• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongslutt og nye spillere.

Started by Superjack, October 03, 2005, 08:21:20 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Xminator

Det ligger vel i kortene at Macallister er på vei bort. Om ikke med en gang så ihvertfall etter denne sesongen. De henter glatt en ikke-EU-spiller om sjansen er der. De guttene som Norge spilte mot er vel rimelig meriterte og har godt betalt, så det er ikke "bare å hente".

Vi får trøste oss med at det neppe blir flere Brannsalg til utlandet før vinduet i europa stenger i morgen.

Det som vel bør bekymre mer er at Iversen ikke har funnet klubb enda. Der kan vi ha en "case" :p

nyhammeroivind

Hei alle sammen.

Dette høres kanskje ut som en dårlig løgn, men jeg har fått bekreftet av naboen til Helstad, at Torstein er på vei til Brann.
Jeg var på ledersamling i Oslo i helgen, og der traff jeg en kollega som er kompis med gamle naboen til Torstein i Wien.

Han karen her er visst en god venn av Torstein, og kunne bekrefte at det var gjort en avtale med Brann allerede i November 2004.
Når Torstein kom er ikke bekreftet, bare det faktum at han kommer i år.
Jeg regner kollegaen min som en meget pålitelig kilde, og det blir spennende å se om det ligger noe i dette.

Ricky

Høres mest ut som en dårlig løgn, ja

Yngve

Jaja, er ikkje fyrste gong det kjem slike rykter på dette forumet.. ta det for det det er, oppmerksomheitstrong.

Xminator

Tror dette er "gamle" rykter. Brann kan gjøre eller ha gjort så mange avtaler de vil med Helstad, så lenge han er RBK spiller - med 2 år igjen av kontrakten - så kan jeg ikke levende forestille meg at Bratset skulle få en så total kortslutning at han selger Helstad til en konkurent.

BA: Brann sliter i overgangsmarkedet. De vil gjerne ha spillere før La Manga, men får det ikke til. De er usikre på om sloveneren er god nok, og en del andre spillere blir priset ut av Branns rekkevidde.

Jeg mener man kan vente på Lundekvam til sommeren. Man kan IKKE vente med å erstatte midtbanespilleren Scharner. Det er sentralt på midtbanen skadeproblemene er størst og der vi er mest sårbare nå. Klart, man kan flytte Vaagan Moen inn sentralt, men det er ingen optimal løsning, da flytter man dekningsproblemet ut på venstrekanten.
Man kan heller IKKE vente med å få inn en angriper. Nå har vi Winters og 3 trege gamper. Vi trenger en med fart i bena. Og som faktisk holder tippeliganivå ved siden av Winters og Macallister.

BA Søndag: Ystaas på vei til Løvham. Macallister har også tilbudet, men reiser heller hjem til Australia om 1. divisjon er alternativet.

OmOssSjølOgHansaøl

Portsmouth benytter siste dag av overgangsvinduet til å handle ny spiss, og Azar rykker stadig bakover i køen. Dette e vel ikkje akkurat noe signal som øker markedsverdien til Azar. Vi kan jo håpe at Portsmouth-kjøpet - sammen med stengingen av det internasjonale overgangsmarkedet - får Benfica til å legge ut Azar på billigsalg ...

Nyheten e hentet fra http://www.dagbladet.no/sport/2006/01/31/456393.html
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Xminator

Azar er neppe aktuell før til sommeren. Så lenge andre norske klubber har signalisert interesse har Benfica ingen grunn til å gå under 15 mill og ihvertfall ikke ned mot de 8 Brann er villige til å betale.

dudo

Det spørs jo hvor mye han får i lønn og da, noen som vet?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Ser at Mallorca ikke ville ha Iversen allikevel. Ifølge en av lederne i Mallorca var årsakene hans skyhøye lønnskrav og ikke minst hans "mangel på engasjement". Nå forhandler han med VIF igjen.

Hans vingling de siste årene levner ham liten ære. Kan ikke fatte at VIF vil ha en spiller som kun har tenkt på å komme seg bort så lenge han har vært der.

Vi har ihvertfall ikke bruk for slike typer i Brann. Heldigvis har vi idag et lag kjemisk fritt for primadonnaer og klyser. La det forbli slik.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

KEO

Så denne i dagbladet på komentarer om Eguren og Lago!

