• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ros

Started by Pilsen19, March 02, 2006, 01:48:36 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Pilsen19

 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

nummer9

Ganske enig med deg, men la merke til en setning:

Quote from: "Pilsen19"Har dere ikke hukommelse, brann tok sølv året etter spillte de kvalikkamp mot sandefjord, og det var ikke mye om å gjøre før 1 div var et faktum.


Mangler vel ett og her, leste litt kjapt og trodde du mente de fikk sølv året etter kvallikken...

Noen vil sikkert påpeke at vi solgte unna masse i denne perioden, synes likevel dette ikke har noe å si på hva Mjelde har vært med på å få til. Første gang Brann har vunnet noe på LENGE (fair play statestikken teller ikke ;) )

Northside

Quote from: "Pilsen19"Eg er dritt lei alle som maser om at Mjelde må gå! Ser ikke en eneste grunn til at han må gå.

Mjelde har bygget et meget solid lag, det laget vi har nå er kjempe sterkt, men selvfølgelig de må bevise det.


Stopper her eg.
Ja, laget er solid, og han har fått MYE penger å kjøpe spillere for. Men du kommer jo faktisk med en god grunn til å sparke han, du sier
Quotemen selvfølgelig de må bevise det

Nettopp! Laget beviser ikke det, noe som treneren må ta ansvar for!


QuoteIkke bare laget han har skapt sammen, men mjelde har ført oss til en bronse og en cup triumf.

Det høres jo bra ut, men skal vi nevne lagene vi møtte i cupen? hvor mange ganger vi holdt på å ryke ut? ekstraomganger, straffekonk og alt det. 1-0 mot små lag som Løv Ham osv. Eneste gode kampen vi hadde det cup året var selve finalen, der spilte laget godt.

3 plass i 2004 var jo en grei plassering, men at laget var overraskende bra nekter eg å godta.
se tabellen:
http://www.skbrann.org/sesongen/tabellen?sesong=2004
Det er snakk om 3 poeng ned til 6 plass, og etter det eg kan huske så var det på hengende håret at den sesongen ikke ble en fiasko og en plassering i ingenmannsland.

Quotemen i norge er det så jevnt at toppen ikke skiller mer en et par poeng ned til 7-8 plassen og mye kan skje ved tilfeldigheter.


Det er nettopp de tilfeldighetene vi skal slippe med den stallen vi har eller burde hatt no. Vi skal ikke konkurere mot små lag som Ham Kam om en plass midt på tabellen, det er nettopp dette vi skal være for god til med alle pengene som er brukt.

Quotei fjor var brann uheldige, i år stiller vi mye sterkere og vi holder ut mer en første halvdel av sesongen

Skal litt til å være uheldig fra April til slutten av oktober, og samtidig være uheldig på samtlige bortekamper!
Stallen er den samme borte og hjemme, så kanskje det ligger noe i taktikken Mjelde setter opp hver gang vi har bortekamp?

At vi stiller sterkere i år var litt ny for meg. Eneste forsterkningen eg finner er PVM, men samtidig har vi jo solgt fotballguden Scharner!

Quotemen Mjelde har et mannskap som skal være godt nok til det meste i Norge

Der e vi enig :)

joachim

Quote from: "Pilsen19"Mjelde skapper



Stopper deg her jeg!

Tom C

Er ihvertfall enig med trådstarter i en ting. Det er alt for mange negative mennesker her inne. Sier litt at folk aser seg opp over tap i noen treningskamper midt på vinteren.

Jeg gleder meg som en unge til seriestart, men samtidig gruer jeg meg også litt til den irriterende utålmodigheten som regjerer på stadion. Samma greien hvert år. Brann spiller mot et lag som "alle" mener de skal slå, og vi slipper inn et mål. Hva skjer? Jo publikum begynner å pipe, og plukker ut noen av Brann-spillerne som syndebukker og gjør akkurat det motsatte av å støtte laget.

Derfor er det gjerne greit at Brann taper litt nå før det starter, så har kanskje folk litt mer tålmodighet med dem de dagene ikke alt klaffer...
Aldri mer Obos....

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "Pilsen19"Eg er dritt lei alle som maser om at Mjelde må gå! Ser ikke en eneste grunn til at han må gå.
[...]

