• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Er overgangen spolert????

Started by BrennEFoRBranN, February 08, 2006, 21:36:10 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"Hvis de nå mot all formodning skulle komme tilbake til Stadion med Rosenborg bør vi lage et aldri så lite banner. Mitt forslag er en filmtittel fra en populær meksikansk film for noen år siden:

Y tu mamá también


Eller hva med "Hasta la vista, Baby!"???

Alle oppegående mennesker skjønner jo hva som har skjedd her:

Uruguayanere hater Brasil og Argentina. Brasil og Argentina lever av storfekjøtt-eksport. I muslimske land spiser de ikke griser, derfor går salget av storfekjøtt spesielt bra i muslimske land. Dermed er uruguayanere sure på muslimene som handlerså mye fra erkefienden. I tillegg er alle uruguayanere helt sikkert katolikker. Katolikker liker selvsagt ikke muslimer. Folk i Urguguay har fått med seg at norske aviser har latterliggjort Profeten. Dette liker uruguayanerne, og den uruguayanske regjeringen har derfor bestemt at som takk skal til Norge, skal Eguren og Lago spille for hele Norges Rosenborg. Brann er jo fra Bergen som ikke engang er i Norge. Derfor ligger det jo ingen symbolikk i å spille for oss.

Vi Brann-supportere har vært utsatt for ydmykelse og fornedring fra Rosenborg i lang tid. Nå får de også Uruguay på sin side. Dette var dråpen! Jeg vil heretter boikotte Uruguays landslag og snu meg vekk når det kommer uruguayanske skihoppere eller skøyteløpere på tv under OL. Jeg kommer til å krysse fingrene for at Uruguay ikke får en eneste gullmedalje i Torino! Tipper det blir en passelig fornedrende straff for dem!

Den uruguayanske regjeringen bør komme med en uforbeholden unnskyldning til oss og fordømme Rosenborgs angrep mot Branns mål.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Vel og bra Krøvel. Men det er nok bare bakteppet. Det som fikk begeret til å renne over var Herman Friele sine kaffefilmer fra Brasil. At Bergen har en ordfører som har så sterke bånd til erkefienden Brasil var nok ikke lett å takle.

Tilfeldig at avtalen gikk i dass samtidig som TV2 kjører disse filmene med Friele? Neppe...
Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "Nixon"Vel og bra Krøvel. Men det er nok bare bakteppet. Det som fikk begeret til å renne over var Herman Friele sine kaffefilmer fra Brasil. At Bergen har en ordfører som har så sterke bånd til erkefienden Brasil var nok ikke lett å takle.

Tilfeldig at avtalen gikk i dass samtidig som TV2 kjører disse filmene med Friele? Neppe...


Nå er det vel Argentina som er erkefienden til Uruguay. Tror mer det går på at Uruguayene oppdaget at Peddien hadde et bilde av Maradona på kontoret og flippet helt ut.

Uansett så kan en vel stengt tatt se på dressen til agenten at han trenger mer penger slik at han kan få oppdatert 80 talls dressen sin.

Hvis det stemmer at de uansett ikke hadde tenkt å dra til Brann på permanent basis snakker en her om personer som snart er oppe på Runar Norman nivå. Det er nok sammensatt og de fleste momentene har blitt dekket i denne traåden.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

Avtalen slik den lå i bordet for en uke siden virket genial: Dersom de ikke innfridde var det første fly til Trondheim der Bratseth måtte ta imot dem; No questions asked". Nå derimot var det snakk om å kjøpe dem ut til en pris noe under 7 mill og dermed være bundet til dem som en hvilkensomhelst annen spiller. Plutselig var ikke dette så attraktivt lenger.

Jeg gråter ikke over at dette gikk i vasken, men at vi her har med en grisk agentjævel og to ditto griske spillere totalt uten lojalitet, klubbfølelse eller forståelse for fotballkultur er hevet over tvil. Deres handlinger viser at de ikke har noe å gjøre her uansett. Dersom dette er representativt for deres innstilling er det ikke rart at Høgmo ville ha dem ut og bort.

