• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Positive ting om årets Brannlag ++

Started by hjallisen, March 17, 2006, 11:24:43 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

hjallisen

ed beina plantet på bakken

OmOssSjølOgHansaøl

Martin Andresen og Bengt Sæternes spiller uten å kjenne smerter.

Soma sier han har fått orden på familiesaker som forstyrret ham forrige sesong.

Spilllerne ser ut til å ha fått en god fysisk oppkjøring på forsesongen, noe som reduserer faren for skader.

Det ser ut som om det medisinske apparatet er styrket og gjør en god innsats.

Brann-fansen viser tegn til å være mer tålmodig enn vanlig; det er ikke sånn i år at alle krever gull, selv om det er gode grunner til å ha forhåpninger om å kjempe i toppen. :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

el-diego

udere est facere

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

DrMeland

Det nok sånn at det er mer moro å diskutere når folk en uenig enn enig. Dette forumet blir gjerne en ventil for diverse frustrasjoner (sånn er det ihvertfall for meg), så har vi en tendens til å glemme det positive.

Har lyst å slenge på at sesongen for Løv-Ham ser lovende ut, med tanke på treningskampene. Hadde vært kjempebra for hele Bergensfotballen (og Brann selvfølgelig) om Løv-Ham gjorde en bra sesong i 1. div. Desuten får min gamle helt Knut Walde mye skryt for stopperspillet. Hadde vært kanon å fått Knut'n tilbake i midtforsvaret. Ingen bærer blodige bandasjer som Knut'n:)
rMeland

tormi

Dette var en hyggelig tråd. All honnør til trådstarter.

- Jeg vil også skryte over at jeg synes det er flott at det virker som om Bergensklubbene har fått et bra sammarbeidsklima.

- Brann virker å ha fått mer riktig fokus på henting av talenter, jfr. Husklepp, Kannelønning og kanskje ett stk. Flo blad. Med det mener jeg at de lar dem trene med Brann og sikrer seg en slags opsjon på kjøp - dette tror jeg er sundt for alle parter for da har ikke spilleren nådd toppen med engang slik som f.eks med Valencia.

- Det er under en måned til seriestart.

- Brann har aldri trent så mye på gode baner som foran denne sesongen, det må jo gi positive utslag på et vis.

- POL er på jakt etter VM spillere.

- Og sist men ikke minst. Jeg har blitt lovet Ã¥ "fÃ¥ meg noe" av kjerringen i helgen!  Yihaaa!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Satan 3

Quote from: "tormi"- Og sist men ikke minst. Jeg har blitt lovet Ã¥ "fÃ¥ meg noe" av kjerringen i helgen!  Yihaaa!


Første gang eller?
Striler ut av Bergen

tormi

SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"Nesten - jeg er gift!


Huffda! Stakkars deg! Men nå må vi ikke begynne å dra inn triste ting her! Var det ikke gladtråd dette skulle være?
Legg ned hele klubben!

Derabilo

Nydelig tråd<3

- Vi har sluppet unna RL i år, så fått trent oss opp til sesongen og tatt det med ro gjennom vinteren.. Brann har fått drevet med sitt opplegg!
Bergen ut av Norge -

Chrisstah

memelli har begynt bra i brann drakten.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

OmOssSjølOgHansaøl

Dagbladet siterer BA:

Quote from: "Dagbladet"Mer enn halvparten av spillerne i troppen tror på gull, men noen har gardert med ett eller to lag til på toppen av tabellen til høsten.
(http://www.dagbladet.no/sport/2006/03/21/461326.html)

Dette tyder på at Brannspillerne har god selvtillitt på lagets vegne, men samtidig e klare over at det selvfølgelig må mye hard jobbing til ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Mobben

Det ser ut som vi har 4 spisser som kan score mål! (Robbie, Bengt, Migen og Mac)

Kalvenes har vært skadefri store deler av vinteren, noe som for første gang på mange år skaper konkurranse om venstrebacken.

Mjelde sier at Monkam kan overraske stort når han lærer seg å kommunisere med lagkameratene.

Brann er i utfordrerposisjon, ingen i Norge har troen på oss.