[...]
Laget beviser ikke det, noe som treneren må ta ansvar for!

Eg e enig med Pilsen19 i at det trengs mer positivitet rundt Brann, og at det ikkje finnes en eneste god grunn til å sparke Mjelde akkurat no. Med unntak av fjorårshøsten har laget utviklet seg bra. Eg driter i ka resultater Brann får i treningskampene. Det eg bryr meg om, e ka som skjer i tellende kamper. Det e de tellende kampene Mjelde eventuelt må ta ansvar for.

No må Mjelde og spillerne få ro og anledning til å vise at den begredelige høsten kun var et midlertidig tilbakeslag. Eksamen begynner 10. april mot FFK. Det e selvfølglig interessant å følge oppladningen frem mot seriestart, men då må ikkje folk miste av syne at det e nettopp dét det e: oppladning.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Northside

Sier ikke at vi bør sparke han no, har aldri ment vi bør sparke han egentlig. Men dersom denne sesongen ikke blir god, så bør han begynne å se etter en ny jobb...

Ellers så vil no eg si at det er like mye positivt rundt Brann som negativt. Vinner vi så er alle i den syvende himmel, taper vi så går alt til helvete, då e uken ødelagt, Brann er elendig og konen din er en hore.
Men så skal det ikke mer til enn en god kamp uken etter så er Mjelde konge og fremtiden din lys igjen.

BrannFa(e)n

Blablablabla.. På'an igjen... Pilsen, siter meg!

Før Mjelde hadde vi Teitur Thordarson (har alltid slitt med å skrive navnet hans) som trener. Han var tvunget til å selge nesten alle spillerene og det var et spørsmål ved hvert månedsskifte om klubben kom til å bli slått konkurs, som han selv sier. Det var store økonomiske problemer. Så kom Mjelde, og si meg: Var Brann god under Mjelde i det første halvåret i 2003? Nei? Jeg mener å huske at Mjelde (Steffensen, riktignok) prøvde ut masse teite formasjoner som 4-2-3-1 og drit som alle visste at aldri kom til å fungere. Så kom IDAR og KVISVIK og da begynte oppturen. Etter det kom det en rekke investorer og Brann hadde til slutt så jævlig griseflaks at de hadde de tre poengene ekstra til å ta bronse, og de var også heldig med trekningen i cupen, som var null utfordring, nesten. Brann måtte ha straffekonk for å slå ut et lag som rykket ned i 2005, og ekstraomganger for å slå et lag som rykket ned i 2004.

Så til det som er negativt med Mjelde:

Mjelde går aldri på andrelagskamper. Teitur Thordarson nærmest tvang 3-4 spillere med på andrelagskamper, og dette er det mye positivt med, men aller viktigst: Teitur visste hva som skjedde på andrelaget. Teitur visste hvem som hadde potensial, hvem som ikke var i nærheten og så videre. Mjelde vet ikke dette. Han stoler blindt på Steffensen, og det er veldig negativt at Mjelde ikke gidder å engasjere seg det spor at andrelagskamper blir uinteressant. Vi ser jo hvordan det går: Han setter innpå Klock og Brann driter på draget og Klock får skylden når det åpenbart er Mjelde som har vært så udugelig og latt han spille.

Mjelde trente aldri på dødballer. Etter 1-5 kampen mot Lillestrøm på stadion i 2004 sa Mjelde at Brann ikke hadde noe dødballproblem. Morsomt er det at det på høsten samme år kom et rimelig sjokkerende avisoppslag i BA hvor Dylan sier at han aldri har vært med på dødballtrening med Brann. Er dette virkelig holdbart da, Mjelde? Vi ser jo hvordan det går. I 2004 tror jeg Raymond kun scorte et mål på direkte frispark, og det var mot Stabæk hjemme hvor vi tapte 2-1. Ellers var Brann direkte rævva på dødball det året. Vi ser også at Brann sviktet på dødball ifjor når vi tapte 4-1 for Rosenborg.

Mjelde legger skylden på andre enn seg selv. Hvor mange ganger har vi ikke hørt: "De gjør ikke som de har fått beskjed om" og "Vi har så mange skader"? Selvfølgelig kan laget svikte av og til, og alle lag har skader, og kanskje noen har fler skader enn andre og skader på mer sentrale spillere, men når skal mjelde ta skylden for et tap? Når skal treneren stå frem i media og si at "Dette var en taktisk bom av meg"? Det gjør iallfall ikke Mjelde. Han bare skyver skylden videre på andre for å skjule sin egen udugelighet.

