• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Pangstart på partoutkortsalget????

Started by krøvel vellevold, December 07, 2005, 09:12:31 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krøvel vellevold

Quote from: "tormi"En konge signering eller to å partoukortet skyter fart igjen....
Legg ned hele klubben!

Xminator

Oppdatering 9. januar.

Sitte 1616 ledige
SS 2784 ledige

Yngve


Xminator

SS kommer stort sett til å være utsolgt ved kampstart kommende sesong, ihvertfall på vårsesongen.

Xminator

SS kommer til å være utsolgt lenge før kampstart den 16/5.

Xminator

Det har åpenbart vert opprydding i reservasjonene:

Sitte: 1745 ledige
SS: 2800 ledige.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Det har åpenbart vert opprydding i reservasjonene:

Sitte: 1745 ledige
SS: 2800 ledige.


Ja her går det unna! Det får en si...

8 dager siden forrige måling og 2 av de 145 ledige plassene i de to dyreste og beste priskategoriene har blitt solgt i løpet av den tiden.
Det er tydelig at gode sitteplasser er mangelvare, ja...
Legg ned hele klubben!


krøvel vellevold

25/1 kl. 10:15:

1716 p-kort igjen på sitte.  (4 på dyreste kategori, 131 på de to dyreste).
2519 p-kort igjen på SS.

Dette betyr at det er solgt 29 p-kort på sitte siste 8 dager. (12 på de to dyreste kategoriene). Oppsiktsvekkende nok er det samtidig solgt 281 p-kort på SS siste 8 dager, mens det bare var solgt 200 de første ca 40 dager. Sannsynlig?

Uansett er det vel fredag  2005-innehaverne har frist, så i neste uke får vi vel vite hvor mange ledige plasser det EGENTLIG er. Tipper minst 1000 av fjorårets 8300 ikke har fornyet det, og at antall ledige plasser dermed vil sprette opp i nærmere 3000. Skal bli interessant å se...
Legg ned hele klubben!

Xminator

Når det gjelder SS kan det jo være at de ikke hadde "reserverte" sesongkort fra 2005 med i tallene? Det kan stemme omtrent med det som ble solgt sist sesong. Det betyr vel at totalkapasiteten på SS er 2800.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Når det gjelder SS kan det jo være at de ikke hadde "reserverte" sesongkort fra 2005 med i tallene? Det kan stemme omtrent med det som ble solgt sist sesong. Det betyr vel at totalkapasiteten på SS er 2800.


Kapasiteten er 3000 på SS. I hvert fall det de regner pr. i dag, men jeg vet at det har vært oppgitt 3300 tidligere. Uansett så har du kanskje rett i at fjorårskortene ikke har vært tatt med før nå, ganske enkelt fordi de ikke opptar noen spesifiserte plasser (man står jo hvor man vil), og fordi det aldri har vært snakk om at det kunne bli utsolgt.

Når det gjelder sitte, så er det jo bekymringsverdig at de sliter med å få solgt de siste plassene selv på de to dyreste og beste priskategoriene, og at det heller ikke er særlig fremdrift i salget på Hansa som har ok tilgang til toaletter og kiosker.
Legg ned hele klubben!

paf

Quote from: "krøvel vellevold"Uansett så har du kanskje rett i at fjorårskortene ikke har vært tatt med før nå, ganske enkelt fordi de ikke opptar noen spesifiserte plasser (man står jo hvor man vil), og fordi det aldri har vært snakk om at det kunne bli utsolgt.

Du av alle burde jo vite at tribunen før het reservert ståtribune.  Reserverte ståplasser er det, og det gir jeg meg ikke på! :-)

Xminator

Er det ikke riktigere å si "var det"? Tror det er slik det henger sammen, BBB-feltet forsvant og noen glemte å ta med sesongkortene som var solgt (og dermed reservert for 2006). Det er eneste måten å forklare fallet i ledige plasser på SS.

Nixon

http://www.srf.no/index.php

Brann jobber med å få unna billettene sine. Alle medlemmene i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen får nå tilbud om billigere partoutkort. Akkurat det vi trenger på tribunen! Svartkledde reklamefolk med rare briller...:)
Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Ny oppdatering 26/1 kl.1745:

1626 sittepl. igjen. Ned 90 siden i går morges (!)
2512 ståpl. igjen. Ned 7 siden i går morges.

Det er faktisk blitt 5 FLERE ledige på de to dyreste kategoriene.

