• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann ingen medaljekandidat

Started by Xminator, March 06, 2006, 08:36:33 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Hoggi

Tipper også at LSK vinner serien etter en rekke 1-0 seire og kjedelig spill. Ellers lusker vel RBK, Lyn og Vålerengen bak. Brann tipper jeg på en stødig 7 plass. Forresten vil jeg tro at Start drar med seg den elendige vintersesongen ned i bunnstriden. Vet det er høye odds for dette men det har skjedd før med mannskap som kolapser når alt synes mye tyngre. Nå har de presset, alle vil slå dem, og de presterte langt over evne i fjor.
 Erik Solèr pÃ¥ vingen!

hjallisen

E dåkkar helt ute eller?
Brann blir selvfølgelig seriemester-det vet jo vi alle! Enhver bergenser med noen år på ræven sier dette hvert år! Det er jo dette som er så spesielt med å være Brannsupporter-selv om alt går på rævva ene året så er vi tilbake i toppen det neste! Iallefall på papiret og forskjellige forum.....

Selv så tipper jeg Brann på en 3 plass-etter to rævvalag-take your pick!
ed beina plantet på bakken

Alexåsane

Satt å tenkte på denne fantastiske fotball dekningen fra Tv2. Så slo det meg; orker jeg egentlig å se Mini så ofte på tv? Er allerede lei fyren, lurer på kordan det blir utover i sesongen.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Langhår

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article579172.ece

Martin Andresen fnyser av Mini og mener at Brann så absolutt er en gullkandidat denne sesongen. Herlig med litt optimisme midt i alle dommedagsprofetiene...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Toa

Bare bra at mediene ikke har tro på Brann. Gjør forhåpentligvis at de trøkker litt ekstra til i duellene når alvoret starter.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

naitsirk

viser jo kor god peiling media har når dei skriv at brann toppa laget.

Derabilo

Kan jo forstå at de tror Torbjørnsen er førstekeeper, Memelli fast spiss med Sæternes som reserve, og at vår nye midtstopper egentlig er midtbane..
Bergen ut av Norge -

Ricky

Oslo-media begynner å komme seg... Vi husker jo da Dagbladet listet opp Branns sannsynlige førsteellever i 2004:
(4-5-1) - Ivar Rønningen - Roy Wassberg, Cato Guntveit, Egil Ulfstein, Dylan Macallister - Robbie Winters, Kristian Ystaas, Ragnvald Soma, Tommy Knarvik, Raymond Kvisvik - Seyi Olofinjana

Xminator

QuoteStart vant alt av treningsamper i fjor, og gjorde det meget bra i serien, poengterer han (Mini).


Jeg har fått med meg at uavgjort regnes som tap for Branns del så langt i 2006. Betyr det at Brann - Start 0-0 i Vestlandshallen 28.01.2005 regnes som en Startseier? Eller bør Mini sjekke faktaboken sin før han lar driten renne fra kjeften?

Christian

QuoteFotballeksperten mener ikke Brann fortjener å bli betegnet som et topplag.

- Brann er ikke et topplag. Med et topplag mener jeg en klubb som blir blant de fire beste i flere sesonger på rad. Der er ikke Brann ennå, sier han.

I følge Mini finnes det mao ingen topplag i Norge om en ser vekk fra RBK. Topp fire siste fem sesongene:

2005
VIF
Start
Lyn
LSK

2004
RBK
VIF
Brann
Tromsø

2003
RBK
B/G
Stabæk
Odd

2002
RBK
Molde
Lyn
Viking

2001
RBK
LSK
Viking
Stabæk

VIF har klart to på rad blant de fire beste og kvalifiserer kanskje. Ellers har LSK to toppplasseringer, men langt fra på rad. Stabæk har nesten to på rad, men der høre jo i ettertid et nedrykk med til historien... Lyn kan skilte med to 3. plasser, i 2002 og 2005. Pinlig at disse ekspertene ikkje engang kan sette seg inn i enkle fakta før de raller avgårde.

ostraume

Mini er jo helt klart en versting når det gjelder synsing uten å sette seg inn i fakta. Hva gjør egentlig den lille gnomen på tv? Husker en sportssending der det hadde vært internasjonale treningskamper og Danmark hadd spillt uavgjort hjemme mot Georgia.