Jeg er skuffet og forbannet over dette, men slik utviklingen ble er det nok gjerne like greit at det gikk som det gikk. Syv mill for to flopper som vi "håper" skal få ut sitt utvilsomme potensial blir litt mye sjansespill, derfor var det så greit med denne låneavtalen....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Enig, det må finnes bedre måter å bruke 7 mill på. Men 5 mill? For en stopper og midtbanespiller som garantert hever nivået i troppen? Det blir med en gang verre.

Langhår

Helt enig i at vi nå står ovenfor et problem. Vi må ha inn flere spillere og det blir neppe billig. Du har selvsagt helt rett i at det blir vanskelig å hente inn to mann med slikt potensial for fem mill.

Uansett finnes det jo lyspunkt for tiden, da tenker jeg spesielt på skadesituasjonen. Monkam er et litt for usikkert kort til at jeg regner han som en solid forsterkning.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta

Terje Liverød bør i likhet med Tore Andrè Flo og Runar Normann ikke få sette sine ben ubemerket på bergensk jord igjen ihvertfall ;-)

Toa

ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Xminator

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=93369

Livrød vasker hendene. Han er vistnok ikke engang agenten deres. Er det de to spillerene som har rotet det til for seg selv da?

QuoteHan forteller at det er spillerne selv som har bestemt seg for å bli i RBK. Men han tror ikke den ble tatt på det beste grunnlaget.

- Spillerne fikk en voldsom opptur da Brann kom på banen. De likte klubben og de likte byen. De skrev til og med under papirene på at de skulle spille for Brann, minner han om.

Papirene ble sendt til Norges Fotballforbund (NFF). De meldte tilbake til klubbene at et utlån ikke lot seg gjøre. Skulle spillerne komme til Bergen, måtte overgangen gjøres permanent. Da startet problemene.

- Spillerne fikk en psykisk knekk. Når man får det, tar man gjerne litt irrasjonelle avgjørelser. Det er helt naturlig, sier Liverød.

Dersom Brann, Rosenborg og spillerne selv hadde villet det nok, ville det likevel blitt en overgang. Den var det spillerne selv som stoppet.


Jeg tror ærlig talt det fortsatt kan bli noe av dette. Om det ikke er 1 fjør til 10 høns så er det ihvertfall en høns til 10 høns.

Brann
RBK
Livrød
Lago
Eguren

En eller flere av de 5 har rotet det til.

Langhår

Quote from: "Xminator"

Jeg tror ærlig talt det fortsatt kan bli noe av dette. Om det ikke er 1 fjør til 10 høns så er det ihvertfall en høns til 10 høns.

Brann
RBK
Livrød
Lago
Eguren

En eller flere av de 5 har rotet det til.



De skal ihvertfall komme opp med en forbannet god forklaring før jeg ønsker dem velkommen tilbake igjen. Dersom Liverød snakker sant betyr jo det at spillerne på eget grunnlag har funnet ut at de ikke vil være der. Dersom de nå får beskjed av trønderne at de ikke er ønsket der heller og så kommer tilbake til oss og ber om godt vær synes jeg ærlig talt at porten bør være stengt her også.

Men så har vi jo dette med pengene da. Dersom kjøpesummen virkelig lander på 5 mill for begge to, er det jo fristende i seg selv. Men uansett har de brent sine broer i min bok. Vi kan da ikke være helt VIF heller?

Uansett blir det spennende og følge utviklingen av denne komedien....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Tja, språkproblemer kanskje. Men har særdeles vanskelig for å tro at Livrød er så lite involvert som han vil ha det til.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Xminator"Brann
RBK
Livrød
Lago
Eguren

En eller flere av de 5 har rotet det til.