Men det er vel fra nå av vi får de reelle salgstallene, i og med at fjorårskort som ikke er fornyet nå, blir slettet.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Så om det stemmer at det er 3200 ståplasser på SS, så er det solgt nesten 700 sesongkort der? Det får jeg ikke til å rime. Var det ikke solgt rundt 400 sist sesong? Og har ikke hele forumet meldt overgang til Hansa denne vinteren?

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Så om det stemmer at det er 3200 ståplasser på SS, så er det solgt nesten 700 sesongkort der? Det får jeg ikke til å rime. Var det ikke solgt rundt 400 sist sesong? Og har ikke hele forumet meldt overgang til Hansa denne vinteren?


Den offisielle kapasiteten er vel 3000. Regnestykket er jo enkelt. I fjor var kapasiteten på Stadion 17500. 12000 av dette var sitteplasser, 1500 ståplasser i Klokkesvingen, 1000 ståplasser foran Gamle Sitte og 3000 på Store Stå. Så det er nok solgt i underkant av 500.

Når det gjelder p-kort på sitte, er det nå altså 8900 solgt eller avholdt til dem som hadde i fjor. Siden det var 8300 som hadde p-kort i fjor, betyr det at det har vært solgt 600 nye til nå. Tipper imidlertid at det er mange flere enn 500 som ikke har fornyet sitt kort fra i fjor. Hvis f.eks. 1300 ikke har gjort det, ligger i så fall det reelle salgstallet på 7600. Da vil  Brann ha 700 p-kort å selge i perioden 7.februar til 10.mars for å tangere 2005-salget. (Salget er stengt fra i dag og til 7.februar, og det stenger igjen 10.mars). Når vi da bare har solgt 600 fra 8.desember til nå, så vil det i så fall være vanskelig å tangere fjorårets salg.  Skal Brann klare målet om 10500 p-kort, bør så godt som samtlige av fjorårets 8300 fornye det. Men selv da skal det holde hardt.

Lurer på når Brann kommer til å legge ut tallene over hvor mange som har fornyet det!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Det er lenge til sesongstart Krøvel, og januar er vel ikke kjent for å være den tiden av året folk har best råd. Det tar seg opp igjen før sesongstart.

Christian

Eg bare håper de er anstendig nok til å tilby folk som har kjøpt og betalt sine partoukort eventuelle bedre plasser som no blir frigjort som resultat av at de som ikkje har fornyet no får slettet sine reservasjoner.

Men det spørs vel...

abe78

Quote from: "Christian"Eg bare håper de er anstendig nok til å tilby folk som har kjøpt og betalt sine partoukort eventuelle bedre plasser som no blir frigjort som resultat av at de som ikkje har fornyet no får slettet sine reservasjoner.

Men det spørs vel...


Tror det er automatikk i det. Dersom noen ikke fornyer blir det satt inn nye der, om plassene er bedre. De som handler først er først i køen om de beste plassene.

Jeg setter en halvliter på at vi selger ut!
.og husk!


krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

abe78

..og de blir selvsagt solgt før sesongstart.

Tror en del pessimister har en del å lære (observere) her.
.og husk!

BrannSupporter

Hvis dette stemmer (enig med Krøvel at det virker litt merkelig hvis man ser på  tidligere salgstall) så er dette meget gledelig. Da regner jeg det som ingen problem og selge alle 10500 tilgjengelige p-kort.

Xminator

De skumlet jo å selge bulk. Kanskje det er det som er gjort nå? Stoler ikke helt på tallene jeg heller, vil helst se de listet opp seksjon for seksjon.

En annen intressant detalj er de 3500 nye sitteplassene i klokkesvingen. Vi er vel da oppe i 18500 fra 16. mai og utover.

atlascopo

Vet om mange som ventet til i går med å kjøpe. For å få bedre plasser. Så at ikke det er solgt så mange før fristen for å fornyet gikk ut er ikke så rart. Venner av meg fikk i går kjøpe 6 billetter på rad i hansa. det var det ikke før listen ble vasket. Tror nok de selger ut nesten alt ja. noen enkelt plasser blir det nok igjen.

krøvel vellevold

Jeg lurer på om den plutselige økningen i løpet av gårsdagen og dagen før det, kanskje skyldes at diverse bedrifter har kjøpt en hel haug med p-kort i slengen.