Mini analyserer: "nå vet ikke jeg hva slags lag Danmark stillte med, men dette er helt klart for dårlig...bla bla."

Hva med å ta en titt på lagoppstillingene Mini? Dette er tross alt jobben din. Pinlig å se på når "eksperter" villig uttaler seg når de selv innrømmer at de ikke vet hva de snakker om.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Derabilo

Som Andresen sa, alle kan jo bli fotballeksperter no til dags.. Det at Mini har spilt fotball og vært god, gjør han ikke til noen fotballekspert.. De fleste på tv2 er tragiske, og elendige! Hoff, Mini, Lersveen osv.. INGEN av de kan fotball, og ingen av de kan sette seg inn i alle lagene! Dessverre er det ingen fotballeksperter som gidder å sitte seg virkelig inn i Brann..
Bergen ut av Norge -

Xminator

Det virker jo ellers som Brann har mer panikk etter å ha vunnet denne kampen enn før :p

arnes1

Harmoni kan være veldig bra men det innebærer også et ansvar for å se fremover og se forbedringsmuligheter i laget. Skal jeg peke på noe må det være forsvarets mangel på en igangsetter som raskt kan sende en bra ball til upresset midtbanespiller i de rette øyeblikkene. Imidlertid er jeg fornøyd med at islendingene gjør tingene enkelt og sikkert. Det er gledelig. Kan de fortsette med det så får heller sidebackene stå for det konstruktive der bak. Mot Lyn blir det enda vanskeligere å starte opp uten 2 av våre beste menn. Håper de kan kompensere for det savnet med enda mer løpsvilje, energi og vinnervilje. Lyn har alltid vært et ballspillende lag og Brann må unngå at de får lov å leke seg slik som Stabæk gjorde en periode. Tett,hard og tøff fotball med hjemmepublikum i ryggen borger for fart og drama. Håper Huseklepp tøt å gå både innover og utover slika at han blir vanskelig å lese for backen.
Regner nemlig Huseklepp som sikrere flankevalg enn Knutsen/Ludvigsen.
Kan Hanstveit vikariere som midbanemann eller venstreflanke ? For noen år siden var jo det hans drømmeplass, sentral midtbane altså. I en krisesituasjon kan han brukes der men håper det aldri blir tvingende nødvendig.

C@Bøe_79

Syns vi skal frede Mjelde,og la spillerene tale for seg..
Noen uenig?
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Mick

Mini sier at det er like viktig å vinne kamper 4 januar som 4 juni! Spør du meg så er det noe av det dummeste jeg noen gang har hørt. Treningskamper har kun en funksjon, nettopp selve treningen. I en treningskamp trener man, fysikk, taktikk, spillestil, resultatet derimot det trener man ikke på.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

krøvel vellevold

Quote from: "Mick"Mini sier at det er like viktig Ã¥ vinne kamper 4 januar som 4 juni!  .


Ting tyder på at RBK syns det er VIKTIGERE å vinne fotballkamper 4.januar enn 4. juni... Men det viktigste av alt er at de ikke vinner FEMTE juni!
Legg ned hele klubben!


Chrisstah

kjøss meg i ræven no e vi der!
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

monzilla


Bruiser

Vi skal ikkje sjå vekk ifrå at "ekspertane" frå no av vil tippe Brann i topp 3 uansett forsesongsresultat i uoverskueleg framtid. Men samtidig skal det sagtens ikkje mykje til for disse såkalte "ekspertane" å vende kappa etter vinden.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Go Up