Brann, RBK og Liverød har gjort én, felles feil: De har ikkje satt seg godt nok inn regelverket, og skjønte ikkje at den opprinnelige utlånsavtalen ikkje holdt vann. Eg synes det e på sin plass av Dahl å gi Peddien beskjed om å ta papirarbeidet mer på alvor; det e'kje første gang denne "overgangssesongen" at Peddien har vært litt nonsjalant med formalitetene. Men det var ikkje dét som veltet disse overgangene, og Peddiens håndtering e verken noen "skandale" eller noen grunn til å kreve at han må gå. I sum synes eg fortsatt han har gjort en god jobb.

Eg skal ikkje se bort fra at Liverød har mer skyld i dette enn han innrømmer, men det e uansett Lago og Eguren som har brutt avtalen, og det e uansett de to som har hovedansvaret for at dette gikk i vasken. Falske pingler!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!


Nixon

Hvis de likevel kommer til Bergen med en plausibel forklaring på alt oppstyret synes jeg at vi skal se gjennom fingrene på den "psykiske knekken". Både fordi det er menneskelig å ta feile avgjørelser i kampens hete, og fordi vi har vel egentlig ikke tid eller råd til å gjøre noe annet.
Rød makt på Hansa

Tom C

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=182117

Synes uansett han godeste Grønnerud virker som en ufordragelig type. Slenger drit om Brann og mener de bør lære seg reglene, men hvis det en her inne sa stemmer, så er det jo faktisk han som roter. Hvis dette med to overganger virkelig gjelder pr kalenderår, så kunne jo de to uruguayanerne (?!) spilt for Brann i utlandet også...

Synes uansett han viser en blærete og lite ydmyk holdning til det han holder på med.
Aldri mer Obos....

Roffarne

Quote from: "Nixon"Hvis de nå mot all formodning skulle komme tilbake til Stadion med Rosenborg bør vi lage et aldri så lite banner. Mitt forslag er en filmtittel fra en populær meksikansk film for noen år siden:

Y tu mamá también


Ja, la oss trampe litt på mennesker som sliter. Den er grei.

Hadde Brann sjekket opp i lovverket for det markedet de arbeider i, så hadde man ungått slike fadeser som dette. Men det betinger jo at man kan jobben sin.
Gjentar meg selv; POL er sikkert en hund til å finne gode spillere, men dette med papir og bøker og sånt blir veldig kjedelig.

Nixon

Quote from: "Roffarne"Ja, la oss trampe litt på mennesker som sliter. Den er grei.


Nå er jo spørsmålet om de virkelig sliter. Er ikke så helt sikker på det...

Quote from: "Roffarne"Hadde Brann sjekket opp i lovverket for det markedet de arbeider i, så hadde man ungått slike fadeser som dette. Men det betinger jo at man kan jobben sin.
Gjentar meg selv; POL er sikkert en hund til å finne gode spillere, men dette med papir og bøker og sånt blir veldig kjedelig.


Nå skal det i rettferdighetens navn sies at det var to klubber om dette. Heller ikke Rosenborg husket på denne regelen. Noe som kanskje indikerer at det ikke er så lett å navigere rundt i de reglene som man kanskje tror.

Uansett tyder jo alle signaler på at denne "fadesen" ikke på noen måte var uopprettelig, og at klubbene langt på vei var enige om et salg.

Denne forsinkelsen var vel heller ikke verre enn det som mange andre spillere opplever med kontrakter som ligger på vent i diverse fotballforbund i Norge og rundt om i verden. Monkam satt jo trofast i ukesvis og ventet nede i Afrika.
Rød makt på Hansa

Xminator

En gang til, hvilke sammenheng er det mellom denne regelen og rotet? Brann var klar til å kjøpe nå og ikke om 6 månder.  Hvorfor var det da plutselig så vanskelig? De burde jo strengt tatt være overlykkelige. Ikke har det noen særlig praktisk betydning med mindre de planla å stikke fra norge til sommeren.

eksilbergenser

Måtte de råtne på benken i rbk :evil:
lt for Brann!

