• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hanstveit på vei bort

Started by Xminator, January 03, 2006, 14:59:17 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Synd for Erlend, men bra for Brann. Siden klubben alltid må gå foran enkeltspillere er dette en god nyhet for oss. Det er selvsagt altfor tidlig å konkludere med at Hanstveit forblir rød kommende sesong, men etter denne nyheten går det an å håpe.

Med Erlend tilbake har Brann en posisjon mindre og forsterke kommende sesong, og siden de til nå ikke har evnet å hente inn en eneste forsterkning til nå i år må jo det være kjærkomment.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Hanstveit er ihvertfall med i mine gullplaner :p Helt klart en av de spillerene jeg unner å få prøve seg utenlands. Tror det viktigste er at Hanstveit ikke senker klubbambisjonene, men fortsetter å sikte mot en klubb i en av de større ligaene. Sjansene kommer om han presterer på høyt nivå kommende sesong.

Christian

Fine bergenspressen. BT skriver Hanstveit ikke har lykkes, BA skriver at han får skryt: BA-sak

No er jo ikkje de to uttalelsene gjensidig utelukkende, men at de sier noe om vinkling er i alle fall helt sikkert.

Xminator

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92079

Saarinen er fristilt fra FCK. Kan dette være spilleren som var invitert på prøve? Så er jo spørsmålet - er han god nok...

Go Up