• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Albansk spiss på prøvespill

Started by Ben Dover, February 19, 2006, 02:51:27 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

jako

Han har visst vært veldig positiv på trening.

Liker ikke dette jeg heller, men skal prøve å være positiv.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

naitsirk

Skënderbeu Korçë, som er hans tidligare klubb, rykka opp til øverste divisjon i denne sesongen.
ikkje lett å scora mål når medspelarane e elendige.

ingen spiss i norge som scorer 8 mål i løpet av 23 kamper på eit nyopprykka lag.
marius johnsen er best med 8 mål i fjor på 26 kamper.

ps.nokon som hugsar då winters kom!!

Gud

Winters scoret bare syv mål i fjor, kan ikke se at noen her slakter han. Gi Memelli en sjangse, hvis han flopper kan de som mener han flopper si "hva var det jeg sa?".

tormi

Jeg håper at han lykkes og jeg dermed kan si "hva var det jeg IKKE sa".

Men jeg er positivt til alt som er nytt og er meget liberal av meg så hans skal absolutt får sjansen.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Ricky

Quote from: "morten_61"
Quote from: "Leffen"bruk dylan og tfl som backup til vi finner en klassespiss.
helt enig i at vi skal gi migen en sjanse, men jeg tror vi skal være ganske edruelige i forventingene våre


Helt enig med deg, dette virker nesten som ett panikk kjøp, det må da være bedre og vente til sommeren og satse på og få Sigurd Rushfeldt



At vi henter Memelli er vel et så klart tegn som man kan få på at Brann nå begynner å fokusere på sommervinduet. Vi har vel prøvd oss på omtrent alle og enhver nå, men de mest aktuelle vil jo alle "se det litt an" frem til sommeren. Helstad, Karadas og F.Johnsen, f.eks.
Synes det hadde båret mer preg av panikk om man hadde betalt 4 mill for denne Memelli. Det er jo slik det har pleid å være. Nå henter vi ham vel først og fremst fordi vi ikke har noe særlig å tape på det, omtrent som med Sanne, Klock, Helegbe, Monkam, Huseklepp, Zavrl etc. Noen slår til, noen klarer seg ok, mens de fleste får en relativt kort karriere i klubben. Så får tiden vise hvilken kategori Migen tilhører.
Mitt stalltips er at han blir en Thomas Lund-type. Tryggere med ballen og mer ro enn Macattack og Ystaas, men heller ingen reell utfordrer til Sæternes og Winters.

weirus

Jeg bare lurer på hvor mange spisser brann egentlig skal hente...??
Det er faktisk ikke der vi sliter mest, iåm at det bare er 2 plasser og vi har MANGE spillere som kan spille der og samtidgi holde et bra nivå!
Vi bør heller se oss om etter reserver på midten og i forsvaret. det er der vi ikke har god nok backup enda..
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Xminator

Weirus: Vi har mange som kaller seg spisser, men bare to som faktisk er gode nok :p Det er klart, man kan ta reserveløsninger som Miller eller Ludvigsen, men det er ikke mindre risikabelt enn å hente Memelli. Han gir Mjelde ett alternativ.

Vi må da kunne tåle at Brann har en stall på 24-26 spillere uten å bekymre oss over at en albaner ikke får spille. Eller for den del Ystaas eller Macallister.

tormi

Nå har de tydeligvis ikke skrevet kontrakten enda, og jeg ser han er istartoppstillingen til kampen mot RBK. Da blir det vel ikke signering før han har overbevist oss i den kampen? Jeg håper no isåfall det.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------


Xminator

Da er Tormis siste håp at NFF og UDI føkker opp :)

morten_61

Dette er rett og slett tragisk, her går de ut i media og sier de skal ha spillere som kan gå rett inn på laget, og så kommer de med en c spiller.
TRAGISK TRAGISK TRAGISK

Alexåsane

Quote from: "morten_61"Dette er rett og slett tragisk, her går de ut i media og sier de skal ha spillere som kan gå rett inn på laget, og så kommer de med en c spiller.
TRAGISK TRAGISK TRAGISK


Han er så dårlig altså, kor har du det fra?
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Gud

Flere på dette forumet fremstår som om de har kjent Memelli siden han var 5 år gammel. Faktumet er jo at ingen på dette forumet som følger albansk fotball, det vil sin ingen, vet noe som helst om han. Gi fyren en sjangse, vis dere som supportere og ikke sutrekopper. Enten flopper han eller så slår han til. Hvis dere ikke kan leve med det faktumet bør dere finne dere en annen klubb enn Brann og heie på.

