• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Karadas

Started by naitsirk, December 23, 2005, 09:26:51 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

naitsirk

Står i dagens avisutgave av bt at karadas ønsker å skifte klubb.fleire er aktuelle, deriblant rbk. han kunne kanskje tenkt seg tilbake for å få eit løft i karrieren.
litt merkelig at han ikkje nevner brann.

Xminator

Karadas til RBK - Helstad til Brann. Høres helt greit ut for min del. Karadas er ingen goalgetter. Kommer han til Brann er det som midtstopper.

Men, som Ole Brumm tar jeg gjerne begge deler. Takk :p

Nixon

Rød makt på Hansa

Xminator

Joda, men akkurat som i avisen er det noe man sier. Karadas lever av å spille fotball. Når du møter 3 fulle brannsupportere snur du kappen etter vinden for å si det slik.

Nixon

Quote from: "Xminator"Joda, men akkurat som i avisen er det noe man sier. Karadas lever av å spille fotball. Når du møter 3 fulle brannsupportere snur du kappen etter vinden for å si det slik.


Det kan du si, men det var visst mer en ett tilfedlig møte. De bodde visstnok hos han. Men selvsagt. Han sa nok det de ville høre...
Rød makt på Hansa

TERD

Uansett om Karadas ønsker seg til Brann eller ikke, skal vi bare takke høyere makter for at RBK legger seg etter alt som kan krype og gå av spisser.

Som jeg har sagt tidligere: Det er denne signaleffekten, overlevert uten blygsel til RBKs beste spiss, som, om noe, kommer til å sende han til Bergen.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Alexåsane

Nixon, nå ble da Essediri hentet inn som en angriper.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Langhår

Karadas til Brann er slett ikke dumt. Så da er vel listen over over forsterkninger komplett.

Karadas (kanskje han vil være midtstopper igjen?:)
Lundekvam
Helstad
Monkam

Slett ikke verst, da begynner jeg å børste støv av medalje-ambisjonene igjen :)

Hadde bare dette blitt en realitet...
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mico

Quote from: "Langhår"
Karadas (kanskje han vil være midtstopper igjen?:)
Lundekvam
Helstad
Monkam


Hadde dette scenariet, som ikke er 100 % urealistisk gått i boks ville det vært fantastisk. Gull kunne absolutt vært realistisk da, selv om høyrebacken fortsatt ville vært et problemområde, samtidig som sentral midtbane ville blitt tynn om Monkam ikke slår til.

En annen ting er jo at man vil ha 4 midtstoppere som vil ha fast spilletid, men Soma har fotsatt ikke skrevet kontrakt, og Bjarnason har ikke overbevist meg nok.

Derabilo

Sigurdsson er jo tippet til å bli en publikumsfavoritt av Mjelde og en eller an te som eg ikke husker navnet te, neste sesong! Vil ikke si vi har et problem på høyrebacken enda.. han er heidundrandes god bakover! Sliter bare litt med det offensive...
Bergen ut av Norge -

Mr_Soma

Karadas var jo å så Kvisvik sin siste kamp nå i sommer... og etter kampen,husker ikke hvilken tv-kanal det var, men ihvertfall så sier Kvisvik på spørsmål om han noen gang kom til å spille for Brann igjen.... "Alt kan skje i fotball,så man vet aldri. Men en ting er sikkert,han her kommer til å spille for Brann igjen,uansett." Så ser han på Azar, utrolig nok med ett helt seriøst ansikt.

Vi stoler på Raymond!

BrannFa(e)n

Jeg har enda ikke tilgitt Azar for å drite i Brann selv om han spiller i RBK, når han har sagt at hjertet hans er i Brann. Om Brann kjøper han tilbake, kommer nok det til å være en tilvendingssak, og jeg skal nok klare å akseptere han hvis jeg legger godviljen til, men jeg kommer ikke til å ta skikkelig i i sangene hans, med mindre han gjør det rett og slett jævlig bra.
rannfasiten

tormi

Quote from: "BrannFa(e)n"Jeg har enda ikke tilgitt Azar for å drite i Brann selv om han spiller i RBK, når han har sagt at hjertet hans er i Brann.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Mico

Quote from: "Derabilo"Sigurdsson er jo tippet til å bli en publikumsfavoritt av Mjelde og en eller an te som eg ikke husker navnet te, neste sesong! Vil ikke si vi har et problem på høyrebacken enda.. han er heidundrandes god bakover! Sliter bare litt med det offensive...


Mjelde uttalte seg vel veldig positivt til Sigurdsson også før forrige sesong, så...
Men greit, det er jo åpenbart at han har kvaliteter. Det skal jeg ikk si noe på.
Også greit at de fleste defensive egenskapene er der. Men en "offensiv kvalitet" han mangler er jo pasningsspillet, og det gir seg jo ofte utslag på defensiven også. Det så vi faktisk ved flere anledninger fra Sigurdsson i sesongen som er over.

Ricky

Tipper Sigurdsson er en av dem som vil spille seg ganske bra opp denne sesongen. Kanskje den enkeltspilleren ute på banen som fikk merke skadeproblemene våre mest, i form av nye medspillere rundt seg i hver eneste kamp, med vidt forskjellige kvaliteter og spillestil. Vi brukte vel 7 forskjellige høyrekanter i løpet av sesongen, hvis ikke det var enda flere.