Skrevet av: Ole , 31.01.2006 kl. 21:15
Jadda, skjønner ingen ting jeg, gratulerer Brann. Snart for dere en spiss også og som begynner på K. Opsjon i tilegg, tenker litt på en liten luring som gikk fra Molde til LSK for slikk og ingenting og ble en hit.

Vet ikke hva som ligger i dette, men det første som slo meg var Clayton Zane. Men dette kan jo være rent pølsevev også!!
Nu kør vi!

BrannFa(e)n

Så lenge Iversen ikke krever faen så mye i lønn (og da var det med en gang usansynlig), tar jeg gjerne han OM det så skulle være slik at vi ikke får noen andre spisser. Vi trenger spisser, uansett hvor jævla klyse de er. Vi kan evt. signere en halvtårsavtale med han slik at han kommer seg ut til sommeren igjen.
rannfasiten

naitsirk

iversen trur han e verdens best og forlanger i hytt og pine.

når valget står mellom vålrenga og mallorca så er svaret enkelt, men iversen skal jo ha millioner i lønn.

hadde ihvertfall vore morsomt om han ikkje fekk seg ein ny klubb.

PS.minner meg litt om ein annan verdensmester ifrå harstad.

Falkman

.. etter at det ikkje blei noen Mallorca-kontrakt på Iversen heller, e jo farsen komplett.. i halvannet år har jo agentene hans snakket om stor interesse, han har vært linket til en drøss med klubber over hele Europa, og det har blitt fremstilt som om han nærmest bare kunne knipse i fingrene for å finne seg en ny klubb!!.. men no e  overgangsvinduet stengt frem te sommeren.. og han står der... uten kontakt med Skansemyren engang!!  må si eg finner det temmelig komisk!.. og det går jo an å håpe på at Rbk forbarmer seg over han.. for då tror eg det e gode sjanser for at Helstad havner i Brann!

Langhår

Tror nok det ender med at Iversen kryper tilbake til VIF igjen. Utrolig at de vil ha ham. Hans totale mangel på klubbfølelse og lojalitet burde utelukket ham fra en retur. Men det sier jo litt om VIF da, som er villig til å være Iversen sitt sistevalg gang etter gang.

RBK-supporterne har jo truet med demonstrasjoner dersom Bratseth skulle finne på å hente ham hjem igjen, så la oss håpe det skjer.

Iversen til RBK og Helstad til oss er rett og slett et scenario for fantastisk til at det kan skje. Men det er jo lov å drømme da! Og for en vakker drøm det er!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Spillerjakten er ikke avsluttet (BT). De håper å få med seg minst en prøvespiller til La Manga, problemet er at flere er intressert. Det blir neppe hentet flere uten europeisk pass. I følge Ludvigsen ser de nå etter offensive spillere.

Langhår

Registrere med glede at Ludvigsen kategorisk slår fast at spillerjakten ikke er over. Med Eguren og Lago på plass for en slikk og ingenting, kan fokus nå være på å hente inn en kvalitetsspiss til. Og nå har vi jo faktisk penger også til å hente inn en klassespiller. Så får vi bare håpe at det finnes slike å oppdrive.

Nå er jo som kjent overgangsvinduet i Europa stengt,slik at mulighetene for å hente inn en Europeer burde være økende. Brann har jo ettertrykkelig bevist at Brann er et glimrende springbrett for spillere som ønsker seg til de store Europeiske ligaene. Bare spør Scharner og Olofinjana. At vi nå har hentet inn Eguren og Lago som også har et uttalt mål om å komme seg videre, bør være god reklame for andre gode spillere som ønsker å vise seg frem for store klubber.

Forøvrig regner jeg med at McAllister nå er historie i Branntrøyen. For det første er han vel fjerde valg på spissplass pr.idag,  for det andre er han fra Australia og for det tredje gjør Ludvigsen det klart at Brann nå saumfarer markedet etter offensive forsterkninger (les spiss). Ikke akkurat en tillittserklæring. Synd for McAllister, men han har jo overhodet ikke innfridd.

Blir ekstremt spennende og følge utviklingen nå, tror det kan skje noe rimelig raskt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

viks

Tror neppe det skjer noe før La Manga. De vil jo ha med seg minst en prøvespiller ned der så da er det nok rimelig sikkert at dette sannsynligvis blir en spiss..

Med Uruguay dealen har POL kjøpt seg tid. Tror heller ikke at det kommer noen offensiv signering i 5 mill pluss klassen, de finsikter nok heller noe litt mindre kostbart, med potensiale..