Så har vi bortekomplekset. Det gidder jeg ikke kommentere engang.
rannfasiten

Tom C

Og hva er egentlig poenget ditt? (bortsett fra at du høres ut som om du er rimelig pre-menstruell...) Vil du ansette Teitur??

Du vet, det går jo an å nullstille hjernen din og faktisk ikke ta alle sorgene på forskudd.
Aldri mer Obos....

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Poenget mitt er at penger er nøkkelordet. På de sidene dere mener at Mjelde skal ha ros mener jeg han skal ha kritikk fordi ting var langt fra optimalt, og jeg mener at det blir feil å gi Mjelde ros for ting han IKKE har gjort. Jeg vil frem til at Mjelde ikke er en trener som er ti ganger bedre enn Teitur, og jeg vil frem til at det var langt fra Mjelde på egenhånd som ga Bergen køppgull og bronse. På de tingene som Mjelde er komplett udugelig, var faktisk Teitur veldig, veldig, veldig mye bedre, og en trener som ikke ser at Brann har et problem på dødball fortjener ikke å være Branntrener. Det er nesten grunn til oppsigelse alene! Legg merke til ordet "Nesten".

Hvorfor skal Mjelde roses så til de grader opp i skyene når Brann vant cupgull mot et ungt og urutinert Lyn-mannskap, og to nedrykkslag? Hvorfor skal Mjelde være helten når Brann tok bronse, men det kunne blitt en fiasko om Brann hadde latt være å vinne én kamp? Selvfølgelig skal det feires, men det blir teit å trekke frem to år etterpå at det var hva Mjelde gjorde med Brannlaget.

Greit, Mjelde ga oss cupgull og bronse, men han kjørte også Brann på jordet igjen med en sjetteplass i 2005, og vi røk i kvarten. Det er nå dere skal komme med bortforklaringer for å beskytte Mjelde. Hvorfor kan ikke jeg komme med bortforklaringer på hvorfor Mjelde er ræv når Brann gjør det bra, da?
rannfasiten

Nixon

Jeg har sagt det før, og kan gjerne si det igjen:
Problemet med denne debatten er at de som ikke liker Mjelde misliker han mye mer enn vi andre liker han. For hvem har påstått at Mjelde er ti ganger bedre enn Teitur? Og hvem gir Mjelde alene æren når det går bra?

Og jeg skulle gjerne likt å visst hva Teitur er veldig, veldig, veldig mye bedre på enn Mjelde...
Rød makt på Hansa

Tom C

Korrekt.

Brannfaen overdriver voldsomt noen av oss sin lojalitet mot Mjelde. Det han ikke innser er at de aller fleste "Pro-Mjelde" folkene her inne har sagt at Mjelde ikke er fredet, men at han må levere bra resultater i 2006.

Det er vel ingen som i fullt alvor mener at det er til det beste for Brann å sparke Mjelde nå, en mnd før seriestart og isåfall ansette hvem?

Kan vi ikke bare avslutte denne diskusjonen inntil vi har spilt noen seriekamper? Da får vi jo svar på om Mjelde kanskje har forbedret både seg selv og Brann på noen av de punktene som bl.a Brannfaen er så misfornøyd med ham...
Aldri mer Obos....

naitsirk

skal me tenka slik brannfaen tenker så får manu,liverpool,arsenal,tottenham etc ny trenar til neste år.
milan bør ihvertfall sparka trenaren sin. dei ligg jo 10 poeng bak juventus.

Pondan

Er laget solid?? Halve laget kan jo ikke spille kamp på kunstgress pga skader osv.. Kan ikke si stallen er så solid jeg.

Northside

Quote from: "naitsirk"skal me tenka slik brannfaen tenker så får manu,liverpool,arsenal,tottenham etc ny trenar til neste år.
milan bør ihvertfall sparka trenaren sin. dei ligg jo 10 poeng bak juventus.


litt feil å sammenligne lagene der, så kan vi heller ta Real Madrid som har svidd av alt for mye penger, de hadde en trener som har komt med mange gode resultater, me pga skader og spillere som ikke har spilt bra, så har laget gjort det dårlig.

han fikk sparken for noen dager siden.

