• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Grillfesten

Started by gjøken, November 04, 2005, 18:07:51 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

gjøken

No ble eg flau...  :twisted:  :twisted:


klar for lagbilde, dette kommer det til å stå i historiebøkene om.

Historiebøkene ja... som tidenes mest idiotiske og flaueste påfunn.... vet kem eg skal menge meg med no... alle andre.. og en ting til... ikkje rart BBB e blitt upopulære...

koko koko...
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Toa

Er det Tufte vi ser på bildet?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Eden

Hehehe!
Ja heia Tufte, ja heia Tufte, vi scorer mål tralala..

Men seriøst.. Nett våkna fra sommerdvalen gjøken? ;) E jo faktisk 3 mnd og nåkken daga sia.. Bedre at BBB og klanen grilla pølse enn kvarandres....
Men misforstå meg rett.. Klanen e fortsatt fysjamegen! ;p

Green shirt mush

Er ikke ofte jeg er enig med deg gjøken......
Men det bilde der er faen meg noe av det verste jeg har sett......
2 gamle hatlag i skjønn forening. Dere er faen ikke klar over at dere er med på å ødelegge det lille som er igjen av supporterkulturen i Bergen (resten av norge driter jeg i). Hvorfor kan ikke hat være hat,hvorfor røre ved det gode gamle hatforholdet mellom Brann og Vålerengen? Hva faen er det folk er redd for?
Folk klager i øst og vest over stemningen på stadda,tenk på dette,hat skaper temperatur og temperatur skaper stemning. Det er ikke til å stikke under en stol at når der spilles hatkamper på stadda,ja det er da stemningen er størst.
Jada,jeg ser en del "profilerte" bataljonspamper der,men dere har faen ikke copyright på supporterkultur.

Bønder
i!
ACAB

Gull2006

var det ikke supportersjeæfen sjøl som gikk ut i nettavisen og sa at VIF-gullet var det verste med hele 2005-sesongen??

BL

Har du sett noe sånt??? Vanlige mennesker som tar seg en pølse, noen øl og snakker fotball. Aller helst burde vi vel samlest på torgallmeningen og banket livskiten ut av hverandre, som i gode gamle dager.

Det er fotball det!!
Hansa-
Felt Z

Falkman

godt sag, BL!! eg hater tanken på  Vif som seriemestere.. det va det verste som kunne skje..men det e jo klubben som KLUBB eg hater!!!.. hvis det va sånn at eg hatet Vif-supporterne som PERSONER, kunne eg like gjerne kledd meg naken, og tatt med treklubben, når eg skulle på kamp.. for sånne holdninger gir meg assosiasjoner til neanderthalere.. har registrert at en del som kaller seg supportere later til å være mer opptattt av det som  foregår i Klokkesvingen enn på  banen, når vi spiller mot Vif..de samme "supportene"  e og mer opptatt av å slenge drit te Klanen i løpet av kampen, enn å støtte  Brann.. for  meg e ikkje det med å skape god stemning, for meg e det bare trist.

Lurkin

Engen-supportere er sikkert vanlige mennesker de også, som sikkert liker pølse, har normale jobber og er snille mennesker som ikke lengter etter å banke dritten ut av oss. De har riktig nok litt nedsatt IQ, men sånt skjer når man er fra Oslo. Men ingen sure miner mellom folket. Vi gav de pesten, de gav oss Rønningen. Vi er skuls.

Klubben kan godt rykke ned da.
Berømte Brann fra Bergen

ein71

Quote from: "Gull2006"var det ikke supportersjeæfen sjøl som gikk ut i nettavisen og sa at VIF-gullet var det verste med hele 2005-sesongen??
 

Nei tenke seg at det går an å si noe sånt samtidig som man griller med Vif suporterene, burde havne i gapestokk på torget for sånt. Bataljonen gjør vel bare et forsøk på bedre imagen til suporterene i pressen etter mange "kjedelige" oppslag i forbindelse med Vif kamper gjennom årenes løp uten at man dermed sier at man er beste venner med klanen. Vi hater RævBK og men vi klarer fint å ta oss en øl med de forde, det er vel bare dit Bataljonen ønsker seg.

KjellMo

Må si at noen av dere er ganske historieløse.



Det er tross alt ikke så mange årene siden Brann- og Vålerengen-supportere kunne gå på den samme puben før og etter kamper, og at Barten spilte fotballkamper og festet i lag med folk fra vif-fanzinen "Alle rettigheter".

Ja, det var hat da også, men annerledes enn i dag. I dag er det visst noen som syntes at det er å slå hver andre halvt eller helt i hjel som er det gøyeste og eneste måten å møte vif på. La nå noen gjøre det på andre måter om de ønsker det.





Og er det noen i Bataljonen som sier at de har copyright på supporterkultur? Dersom de sier eller har sagt det så kom med kilder.

Det er mange i denne byen som tror at deres måte å være supporter på er den eneste rette og at alle andre er bønder, klovner, juletrær, casual, Barten, Bataljonspamper eller noe annet. La nå folk være forskjellige. Tenk om alle skulle være lik, og tenkt likt. Fy fanen kor kjedelig det da hadde blitt.
GGG Travel

henk

For å forklare hvordan det ligger an så kan jeg bare si at gjøken ta deg en pille, sanheten ligger veldigt tett opp til det som ein71 skriver, dette var arrangement med spesiellt inviterte gjester for å få ut i media at ikke alle supportere sloss og lager kvalm selv om det gjelder Brann og Vif. Som KjellMo skriver ta og les historiebøkene deres. At jeg uttaler meg om seriegullet til Vif har ingenting med denne saken og klanen å gjøre så hvorfor noen trekker det inn har jeg ingen forståelse for. Grunnen til mine utalelser om Vif gullet går på følelser, jeg har alltid håpet på at det var Brann som skulle slå Rbk ned fra tronen, sammtidig så synest jeg ikke Vif var en verdig vinner av gullet, og hvis man leser hele artikkelen på nettavisen og ikke bare overskrifter så ser man at jeg sier at høsten generellt var en nedtur.
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

Nixon

For de av oss som i ungdommen har måttet løpe fra en mobb med hissige klansaper er en grillfest definitivt å foretrekke...
Rød makt på Hansa

hocey

Skjønner ikke helt oppstyret her. Bedre at klanen og bataljonen griller sammen enn at de står i byen og banker hverandre opp som for noen år siden. Tror engasjemanget uansett er på topp under kampene.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Langhår

Hatet for våre rivaler må man selvsagt ikke røre ved. Likevel må det være mulig å ta seg en pils og en pølse før kamp. Det er da ingen motsetning i det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Candyman

Jeg hater alle som drikker opp Hansaølet mitt og spiser grillpølesene mine!!!
:-)
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

krøvel vellevold

Jeg forholder meg enig og uenig med begge parter. VIF og Klanen er våre erkefiender. Da blir det for dumt med for mye kosedulling og klining i krokene. Samtidig er jeg imot et overdrevet hat. Det bør kunne gå an å omgås folk med respekt selv om de kommer fra et annet sted og holder med et annet lag. Hvis jeg møter en VIF-supporter som forsøker å være hyggelig med meg, vil jeg forsøke å være hyggelig tilbake. Men det finnes grenser for hvor kosesmiskefjasete man skal være også. Det er gjerne en hårfin balansegang. Uansett syns jeg det blir for dumt med dem som er mer opptatt av å hetse motstanderen og deres fans, enn å støtte Brann.
Legg ned hele klubben!

Go Up