Skulle være nok og ta av nå som overgangsvinduet har stengt, og spillerne begynner å bli desperat etter å finne seg nye klubber. Da kan Skandinavia bli en løsning...

Ser heller ikke for meg at det blir noen stor krise om vi ikke skulle finne den rette spisstypen i dette overgangsvinduet. Vi har nå i hvert fall alternativer i TFL og Miller på topp og Huseklepp Eguren på midten. Forutsatt at alle blir friske selvsagt...

Nu gaar alt saa meget bedre..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

nummer9

KEO: Vil vel tro det er snakk om Karadas, kan ikke tenke meg noe annet. Har vel fått inn masse nye spillere på "pompey" nå, regner med at Karadas er på vei bort. Er det lov å håpe?

Xminator

Det er ikke Karadas så lenge de vil ha med prøvespiller til La Manga. Det er nok en spiller som for oss vil være ubeskrevet. Gjerne med påfølgende søk og bruk av norsk-serbisk ordbok.

viks

Quote from: "Xminator"Det er ikke Karadas så lenge de vil ha med prøvespiller til La Manga. Det er nok en spiller som for oss vil være ubeskrevet. Gjerne med påfølgende søk og bruk av norsk-serbisk ordbok.


Landene på Balkan har vel enno til gode å bli med i EU så det er nok ikke her vi finner vår neste spiss heller.

Ser likevel ikke bort i fra at noe øst-europeisk kan trappe opp i idrettsveien. Tviler sterkt på at noe norskt kommer i hvert fall med det patetiske prisnivået vi opplever her til lands for tiden..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

dudo

Jeg bare nevner at RBK nå er tilbake på banen mtp Iversen:

http://www.dagbladet.no/sport/2006/02/01/456464.html

Sånn helt i forbifarten, liksom...
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

bulldog

det er like enkelt å pendle til london fra trondheim som fra oslo.
problemet er lønnen til spilleren. tror ikke rbk er villig til å sprenge lønnsbudsjettet for å få litjivers på laget desverre. han fikk jo nesten 6 mill for tiden i vålerengen.
de beste i rbk ligger vel på 3 i året med bonuser fra eurocup og det blir jo ikke engang intertoto på dem iår. hi hi!

skulle gjerne se iversen i rbkdrakt, helstad blir jo mer og mer misfornøyd med spisskjøpene...

essidiri skal spille høyre kant, storflor venstre.
kone, brattbakk, johnsen, braaten og helstad skal konkurrere om den ene spissplassen. itillegg sier høgmo at de er på utkikk etter en ny spiss!
bulldog

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Ole A

Begynner det ikke snart og bli nok utlendinger i Brann?

viks

Quote from: "Ole A"Begynner det ikke snart og bli nok utlendinger i Brann?


Så lenge Brann vinner serien, så bryr ikke jeg meg om halve laget er utledinger for å si det slik. Bergenske innslag har vi jo og..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

naitsirk

QuoteBegynner det ikke snart og bli nok utlendinger i Brann?


brann har vel ikkje noko valg når dei norske klubbane priser spelarane sine skyhøgt.

sga55

Quote from: "Xminator"Azar er neppe aktuell før til sommeren. Så lenge andre norske klubber har signalisert interesse har Benfica ingen grunn til å gå under 15 mill og ihvertfall ikke ned mot de 8 Brann er villige til å betale.



Kunne ikkje vært mer enig med deg.

No når Azar begynner å skåre igjen og er det jo mulig at han får lenger innhopp av Harry...

Kem vet.. Han er uansett ikkje en goalgetter. Vi trenger han ikkje i brann, ihv ikkje som noe annet enn midtstopper. Då hadde han styrket laget.

Tror du disse nye spillerene (lagos og uggis) styker laget.

Midtbanen er vår sterkeste lagdel... per i dag, men den kan fortsatt forsterkes..

Haugen holder ikkje skikkelig Gull nivå i tippeligaen..
Det gjør heller verken TFL eller huseklepp. Alle disse kan komme inn å gjøre en god jobb.

Uansett er det i backrekken og helt der framme vi må fokusere på å styke laget først.

Signer helstad, Olafinjana, bertelsen og en skikkelig høyre back..

ER det forresten noen som vet om han midtstopperen (lagos eller uggis--  vet ikkje helt kem av de som er det) har noe fart?