Roffarne

Quote from: "Nixon"
Nå er jo spørsmålet om de virkelig sliter. Er ikke så helt sikker på det...


Og i rettferdigheten navn bør man også tro på spillerne. De er vel den eneste parten i denne merkelige saken som ikke har noe å tape på å opptre ærlig. Faktisk har de alt å vinne. Det ser ikke imponerende ut med feilslåtte overganger åp CV-en, så det er liten grunn til å spe på med psykiske knekker med mindre de er reelle.

Quote from: "Nixon"
Nå skal det i rettferdighetens navn sies at det var to klubber om dette. Heller ikke Rosenborg husket på denne regelen. Noe som kanskje indikerer at det ikke er så lett å navigere rundt i de reglene som man kanskje tror...


Nå har jeg aldri utropt Rune til kongen av snarrådighet og innsikt heller.
Og det tror jeg vitterlig ikke at noen andre har grunn til heller. Han føyer seg inne i rekken av spillere som har fått det for seg at de har noe å bidre med rent administrativt.
Og det har de nok. Både POL og Rune. Men jeg tillater meg å nok engang stille spørsmålet: hvorfor ikke henvende seg til mennesker som
kan dette med regler, som POL tilsynetalten kan "fint lite" om?
Om man ikke knytter dem til seg på permanent basis, så skulle det da la seg gjøre å involvere dem når konkrete overganger, leieavtaler og denslagens er på dagsorden?
Hurra for POL som nesten dro dette i land, men nesten kaster ikke engang Atle Hamre av hesten.

Nixon

Quote from: "Roffarne"Og i rettferdigheten navn bør man også tro på spillerne. De er vel den eneste parten i denne merkelige saken som ikke har noe å tape på å opptre ærlig. Faktisk har de alt å vinne.


De har jo mye å vinne hvis planen hele tiden har vært å bruke Brann som en mellomstasjon. Og da fikk de naturlig nok kalde føtter når det ble snakk om en permanent overgang allerede nå.

Quote from: "Roffarne"Men jeg tillater meg å nok engang stille spørsmålet: hvorfor ikke henvende seg til mennesker som
kan dette med regler, som POL tilsynetalten kan "fint lite" om?
Om man ikke knytter dem til seg på permanent basis, så skulle det da la seg gjøre å involvere dem når konkrete overganger, leieavtaler og denslagens er på dagsorden?


En god ide hvis de ikke allerede bruker slike personer. Rosenborg hadde i alle fall en advokat som var trønderne sin mann i denne overgangen. Han uttalte seg til VG i går og beroliget med at dette kom til å løse seg i løpet av dagen. Noe det forsåvidt gjorde...
Rød makt på Hansa

Roffarne

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Roffarne"Men jeg tillater meg å nok engang stille spørsmålet: hvorfor ikke henvende seg til mennesker som
kan dette med regler, som POL tilsynetalten kan "fint lite" om?


En god ide hvis de ikke allerede bruker slike personer. Rosenborg hadde i alle fall en advokat som var trønderne sin mann i denne overgangen. Han uttalte seg til VG i går og beroliget med at dette kom til å løse seg i løpet av dagen. Noe det forsåvidt gjorde...

Men da er vi jo enig da?
Jøss :D

Forresten skulle det ikke forundret meg om det hele ikke er over. De er som kjent skremmende dårlig i engelsk disse guttene og før eller siden blir de kanskje fortalt at det ikke ville vært slutten på fotball-livet deres om de kom til Bergen.
Så spørs det jo om POL er i det tilgivende hjørnet, eller om Nordhordalandsbroen er brent.
Men liker man "vinglere"? Egentlig ikke. De smaker litt PFO.

kabelmann

Quote from: "Xminator"En gang til, hvilke sammenheng er det mellom denne regelen og rotet? Brann var klar til å kjøpe nå og ikke om 6 månder.


