• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Den Store Stadion-utbyggings-tråden

Started by Kirk, November 08, 2005, 21:03:04 PM

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

Ser på instagram-taggen "Brann Stadion" at det begynner å sige på med studenter i hybeltribunen vår. Blir interessant å sjå om Brann-alarmen går på neste heimekamp. Bra prosjektet ble ferdig i tide, i det minste.
Gå av.

Christian

Noen som vet om det blir mer en enn inngang til nye tribunen no som studentboligene er ferdig eller har det alltid vært planen med bare én?

Lasaron

Har hørt snakk, løst snakk. Vet ikke. Bør være to. Hva om det blir trengsel? Oppstår panikk? Slikt kan jo skje. Syns også det er rart de har lagt inngangen til BOB og spv rett ved siden av hverandre.
Tren på langskudd

Lasaron

Latterlig irrelevant. Likevel. En slags drømmestadion for meg er etter samme lest som Leicester og Southampton sine, men noe færre rader.
Tren på langskudd

Gulløl

De har helt sikkert en plan om at de også kan slippe publikum inn på gressteppet i en krisesituasjon, det kan gjennomføres ganske fort. En annen ting er at en Brann (mener brann) neppe sprer seg noe særlig fort inn på tribunen om det begynner å brenne på en hybel.

Noen som husker "buret" på gamle store stå når det var høyt gjerde foran, vegg bak og en liten åpning i enden. Samtidig var det stuet sild i tønne på storkampene. Bra at sikkerhet har gått fremover.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Spelaren

Brann er egentlig ingen stor trussel på Stadion nå.
Gå av.

Lasaron

Brann har vel ikke vært så dårlig hjemme siden 2014, da vi rykket ned.
Tren på langskudd

Nixon

BA har en sak i dag om en mastodont av en idrettshall på Nymark som skal inneholde noen håndballbaner og en fotballbane i full størrelse. Trond Mohn er ikke uvillig til å betale gildet, så hvem vet om det faktisk kan skje i min, eller kanskje helst hans, levetid.
Rød makt på Hansa

SKBCPH

Hjelpe meg så stygt. Skal Bergensdalen bli forurenset av nok en ruvende kasse som ikke passer omgivelsene i det hele tatt?
- Vi har den treneren vi har.

Belfort

Quote from: SKBCPH on February 19, 2020, 09:30:29 AMHjelpe meg så stygt. Skal Bergensdalen bli forurenset av nok en ruvende kasse som ikke passer omgivelsene i det hele tatt?

Slapp av, blir ikke i vår levetid

Finfin respons

Noen som vet noe om noe om de bygningstekniske og tappetekniske detaljene for en pub på Frydenbø? Jeg "tørster" etter betongrelaterte nyheter.

Er det i idrettskretsens lokaler under setene, eller er det pomes frites boden til Bon Appetitt?

Mal-apropos:
Hva blir koronaserveringen i kiosken 2021-sesongen? Håper på Gullbrød.
Kanskje.

1908

Blir lenge uten publikum på stadion.. En fin sjanse å tette hjørnet imellom Hansa og spv no..

Nixon

Quote from: 1908 on May 07, 2020, 21:22:02 PMBlir lenge uten publikum på stadion.. En fin sjanse å tette hjørnet imellom Hansa og spv no..

He he, tror du at det har vært publikum som har stoppet det?
Rød makt på Hansa

1908

Kunne sikkert gjort det i sesongen.. Men da hadde det blitt lang kø i hjørnet Hansa og Fjordkraft..

Nixon

Dersom Brann hadde prioritert dette kunne de gjort det mellom sesongene. Men dette er ikke noe Brann har ønsket å bruke penger på. Og da sier det seg selv at det i alle fall ikke blir gjort nå.
Rød makt på Hansa

opplett

Var det ikke i fjor vår snakk om at betongen på bortefeltet skulle males rødt i løpet av sesongen? Ble det droppet?
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Gulløl

Quote from: opplett on June 18, 2020, 13:18:57 PMVar det ikke i fjor vår snakk om at betongen på bortefeltet skulle males rødt i løpet av sesongen? Ble det droppet?
Tror det nylig ble nevnt en plass at det nå er gjort, om jeg ikke misforstod med noe annet.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Nixon

De har i alle fall malt de rosa setene om til rødt.
Rød makt på Hansa

Corran

Var det ikke store står feltet de malte betongen i rødt
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Det er en veldig utydelig sak, som sier veldig lite konkret om hva som kommer. Den sier dog at det loves mindre enn hva Nymark og Brann håpet på, men at begge parter likevel er fornøyd. Videre sier den at det kommer en liten tribune på den ene banen, som ser ut til at skal deles av Brann og Nymark, og at den da blir godkjent for spill i 3. divisjon. Kanskje det da skal være kamparenaen til Brann 2.
Tren på langskudd

Go Up