• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mjelde må gå

Started by hocey, February 04, 2006, 17:17:55 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Jepp, jako, Mjelde har definitivt vært en viktig mann for å få både Soma, Andresen og Sæternes til Bergen.
Problemet hans er at han ikke har klart å få ut potensialet i laget som helhet. :)

Jeg håper inderlig at han klarer det denne sesongen. MEN, etter 3/4 år uten regelmessige seiere, hverken mot ellendig eller topp motstand så begynner jeg å bli småpessimist...
Brannsupporter.

Langhår

Quote from: "jako"


Hva mener du med at skadeunskyldningene ikke holder i år? Betyr det at du for alvor mener at det er Mjelde sin skyld om noen blir skadet? Det er jo ikke "å komme med samme bortforklaringen" dersom skadene gjentar seg i år. Dette er jo reelt, eller tror du kanskje Andresen og co simulerer?
Skadene er jo ikke Mjelde sin feil, det skjønner vel du også?

Forøvrig er vi skjønt enig om at forsterkningene er et stort spørsmålstegn. Det gjelder jo forsåvidt alle klubbene i eliteserien at de har slitt voldsomt med å få inn klassespillere. Se bare på Viking som enda ikke har maktet å få inn en adekvat erstatning for Hangeland.

Når det gjelder årsaken til de mange skadene er jeg ikke lege så det kan jeg ikke si noe sikkert om. Det som imidlertid er sikkert er at Brann har et medisinsk apparat som skal behandle skadede spillere samt gi råd og vink til trenerteamet om hvordan de forskjellige spillerne kan trenes på en mest mulig fornuftig måte for å unngå skader. Dette medisinske teamet har nylig blitt utbygget. Skal Mjelde få fyken fordi spillerne fremdeles åpenbart sliter med skader? Dersom man absolutt må sparke noen av den årsak burde vel det vært legen og ikke Mjelde. Det er i det hele tatt skivebom å holde Mjelde ansvarlig for skadene. Det er ikke hans bord.

Når du så beskylder meg for hersketeknikk er det stor underholdning når det kommer fra samme mann som utbasunerte at min store helt heter Mons Ivar Mjelde i sitt forrige innlegg. Når du (tydeligvis) på ramme alvor vil gjøre skadeproblemene vi sliter med til et argument for at Mjelde må gå, er det så borti staur og vegger at å konkludere med at du er medlem i "Mjelde må gå uansett-klubben" er ganske så nærliggende.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

C@Bøe_79

Gjøken skrev:
QuoteVille du spilt under en trener du ikkje maktet trynet på eller for en annen klubb med bedre sportslig forutsetninger? $ er jo litt og men hadde treneren vært en annen hadde vel kanskje thorstein, Alex, Hassan, aldri nølt da de sa de ville til brann. men men... bare nevner noen som kanskje ikkje kom til brann pga MIM. (som er en plagsom fyr)
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

gjøken

otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Toa

ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Nixon

Quote from: "gjøken"


Jeg vil tro det sportslige spilte en stor rolle.
Men din påstand var jo i utgangspunktet at han ikke likte trynet på Mjelde.
Er det også fakta?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Xminator

Nå er det strengt tatt pokker det samme hvor ødegaard havnet, han har floppet og fortsetter floppingen i Viking.

AtroZ

I dette tilfellet er løken Gjøken: KOKO!

(Hersketeknikk, jeg vet. Skammelig...)

Hjelper ikke deg et gram å finne på ting som støtter de skjøre påstandene dine. Det finnes en og annen her inne som følger med.. Du kan like godt gå til duell med krøvel med påstand om at det norske landslaget har flere tilskuere enn brasil.

Hold deg til VGD med andre likesinnede forfattere.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

gjøken

c@bøe ettellerannet:

syns å  minnes det var du som løp rundt i Oslo i 2004 og gaulte at ødegaard var klar for Brann? kom bare på det.. så eg stoler ikkje helt på dine kilder heller...  


Tenkte eg skulle bare nevne det...
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Stoffi

Mjelde uttalte tidligere i uken at Soma ikke var god nok for laget. Når man ser på de ekstremt gode resultatene og hvem som er vår stopperduo, så skjønner man fort at Mjelde har liten peiling.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Langhår

Quote from: "Stoffi"Mjelde uttalte tidligere i uken at Soma ikke var god nok for laget. Når man ser på de ekstremt gode resultatene og hvem som er vår stopperduo, så skjønner man fort at Mjelde har liten peiling.