Med Trond Fredrik Ludvigsen noenlunde fast på høyrekanten og Martin Andresen tilbake som playmaker på defensiv midtbane, så tror jeg Sigurdsson stabiliserer seg på et helt greit nivå også offensivt. I det minste burde prosentandelen av vellykkede pasninger og overlappinger kunne øke merkbart.

Alexåsane

Eg har fortsatt veldig stor tro på Sigurdsson! Er veldig få justeringer med teknikken som vil gjøre han til en veldig god back!
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

SKBMartin

Quote from: "Alexåsane"Eg har fortsatt veldig stor tro på Sigurdsson! Er veldig få justeringer med teknikken som vil gjøre han til en veldig god back!


Er faktisk enig, selvom han ikke hadde noen kjempe sesong i år, så tror jeg han kommer til å utvikle seg nok i vinter til å bli en god og stabil høyreback. Han har potensial ihvertfall
Hjerte i Brann

Falkman


AtroZ

Sigurdsson er en mye bedre forsvarsspiller enn Guntveit. Tenker med gru på hvor lett fredheim holm rundet Guntveit i første vif kampen i år. DET hadde aldri skjedd med Sigurdsson.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Mico

Når det gjelder Sigurdsson virker det også som om det av og til går litt tregt i hodet, eller at han blir stresset, når han har ballen i beinene. Er klart at det ikke gjør underverker for pasningene.
Hvor ofte har man ikke sett Sigurdsson vente for lenge før han sender ballen videre slik at motstanderving får en fot på ballen...?

enavgutta

Er en grei observasjon det der Mico.

Sigurdsson er en spillertype som ligner på Sanne på mange måter.
Han er nok en typisk spiller som har god holdning og er dyktig til å følge Mjeldes instruksjoner. Dette ser vi har vært omsatt i mye spilletid for disse "lojale arbeidsmaurene".

Men som Sanne mangler han grunnleggende fotballferdigheter. Taklingstyrke og fart er vel å bra egenskaper for en back, men når spillforståelse og pasningsferdigheter er totalt fraværende - da er det ikke godt nok i Eliteserien.

Vi har gjentatte ganger sett hvor mye backene er involvert fremover. F.eks ved raske overganger og kontringer. Da har vingene en tendens til å trekke mot midten og det er ofte backene som legger "asissten". Sigurdsson har gang på gang vist oss at han ikke makter denne rollen.
Jeg savner en slags vingback som har ro og offensive kvaliteter.

Kruxleiven

Quote from: "BrannFa(e)n"Jeg har enda ikke tilgitt Azar for å drite i Brann selv om han spiller i RBK, når han har sagt at hjertet hans er i Brann. Om Brann kjøper han tilbake, kommer nok det til å være en tilvendingssak, og jeg skal nok klare å akseptere han hvis jeg legger godviljen til, men jeg kommer ikke til å ta skikkelig i i sangene hans, med mindre han gjør det rett og slett jævlig bra.


Slapp av! Fyren snakker om Suttgart og ligende! Det han gjorde skal jeg nå klare å legge bak meg, men det er verre med kvaliteten til spilleren. Tror ikke det er noen annen fotballspiller enn Dion Dublin som klarer å forandre posisjon fra fremme til bak og spille noenlunde like bra. Azar mangler massevis av trening på å spille stopper nå.  Jeg har egentlig aldri skjønt hvorfor han ble proff eller hvorfor RBK-fansen likte ham så godt. Uansett kan vi bare glemme å hente ham tilbake som spiss. Scorer altfor lite! Jeg tror nok vi må gjøre noe mange her ikke har tenkt tanken på en gang. Ny stopper/offensiv midtbanespiller må være en utelending! FRA BRASIL! Bra og billig!

jako

Azar er absolut god nok til å spille spiss for Brann. Det med at han ike scorer mange mål er en sannhet med visse modifikasjoner. For det første spilte han ikke fast på hverken Brann eller Rosenborg, og da blir det som regel vanskelig å bøtte inn mål.  For det andre skaper Azar rom for andre spisser pga av sin store styrke, og det resulterer i målsjanser for andre spillere.
Dessuten scoret han faktisk brukbart med mål, spesielt på hode noe vi i Brann savner. Spesielt nå når Scharner også drar.

Ser også at noen antyder til at han bør spille midtstopper. Til de oppfordrer jeg til å prøve å friske opp hukomelsen sin. Azar var ingen stor midtsopper. Rask og duellsterk riktignok, men han sviktet ofte i markeringen og ødela ofte offsidfellen. Og var således ofte på etterskudd.

Men nå er det høyst tvilsomt om han kommer tilbake til Norge med det aller første. Tipper han blir i utlandet en stund til, selv om han floppet i England.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

BrannFa(e)n

Angående det med at han ikke scorer mål... Vel, gjør virkelig reservene det så jævlig mye bedre? Det kan ikke bli særlig mye verre, egentlig.
rannfasiten

Xminator

Karadas er i en helt annen klasse enn Macallister og Ystaas. Men langt fra samme måltyv som Sæternes eller Helstad. Derfor regner jeg de to sistnevnte som bedre spisser, men ikke mye bedre. Winters scorer jo ikke mer enn han bør heller, så han bør ha en typisk målscorer som makker.

Go Up