Brann har fortsatt mulighet til å vinne både serie og cup :D

Kruxleiven

Jeg spår at fansen vil få en positiv utvikling i år. Noe nytt vil skje og alle er klar for det. Det vil også være mer stemning i fjor selv om Brann skulle gjøre det dårligere. Kritikerne og det såkalte "stadionspøkelset" vil selvsagt være der, men forventingene er så små at jeg tror laget overrasker oss og folk blir mer fornøyd.

For øvrig "surt" å være positiv i en tråd. Vil helst si noe greier om Mjelde..

Kruxleiven

Quote from: "Mobben"Mjelde sier at Monkam kan overraske stort når han lærer seg å kommunisere med lagkameratene.

Mobben

Quote from: "Kruxleiven"
Divisjonens beste venstrekant til sommeren hadde smakt deilig. På den annen side er det lett å sammenligne han med Helegbe. Jaja. Sikkert mye bedre.


Føler vi sporer voldsomt av her, men tror ikkje Monkam er noen venstrekant, han er vel sentral midtbanespiller sånn som eg har forstått det.

Og et PS! Vi har allerede divisjonens beste venstrekant :D

Kruxleiven

Quote from: "Mobben"
Quote from: "Kruxleiven"
Divisjonens beste venstrekant til sommeren hadde smakt deilig. På den annen side er det lett å sammenligne han med Helegbe. Jaja. Sikkert mye bedre.


Føler vi sporer voldsomt av her, men tror ikkje Monkam er noen venstrekant, han er vel sentral midtbanespiller sånn som eg har forstått det.

Og et PS! Vi har allerede divisjonens beste venstrekant :D

Xminator

Det positive får være at folket snart får tapte eliteseriekamper å klage over - og slipper å drite seg ut etter å ha tapt treningskamper. Slapp av og ta en pille. Det blir nok bråk en gang før sommeren - for første gang siden 2002 :p

MyWay

Uten at jeg har lest igjennom tråden vil jeg uansett svare på topicen:

Jeg tror at det er mye positivt å se på. Det er jo ofte slik at det negative overskygger det som er positivt.

Vi har en relativt sterk førsteellever, som i form kanskje er TL aller beste.

Vi har en ny spiller i Vaagan Moen, som vil gi oss mye glede på venstrekanten, og som også har en god frisparksfot. Dette er kanskje den aller viktigste forsterkningen foran denne sesongen. Jeg gleder meg virkelig til denne gutten begynner å boltre seg på vår venstrekant.

Huseklepp er spådd å bli årets komet, men jeg er usikker på hvor høye forventninger man egentlig skal ha til gutten. Han viste fin form når han kom til Brann i fjor, men manglet en del på bortebane. Dette kan være på grunn av Brann spillestil når vi spiller borte, men det kan også gå på selvtillit. Om Huseklepp blir bedre også på bortebane, har vi allerede en klassespiller i han. Ergo holder begge vingene våre et høyt nivå, noe vi ikke har sett på lenge.

Sentralt på midten er Andresen tilbake, og nå som Scharner er vekke vil Andresen få mer spillerom. Andresen og Soma uttalte jo begge at det var et stressmoment å spille med Scharner, siden de aldri helt visste hvor de hadde han; noe som førte til at de måtte holde igjen, og være særs forsiktig. Andresen er god sammen med både Haugen og Miller, og begge disse er avhengig av å ha en god medspiller på midten for å gjøre det bra selv.

Bakover er det ikke noen endringer fra i fjor. Men det har blitt en del rokkeringer. Sigurdsson skal i følge Mjelde spille midtstopper denne sesongen, siden han har den faten og hodeduellstyrken som vi har manglet i midtforsvaret. Sigurdsson selv ønsker ikke å spille stopper, siden han trives best på høyrebacken, men må pent føye seg etter det treneren bestemmer(kanskje et tegn på at Mjelde også har fått mer autorietet i spillergruppen etter hvert?!).