Langhår

Enig med den allmektige...

Man kan selvsagt ønske seg klassespillere i alle ledd, men slik situasjonen er i spillermarkedet nå er dette særdeles vanskelig.

Vil oppfordre folk til å gi denne Memelli en ordentlig sjanse, hvis ikke blir han vel spist opp av stadiontrollet før 17.mai. Det er ikke alle som er utstyrt med psyken til Opdal som til tross for alle sytepavene faktisk klarte å prestere.

Endel segmenter i supportermiljøet er dessverre meget flinke til å psyke ut sine egen spillere. Opdal, Sanne, Ystaas og Knudsen er vel de ferskeste eksemplene. Ting tyder på at nestemann ut er Hanstveit og nå denne Memelli.

La oss hÃ¥pe vÃ¥r Albanske venn slipper Ã¥ bli offer for denne pinlige  kulturen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mr_Soma

jeg mener at på bakgrunn av statistikker og annen informasjon så fremstår ikke denne Memelli som noen ener, som vil komme til å styrke Brann noe nevneverdig.

Så er det kontraktslengden, som jeg ikke skjønner.
3 år? Hva skjedde med opsjon på kjøp? Etter endt sesong....

Betyr vel også at Dylan står med en fot i Australia ect allerede - til glede for noen.

Nei jeg synes at Brann's stolthet er i ferd med å få en knekk, å signere en albaner som ikke klarer å sette spor i hjemlandet engang.

Men vi får håpe jeg tar feil å at han bøtter inn mål, de siste 10-15 min han kommer til å få når Winters og Sæternes er skadefri.

BrannFa(e)n

Man får for guds skyld håpe han har vært jævlig mye reserve slik at de hundre målløse kampene ikke er så håpløs som de virker. Skadeforfulgt etc.
rannfasiten

naitsirk

man får for guds skyld håpe at du aldri kjem til makta i brann.
real madrid e eit godt eksempel på at pengar og navn ikkje er alt.

mr-soma lovpriser azar http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5478

kor mange mål har han putta i feks tl? i 2004 spelte han 15 kamper og putta 3 mål. i tillegg so vil han koste 15 mill.
trur nok navn fortsatt er viktigast for enkelte her inne.

tormi

Jeg for min del er ikke negativ, men synes det er merkelig at Brann benytter seg av en Non EU spot + signerer 3 år dersom de ikke er mer overbevist enn de gav uttrykk for.

Men det kan jo hende han virkelig har overbevist, men jeg synes ikke dette har kommet frem i media, og det er jo tross alt nærliggende å tro at de har fulgt med en del.

Nei jeg er skeptisk, men ønsker ham seff hjertelig velkommen!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Brannmus

Jeg ser flere grunner til at Mjelde kanskje ikke har vært overdrevet positiv i sine uttalelser om Migen i forkant av kjøpet.

- For mye skryt kan gjøre agenten finner på å jekke opp prisen litt.
- Han må faktisk ta hensyn til at han har et par spisser (Macallister og Ystaas) som med dette blir dyttet litt ut i kulden. Vil ikke være positivt å indirekte si at de er sjanseløs på plassen når han nye kommer.
- Mjelde vil vel kanskje ikke legge mer press på fyren enn det som kommer til å bli med å skryte han opp i skyene.

Tror ikke det er et fryktelig dumt kjøp av Brann. Fyren har visst potensiale i treningskampene han har spilt, og kommer nok bare til å bli bedre når han får sjansen til å spille seg inn med laget og sette seg inn i Brann sine angrepssystemer.

Om statistikken fra hjemlig liga ikke er kjempegod, så er det viktig å huske at nivået på medspillerne heller ikke er det beste kanskje. Selv en god spiss hadde slitt om han var alene på et "dårlig" lag.

KenFeltZ

Blir helt feil å bedømme Migen før man har sett han spille ett par kamper. Veldig mye synsing...