Dette var nok bare for å gjøre veien litt letter for en Soma-overgang han visste ville komme. Sukre pillen for supporterne.

Ser ikke ut som det fungerte så bra.

Brann har solgt sin beste midtstopper og fått en høyst ordinær spiller i retur. Det er den triste sannheten.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

jako

quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Stoffi

Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator

Hederlige unntak :p

Vaagan Moen ble vel uttropt som Kvisviks arvtager lenge før de fleste av oss i det hele tatt viste hvem han var... Av Mjelde. Så at Vaagan Moen var ønsket på stadion bør ikke komme som noen bombe.

jako

Dette med at islendingene ble foretrukket foran Soma. Har nok med å gjøre at Mjelde allerede visste at Soma var på vei vekk.

Jeg er helt enig med deg i at man kan stille spørsmålsteg med den jobben Mjelde har gjort, men det blir feil å skyte på ham når han hele tiden mister de beste spillerne sine samtidig som han stidig vekk må ta til takke med dårligere alternativer.

Her er det POL som har et forklaringsproblem og ikke Mjelde.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Stoffi

Quote from: "Xminator"Hederlige unntak :p

Vaagan Moen ble vel uttropt som Kvisviks arvtager lenge før de fleste av oss i det hele tatt viste hvem han var... Av Mjelde. Så at Vaagan Moen var ønsket på stadion bør ikke komme som noen bombe.


Tingen er at Vaagan moen allerede var et annerkjent talent som andre allerede hadde ropt ut om. Mjelde slapp å lete selv.

Når han leter selv, blir det som regel Klock'er og Ystaas'er.

6. plass er maks uttelling for oss denne sesongen.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Yngve

Synest det er legendarisk når folk argumenterer for at PVM var kjent før han kom til Brann, difor må Mjelde gå. Slike argument kan ein ikkje sei noko i mot.

Stoffi

Quote from: "Yngve"Synest det er legendarisk når folk argumenterer for at PVM var kjent før han kom til Brann, difor må Mjelde gå. Slike argument kan ein ikkje sei noko i mot.


Er du journalist? Du er ihvertfall jævlig dyktig til å plukke ut en setning fra en sammenheng og omforme det til noe helt annet.

Grunnen til at PVM ble "funnet" av Mjelde/POL, var simpelthen at han var regnet som et stortalent før de vurderte ham.
Ergo, Mjelde/POL fant han ikke, slik som de "fant" stortalentene Ystaas, Klock & Co.
Dette var et argument for å drepe eventuelle "men mjelde fant jo PVM, da er han jo dyktig" argumenter.


Se på statistikken til Brann i oppkjøringen. Helt tragisk dårlig, må nesten være verste noensinne. Men Mjelde er fornøyd med midtstopper paret, som slipper inn mål etter mål mot Haugesund, spanske 2. div lag, etc etc.

Helt fantastisk at han da greier å si at Soma er for dårlig og selger mannen.

Og hva er vi? En sosial institusjon? Spillere går pga "familiære hensyn"??

Spar meg, dette er den nye trenden for å unngå vrede fra fansen.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Badegjest

vi trenger faktisk en ny trener, og han bør komme fort..

etter mitt syn mangler mannen mangler kompetanse når det gjelder taktikk.. brann kan ligge under i en kamp og han står bare der som en tilskuer. jeg tror brann ofte taper jevne kamper på grunn av manglende taktiske grep fra MIM.

se på start, hvordan de avgjorde kamp etter kamp de siste 10 minuttene i fjor. til og med mot oss gjorde de det. brann spillerne sto bare å så på. akkurat det skal ikke mjelde få skylden for. men etter mitt syn er han ikke flink nok til å motivere gutta til å blø for drakta.

jeg tror brann trenger en trener som kan motivere gutta til å yte det lille ekstra som trengs for å komme litt høyere enn 6.plass på tabellen.

vær så snill å gi oss en trener som kan motivere gutta til 100% innsats. vi trenger det, iallefall nå som stallen ikke er god nok. det er faktisk mulig å få til ting med full guts i år, men jeg tror ikke MIM er den rette mannen.

