• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hanstveit på vei bort

Started by Xminator, January 03, 2006, 14:59:17 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator


kabelmann

Kan POL vennligst _hente_ noen spillere nå?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Botch

Var vel endel supportere som mente vi burde droppe Hanstveit for noen måneder siden fordi han ikke var god nok.

Nå har han jo ikke fått kontrakt enda, men jeg ønsker Erlend lykke til selv om jeg ikke vil miste ham.

En mer lojal spiller skal man lete lenge etter. Bortsett fra Haugen kanskje :p.

Nixon

Quote from: "Xminator"Det blir *ikke* lett å erstatte Hanstveit.


Brann burde klinke til å kjøpe Trond Erik Bertelsen hvis Hanstveit går. Men han blir nok neppe billig med såpass lenge igjen av kontrakten. Og VIF sin interesse gjør han ikke akkurat billigere.
Rød makt på Hansa

brannbrus

Hver så snill å ikke selg han BRANN.

Kem faen kan erstatte en så god spiller????

Derabilo

Erlend Hanstveit fortjener å få gjøre hva han vil.. Vil han til Werder Bremen, og Werder Bremen vil ha han, må Hanstveit få gå.. Det fortjener han etter alt han har gjort for oss..! Ingen bør protestere på det, og alle bør forstå det!

At det er en tragedie er en an sak.. Erstatteren bør hete Trond Erik Bertelsen!
Bergen ut av Norge -

SeTrE

Synes Trond egil Bertelsen burde spilte i BRANN for lenge siden...Skjønner ikke at brann kunne unngå og hente han når han dro fra Haugesund..

enavgutta

Faren har jo prøvd å selge ham i et par tre år nå, så er ikke uventet at det dukker opp igjen. Så får vi se da om det blir sign on fee på senior omsider eller nye år i Brann trøyen med spekulasjoner ..

BrannFa(e)n

Dette gleder meg å høre.. Send fyren til bundesligaen. Selv tror jeg at fyren blir sendt hjem igjen. Iallfall hvis de legger merke til den totale mangelen på å plassere seg riktig, og ryggingen. Hvis ikke ligger vi godt an :D
rannfasiten

fettnok

ber til alle guder om at vi får beholde hanstveit. synes det er kjekt med lokale spillere på brann. kan aldri bli for mange.
ette går aaaaaldri bra!

kabelmann

Dear mr. POL.

I am writing to you in norsk-english because I think you've been talking so much with african agents lately that you have forgotten your native norwegian bergensklanguage.

There's a saying here in Bergen that goes a little something like this: We want gull and we want gull now as we haven't won any seriegull since 1963. Will you please stop selling all our best playmos because we won't win gull like that. You have to BUY playmos. Many good ones too. Perhaps even landslagsplaymos.

Kvisvik is gånn, Scharner said ich auch reise schnell and now even maybe Hanstveit will whistle his way into the german sunset. Have you got no clue? It's not them players you are supposed to sell. They are the gullplayers! Sell the nedrykksplayers instead. Less money but Hardball is your friend, ok?

So inside Friday I would like some good news in the avis. "Olofinjana and Helstad returns to Brann and Lundekvam hopps on the lass" would be fine for starters. If Iversen won't kom, that's fine. He's an old fart with a lot of skades anyway. Just because you got a new fysioterapeutboss doesn't mean you need to feed him new skades to work with all the time. Buy some friske spillers for once.

Do we have an awetale?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

BL

På tide det kommer noen inn stadionportene og, ikkje bare ut!! Føler Brann selger seg nedover på tabellen.
Hansa-
Felt Z

Bruiser

Lurer på korleis i alle dager styret ser forsvarsfireren vår i 2006.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

monzilla

de har noen ess i ermet. Svir ikke av 10 mill på PVM om de ikke har ambisjoner. Isåfall krever jeg hodet til POL og Dahl på en stake på torget

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Nå er jeg ikke enig i at Scharner var en nøkkelspiller i forsvaret, til det ble det for få kamper på ham. Tror heller ikke det er umulig å erstatte Hanstveit defensivt. Offensivt derimot...

Det virker uansett som Ricky får enda en "forsterkning" til tråden sin. Det er likevel koseligere når de andre lagene gjør det... Den eneste venstrebacken i norge som faktisk er en erstatter er jo Marius Johnsen, gjett hvor aktuelt det er. Alle snakker om Bertelsen, men om de hadde ledd godt på sørlandet ler de nok enda bedre i Fredrikstad.

