• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

innvisterings objekt for BBB??

Started by Hansakongen, March 14, 2006, 23:48:55 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Hansakongen

Kom tilfeldigvis over et objekt som kanskje kunne glitt litt ekstra penger i kassen til BBB overtid selv om det koster litt penger da... Hva med å forsøke å få den noen sponsorer inn på denne prosjektet. Kunne fort blitt et bra tifo prosjekt vist BBB vil litt vise satse litt ekstra til enkelte hjemme kamper.. eller kanskje dette var litt i det drøyeste laget å innvistere i et "lite" billig luftskip :D .. men som sakt bare et lite forslag 8)


http://www.gulesider.no/gsi/rubrikkDefaultShowAd.do?adId=30649

Gud

Ikke for å være frekk, men gikk du på skolen?

Rasmus_brann

Trenger ikke å kommentere skrive ferdighetene til folk, dyspleksi er en ganske på vanlig sykdom.

Synts vi skal skrive ett stort banner/luftskip med "Rasmus er kjempe kul og sexy" på hehe. Jeg vet fint lite om div. luftskip, blir kanskje litt harry då. Pluss tror det e' nok reklame på stadda. Husker chess banneret, dønn harry....  Vet heller ikke hvordan Brann stiller seg til dette!!!
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Bataljonen

Vi er åpen for alle forslag og det er fint at man kommer med innspill. Desverre blir det lite med slike innspill, men det kan man jo skjønne ettersom man leser enkelte kommentarer som kommer.

Det går fint ann å sende en mail til styret@bataljonen.no hvis man har ønsker/innspill eller ideer og vi garanterer at du vil få svar.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Go Up