Nixon

Quote from: "Stoffi"Grunnen til at PVM ble "funnet" av Mjelde/POL, var simpelthen at han var regnet som et stortalent før de vurderte ham.
Ergo, Mjelde/POL fant han ikke, slik som de "fant" stortalentene Ystaas, Klock & Co.
Dette var et argument for å drepe eventuelle "men mjelde fant jo PVM, da er han jo dyktig" argumenter.
Quote from: "Stoffi"Helt fantastisk at han da greier å si at Soma er for dårlig og selger mannen.


Mjelde har aldri sagt at Soma er for dårlig. Hvis du tenker på den noe misvisende BA-forsiden kokte saken ned til en dårlig rygg og noen passe dårlige kamper. Og Soma var enig at han ikke hadde prestert. Samt at Mjelde sa at en frisk Soma var bankers på laget.

Men det er jo ganske lettvint å slenge ut slike ting på forumet og få det til å bli en sannhet

Quote from: "Stoffi"Og hva er vi? En sosial institusjon? Spillere går pga "familiære hensyn"??
Spar meg, dette er den nye trenden for å unngå vrede fra fansen.


Så du tror ikke på det? Må du se diagnosen før du stoler på Soma og Brann som sier at dette er mye mer alvorlig enn en simpel hjemlengsel?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Motyka

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Stoffi"Og hva er vi? En sosial institusjon? Spillere går pga "familiære hensyn"??
Spar meg, dette er den nye trenden for å unngå vrede fra fansen.


Så du tror ikke på det? Må du se diagnosen før du stoler på Soma og Brann som sier at dette er mye mer alvorlig enn en simpel hjemlengsel?


Akkurat hvor har så Soma og Brann sagt dette?

Eneste jeg har fått med meg er "familiesituasjon" og "menneskelige hensyn".
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Nixon

Quote from: "Motyka"Akkurat hvor har så Soma og Brann sagt dette?

Eneste jeg har fått med meg er "familiesituasjon" og "menneskelige hensyn".


Snakk om skylapper. Jeg trodde det er ganske åpenlyst at dette er ganske alvorlig. Men det dreier seg vel om at man ikke vil forstå fordi det ødelegger verdensbildet akkurat nå...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Motyka

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Motyka"Akkurat hvor har så Soma og Brann sagt dette?

Eneste jeg har fått med meg er "familiesituasjon" og "menneskelige hensyn".


Snakk om skylapper. Jeg trodde det er ganske åpenlyst at dette er ganske alvorlig. Men det dreier seg vel om at man ikke vil forstå fordi det ødelegger verdensbildet akkurat nå...


Tenkte meg det ja. INGEN har sagt dette, foruten Bataljonen, deg og et par andre her inne.

Hvorfor drive å krisemaksimere fyrens problemer?
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Nixon

Nei, men ingen har sagt hjemlengsel heller. Men du velger likevel å tolke "familiesituasjon" på mildeste måte. Noen grunn til at du velger å ta det for gitt at dette dreier seg om peanøtter når man tydelig kan lese gjennom linjene at det er alvorlig?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Derabilo

Viss eg har forstått det riktig vet vel du Nixon hva som er problemet.. eller? Så når du sier det er alvorlig er det vel ikke ant å gjøre enn å tro på det.. Det er private greier, ingenting vi har noe med.. Må bare godkjenne at Soma hadde personlige problemer så alvorlige at det var bedre for han å bo i Stavanger..!
Bergen ut av Norge -

|Netti|

Quote from: "Nixon"Nei, men ingen har sagt hjemlengsel heller. Men du velger likevel å tolke "familiesituasjon" på mildeste måte. Noen grunn til at du velger å ta det for gitt at dette dreier seg om peanøtter når man tydelig kan lese gjennom linjene at det er alvorlig?


Soma burde konsentrere seg om å opplyse fansen (til en viss grad) om hva problemet egentlig er, i stedet for å preike om hvor mye han gleder seg til å spille for viking..

Så lenge han ikke gjør det, vil spekulasjonene fortsette..

Motyka

Quote from: "Nixon"Nei, men ingen har sagt hjemlengsel heller. Men du velger likevel å tolke "familiesituasjon" på mildeste måte. Noen grunn til at du velger å ta det for gitt at dette dreier seg om peanøtter når man tydelig kan lese gjennom linjene at det er alvorlig?
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Nixon

Soma har tåkelagt mye her, det har du helt rett i. Jeg vil tro Soma har gjort det for å beskytte sin kone. Er nok mye skam forbundet med dette.