Må si eg e ganske enig med BrannFaen, til tross for litt overdrivelser, men det sier han nok for å sette ting litt på spissen slik at det er enklere å se hva han mener.

naitsirk

men da e jo og eit ordtak som seier:alt var mykje betre før.

Brann_ruler

Mjelde og støtte apparatet har klart bragder på overgangsmarkedet også.

Tror dere virkelig M. Andresen, PVM, Bengt Sæternes hadde ofret en halv kalori på å vurdere overgang til brann dersom de ikke hadde opplevd dialogen med Mjelde og Ludviksen som god? Eller hatt tro på at de kunne vinne noe med den treneren?

Det holder ikke bare å vifte med peng til kvalitetsspillere.

Men for disse tre jeg kom på i farten var det flere andre store og interessante klubber i Norge som lå langflat etter.

Mjelde fikk overbevist dem. Tviler på at et stort siffer på en sjekk hadde lokket dem til Løv Ham eller Bodø Glimt.

Det er noe positivt rundt brann, tidligere var det bare surr og tull.

Og teitur, han har fått sjansene sine. Vil ikke ha han tilbake.

Langhår

Et annet moment er økonomien. Er det noen som tror at investorer hadde giddet å bruke millioner på Brann dersom treneren framsto som en kunnskapsløs klovn? Jeg tviler. Tror også Mjelde fortjener litt kred for den biten, sammen med resten av klubbledelsen selvsagt. Pengene han har brukt har han også vært medvirkende til å generere til klubben.

Forøvrig er jeg enig med Nixon når det gjelder Mjelde-skeptikernes beskyldninger om vår forguding av Mjelde. Jeg har en sunn skepsis til enhver i klubbledelsen, herunder Mjelde, men rett skal være rett og jeg går ikke med på at han på det nåværende tidspunkt har gjort seg fortjent til avskjed....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Nå skal det nå sies at Idar så på det som billigere (i tillegg kan han få pengene tilbake og vel så det) å reklamere gjennom Brann enn å svi av samme sum på vanlig tørr reklame.

Tom C: En ting skal du ha klart for deg: Greit, jeg mener at Mjelde kunne blitt sparket etter sesongslutt, men velger Brann å ikke sparke han skal han iallfall ikke sparkes på dette tidspunktet. Det er min mening.
rannfasiten

jako

Quote from: "Langhår"Et annet moment er økonomien. Er det noen som tror at investorer hadde giddet å bruke millioner på Brann dersom treneren framsto som en kunnskapsløs klovn? Jeg tviler. Tror også Mjelde fortjener litt kred for den biten, sammen med resten av klubbledelsen selvsagt. Pengene han har brukt har han også vært medvirkende til å generere til klubben.

Forøvrig er jeg enig med Nixon når det gjelder Mjelde-skeptikernes beskyldninger om vår forguding av Mjelde. Jeg har en sunn skepsis til enhver i klubbledelsen, herunder Mjelde, men rett skal være rett og jeg går ikke med på at han på det nåværende tidspunkt har gjort seg fortjent til avskjed....


Støttes, men han har på ingen måte levert rent faglig. Han har fått ressurser få av hans forgjengere kunne drømme om. Men som du sier skyldes det også at han er Mons Ivar Mjelde en likandes kar.

Men det er to ting som irriterer meg. Det ene er at folk prøver å fremstille Mjelde som den mest suksessfulle treneren de siste tyve årene pga av et cupgull og en heldig bronse. Det andre som slår meg er at folk synes å ha akseptert at vi er fullstendig avhengig av enkeltspillere for å vinne fotballkamper. Eller for å si det enkelt uten Andresen eller Kvisvik vinner ikke Brann fotballkamper. Selv om vi fremdeles hadde spillere som Miller, Winters, Sæternes, Scharner, Soma, Hanstveit og Guntveit tilgjengelig klarte vi ikke å prestere.
Og da bør varsellampene begynne å lyse for noe og enhver.

Men for all del det er ingen som ønsker å sparke Mjelde nå. Selv om jeg har mistet min tiltro til ham så synes jeg vi bør gi ham en sjanse til.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Nixon"Og jeg skulle gjerne likt å visst hva Teitur er veldig, veldig, veldig mye bedre på enn Mjelde...