Dette lukter ukjent finne lang vei.

bulldog

er enig i at erlend bør få dra om han vil. det blir imidlertid ikke enkelt å erstatte han.
vi må snart få noen ordentlige spillere inn stadionporten ellers er jeg redd vi alle blir alkoholikere eller psykiatriske pasienter.
fra et vakuum i høst til neglebitende spenning over jul? snart er det treningskamper og vi mister spiller etter spiller uten at det skjer en drit!
bulldog

Ricky

Vi har jo alltids Kevin Larsen fra Lyn, som kanskje kan kalles den "nye Hanstveit". Stabilt bra allerede som tenåring, og friske bidrag fremover. Han er vel vestkantgutt, så det må vel gå an å få pushet ham inn på NHH eller noe?

På den andre siden kunne det jo ha vært greit å fått inn iallefall én mann over 30 der bak i forsvaret. Og da mener jeg ikke Guntveit.

naitsirk

kunne godt tenka meg å høyra kven Brannfa(e)n og gjertem meiner om skal erstatta hanstveit dersom han forsvinn.

begge ønsker jo fyren vekk i ein annan tråd!

Ricky

Sikkert Tom Henning Hovi  :lol:

naitsirk

ikkje han fordi han vart flytta innover!

krøvel vellevold

Kan ikke begripe hva en tysk toppklubb ser i Hanstveit! Det er ikke akkurat noen klassespiller vi snakker om. Skal ikke si at han er dårlig, men det er ikke den viktigste spilleren vår heller... Hva han kan tilføre en klubb i toppen av en av verdens beste ligaer, er en gåte! Tipper han blir stallfyll der nede.
Legg ned hele klubben!

B-moderator

Quote from: "naitsirk"kunne godt tenka meg å høyra kven Brannfa(e)n og gjertem meiner om skal erstatta hanstveit dersom han forsvinn.

begge ønsker jo fyren vekk i ein annan tråd!

Yndestad, Bertelsen, Johnsen, Moldes slovener, Kalvenes, Faktisk er det en del.
Brann inside

Xminator

Så du vil heller se Kalvenes på venstrebacken enn Hanstveit. Deg om det.

naitsirk

QuoteYndestad, Bertelsen, Johnsen, Moldes slovener, Kalvenes, Faktisk er det en del.


hadde jo vore merkelig om da ikkje var nokon venstrebacker i tl.ingen av desse er på nivå med hanstveit. johsen har hatt ein god sesong, hanstveit har hatt 5-6.

Langhår

Quote from: "Xminator"Nå er jeg ikke enig i at Scharner var en nøkkelspiller i forsvaret, til det ble det for få kamper på ham. Tror heller ikke det er umulig å erstatte Hanstveit defensivt. Offensivt derimot...


Scharner gjorde en særdeles god figur i midtforsvaret til Brann den tiden han spilte der. Når jeg kaller ham nøkkelspiller i forsvaret er det pga den innsatsen han gjorde der på slutten av forrige sesong og den rollen jeg antar han ville fått om han ikke hadde blitt solgt. Derfor kaller jeg ham nøkkelspiller. At det er mulig å erstatte Hanstveit er åpenbart, men lett blir det ikke. Venstrebacker vokser ikke på trær og som du korrekt påpeker er det gjerne offensivt det vil bli tøffest og finne en av Hanstveits kaliber.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BrannFa(e)n

Quote from: "naitsirk"
QuoteYndestad, Bertelsen, Johnsen, Moldes slovener, Kalvenes, Faktisk er det en del.


hadde jo vore merkelig om da ikkje var nokon venstrebacker i tl.ingen av desse er på nivå med hanstveit. johsen har hatt ein god sesong, hanstveit har hatt 5-6.
rannfasiten

enavgutta

Her blir det nok salg folkens ! Det sier seg vel selv at seniors selskap "Silverado AS" ikke har hatt flust av konsulentjenester de siste årene :-D

Nixon

Quote from: "gjertm"Yndestad, Bertelsen, Johnsen, Moldes slovener, Kalvenes, Faktisk er det en del.


Litt rart ønske Hanstveit vekk med slike kandidater. Noen er ganske urealistiske, mens f.eks. Yndestad som kom på 132. plass (fjerde sist) på VG-børsen og Kalvenes er for dårlige.
Rød makt på Hansa

Bruiser

Føler ett par personer driter seg så forjævlig ut kvar dag her. Du må jo faen meg vere bra tjukk i hue for å ikkje skjønne Hanstveit er en sabla god bekk. Enten det eller for liten til å sjå over gjerdet.

lol altså.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

morten_61

Quote from: "Bruiser"Føler ett par personer driter seg så forjævlig ut kvar dag her. Du må jo faen meg vere bra tjukk i hue for å ikkje skjønne Hanstveit er en sabla god bekk. Enten det eller for liten til å sjå over gjerdet.

lol altså.