Det skal imidlertid bli spennende å se hvordan p-kortsalget vil bli senere sesonger. Har vi fått en boom i år fordi det kun er 10500 sitteplasser tilgjengelig for Brann-fans i begynnelsen, og folk er redde for å ikke få billett til første hjemmekamp og ikke minst kampen mot VIF? Kanskje folk er redde for at utbyggingen skal bli forsinket og at de også kan risikere å ikke få billett til 16.mai? I så fall kan man risikere en nedgang i salget i fremtidige år når det er 20000 sitteplasser tilgjengelig, og man enkelt kan skaffe seg billett til kampene uten å ha p-kort.

Så kan man selvsagt si at flere gode plasser vil gjøre det mer attraktivt å kjøpe p-kort. Det er selvsagt riktig. Men man må jo spørre om det egentlig er så prekær mangel på gode sitteplasser, når det fremdeles var ca 130 plasser igjen i de to dyreste og beste priskategoriene etter 50 dagers salg. Faktum er jo at p-kortsalget stoppet omtrent helt opp de siste ukene før salget stanset i slutten av januar. Så det skal bli spennende å se...
Legg ned hele klubben!

Xminator

I følge BT hadde de hatt "sterk pågang" etter at salget åpnet igjen.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"I følge BT hadde de hatt "sterk pågang" etter at salget åpnet igjen.
Legg ned hele klubben!

ostraume

Det er vel et poeng at terskelen for å først gå til anskaffelse av et partoukort er betydelig høyere enn å faktisk fornye det. Ble du grepet av bølgen høsten/vinteren 04 og ble førstegangskjøper så skal det lite til å fornye kortet. Selv om denne sesongen var skuffende så har den neppe skremt bort noen fra stadion, Brann var jo konge hjemme.

Kampen mot Rosenborg (og vi glemmer selvsagt ikke LSK, Start og Fredrikstad heller) burde jo alene være verdt fornyelse av partoukortet :)
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Xminator

96 var spesielt med Flo som nykommer. Om vi noengang har vert seriemestre i april så var det det året.

krøvel vellevold

Quote from: "ostraume"Det er vel et poeng at terskelen for å først gå til anskaffelse av et partoukort er betydelig høyere enn å faktisk fornye det.  


Og med kun 10500 sitteplasser tilgjengelige for BRANN-fans (mot ca 11000-11500 i fjor) og 14500 plasser tilgjengelig totalt for BRANN-fans (mot ca 16500-17000 i fjor), så har vel panikken for å ikke få billetter begynt å bre seg. Det er jo ingen som kan garantere at den nye tribunen står ferdig til 16/5.

En annen ting: Har ikke bortelaget rett på 5% av billettene, i hvert fall hvis de mener å ha bruk for så mange? I så fall er det jo rart at bare 500 av billettene går til bortefansen. Strengt tatt skulle de vel hatt 750 i begynnelsen av sesongen. Men for min del må de gjerne bare få 100!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Kl. 13.00 i dag har Brann kommet med en oppdatering på salget. Det er 655 plasser igjen på sitte. MEN; verd å merke seg er at antallet plasser i de to dyreste og beste priskategoriene har økt fra ca 135 til 265. Og i den aller dyreste kategorien har antallet ledige økt fra 4 til 21. Hele økningen har kommet på de tre billigste priskategoriene. Når det gjelder SS, har antallet ledige økt til 2665. Dermed kan vi anta at antallet solgte p-kort på sitte er 9845 (meget gledelig), mens det på SS er 335. Totalt har vi dermed solgt 10180 p-kort til nå.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Rød makt på Hansa

hocey

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Xminator"I følge BT hadde de hatt "sterk pågang" etter at salget åpnet igjen.


Artig oppsumering. Dette er noe som også jeg har fundert en del på men aldri klart å komme opp med et godt svar på.