Selve sammenhengen er jo innlysende. Forhandlingene trakk ut fordi verken klubber eller agent (eller støttekontakt? ikke godt å si med den fyren) kunne regelverket. Eguren og Lago fikk nerver fordi forhandlingene trakk ut. Om disse nervene skyldes en skjult agenda får være en annen sak.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Roffarne"Men liker man "vinglere"? Egentlig ikke. De smaker litt PFO.

Ingen lag har særlig nytte av spillere som egentlig ikkje vil spille for laget. Iversen fikk jo merke det i overgangssamtalene med Monaco - og stemingen for en Ivers som bare vil vekk, e forståelig nok ganske lunken både blant Brann-, RBK- og mange VIF-supportere. Hvis Lago og Eguren ikkje e motivert for å spille på Brann, e vi bedre tjent med å finne noen andre.

Vingling tar dessuten mye tid og krefter for administrasjonen. No e Peddien nødt til å bruke tiden godt fremover for å finne andre spillere, og uruguayanerne har allerede vist at de e bortkastet tid.

Drit i de! (Med mindre de noen gang kommer på Stadion med et annet lag: Då skal det pipes så mye at alle hele Stadion og halve Gratishaugen begynner å tro de har fått tinnitus ...)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Texas

Jeg skjønner ikke helt hvordan de skal ha fått seg en psykisk knekk ved å gå til brann i en permanent overgang med mindre de hadde planer om å bruke Brann som et springbrett. Leste i avisen om at Lago har fått familien sin opp i trondhjem, men det hadde han vel også da leieavtalen ble skrevet under, så det er vel ingen unskylding.

litt morsomt at de sa de ville vinne seriegull med brann. Dette viser vel at når nyankommede spillere roser brann opp i skyene, så er ikke det alltid helt ærlig ment.


om et par dager kommer den fulle sannheten om hva som egentlig skjedde. Hvis det viser seg at Lago og Eguren bare har holdt Brann for narr, så ser eg for meg følgende
banner:  Lago y Eguren: La tuya cabrones!!      (betyr noe sånt som "moren deres, rævhål" (vanlig skjellsord i spansktalende land)

enavgutta

Alt er et spill for galleriet.

Med et lite skråblikk på det hele, så hadde de ikke kunnet le av vitsene til Charlie uansett. De forstår jo ikke engelsk  :-D

OmOssSjølOgHansaøl

No sa Peddien på TV2 at Brann ikkje føler seg lurt, og at Lago og Eguren har opptrådd profesjonelt og greit, men at de ombestemte seg ... Det e i så fall en merkelig måte å opptre profesjonelt på.

Eg antar Peddien e opptatt av at Brann skal fremstå som profesjonelle utad, og derfor toner ned konfliktnivået. Det vil neppe virket positivt overfor andre potensielle kandidater hvis det blir splid og bitterhet rundt hver Brann-overgang, og det har vært bråk nok rundt Monkam og Zavrl.

Men eg føler i alle fall at Brann har blitt lurt av de to uruguayerne, og det regner eg med at flere andre supportere gjør. De blir ikkje tilgitt så fort!
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

tintin

med mindre han sier dette for han vet at de kanskje snur og kommer tilbake likevel...

Langhår

Ja jeg så dette innslaget på TV2 jeg og. Det første jeg tenkte var at dette er nok ikke over.

Skulle ikke forundre meg om de ender opp her likevel. Det vil ikke skape noe jubel i stuen min, jeg ville nok hatt svært blandede følelser om de kommer tilbake. Ikke bare på grunn av deres oppførsel, men like mye fordi det vil innebære et kjøp. Altså uten at den geniale låneavtalen er gjeldende.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannSupporter


Xminator

btv har også liggende ute intervju, og man kan høre det som ble sagt på nrk hordaland på nettet.

Bare å håpe man finner andre spillere før seriestart. Om ikke er det farlig tynt i rekkene.

Go Up