• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Da var Vaagan Moen på plass...

Started by Xminator, November 01, 2005, 14:21:23 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4404

QuoteSkaden hindret ham imidlertid i å trene fotball med sin nye klubb tirsdag. I stedet trente han med Trond Fredrik Ludvigsen, Olafur Bjarnason og de andre skadde spillerne.


Sykestuen begynner etterhvert å bli ett rimelig solid fotball-lag. Stiller vi i paralympics til vinteren?

gull05

Sykestuen din løk?? Petter er et av Norges største talenter.. En spiller som er minst like god som Kvisvik, eller kansje bedre. Gleder meg til å se han i kamp for Brann!
ød makt.

Xminator

Hva har talentstatusen å gjøre med det ubestridelige faktum at han akkurat nå er skadet? Så jo, sykestuen.

Nixon

Du må slutte å hisse opp folk Xminator!:)

Når det gjelder PVM er jeg fornøyd bare han blir noenlunde skadefri til månedskiftet mars/april. Vi snakker jo tross alt om Brann her og kan ikke ha for store forhåpninger...
Rød makt på Hansa

Helginho

Blir bra dette her, har kjempetroen på denne fyren..Tror han kan tilføre Brann en ny dimensjon i angrepet som vi ikke hadde når Kvisvik var her..Er litt redd for hva som skjer med HKlepp til neste år...Bare han ikke råtner vekk på Brann2

hanioslo

Ser at PVM har spilt i 23 av 26 kamper denne sesongen. Det er jo hyggelig! Blir han stabil neste sesong, så blir det vel heller TFL og Huseklepp som sammen deler høyrekanten.
trandlien ut av Bergen!

Lurkin

Dette er jo helt loco! Vi har GOD backup på kanten!

PVM er en solid spiller, men jeg sier bare dette: Husk at han er ung og trenger å utvikle seg!

Av og til er det ikke så merkelig at talenter Brann uansett.

Nå mangler vi en spiss, en sentral midtbane og en stopper + Alta-talentet.
Berømte Brann fra Bergen

Gull2006

Om noen har noe å utsette på PVM sine ferdigheter på banen så har de enkelt og greit ikke særlig peiling på fotball. Har faktisk en sterk mistanke om at vi har en god del slike folk blandt oss. PMV er et av norges aller største talenter. Jeg vil påstå at det er få spillere i Norge som har et så stort potensiale som han har. Gleder meg til neste år.

Og så blir det jo gøy å se hva Huseklepp får til på høyrekanten.. Han er jo i utgangspunktet høyreving, og spiller vel best på den siden. Det hadde vel egentlig vært greiest om TFL ble super-reserve i Brann, det er alltid greit å ha en skikkelig god spiller som kan komme inn og løfte laget.

Xminator

Vaagan Moen kan fort bli trukket inn sentralt, med Huseklepp og Ludvigsen på hver sin ving.

dudo

Quote from: "hanioslo"Ser at PVM har spilt i 23 av 26 kamper denne sesongen. Det er jo hyggelig! Blir han stabil neste sesong, så blir det vel heller TFL og Huseklepp som sammen deler høyrekanten.


Og ihvertfall to av de han ikke spilte var karantene etter rødt kort i en eller annen cupkamp?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Ser med glede at kantproblemene synes å være løst. Neste sesong har vi tre "nye" i Huseklepp, Ludvigsen og Moen.

Personlig har jeg meget stor tro på Ludvigsen til neste år. Troen på ham er faktisk like stor som på PVM. En glimrende spiller som kanskje har kommet litt i skyggen i forhold til signingen av Moen.

Uansett har vi nå tre glimrende kanter, det er en stund siden sist!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

KennethS

Quote from: "Xminator"Vaagan Moen kan fort bli trukket inn sentralt, med Huseklepp og Ludvigsen på hver sin ving.


Brann betaler ikkje 10 mill for en Kvisvik erstatter for å bruke han som sentral midtbane. Vaagan Moen e venstre ving og de bør han spille. Han har alt som skal til på kanten.
tå på Brann

Xminator

Så du mener man skal ignorere at han faktisk spiller sentral midtbane for U-21, at Solbakken mener Vaagan Moen har fremtiden foran seg på sentral midtbane og sette ham på venstrekanten "fordi han var Kvisviks erstatter". Joda, la oss marsjere i takt, farlig å tenke nytt gitt.

ostraume

PVM bør spille der han har størst potensiale til å bli en storspiller. (Jmnf gamle Eggen) Og det er vel gjerne som kantspiller han har størst potensiale? Hvorfor har Ståle brukt han som ving om han mener han blir best på midten? Har H-K så drivende gode sentrale midtbanespillere at PVM har blitt "dyttet ut" på kanten?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

dex1974

Første gang jeg ble oppmeksom på PVM var 16.maikampen mot Kamma på Staddaen i fjor.
Da spillte han sentralt på midten og var drivende god.
Vi var flere etter den kampen som diskuterte at det er en spiller vi burde hatt. Og nå er han jo her halvannet år senere :wink:

Men først og fremst er det jo venstrekant han bør spille...eller sentralt sammen med Andresen på midten og Charlie/Huseklepp på venstre?
Spennende dette!!!
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

naitsirk

"PVM bør spille der han har størst potensiale til å bli en storspiller. (Jmnf gamle Eggen) Og det er vel gjerne som kantspiller han har størst potensiale? Hvorfor har Ståle brukt han som ving om han mener han blir best på midten? Har H-K så drivende gode sentrale midtbanespillere at PVM har blitt "dyttet ut" på kanten?"

eller kanskje i mangel på ein god ving!
trur pvm blir ein stor hit i brann, kaptein dersom han blir lenge(når andresen forsvinn) og ein å bygga laget rundt.
men han forsvinner vel til europa etter 1,5-2 gode sesonger i brann, typisk.

Gull2006

Tja, ikke si det. Han e vel bare 21 år gammel enda, og har en 5-års kontrakt med Brann. Jeg tror at vi kommer til å få mange fine år sammen med PVM på Staddaen :)

Fra BT.no:

"For Vaagan Moen har ikke kommet til Bergen for å få en økt status i Fotball-Norge. Han har kommet for å vinne. Etter helgens kamp på Hamar fortalte han BT at han ønsket å vinne både serie og cup med Brann."

Jeg liker spillere som har ambisjoner! Og som tør og si hva de er.. Cup- og seriegull er målet til PVM, og jeg ber til gud om at han en gang klarer å nå målene sine med Brann!

Go Up