Nå skal det sies at ligaene Migen har spilt i spiller en helt annen fotball enn den norske spille typen. F.eks. albansk fotball er veldig mye ball possesion og egentlig lite/dårlig fremdrift og dårlig ressurs utnyttelse. I tillegg har det ett svakt angreps mønster generelt. De av dere som har sett endel UEFA cup kamper der lag fra denne regionen har vært involvert vet hva jeg snakker om. Det som er ganske sikkert er at Migen har andre forusetninger nå(norsk vs f.ex. albansk fotball). Dette kan enten være negativt eller positivt, avhengig av hvilken spille type Migen egentlig er. Utfra det lille vi har fått vite gjennom media, Mjelde og små klippene fra treningskampene så har han ihvertfall en god forutsetning til å kunne lykkes(til en viss grad ihvertfall) med sin hurtighet og kraft. Kort oppsummert så blir man en bedre spiller av å ha bedre medspillere og det kan nok være ett svar på hans noe merkelige statistikk. La mannen få en sjanse til å overbevise så få vi heller evt. ta frem kjøtt øksen til sommeren. Det som er sikkert er at vi har fått en rimelig spiller i drift som er gratis men noe profil og garantert suksess spiller har vi ikke fått oss. Men her har vi mer å vinne enn å tape og det virker som han kan ha endel spesial egenskaper som kraft og hurtighet og av den grunn ett bedre alternativ å kaste innpå på slutten om det kladder for Sæternes og Winters. Hvor verdifull han blir for Brann i 2006 kan kun tiden vise.

Alzheimer/Silverspurs

Herlig innlegg av sistemann. Kanskje kan norsk fotball passe betre til han.

Blir litt som om Brann skulle henta ein spiss frå Kuwait som ikkje scora. Vil tru ein hadde fått dei samme reaksjonane då. Eg såg heile Kuwait mot Bahrain (var i play-off til VM mot Australia) i forrigårs og det KAN vere litt det samme som i Albania. Ein del av spelarane på Kuwait virka opptatt av å få ballen lavt og dei viser faktisk til tider blendande teknikk, men skyter gjerne frå 30 meter sjølv om spissen er på veg igjennom og aleine med keeper. Tippar det var 15 slike skudd i kampen. Blir ikkje mange spissmål av det.

Mr_Soma

Quote from: "naitsirk"man får for guds skyld håpe at du aldri kjem til makta i brann.
real madrid e eit godt eksempel på at pengar og navn ikkje er alt.

mr-soma lovpriser azar http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5478

kor mange mål har han putta i feks tl? i 2004 spelte han 15 kamper og putta 3 mål. i tillegg so vil han koste 15 mill.
trur nok navn fortsatt er viktigast for enkelte her inne.

Mick

Jeg kan ikke se hvordan vi kan tjene på å være kritiske mot Memelli før han har spilt en eneste offisiell kamp. Jeg skjønner hvorfor noen er det, men jeg synes vi skal ta han for det han er en forsterkning som kommer til å koste oss veldig lite. Brann trenger en bred stall og siden vi ikke har økonomi til å kjøpe bare superstjerner, må vi ta et par sjangser. Det må jo være noe ved han siden Mons Ivar gir en 3 års kontrakt så fort, om dette er en Olof/Scharner eller en Sanne det får vi bare vente å se.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

tormi

Jeg oppfatter det faktisk ikke som om at folk her er kritisk mot Memelli.

Jeg føler mer at fokuset går på at om man er litt usikker opp mot Brann.

Jeg tenker isåfall slik at jeg synes det er en lang kontraktstid å gi en spiller dersom han ikke har overbevist. Altså vi har signert en landslagstopper fra Slovenia (dette er jo et kvalitetssetmpel) men han får bare 1 års kontrakt med opsjon.

Men jeg synes Brann de siste årene har vært flinke med sine kjøp, så jeg håper og tror at denne 3 årskontrakten tilsier at Mjelde/Ludvigsen mener at spilleren er så god og profesjonell at de tror han vil bli en bauta i eliteserien + med videresalgspotensial.

Det er isåfall slik det har vært med Olof/Scharner. Så får vi se. Første pekepinn kommer kanskje idag mot Rosehorene.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

enavgutta

Det er ikke amper stemning, men en ganske forundret stemning nå...

Det er positivt at McBås er satt ut av rekkene en gang for alle, men synes ikke det er helt "rettferdig" at det er av et spillerkaliber fra en albansk amatørliga. Brann overrasker !!

naitsirk

QuoteSå den sammenligningen der kjære Naitsirk blir helt uten mål og mening.
Blir som å trekke en fellesnevner mellom indrefilét og pommes frites.


flott samanlikning forresten.

når brann vurderte azar va da vel hovudsaklig som spiss. da går an å samanlikna spelarar opp mot kvarandre sjølv om ein av dei er ukjent.

poenget mitt e at enkelte lovpriser spelarar som ikkje score noko særlig, men når ein ukjent albaner kjem inn i bilete so blir han slakta med ein gong.