Jeg er helt overbevist om at Soma, da han skrev under ny kontrakt, var 100% overbevist om at han skulle bli i Brann. Men så gikk det ikke likevel.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"Soma har tåkelagt mye her, det har du helt rett i. Jeg vil tro Soma har gjort det for å beskytte sin kone. Er nok mye skam forbundet med dette.
.


Skam? Nå kommer jo Soma fra bedehuslandet, så du skal ikke se bort i fra at hun har gjort noe skikkelig fælt! Danset eller spilt kort, for eksempel!
Legg ned hele klubben!

hocey

Nå synes jeg det er greit at spillere som mistrives blir solgt og dessuten var Soma ikke god i fjor etter tidens debut sesong i Brann.

Men hva er det med Bergen som skaper familie problemer og andre type problemer. Det er vel ingen andre klubber så vidt jeg vet som har mistet 2 av sine største profiler det siste året pga personlige problemer. Jeg skulle skjønt det hvis det var Miller sin kone som ville hjem eller at Scharner sin kone ikke likte seg i Norge i det hele tatt, men i Soma sitt tilfelle er det en 25 min flytur fra hjemstedet. Gjør Brann en for dårlig jobb for integrere konene i Bergen? Ikke vet jeg.

Men så lenge de to islendingene har spilt sammen i år og vi (peddien) har blitt lurt godt av en slovensk agent  med stor snakk om Russland:) kan ikke argumentet med at Brann er svekket brukes akkurat som skadene.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

jako

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Motyka"Akkurat hvor har så Soma og Brann sagt dette?

Eneste jeg har fått med meg er "familiesituasjon" og "menneskelige hensyn".


Snakk om skylapper. Jeg trodde det er ganske åpenlyst at dette er ganske alvorlig. Men det dreier seg vel om at man ikke vil forstå fordi det ødelegger verdensbildet akkurat nå...


Nixon

Etter Kvisvik saken ser jeg ingen grunn til at Brann skal ha noen troverdighet her lenger.

Brann har rett og slett et troverdighetsproblem i slike saker.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nixon

Quote from: "jako"Nixon

Etter Kvisvik saken ser jeg ingen grunn til at Brann skal ha noen troverdighet her lenger.

Brann har rett og slett et troverdighetsproblem i slike saker.


Kvisvik-saken var noe helt annet. Da kom Brann med direkte desinformasjon, og man kan med rette snakke om troverdighet.

Når det gjelder Soma sier de sannheten, dog uten å gå i detalj. Noe de absolutt kunne og burde gjort. Men det er forsåvidt forståelig at Soma ikke vil gjøre det.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Motyka

Om dette er så alvolig så man skal ha det til så har jo Soma løst dette på en usedvanlig klønete måte fra dag 1!

Hadde jo vært på sin plass å prøve å forklare hvorfor han vil gå uten å gå i detalj, og ikke stå og si hvor mye han gleder seg til å komme til Viking.
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

hocey

Dette kan bli en alle tiders nedrykksthriller. Eneste som hadde vært kjekt var om vi hadde hatt en noenlunde kompetent trener som kunne berget oss i kvalikken.

Fra spøk til alvor: får håpe at Mjelde har et sjakk trekk i ermet ellers ser dette bek mørkt ut. Som om at Brann har bare spilt elendig i vinter for å få ned forventningene. Det har de i så fall klart på en utmerket måte.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

C@Bøe_79

Jeg tror Mjelde spiller på illusjons-metoden!
Han skaper en illusjon av et dårlig Brann-lag,men egentlig er de SYKT gode..
Litt sånn spille dø;)


Hvertfall lov å håpe!


Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Derabilo

like før eg hiver meg på hylekoret no.. Mjelde har ikke mange kamper i serien og motbevise på.. Ligger vi etter etter 5-7 kamper mener eg han må gå!
Bergen ut av Norge -

Pondan

Hvem skal ta over da? kan noen forteller meg det?

BrannFa(e)n

Det er ikke vår jobb.
rannfasiten

hocey

Quote from: "Pondan"Hvem skal ta over da? kan noen forteller meg det?


Hvem som helst!
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Pondan

Hvem som helst ja, godt dere har så mye peilig og at trenere er det rikelig av..

