• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kevin de Serpa

Started by vardgutt20, January 13, 2006, 20:24:41 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

vardgutt20

De Serpa skal tilbake til Brann og Bergen, når Brann kommer hjem fra Malaga, å spille kamp mot Løv\ham.
ært å krype, lært å gå, lært å hate rbk

Bruiser

Kom med Litt info da. Pos, alder, særtrekk, brunetter eller blondiner..
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Nixon

Jeg har fortsatt ikke helt troen på at han skal tilføre Brann noe. Men hvis han nå får orden på fysikken og blir en bedre lagspiller skal vi ikke se vekk fra at han kan utfylle stallen. For vi har fortsatt en del daukjøtt i stallen som det ikke er umulig å utfordre.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Langhår

Blir meget positivt overrasket dersom denne karen kan tilføre Brann noesomhelst. Vrakgods fra Haugesund er sjelden prima vare for å si det sånn.

Denne historien om kompisgjengen som liksom har trent ham opp igjen virker mer som en dårlig 80-talls karatefilm enn noe annet. Er han liksom hentet opp fra rennesteinen og trent opp til å bli Branns redningsmann? Jeg tviler.

Men i motsetning til andre her på forumet hender det faktisk at jeg tar feil.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Han er vel ikke mer en 169 høy. De kampene han spilte for Haugesund var vistnok veldig bra. Men så var det dette med treningsdisiplin da. Høyden trenger ikke være noen direkte ulempe i eliteserien. Spillere som brødrene Berg, Strømstad, Hæstad, Grindhaug og Gashi har vel vist det.

Når han nå får sjansen i treningskamp i slutten av månden tyder vel det på at "kompisgjengen" har gjort en grei jobb med å få fart i gutten. Om det er mer fordi Brann ikke akkurat er tallrike på trening om dagen er jo også en mulighet. Brann har jo avlyst 2 treningskamper som var planlagt denne månden.

Vil tro at spillerens krav er rimelig moderate i Brannmålestokk. At han har europeisk pass (mener noen sa portugisisk?) gjør ham til ett prosjekt omtrent uten risiko.

YadaYada

Selv forbinder jeg Hansa med barnebesøk og positiv virksomhet."
-Harry Herstad, under Hansa/alkohol-debatten.

Go Up