Ambisjoner, tilgjengelighet og tydelighet.

Blir provosert når Mjelde ser på LSK, Start og Lyn som reelle utfordrere. Det burde de ikke være.

PS: Jeg ønsker ikke Teitur tibake, men godtar dere skade unnskyldningene til Mjelde så bør dere godta rammevilkår unnskyldningene til Teitur.

Og bare får å understreke det. Mjelde har ennå ikke klart å ta like mange poeng som det Teitur gjorde i 2000 og 2001, 48 og 41. Selv om mange ser på 2001 sesongen som en fiaskosesong og 2004 sesongen som en kejmpesuksess, 40 poeng.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

nummer9

Quote from: "Pondan"Er laget solid?? Halve laget kan jo ikke spille kamp på kunstgress pga skader osv.. Kan ikke si stallen er så solid jeg.


Nå skal vel ingen av seriekampene i år spilles på kunstgress (såvidt jeg husker), så da er vel stallen solid i serie-sammenheng? ;)

Quote from: "jako"
Selv om vi fremdeles hadde spillere som Miller, Winters, Sæternes, Scharner, Soma, Hanstveit og Guntveit tilgjengelig klarte vi ikke å prestere.


Tenker vi på høstsesongen i fjor så kan vel i alle fall Sæternes og Guntveit fjernes fra denne listen. Sesongoppkjøringen i år er det vel enda flere som må sees bort i fra, eller maks går for halv maskin.

Langhår

Quote from: "jako"

PS: Jeg ønsker ikke Teitur tibake, men godtar dere skade unnskyldningene til Mjelde så bør dere godta rammevilkår unnskyldningene til Teitur.



Enig. Teitur hadde etter mitt syn ikke forutsetninger for å skape et topplag i Bergen. Til det var økonomien altfor dårlig, Brann unngikk konkurs med et nødskrik i denne perioden. Salget av Karadas til RBK (!) er betegnende for dette. Hvem andre enn en klubb med kniven på strupen ville solgt sitt beste talent til erkefienden? Dette er en av grunnene til at jeg aldri har vært med i noe hylekor mot Teitur heller. Synes ærlig talt han har fått et ufortjent dårlig rykte.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "jako"Blir provosert når Mjelde ser på LSK, Start og Lyn som reelle utfordrere. Det burde de ikke være.

Blir du provosert av folk som mener at minst en av LSK, Start og Lyn (sammen med VIF og RBK) kan havne på medaljeplass i år? Hupps, då e eg redd du blir provosert no, for eg synes absolutt ikkje noen av nevnte lag skal avskrives som medaljekandidater ennå.

Det eg synes hadde vært veldig, veldig skummelt, var om trener og spillere i Brann ikkje hadde tatt nevnte lag - eller andre tippeligalag - på alvor og hevdet at det var enkelte lag som ikkje kunne slå Brann. Med en sånn innstilling kunne dette blitt en virkelig stygg sesong!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

jako

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "jako"Blir provosert når Mjelde ser på LSK, Start og Lyn som reelle utfordrere. Det burde de ikke være.

Blir du provosert av folk som mener at minst en av LSK, Start og Lyn (sammen med VIF og RBK) kan havne på medaljeplass i år? Hupps, då e eg redd du blir provosert no, for eg synes absolutt ikkje noen av nevnte lag skal avskrives som medaljekandidater ennå.

Det eg synes hadde vært veldig, veldig skummelt, var om trener og spillere i Brann ikkje hadde tatt nevnte lag - eller andre tippeligalag - på alvor og hevdet at det var enkelte lag som ikkje kunne slå Brann. Med en sånn innstilling kunne dette blitt en virkelig stygg sesong!


Det er ikke det jeg mener. Det jeg mener er at det er en skandale at slike småklubber kommer foran Brann på tabellen. Brann bør ha langt større ambisjoner enn å slå slike bakgårdslag.

Hvor mye penger har ikke vi brukt i forhold til disse klubbene?

Hvor høye inntekter har ikke vi i forhold til disse klubbene?

Greit LSK får mye kunstig ånderett fra Pål Berg, men bortsett fra det så burde dette være David mot Goliat.