Vi trenger det ved siden av Soma.
ga55

sga55

Quote from: "Nixon"
Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"Korfor går forresten ingen journalister Peddien nærmere på klingen om bruk av eksterne investorer til denne type spillere?


En ting er å hente spillere ved hjelp av investorer. En annen ting er å la investorene lønne de samme spillerne. For det er først og fremst lønningene som gjør at Brann har vansker med å hente de beste spillerne. Som f.eks. Olofinjana.
ga55

sga55

Quote from: "bulldog"det er like enkelt å pendle til london fra trondheim som fra oslo.
problemet er lønnen til spilleren. tror ikke rbk er villig til å sprenge lønnsbudsjettet for å få litjivers på laget desverre. han fikk jo nesten 6 mill for tiden i vålerengen.
de beste i rbk ligger vel på 3 i året med bonuser fra eurocup og det blir jo ikke engang intertoto på dem iår. hi hi!

skulle gjerne se iversen i rbkdrakt, helstad blir jo mer og mer misfornøyd med spisskjøpene...

essidiri skal spille høyre kant, storflor venstre.
kone, brattbakk, johnsen, braaten og helstad skal konkurrere om den ene spissplassen. itillegg sier høgmo at de er på utkikk etter en ny spiss!




SIGNER VI HELSTAD OG OLAFINJANA vinner vi serien...

Det e et løfte.

Stian
ga55

sga55

Quote from: "Xminator"Tror dette er "gamle" rykter. Brann kan gjøre eller ha gjort så mange avtaler de vil med Helstad, så lenge han er RBK spiller - med 2 år igjen av kontrakten - så kan jeg ikke levende forestille meg at Bratset skulle få en så total kortslutning at han selger Helstad til en konkurent.

BA: Brann sliter i overgangsmarkedet. De vil gjerne ha spillere før La Manga, men får det ikke til. De er usikre på om sloveneren er god nok, og en del andre spillere blir priset ut av Branns rekkevidde.

Jeg mener man kan vente på Lundekvam til sommeren. Man kan IKKE vente med å erstatte midtbanespilleren Scharner. Det er sentralt på midtbanen skadeproblemene er størst og der vi er mest sårbare nå. Klart, man kan flytte Vaagan Moen inn sentralt, men det er ingen optimal løsning, da flytter man dekningsproblemet ut på venstrekanten.
Man kan heller IKKE vente med å få inn en angriper. Nå har vi Winters og 3 trege gamper. Vi trenger en med fart i bena. Og som faktisk holder tippeliganivå ved siden av Winters og Macallister.

BA Søndag: Ystaas på vei til Løvham. Macallister har også tilbudet, men reiser heller hjem til Australia om 1. divisjon er alternativet.



Lundekvam er ikke god nok for brann og det er ikke noe framtid for ham. Sign noen som er gode nok. Hent hjem Olafinjana og Helstad så vinner vi GULL. Det tror eg faktisk.

Tør også å satse på Klock og de andre ungutta i klubben.

Send Haugen til Løvham sammen med Ystaas og Macallister. Tror forsåvidt Ystaas ikkje e god nok for 1 div men vi vil ikkje ha ham i brann.

Gøy med flere enn et lag i Bergen som spiller høyt oppe...
ga55

Roffarne

Quote from: "sga55"

Lundekvam er ikke god nok for brann og det er ikke noe framtid for ham. Sign noen som er gode nok. Hent hjem Olafinjana og Helstad så vinner vi GULL. Det tror eg faktisk.

Tør også å satse på Klock og de andre ungutta i klubben.

Send Haugen til Løvham sammen med Ystaas og Macallister. Tror forsåvidt Ystaas ikkje e god nok for 1 div men vi vil ikkje ha ham i brann.

Gøy med flere enn et lag i Bergen som spiller høyt oppe...

Tror du virkelig det?
Vel, tror du at Wolves vil selge Olof for 15 mill? Eller at han i det hele tatt vil tilbake til Brann? Tror du RBK vil slippe den beste spissen sin til en konkurrent for lommerusk? Og tror du Mac og Haugen vil spille i LøvHam?
Man kan tro så mangt.

