• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Møtet i dag

Started by Erik, October 06, 2005, 19:31:57 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Erik

Noen som var på møtet? Fotelle hva som skjedde der osv?? Måtte jobbe, så kunne ikke komme..

Straffe!!!

Møtet var svært positivt.

Det møtte opp to fra NSA, Christina Magnussen fra Menigheden og Richard Jansen fra Stabæk. Sistnevnte er også talsmann for NSA.

De redegjorde og informerte på en god måte om NSA, hva organisasjonen står for, hvem som er medlemmer og hva som kreves av medlemmer. I tillegg redegjorde de for hvilke saker NSA særlig har jobbet med de siste årene, og ønsker å fokusere på i tiden fremover.

Kan her nevne sakene: Ståplasser på stadion, fordeling av cupfinalebilletter, billetter til bortesupportere og generelt fremme supporternes sak.

NSA består pr. idag av de fleste klubbene i Norge og er utelukkende en organisasjon for "norske" klubber, supportere av engelske lag får finne seg et annet sted.

Det velges et styre hvor man forsøker å få med representanter fra de største grupperingene, og det er naturlig at den personen klubben ønsker at skal representere seg blir kandidat til NSA-styret.


Dette var kortvarianten av torsdagens møte. Som sagt svært interessant etter min mening å delta i dette fora. Det blir opp til Bataljonens årsmøte å avgjøre om vi skal melde oss inn.

Xminator

Så hva ble sagt om ståplasser på Stadion?

Straffe!!!

NSA sa overhodet ingenting om ståplasser på Brann Stadion, men generelt at dette er noe NSA jobber for.

Generelt jobbes det FOR supporterne, FOR stemningsskapende tiltak, FOR å legge forholdende best til rette for supporterne.

Og det er ubestridelig at de fleste organiserte supportergjenger ønsker ståplasser på stadion til sine medlemmer, ettersom all-seatere blir sett på som stemningsødeleggende og passifiserende.

Lurkin

Hva sa NSA om cupfinalebilletter?

Og har vi tenkt å gi vår andel til Rosebuskene og Kanarifuglene?
Berømte Brann fra Bergen

Straffe!!!

De hadde en ganske lang utgreiing om cupfinalebilletter. Dette er jo en gammel sak som har vært forsøkt tatt opp tidligere, men det var først ifjor at det ble skikkelig satt på tapetet i og med TV2's avsløringer og BEVIS om svartebørshandelen innad i systemet.

Husker ikke alle detaljene, NSA jobber jo for at finalelagene skal få langt flere billetter, og at mange fler skal øremerkes supporterne. De blir imidlertid motarbeidet av mange av klubbene (storklubbene som ønsker å gi til sponsorer, og småklubber som mener de fortjener billetter for hardt arbeid gjennom lang tid).

"Vi" har vel strengt tatt ingen billetter å gi, men NSA har fått gjennom at kvoten til klubbene har blitt halvert. Kort sagt ble det nedsatt en liten komite som sjekket opp billettfordelingen etter fjorårets skandaler.

Resultatet var at man frigjorde 2500 billetter (høres ikke mye ut, men er tross alt 10 % av Ullevaal), hvorav 2000 går direkte til finalelagene.
Så blir jo neste jobb i den sammenheng å skape forståelse hos klubbene for at supporterne skal ha flesteparten av disse billetttene. Det er lettere sagt enn gjort, og sist uke var det bare gjennom å true med et hællvette i media som gjorde at Molde garanterte alle supporterne billetter til årets finale.

Go Up