Langhår

Quote from: "Mr_Soma"

Så den sammenligningen der kjære Naitsirk blir helt uten mål og mening.
Blir som å trekke en fellesnevner mellom indrefilét og pommes frites.


Har du smakt indrefilet med pommes frites som tilbehør? Mektig godt kan jeg fortelle deg.

Dermed er det en fellersnevner mellom pommes frites og indrefilet; de passe godt på samme tallerken.

Tenker den satt ja! NÃ¥ ble du nok svar skyldig! :)
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


Langhår

Virkelig trivelig at du tar imot våre nyervervleser med åpne armer og åpent sin, DrMeland.

Du blir sikkert en glimrende 12.mann å ha på tribunen kommende sesong. Liker spesielt at du benytter en totalt annen spiller på et helt annet lag for å "bevise" din påstand. Herlig argumentasjon.

Nei la oss fylle opp laget med Johnny fra Vadmyra og Ronny fra Sandviken så blir det nok gull!

Men først må selvsagt Mjelde få fyken. Det sier seg selv.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta

Dr Melands innlegg sier ALT. Burde videresendes til Mjelde personlig.

Xminator

DrMelands innlegg kan fort bite DrMeland godt i ræven en gang denne sesongen :p

Nixon

Rød makt på Hansa

tormi

Og at Brann skal få kritikk for at de ikke har hentet Låstad er intent mindre en tullskap og mangel på kunnskap.

Står senest i dagens (eller var det gårsdagens) BA/BT (en av avisene) at Låstad vil være aktuell fra sommeren av dersom han følger opp sin høstsesong 2005.

Det er flere grunner til at de ikke henter ham nå, en av dem fordi de ønsker at han skal bidra til at Løv-Ham holder seg i 1 divisjon! Men hovedgrunnen er at de vil at han skal få etablere seg på det nivået 1 div er før han kommer til Brann.

Så får vi se ka som skjer til sommeren.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Roffarne

Quote from: "Langhår"Nei la oss fylle opp laget med Johnny fra Vadmyra og Ronny fra Sandviken så blir det nok gull!


Hør, hør!
Dette forum skrider med stormskritt mot en smal nisjè innen Summetonen. Whatnot`er som "ikkje kan fatte å begripe ke de tenkar på på Staddaen når de hentar spellare fra land vi ikkje helt vet kor liggar engang".
Hadde man nå hentet spanjoler, franskmenn eller skotter. Men albanere og slovenere? Nei, hjelpes!

Det forventes selvsagt ikke at folk skal se seg fornøyd uansett hva Brann henter, og alle er i sin rett til å ønske et Brann med bergensere, det tror jeg ville vært drømmen for alle med hjerte i SKB. Men så lenge et lag utelukkende bestående av bergensere ville vært marginalt bedre enn Løv-Ham er det ikke akkurat veien å gå nå.
Og hva fremmede kulturer angår så vinter disse skeptiske ytringene om lite annet enn ignoranse. "Kan albanere spille fotball da? Slovener-scmolener!"
Nei, de som ønsker et lag bestående av Johnny, Tonny, Ronny og Birger vil nok bli skuffet i fremtiden hva Brann angår. For i en by av 242.000 mennesker er det langt mellom perlene og enda lengre mellom diamantene. Og siden Brann driver med sport og ikke veledighet så er det kun edel vare man knytter til seg. Det er nok en av mange konsekvenser av elite-fotball.

AtroZ

Mulig andre har fått det med seg, men jeg leste det først i dag. Albaneren blir gratis:

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1980072.ece

Det var allerede klart at han ikke kostet så mye, men når han er gratis er det ikke tvil.. Bra at brann grep sjansen. En gratis spiller som ikke er særlig dyr i lønn og som i verste fall er ok. Da er det ikke grunn til å stusse. Nå har han 8 kamper på seg å bevise at han er god nok til å være 3. spiss. (eventuelt bedre) hvis ikke kjøper vi ny spiss i sommer og ha blir degratdert til 4. valg.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Langhår

Jeg kan også gå til Brann gratis! :lol:

Tror og håper det er mer enn prisen som har motivert brann for overgangen....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Vil bare minne om at hverken Miller eller Winters er i nærheten av å komme med på landslaget til Skottland. Hverken når de kom til Brann eller nå. Og de klarer seg helt fint i Norge.
Og Scharner spilte ikke på landslaget da han kom til Norge.

