• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvilken Brann trener har best resultat å viset til...

Started by tintin, February 22, 2006, 10:23:25 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannFa(e)n

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "BrannFa(e)n"Skader forårsaket av brann selv og dermed ikke en verdig grunn. Dette var TFL-skaden og Andresen-skaden, ja.

Javel? E det plutselig Brann som har skadet Andresen og TFL no? Man kan si både det ene og andre om håndteringen av skadene, men det e ærlig talt i drøyeste laget å si at Brann har skadet Andresen og TFL!

No må vi sørge for å være litt edruelige og etterrettelige her ...


I oversatt betydning skadet de de, ja, men det var nok ikke sånn at de kom inn med knottene først.

Angående Andresen er han litt bob-bob, men å si at Brann nesten gjorde han frisk er å dra den jævlig langt. Andresen fikk mange tilbakefall, og han spilte mange kamper før han var frisk, noe som vi ser resultatet av nå. I tillegg snakket Andresen i media om at "Jadda nå skal jeg spille landskamper" så han er en temmelig stor idiot selv, og dette betaler Brann 3 millioner kroner i året for.

Angående TFL er den åpenlyst. Brann visste at han var skadet, men brukte han likevell i kamp. Hadde Brann foretatt en medisinsk sjekk, så hadde ikke skaden hans vært så langvarig.
rannfasiten

Ricky

Så lenge Martin Andresen er sykemeldt, så er det da strengt tatt AS Norge som betaler lønnen hans.. Sånn sett er det jo faktisk greit å ha profilene sykemeldt fra november til februar   :wink:

Go Up