Uansett så tror jeg i fremtiden at hele Brann Stadion vil bli utsolgt før sesongene starter. Dette har litt med psykologi og gjøre. Før var det mange som ikke brydde seg om å kjøpe partourkort fordi det alltid var rimelig enkelt å få gode plasser hvis en kjøpte billettene litt før kampene. Jo flere partourkort som blir solgt jo vanskeligere blir det å få tak i gode bill. Det fører til at enda flere vil kjøpe og da ser en en snøball som ruller. Interessen for Brann er stigende heldigvis men frykter at stemningen på stadion blir dårligere når stadion fylles opp. Den beste stemningen på stadion får en når det er mellom 8000 til 10000 på kampene.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Kalinkasvingen

Noen som reagerer på Brann sin strategi ang salg av partoutkort? Det med å kanskje selge ut alle sitteplassene for en hel sesong er vel litt kortsiktig tenking.
De som ikke får tilgang vil miste interressen og være tapt for klubben. Mange unger og andre som ikke har råd til sesongkort, og andre igjen som ikke ser muligheten til å få sett så mange kamper i året, vil ikke få muligheten til å kjøpe til enkeltkamper heller.
Storklubber rundt i europa selger bare visse prosentandeler til sesongkortinnehavere. Dedtte for at alle skal ha sjanse for å se klubben noen ganger i året.

krøvel vellevold

Quote from: "Timmen"Noen som reagerer på Brann sin strategi ang salg av partoutkort? Det med å kanskje selge ut alle sitteplassene for en hel sesong er vel litt kortsiktig tenking.
De som ikke får tilgang vil miste interressen og være tapt for klubben. Mange unger og andre som ikke har råd til sesongkort, og andre igjen som ikke ser muligheten til å få sett så mange kamper i året, vil ikke få muligheten til å kjøpe til enkeltkamper heller.
Storklubber rundt i europa selger bare visse prosentandeler til sesongkortinnehavere. Dedtte for at alle skal ha sjanse for å se klubben noen ganger i året.


Det er jo bare de første par-tre kampene som er utsolgt på sitte. Og det vil jo også på disse kampene være et par tusen ståplasser tilgjengelig fra kamp til kamp. Når Stadion er ferdig, vil det være 20000 sitteplasser. Bortelaget kan kreve opptil 1000 av disse. Da er det 19000 sitteplasser igjen til Brann-fansen. Aldri i livet om vi selger 19000 sesongkort!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Siste 5 dager har antall ledige gått ned fra 655 til 574. Altså 81 solgte siden fredag. 11 av disse er solgt i dyreste kategori (fremdeles 10 plasser igjen), 36 er solgt i de TO dyreste kategoriene (fremdeles 229 plasser igjen),  mens 45 er solgt i de tre billigste kategoriene. På SS er det solgt 2 siden fredag. Dermed er det solgt 9924 på sitte (regnet ut fra at det er 10500 tilgjengelig) og 337 på SS. Totalt 10261 p-kort.
Legg ned hele klubben!

abe78

Quote from: "krøvel vellevold"Aldri i livet om vi selger 19000 sesongkort!


Vent og se. Det vil selges 12.000 i år - hvorfor skulle vi ikke klare 7000 til når den nye stadion står ferdig? Det holder med en gullsesong så er vi der.
.og husk!

krøvel vellevold

Quote from: "abe78"
Quote from: "krøvel vellevold"Aldri i livet om vi selger 19000 sesongkort!


Vent og se. Det vil selges 12.000 i år - hvorfor skulle vi ikke klare 7000 til når den nye stadion står ferdig? Det holder med en gullsesong så er vi der.


12000 i år? Når det bare er 10500 sitteplasser? Tror du vi selger 1500 på SS?

Hvorfor vi ikke skulle klare å selge 7000 til når den nye stadion er ferdig? Fordi det da vil være langt større kapasitet, og dermed ikke så vanskelig å få billett fra kamp til kamp.
Legg ned hele klubben!

atlascopo

Salget av sessongkort til nå i år på SS. Som tross alt er av Stadions beste plasser. Bør fortelle selv de største forkjempere for ståplasser hvor lite attraktiv en ståplass er kontra ett sete. Du kan jo uansett stå ved sete ditt hvis klakken får seter. Blir en gledens dag når vi får seter rundt hele stadionet. Hadde det vært seter på SS hadde denne vært utsolgt nå.

krøvel vellevold

Nå er det 528 igjen på sitte, solgt 46 siden onsdag for 6 dager siden. Antallet ledige på den dyreste kategorien har gått opp fra 10 til 14. På de to dyreste kategoriene tilsammen har antall ledige gått ned fra 229 til 208. På SS er det solgt 1 -ETT - siste 6 dager.