Dette betyr igjen at Knudsen går inn som høyreback. Jeg tror at det er bra, siden Knudsen har en del fart, og ikke minst teknikk.. noe som gjør han i stand til å være med fremover også. Sigurdsson manglet en del på den offensive delen, og Brann led litt av dette føler jeg. Så dette som har skjedd i forsvaret er absolutt verdt å merke seg som noe positivt.

Ellers i forsvaret er det grei dekning. At vi kanskje selger Soma til Viking nå virker helt hull i hodet for min del.. Men siden dette skulle være en tråd om det positive, så sier jeg ikke mer om dette. Det er jo heller ikke sikkert at han blir solgt. Og om han skal selges, så har POL uttalt at det skal være en fullgod erstatter på plass før han selges.

Det svakeste punktet i forsvartet er etter mitt syn Hanstveit på venstrebacken. Han gjør for mye feil for tiden, og er i mine øyne slurvete. Vi vet alle at han kan bedre. Om Hanstveit tar seg selv i nakken, så har vi et solid forsvar, med god dekning også på benken. Det blir bla. spennende å se hva vå nye mann Janez Zavrl har å komme med.

I angrepet har vi Sæternes tilbake etter skade, og han har selv uttalt at han ikke har følt seg så bra på lenge. Sliter for tiden med en strekk, men dette er en helt naturlig skade etter at man har vært vekke fra fotball så lenge som han har vært. Han er sikkert tilbake mot Viking på søndag.
Det gleder meg også å høre at vår ellers så moderate spiss har troen på gull denne sesongen. Det er viktig at sentrale spillere i laget er med på å spre positivitet innad i spillergruppen!

Vi har bare 2 stk spillere som er ute på ubestemt tid, altså Guntveit og Ludviksen. Slik jeg ser det er dette spillere som Brann skal klare seg uten. Men begge to er selvfølgelig med på å styrke Brann når de er skadefri. Jeg tror ikke at Ludviksen klarer å ta plassen fra Huseklepp med det første, mens Guntveit hadde vært fin å ha på høyrebacken.. Men da helt skadefri, og i 100% toppform.

Ellers er vi jo i rute når det gjelder utbygging av stadion, og det er bra. Ingen som har hørt noe negativt vedrørende den økonomiske delen der enda, men det ligge å ulmer noe. Spekulasjonene kommer jo selvfølgelig når man hører om Soma-salg etc. Slike rykter er ikke bra, men ikke annet enn forventet når man seriøst vurderer å selge en etablert stopper på ett av norges beste fotballag.

dudo

Monkam er sentral, overhodet ikke venstrekant. I følge rapportene, selvsagt... ;p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Vaagan Moen scoret mål. Det var begynt å prege gutten at det satt så langt inne.

Toa

Quote from: "MyWay"bla bla bla


Huseklepp var banens beste borte mot RBK, så det der "Huseklepp er ikke god på bortebane" holder rett og slett ikke.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

jako

Quote from: "Toa"
Quote from: "MyWay"bla bla bla


Huseklepp var banens beste borte mot RBK, så det der "Huseklepp er ikke god på bortebane" holder rett og slett ikke.


Hvilken kamp var dette? Har en følelse av at det er en kamp du ikke har sett.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

http://fotball.vg.no/bors/kamp.php?kamp_id=10577

Banens beste er vel å ta hardt i, Branns beste derimot. En 6-er i en kamp der Brann taper 4-1 står det respekt av ;)

Nemesis

eneste positive er at etter B/G rykket ned, så leder vi serien frem til seriestart :-)
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

Toa

Quote from: "Xminator"http://fotball.vg.no/bors/kamp.php?kamp_id=10577

Banens beste er vel å ta hardt i, Branns beste derimot. En 6-er i en kamp der Brann taper 4-1 står det respekt av ;)


Jo, "banens" var å ta litt hardt i. Det var hele 2 spillere med høyere poengsum på RBK. Brann beste derimot... Jeg husker Huseklepp var veldig god i den kampen.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

hocey

tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

RABALDER

-Har en feeling av at det kommer til å koke mer på Stadda i år.
Det gjelder i både positiv og negativ retning....
Supporterene er sugne, og det blig nok mye leven enten vi vinner eller flopper.
Uansett er det bra at folk er engasjert!!!