C@Bøe_79

Hadde likt en trener i kategoriene: Hareide,Sollied,Solbakken,Nordlie eller Sven Gøran Eriksson(Noe for Vollvik).
Eriksson er ledig fra i sommer;-)
Men slikt som her koster peeeeeeeng..
Og tviler på det er noe Brann vil i utbygningssfasen.

Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Espen73

Quote from: "Pondan"Hvem skal ta over da? kan noen forteller meg det?


Det finnes utrolig mange gode trenere som er ledig på markedet. Det er ingen som har sagt at treneren må komme fra Norge. Se på Viking for eksempel som hentet Roy Hodgson.

Eksempler på ledige manager fra øyeriket med masse erfaring fra engelsk toppfotball:
Peter Reid
John Aldridge
John Gregory
Kevin Keegan - Som ble linket til Viking for en stund siden
Joe Kinnear
Jan Mølby
Sammy McIlroy
Gary Megson
Phil Brown - Høyrehånden til Sam Allardyce i suksesslaget Bolton i mange år. Sist linket til en klubb i Oman:)

panZer micky

Quote from: "Espen73"
Quote from: "Pondan"Hvem skal ta over da? kan noen forteller meg det?


Det finnes utrolig mange gode trenere som er ledig på markedet. Det er ingen som har sagt at treneren må komme fra Norge. Se på Viking for eksempel som hentet Roy Hodgson.

Eksempler på ledige manager fra øyeriket med masse erfaring fra engelsk toppfotball:
Peter Reid
John Aldridge
John Gregory
Kevin Keegan - Som ble linket til Viking for en stund siden
Joe Kinnear
Jan Mølby
Sammy McIlroy
Gary Megson
Phil Brown - Høyrehånden til Sam Allardyce i suksesslaget Bolton i mange år. Sist linket til en klubb i Oman:)


Magnus Johanson kan jo også overta eller en mann som Knut Thorbjørn Eggen er kompetent nok, Steve Bruce får sikkert sparken i Birmingham snart så han kan kanskje være en aktuell kandidat

Pondan

Spørs om noen av de trenerene har lyst og trene brann med POL feks i styret..

Langhår

Quote from: "Pondan"Spørs om noen av de trenerene har lyst og trene brann med POL feks i styret..


Nå sitter vel ikke POL i styret, likevel er det merkverdig at ingen av "hoderullerne" er interessert i å sette søkelyset på styret og administrasjonen.

Det er jo tross alt her det øverste ansvaret for å legge forholdene tilrette for sportslig suksess ligger.

Status pr. idag er at Scharner og Soma er solgt, og ingen erstatninger er hentet inn.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "hocey"
Quote from: "Pondan"Hvem skal ta over da? kan noen forteller meg det?


Hvem som helst!


Ja flott! Da kan jo Steffensen ta over da!

Eller jeg!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: "BrannFa(e)n"Det er ikke vår jobb.


Ansvarsfraskrivelse!

Det er ikke bare å sparke treneren, hvis det ikke står en bedre erstatter klar!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Jeg synest Mjelde bør danse!

BrannFa(e)n

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "BrannFa(e)n"Det er ikke vår jobb.


Ansvarsfraskrivelse!

Det er ikke bare å sparke treneren, hvis det ikke står en bedre erstatter klar!


Det har jeg heller ikke sagt. Hvis du har sett på mine innlegg fra høsten til idag har jeg alltid sagt at Mjelde bør sparkes, men at det da burde skje rett etter sesongen. Siden han ikke ble det har jeg sagt at han iallfall ikke bør sparkes nå, noe jeg fortsatt mener. Men Brann bør kike litt.
rannfasiten

Motyka

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "BrannFa(e)n"Det er ikke vår jobb.


Ansvarsfraskrivelse!

Det er ikke bare å sparke treneren, hvis det ikke står en bedre erstatter klar!


Hva er dette for noe vås? Skal vi plutselig stå til ansvar for hvem skal erstatte han når vi ikke har muligheter for å få han sparket?

Om jeg hadde hatt det mandatet å kunne sparke klovnen fra Osterøy så skulle jeg nok også klart å ansette en ny trener.

Kunne noen gjort det dårligere, det er spørsmålet!
elt fra Kniksen til Monkam, har mitt hjerte stått i Brann!

Halvgjort er velgjort!

Go Up