Det er dette som skuffer meg med Mjelde. Kan akseptere at vi fra tid til annen havner bak klubber som RBK, VIF og Viking, men å slåss om fjerdeplasser med disse andre bakgårdsklubbne er og blir fiasko i mine øyne. Vi må da ha større tanker om laget vårt enn som så.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Pilsen19

jeg mener LSK er mye bedre enn viking.
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

jako

Quote from: "nummer9"
Quote from: "jako"
Selv om vi fremdeles hadde spillere som Miller, Winters, Sæternes, Scharner, Soma, Hanstveit og Guntveit tilgjengelig klarte vi ikke å prestere.


Tenker vi på høstsesongen i fjor så kan vel i alle fall Sæternes og Guntveit fjernes fra denne listen. Sesongoppkjøringen i år er det vel enda flere som må sees bort i fra, eller maks går for halv maskin.


Sæternes spilte de fleste kampene da Brann slet som værs i august måned. Andresen spilte forøvrig en del kamper han også.

Konklusjon: Unnskyldning ikke god nok!
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "Pilsen19"jeg mener LSK er mye bedre enn viking.


Ja kanskje, men Viking underpresterer de også.
Tenk rammevilkår.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

naitsirk

kva har teitur egentlig prestert etter at han gjekk ifrå brann.
lyn,estland,ull kisa og no kr reykavik. har virkelig vore ein suksess trenar i alle dei klubbane.

og tennfjord.kvifor trenar ikkje han eit topplag i norge/europa.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "jako"
Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "jako"Blir provosert når Mjelde ser på LSK, Start og Lyn som reelle utfordrere. Det burde de ikke være.
[...]
Det jeg mener er at det er en skandale at slike småklubber kommer foran Brann på tabellen. Brann bør ha langt større ambisjoner enn å slå slike bakgårdslag.

Ambisjoner e en ting. Forventninger e noe helt annet. Og til slutt e det dette med realiteter ...
Eg e enig i at Brann bør være ambisiøse og sette seg en høy målsetning. Og vi kan alle ha forhåpninger. Men lagets høyeste målsetning og supporternes forventninger bør ideelt sett ikkje være det samme ...

Eg synes ikkje det kan kalles skandale om LSK, Start og Lyn blir reelle utfordrere. Ei heller e det en skandale om for eksempel en av dem, la oss si LSK, vinner serien og Brann kommer på andreplass. Det kan i så fall ikkje regnes som en direkte dårlig sesong ...

Quote from: "jako"Hvor mye penger har ikke vi brukt i forhold til disse klubbene?

I dette overgangsvinduet? Ikkje så mye ennå. Enkelte av "bakgårdslagene" som havnet foran oss i fjor, har brukt mer penger på overganger enn Brann så langt i år, hvis eg ikkje tar veldig feil. Men vi får håpe at Peddien bare "finter" oss med disse billige østeuropeerne og har noen store, dyre signeringer på lur. ;)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Northside

Quote from: "Langhår"Et annet moment er økonomien. Er det noen som tror at investorer hadde giddet å bruke millioner på Brann dersom treneren framsto som en kunnskapsløs klovn? Jeg tviler. Tror også Mjelde fortjener litt kred for den biten, sammen med resten av klubbledelsen selvsagt. Pengene han har brukt har han også vært medvirkende til å generere til klubben.



Uten at eg har lest gjennom alt sammen no så må eg svare på dette innlegget.

For det første, Mjelde har neppe noe som helst med at Chess, Hansa, Sparebanken Vest eller noen andre sponser Brann i form av kjøp til spillere. Tror ikke de ville gjort det dersom brann hadde en kunnskapsløs klovn som trener, men så tviler eg sterkt på at vi noen gang ville hatt eller vil få en kunnskapsløs klovn som trener.

naitsirk


Ricky

Quote from: "jako"Ja kanskje, men Viking underpresterer de også.
Tenk rammevilkår.



De økonomiske rammevilkårene er da strengt tatt bortimot helt like i Tippeligaen (med unntak av RBK). Budsjettene til de nevnte lagene:
Brann 60 mill, LSK 55 mill, Start 49 mill, Lyn 46 mill.

Ti lag i TL har budsjetter på 40+ mill.

