumet bes brukere kontakte modikkene@bataljonen.no
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Go Up