Salget på sitte siste 6 dager har vært 7,67 pr. dag. Siste 11 dager 11,55 pr. dag.  Skal imidlertid de 528 resterende bli solgt innen 10.mars når p-kortsalget stenger, må vi selge 31,06 pr. dag. Rart at salget går så tregt når det "når som helst" kan bli utsolgt for sittebilletter til de tre første hjemmekampene! Man skulle jo tro at folk var redde for å ikke få billett til f.eks. VIF-kampen som er en av disse tre!
Legg ned hele klubben!

abe78

Quote from: "krøvel vellevold"Rart at salget går så tregt når det "når som helst" kan bli utsolgt for sittebilletter til de tre første hjemmekampene! Man skulle jo tro at folk var redde for å ikke få billett til f.eks. VIF-kampen som er en av disse tre!


Synes ikke det er så veldig overaskende. Det er jo flere brukere av forumet her som ikke har forstått alvoret av sesongkort enda. De siste 5-600 sitteplassene vil bli utsolgt. Jeg tror også at brorparten av ståplassene vil bli det - muligens hele storestå. Dette vil føre til panikk på slutten, når det går opp for folk. Tror Brann gjør noe lurt her. Det må bli slutt på den holdningen hvor man kjøper billetter på kampdagen, i hvert fall ikke på stadion.
.og husk!

enavgutta

All respekt for tallmaterialet ditt krøvel, men her har abe78 rett. Bare vent til vi skriver mars så vil nok etterspørselen sluke den siste rest av seter.
Husk på at det er mange der ute som ikke kommer i "Brann modus" før våren banker på døren..

Roffarne

Vel, enavgutta.. mulig jeg tolker det abe78 på en annen måte enn deg, men han siste innlegg da være preget av ironi?

Quote from: "abe78"Tror Brann gjør noe lurt her. Det må bli slutt på den holdningen hvor man kjøper billetter på kampdagen, i hvert fall ikke på stadion.


Håper virkelig ikke at folk går rundt og mener dette på alvor.

krøvel vellevold

Siden man risikerer å ikke få sitteplass på de tre første kampene hvis man ikke har p-kort, så vil nok de siste sitteplassene ryke de siste 16 dagene. Men jeg tviler STERKT på at SS blir utsolgt før 10.mars! Antallet p-kort på SS vil ikke bli så særlig mye høyere enn hva det er nå. Grunnen er enkel: Folk gidder ikke betale 1000 kr. for et p-kort på ståtribunen (i tillegg til BBB-medlemskap på 200,- som de vel også må ha), når det kommer 3-4000 nye sitteplasser f.o.m. 4. hjemmekamp! Slik det ligger an nå, kommer det til å være ca 2600 SS-billetter tilgjengelig til hver av de tre første kampene. Tror ikke folk ser den store dramatikken i det! Kampene går jo dessuten på tv. Men som sagt før: Skal bli spennende å se hvordan det slår ut på p-kortsalget når det i 2008 er 20000 sitteplasser tilgjengelig! Man kan jo risikere at det går NED fordi det da vil være mye lettere å få tak i billett fra kamp til kamp. Og går salget ned, blir det ENDA lettere å få billett,  osv. osv.
Legg ned hele klubben!

Xminator

SS blir ikke utsolgt nei. Som enkeltbilletter kan det nok skje om Brann gjør gode resultater og får positiv presse fremover. Det blir nok en del kamper med "Kan SS trekke samme mot midten".

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"SS blir ikke utsolgt nei. Som enkeltbilletter kan det nok skje om Brann gjør gode resultater og får positiv presse fremover. Det blir nok en del kamper med "Kan SS trekke samme mot midten".


Mot LSK og VIF blir det nok fullt hus og 15000. Det er verre med kampen mot Stabæk. Har Brann åpnet middelmådig eller dårlig, er det ikke sikkert det blir utsolgt på ståtribunene.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Det er nå  490 sitteplasser igjen. Det er solgt 38 på en uke (5,43 pr. dag), og det er 10 dager igjen til salget slutter. Dessuten er det vel solgt 2 på SS i løpet av den uken.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Nok en pussig utvikling som får meg til å stille spørsmålstegn ved nøyaktigheten / troverdigheten til de tallene Brann.no legger ut. På 13 dager (fra 15/2 til 28/2) økte salget med totalt 84. Og den siste uken isolert ble det solgt 38. Så plutselig har det kommet ny oppdatering igjen i dag! Og da har det økt med 55 på mindre enn et døgn... Nå er det altså 435 igjen på sitte (solgt ca 10065) og 2657 igjen på SS (solgt ca 343), totalt er det solgt 10408 p-kort.
Legg ned hele klubben!

Go Up