Albaneren er i alle fall ikke kjøpt på bakgrunn av en skrytevideo. Men pga innsats i trening og kamp. Det får være trøsten til vi selv får se han spille...
Rød makt på Hansa

AtroZ

Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Xminator

4 min: Ingen store sjanser de første minuttene. Branns nykommer Migen Memelli presenterte seg i åpningen av kampen med en solid takling på Vidar Riseth.

Vidar Riseth blir liggende etter en duell og må hjelpes av banen.

Bytte for Rosenborg. Stensaas kommer inn for Riseth, som likevel måtte gi seg.

Frem med det albanske flagget!

Toa

ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

tormi

HAHAHAHAHA!!!

Skikkelig kneggbart. Ser ut som han er en større trussel for RBK forsvaret enn det Winters er....

*klør meg i skjegget*
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------


Derabilo

Dr Meland.. er det ikke kjekkere å ha forventninger til spillerene enn å regne med de flopper? Er det ikke artigere å være så "dum" at du tror de blir helter, leve i håpet, enn å dømme de ned med en gang?
Bergen ut av Norge -

krøvel vellevold

Quote from: "DrMeland". Det er en grunn til at Slovenia, Albania og andre lag suger i spillet fotball. De  holder ikke mÃ¥l!

.


Da bør vi vel strengt tatt ikke hente spillere fra Norge heller!
Legg ned hele klubben!

Toa

Sikkert det samme folk hadde sagt i et eller annet land om de fant på å kjøpe Soma. Ikke engang god nok for et såpass elendig landslag som Norge. Nei... Soma er boss.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Xminator

Albania slo Hellas 2-1. Sundgot har meg bekjent aldri vert på ett landslag eller for den del utenfor landets grenser i fotballøyemed.

Jeg har overhode ikke noen tro på at dette er en spiller som automatisk tar opp kampen med Sæternes eller Winters og blir toppscorer i tippeligaen.

Det må jo ellers være lov å minne om statistikken til en spiller som blir forgudet og vi selv har utnevnt til en av de beste spillerene i tippeligaen. Uten at jeg vet hvor DrMeland står eller har uttalt seg i saken.

Robbie Winters:
Dundee: 66 kamper - 17 mål
Aberdeen: 135 kamper - 42 mål
Brann: 72 kamper - 29 mål

Det ligner da overraskende mye om statistikken til vår albanske venn eller hva? Og med respekt å melde, Dundee og Aberdeen plasserer seg pent på albansk målestokk. Sammen med Brann og norsk fotball. Det skal for pokker ikke lastes Memelli at Albania ble styrt av en haug senile gammelkommunister? Jeg er foresten forbannet sikker på at Albania er med i EU lenge før våre egne politikere tør å tenke på en ny folkeavstemning.

Xminator

Og mens jeg er i masemodus, Sæternes scoret 36 mål på 82 kamper for Egersund og er dermed åpenbart ute av stand til å score mål. Eller for den del usle 14 mål på 40 kamper for Brugge.

Jeg vil se Zarvl og Memelli i kamper gjennom en hel sesong før jeg feller noen som helst dom over dem. Jeg tror ikke noen av dem blir frelsere, eller den nye Winters og Svante, men derfra til Macallister og Jonas Jonson er det forbannet lang vei.

krøvel vellevold

Quote from: "Toa"Sikkert det samme folk hadde sagt i et eller annet land om de fant på å kjøpe Soma. Ikke engang god nok for et såpass elendig landslag som Norge. Nei... Soma er boss.


Hehe, ja... og hva med Winters og Charlie som ikke er gode nok for et landslag som står likt på FIFA-rankingen med Slovenia, og som bare kom ett poeng foran samme land i VM-kvaliken! Skottland er jo faktisk bak Uzbekistan på FIFA-rankingen!!! Så Charlie og Winters kan umulig være noe gode!
Legg ned hele klubben!

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Derabilo

DrMeland; Tror du har tapt denne diskusjonen..
Bergen ut av Norge -

Go Up