I Ã¥r skal synges fra Hansa!  :twisted:

Gleder meg så SINNSYKT no!!!
ollocks!!!!!

Felt Ã?

Mmmmmmmm Hansa,tenker Klansskallene skal få høre det fra Hansaen i år ja.. :twisted:

RABALDER

Denne tråden blir vel lite aktuell nå...
Jeg klarer hvertfall ikke å se så mye positivt om årets brannlag.

Men jeg gleder meg til å få ut all frustrasjonen og sinne fra min plass på øvre Hansa.

Så får vi se hvor mye av pepper`n Brann kommer til å få.
ollocks!!!!!

Langhår

Brann har den snilleste administrasjonen i fotballnorge!

Er ikke det kjempepositivt!?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

xTaTic

Vi slipper å høre den håpløse Soma-sangen på stadion i år.
Hadde gjerne sett at vi fikk beholdt spilleren, men akkurat det hjelper veldig på!!

lewis

Quote from: "RABALDER"Denne tråden blir vel lite aktuell nå...
Jeg klarer hvertfall ikke å se så mye positivt om årets brannlag.

Men jeg gleder meg til å få ut all frustrasjonen og sinne fra min plass på øvre Hansa.

Så får vi se hvor mye av pepper`n Brann kommer til å få.

Xminator

Ikke glem bergens to beste skotter!

monzilla

Det positive er at det aldri er kjedelig å følge brann. Syntes det var en stund siden siste skandale, betryggende at den kom rett før seriestart. Alt er i rute. Slapp av folkens, vi ror i land 6. plassen i år og!

Alexåsane

2 staute islendinger, 2 fantastiske skotter, 1 landslagskaptein, norges beste ving, og en sæternes som skårer mål!
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Badegjest

håper virkelig at vi kan synge sæternes skorer mål i år.. hadde vært deilig om han kom sikkelig i form.

jeg har faktisk tro på at ting skal gå greit. drit i soma, han er tapt..

PVM er positiv

Derabilo

Det kan kun gå oppover fra denne forsesongen;)
Bergen ut av Norge -

lewis

Det "positive" med all denne negative fokuseringen og pessimismen denne forsesongen er vel at vi brannsupportere stort sett tar feil i våre spådommer (slik er det hvertfall med meg);)

atlascopo

At mjelde vil benke Miller eller Andresen slik at Haugen får spille er jo posetivt. For da får vi ny trener ganske fort :)

hjallisen

En annen ting er jo at vi ikke har vunnet på lenge-kan jo ikke bli verre. "The only way is up."

Klarer alltid å finne noe positivt.

Av "utenomsportslige" ting så er det andre klubber som går igjen i media(jmfr: Lyn, Odd vedrørende Espen-hvor-skal-jeg-spille-mon tro-Hoff, m.m)

Er ikke bare Brann som sliter med skader-VÃ¥lerengen har flere, om ikke alle spissene ute med skade..

Start har en snøfylt bane

Brann sin bane er klar-så vidt jeg vet..
ed beina plantet på bakken

dudo

Nå er spissene til VIF Flo og DFH da, og Fredheim Holm er vel tilbake nå slutten av uken etter å ha vært ut i 6 dager... Så det skal ikke mye til for dem å ha alle spissene skadet. For øvrig har de jo denne Glenn Roberts som virker å score i bøtter og spann nå i treningskampene.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

steinbygger

ingen lag har tatt flere poeng enn BRANN (enda)

Xminator

NÃ¥ har strengt tatt noen av de andre lagene tatt poeng i RL da :p

Xminator

Både BA og BT setter Branns forsvar som beste lagdel mot Bryne. Sigurdsson får skryt i BA og en 5'er i BT.

Langeland derimot ser ikke mye positivt om Brann. Men det er jo strengt tatt ikke noe nytt. Denne gangen har han delvis rett, og det er jo positivt.

Xminator

nettavisen prøver seg på en vri om nevrosene før seriestart:
Quote10 dager før seriestart har laget tapt 13 av 15 treningskamper.


Så galt er det heldigvis ikke, det er bare 7 tapte. Og det må jo være positivt det også :p

Go Up