Langhår

Haugen var tildels meget god i forfjor, i fjor ble hele sesongoppkjøringen ødelagt av en langtidsskade og han gikk mer eller mindre skadet langt inn i sesongen. Jeg har overhode ikke mistet troen på at Haugen kan bidra i Brann. At han mangler en god del på det tekniske er greit nok men hans hurtighet, løpsstyrke og kondisjon teller i positiv retning. En god spiller å hive innpå når Charlie er sliten....

Når det gjelder McAllister er nok hans dager talte i Brann. Ystaas er foreløpig benkefyll og jeg ser ikke at det er noen hast med å sende han på dør. Selv om mange fornekter det har han faktisk spilt en hel del  gode kamper for Brann, langt flere enn sin australske kollega. Jeg har ingen problemer å gi gutten muligheten til å finne formen igjen. Men at han pr.idag ikke er noen kandidat for førstelaget er klinkende klart.

Pr nå mener jeg i likhet med mange andre at en god spiss er det vi trenger mest akkurat nå, så får vi se hva Peddien trekker opp av hatten.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-



Ricky

Tomislav Misura kan vi bare drite i.. Bortkastet tid og eventuelt penger for flybilletten.

Xminator

http://it.sports.yahoo.com/050726/1/9nbu.html

Bilde av Masura. Taper duell, og har langt hår. Dylanerstatter?

Xminator

http://www.rsssf.com/tablesa/azer06.html

Virker for å ha to pass, slovensk og aserbadjansk. Ett hattrick og en del straffer.

Langhår

Quote from: "Xminator"http://it.sports.yahoo.com/050726/1/9nbu.html

Bilde av Masura. Taper duell, og har langt hår. Dylanerstatter?


Føler at du her indikerer at det er noe galt med langt hår. Uenig i det.  :D
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Straffe!!!

Ifølge linken til X. har han jo scoret bøtter med mål da!

Kjenner ikke detaljert til nivået på ligaklubb-nivå i Aserbadjan(...), men det skader jo ikke å ta en titt på fyren. Kjenner jeg er nesten litt spent.

Og om det ser fornuftig ut kan vi jo alltids gå sammen et par storvokste karer og tvangsklippe han.

Mobben


BrannFa(e)n

rannfasiten

OmOssSjølOgHansaøl

Hehe, godt forsøk BrannFa(e)n, men eg e'kje helt overbevist. Eg foreslår at Peddien fortsetter å bruke tiden på å lete etter en spiss, og at han får lov til å bruke et godt antall millioner på det. Eg tør ikkje lenger prøve å gjette på ka slags navn den mannen trekker opp av hatten neste gang, men noe har han nok på gang - og sannsynligvis e det et navn som vil overraske oss. :)

Deretter - når spissen som forhåpentligvis kan utfordre Winters og Sæternes e på plass - kan vi heller la Peddien telle myntene som e igjen i pengepungen og se om det e nok igjen til å forsterke back-posisjonen óg. :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Xminator

Agentrot med stopperen, klubbens president truer med å anmelde Brann til UEFA om han trener med oss.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=93074

BrannFa(e)n

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"Hehe, godt forsøk BrannFa(e)n, men eg e'kje helt overbevist.
rannfasiten

Nixon

Det Brann trenger er en spiss som har ambisjoner om å bli 1. valg.
Og som er god nok til å klare det!

Selv om vi har spillere i andre posisjoner som kan spille spiss, trenger vi ikke å legge opp til det. Det skaper jo som kjent ringvirkninger i andre lagdeler.

Så la TFL og Miller være 4. og 5. valget som spiss.
Først da kan vi snakke om god dekning.
Ikke før.
Rød makt på Hansa

BrannFa(e)n

Vi kan iallfall ikke snakke om god dekning på backplass før vi kjøper inn 2 - 3 backer til.
rannfasiten

Langhår

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article551250.ece

Hmm. Spennende. Brann er visstnok klar til å kjøpe ut denne prøvespilleren for det klausulprisen sier. Da er det altså duket for enda en midtstopper på Brann.

Ifølge Peddien er det helt klart at gutten vil styrke laget.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta


Nixon

Quote from: "enavgutta"Det er liten tvil om at Eguren har et potensial. Lago blir bare stallfyll og stamgjest på byens utesteder.


Litt rart at du konkluderer med det all den tid at det var utlånet av Lago som skapte mest temperatur oppe i Trondheim. Trønderne, som tross alt har sett han spille, vurderer Lago som den beste spilleren. Han er jo også den med flest landskamper.
Rød makt på Hansa

Go Up