• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Rønningen igjen...

Started by Kenny, December 01, 2005, 14:20:19 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kenny

Hva hadde han forventet??
Bare det at han gikk til RBK sier vel litt om mannen!

Link: http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/rosenborg/article503965.ece

Rasmus_brann

Rosenborg kan ikke forvente å få 300.000 mer for Rønningen, enn det de kjøpte ha for. Det er jo helt villt!! Det er sjansen for at han er blitt bedre i løpet av oppholdet er minimal!! Men dermed er sjansen for at han har blitt dårligere er mye mye større. Man blir ikke bedre av å spille i 2.divisjon! Dumme, dumme trøndere. (ikke vondt ment for dere som er trønderske brann-supportere). RBK ødelegger spillere, ved å kjøpe spillere som er gode og, benker dem.. Dumme, dumme RBK. (veldig vond ment for dere som er RBK-supportere!!)
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Alexåsane

Kenny, hva mener du Rønningen gjør feil her? Han er jo 3.keaper i klubben, for lengst forvist langt bak i rekkene. Det RBK gjør her er bare dumt, hva skal de med han?

Uansett hvilken person han er så er han en god keaper og fortjener å spille 1.lagsfotball for en klubb som ham-kam.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Nixon

Quote from: "Rasmus_brann"RBK ødelegger spillere, ved å kjøpe spillere som er gode og, benker dem.. Dumme, dumme RBK. (veldig vond ment for dere som er RBK-supportere!!)


Skal Brann bli et topplag må også de kjøpe gode spillere og benke dem...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Northside

Det var sikkert riktig at han gikk fra oss, tviler på han ville fått så mye mer spilletid her... Feilen var å gå til RBK, han skulle ventet litt og heller gått til en annen norsk klubb eller reist utenfor grensen en tur, tror han ville spilt mer då.

At han no vil finne seg en ny klubb er bare et tegn på at han angrer, derfor er det dårlig gjort av RBK å sette en stoppe for karieren hans med å sette en pris langt over hva han er verd og som de gav for han.

Langhår

Så kan man jo håpe at dette tjener som en advarsel for andre spillere som vurderer å gå til RBK og Bratseth`s klamme grep....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Kanskje det var videresalgspenger for Brann på ham også? :)

KennethS

Rune Bratseth e mer svindler en Morgan Andersen. Han e det største svinet i norsk fotball.
tå på Brann

Kenny

Quote from: "Alexåsane"Kenny, hva mener du Rønningen gjør feil her? Han er jo 3.keaper i klubben, for lengst forvist langt bak i rekkene. Det RBK gjør her er bare dumt, hva skal de med han?


Han gjør ingenting gale her, men han GJORDE noe gale da han gikk til RBK. Det jeg mener at han burde se dette komme når han går til den klubben som har landslagskeeperen i stallen. Man høster som man sår.

Go Up