Lurkin

Quote3 plass i 2004 var jo en grei plassering, men at laget var overraskende bra nekter eg å godta.
se tabellen:
http://www.skbrann.org/sesongen/tabellen?sesong=2004
Det er snakk om 3 poeng ned til 6 plass, og etter det eg kan huske så var det på hengende håret at den sesongen ikke ble en fiasko og en plassering i ingenmannsland.


På samme måte som vi var 6 poeng fra en tredjeplass i fjor, med store skadeproblemer. Sett ting i litt perspektiv.

Hvorfor kan vi ikke slutte å diskutere dette når vi vet at styret vil ha resultater ved halvspilt serie i år? Driter vi oss ut i vårsesongen så er Mjelde vekk. Gjør han ikke det, så blir han. Vi er alle enige om at det er idiotisk å sparke han nå.

Ja, jeg vet at dette er et diskusjonsforum, men det fortsetter jo i det uendelig - det samme om og om igjen. Får deja vu hver gang jeg går inn i en Mjelde-thread her.
Berømte Brann fra Bergen

Tom C

Tror dette i bunn og grunn er et resultat av mange Brann-supportere som er sulteforet på Brann-stoff, og at vinterpausen er jækla lang.

Er ikke noe Royal League tilhenger, men det hadde vært godt å slippe så lange pauser fra Brann-kamper i fremtiden.
Aldri mer Obos....

Langhår

Quote from: "NorthsideFCDH"

Uten at eg har lest gjennom alt sammen no så må eg svare på dette innlegget.

For det første, Mjelde har neppe noe som helst med at Chess, Hansa, Sparebanken Vest eller noen andre sponser Brann i form av kjøp til spillere. Tror ikke de ville gjort det dersom brann hadde en kunnskapsløs klovn som trener, men så tviler eg sterkt på at vi noen gang ville hatt eller vil få en kunnskapsløs klovn som trener.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

AtroZ

Tror det var veldig bra for Brann å ikke spille Royal League i vinteren.

Vi slipper å bygge opp spillerne til hver kamp.
Vi slipper slitasjen på spillerstallen (noe som var spesiellt viktig i vinter).
Vi kan trene godt helevinteren, noe som vil resultere i at spillerne vil holde formen bedre utover i sesongen.

Det negative er selvsagt tapte penger, og det faktum at vi blir sulteforet på brannstoff som igjen fører til at vi er overaktive på forumet...  Vet jeg sjekker det alt for mange ganger iløpet av en dag..
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

BrennEFoRBranN

Jeg syns det er helt forkastelig at folk midt i serieoppkjøringa begynner med samme gamle "mjelde må gå".

Det er jo i serieoppkjøringa laget trenger ro for å bygge seg til seriestart.
En dag skal det skje*

Derabilo

Quote from: "AtroZ"Tror det var veldig bra for Brann å ikke spille Royal League i vinteren.

Vi slipper å bygge opp spillerne til hver kamp.
Vi slipper slitasjen på spillerstallen (noe som var spesiellt viktig i vinter).
Vi kan trene godt helevinteren, noe som vil resultere i at spillerne vil holde formen bedre utover i sesongen.


En an ting mot RL for oss denne vinteren er jo tanken på laget vi hadde stilt med i enkelte kamper.. Kannelønning kunne blitt en mye brukt spiller..! Vi kunne risikert å måtte starte med en forsvarsrekke bestående av Knudsen, Sigurdsson, Klock, Hanstveit.. Midtbane med Huseklepp, Haugen, Miller, Kannelønning.. Spiss; Winters og Macallister

Ingen fare for at vi går glipp av noe med å ikke vere med i årets RL med andre ord..
Bergen ut av Norge -

AtroZ

Kan ikke stille med hospiterende spillere i RL.. Kannelønning kunne ikke spilt.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

runarnormann

Quote from: "BrennEFoRBranN"Jeg syns det er helt forkastelig at folk midt i serieoppkjøringa begynner med samme gamle "mjelde må gå".

Det er jo i serieoppkjøringa laget trenger ro for å bygge seg til seriestart.


Har selv sagt flere ganger at det vil vaere tull aa sparke Mjelde foer sesongen, men du Brenneforbrann, naar traaden handler om aa rose Mjelde, saa maa jo du pokker meg akseptere at folk kommer med litt kritikk ogsaa.
egenden Alf Dahl

Go Up