Du er ikke alene om å mene det, det er noen innslag som jeg ikke en gang gidder og lese når jeg ser sign

tormi

Støtter meg til Bruiser og morten!  Ufattelig at folk har klaget på Hansi boy i den grad det her er gjort.

Med den argumentasjonen som blir lagt for grunn kan vi jo bare bytte ut hele laget med spillere som Ronaldo, Beckham osv. En må jo innse at en må forholde seg til norske spillere og norske forhold.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

viks

Kan ikke helt se hvordan vi umidelbart eventuelt skal erstatte Erlend..

Som POL påpeker i media i dag så ønsker jo tydeligvis ingen norske klubber å selge til andre norske klubber lenger, og prisnivået er i ferd med å bli urealistisk.

I utlandet får man kvalitet for en billigere penge, men usikkerheten er jo desto større rundt kvaliteten.

Får bare håpe POL drikker øl, og sender travtips smser til de riktige agentene tror jeg..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

B-moderator

Det er vel bare en ting å si, tiden forteller hvordan dette kommer til å gå! Hanstveit er en god spiller, som desverre har sluttet å utvikle seg i Brann. Kansje han har det bedre i en annen klubb, og senere i karrieren kan komme tilbake til Bergen. Når det gjelder alternativer er det flere av disse, om de er gode nok gjenstår å se. Her er det ikke så viktig hvem som har feil eller rett, men hva som skjer med Brann!  Jeg for min del kan gjerne ta feil, men håper ikke det, da sliter vi om han blir solgt!
Men vi får håpe han som faktisk får betalt for å ta slike avgjørelser i Idrettsveien vet hva han driver med...
Brann inside

tormi

En ting er ihvertfall sikkert. Jeg unner Hansi en karriere i utlandet. Når det er sagt så mener jeg at vi bør få på plass spillere helst ikke senere enn månedsskiftet januar/februar.

Og aller helst burde de vært klare allerede. Men men.. Gutta skal jo bli samspilte også!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

slang

Trist hvis Hanstveit går. men han har fortjent det. Hvor vi skal finne en erstatter har eg ikkje peil på. Og til Kabelman: det innlegget ditt på norsk/engelsk e det beste eg har lest her inne! Herlig!
ansa 08

enavgutta


Mr_Soma

Noen som vet prisen på Hanstveit...? Anslagsvis...

Xminator

En av avisen antydet 8-10 millioner.

Mr_Soma

Ja han går vel for en million euro..... da må den millionen brukes på en ny back,eller to.

Xminator

Han fikk skryt for teknikken etter første trening med Werder. Det måtte skje en gang, Hanstveit blir nok utenlandsproff denne gangen. Hadde det ikke vert for korsbåndskaden i 2001 hadde det skjedd før.

Så vet man aldri helt med Hanstveit. Han har jo takket nei til Celtic før for å spille ball i Brann. Kanskje trekker drømmen om seriegull for Hanstveit også?

naitsirk

hanstveit skulle jo til manchester på 90-tallet, for å prøvespela med man u.
ein lokal helt frå hardanger, nærmare sagt norheimsund, gjorde kort prosess og brakk armen hans.
dermed vart det aldri nokon tur for hanstveit:)

synst vedkommande som gjorde dette skal få ein blomst på døra!

Ibex

Eurosport sender EFES Cup finalen (???) mellom Wernder Bremen og Besiktas nå. Ser at Hanstveit sitter på benken, muligens kommer han innpå.

brannbrus

Quote from: "Ibex"Eurosport sender EFES Cup finalen (???) mellom Wernder Bremen og Besiktas nå. Ser at Hanstveit sitter på benken, muligens kommer han innpå.


har de segt noe om d no?

DJ_ADG

Kampen é over og den ente Besiktas 3-2 Werder Bremen og ingen Hanstveit på banen.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Derabilo

Er ikke det naturlig viss du har en spiller du skal sjekke ut kor god er, og han har bevist at han er dugandes til noe iallfall på trening, og sende han ut i en kamp og la han bevise hva han er god for? Tolker det som et bra tegn, sett fra en brannsuporters side, at han ikke slapp innpå..
Bergen ut av Norge -

Falken

Noen som vet om Hanstveit fikk spille mot Besiktas i dag...?
Eventuelt om han fikk vist seg frem...

Gud

Han spilte vel mot Besiktas i går og nei, han fikk ikke spille.

Ricky


viks

http://fotball.adressa.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92071

Ser ut som Erlend blir enn så lenge, selv om far Per Bjarte hevdet han har flere klubber på nakken..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Go Up