• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Minibuss?

Started by SuperBrann, September 10, 2005, 08:43:22 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SuperBrann

Er det virkelig så få som skal være med bussen til Lillestrøm? Hørte rykter om at alle skulle nedover, alle jeg har spurt nesten har sagt skal nedover. Hvordan tar de seg nedover da, med egen bil.. Synes det er trist og litt flaut at vi ikke klarer å stille med flere mann. Vi blir den nye "Bastionen" minibuss til noen kamper og ikke tur til resten..
VH Rune Nilsen            
          Brann Bataljonen Bergen
                Mob: 95025303

        for bilder: www.runenilsen.dk
mail: rune@bataljonen.no / rune@runenilsen.dk

Northside

Så enig som det går an i bli... skrev om dette i LSK-Brann tråden rett før du skrev dette. Er synd :(

Lurer på om togturen til Brann har noe virkning her? at flere velger en rolig tur hvor de kan sove enn en buss hvor det ikke alltid er like greit å sove. Men det er synd at så mange bruker andre transportmuligheter....

Eg skal no hvertfall med bussen, blir sikkert artig uansett, og endå bedre hjem igjen med 3 poeng :wink:

Northside

sååå, ka e dette for noe tull? Fikk nettopp vite at en fyr sendte mail på torsdag om å melde seg på, i går fikk han plutselig vite at det gikk ikke pga bbb satt opp minibuss! Det e jo sikkert ganske artig for han å få vite det dagen før reisen at det er fult... Sløvt av bbb.

Nixon

Quote from: "NorthsideFCDH"sååå, ka e dette for noe tull? Fikk nettopp vite at en fyr sendte mail på torsdag om å melde seg på, i går fikk han plutselig vite at det gikk ikke pga bbb satt opp minibuss! Det e jo sikkert ganske artig for han å få vite det dagen før reisen at det er fult... Sløvt av bbb.


Sløvt av BBB? Vil nå si at det er utrolig sløvt av han fyren å vente til to dager før turen å melde seg på. Da kan han ikke vente noe annet når BBB må gå ned til en minibuss pga lav påmelding.

Og tilbakemelding dagen etter er ikke så aller verst med tanke på at BBB er basert på frivillig arbeid.

Men det positive er at du sikkert kan søke jobb i BA når du engang blir voksen. De elsker folk som kan lage storm i et vannglass...
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Xminator

Shh nixon, det *er* pamer ;)

Strilen

Quote from: "NorthsideFCDH"Så enig som det går an i bli... skrev om dette i LSK-Brann tråden rett før du skrev dette. Er synd :(

SuperBrann

Quote from: "Strilen"
Quote from: "NorthsideFCDH"Så enig som det går an i bli... skrev om dette i LSK-Brann tråden rett før du skrev dette. Er synd :(


Alt tyder jo på at det ikke kommer mye folk herfra når interessen er så laber. Sikkert noen som kjører bil nedover, men det får de lov til. Heldigvis har vi avdeling �st som fyller opp når vi er østover, eller så tørr eg ikkje tenke på hvordan Brann suporterene hadde sett ut på bortekamper. Men jeg har kost meg med minibuss før og vil gjøre det igjen. Det er dere som går glipp av noe stort.
VH Rune Nilsen            
          Brann Bataljonen Bergen
                Mob: 95025303

        for bilder: www.runenilsen.dk
mail: rune@bataljonen.no / rune@runenilsen.dk

Northside


SKB e BEST!!!

E enig med Northside her..  E sikkert en del som ikkje har penger eller tid til Ã¥ resie pÃ¥ borteturer, men folk til mer enn en minibuss skal vi kunne stille opp med!
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Lurkin

Quote from: "Strilen"


Korrekt, kloke ord.
Berømte Brann fra Bergen

Erik

Syns det er for gale å kjefte på en for han meldte seg på 2 dager før? Tenk om han ikke kunne det før da? så får han ikke vere med på tur osv.. Er det ikke på tide Brann & bbb går sammen å lager turer sammen???

KjellMo

Snakket med folk fra ledelsen i Bataljoinen i kveld og grunnen til at det blir minibuss er enkelt og greit at  Buss selkapet har dummet seg ut og overboket andre busser denne helgen.
GGG Travel

henk

For å gjøre slutt på ryktene rundt dette med minibuss, så ble den satt opp hovedsakeligt på grunn av at buss selskapet hadde lovet vekk for mange busser og vi måtte gjøre det vi kunne får å sende avgårde de som allerede var påmeld. Hvorfor dette gikk ut over oss er noe vi skal gå videre med denne uken. Heldigvis for oss så var det ikke så mange påmeldte på bussen at vi fikk problemer der. Det at noen kommer i siste liten og vil være med på tur er noe som alltid kommer til å skje, men da synest ikke vi at det er riktig å syte og klage på at de ikke får være med. Det er alltid et viss antall uansett hvor stor bussen er som det er plass til. Vi ønsker så klart at flest mulig skal reise med oss, men det er helt umuligt å få tak i busser de siste dagene før avreise, og av erfaring så er det som regel nok med en buss. Vi kan kun si til de som prøvde å melde seg på i siste liten, meld dere på tidligere da blir det lettere for både oss og dere, og mulighetene for å skaffe mer transport mye større.
enk Ekerhovd
NÃ¥ som privatperson

Erik

Greit enkelte er treig med å melde seg på, men dette er jo 2 gang det går gale.. Viking kampen der BBB fikk tak i en båt som ikke helt gjorde jobben, så no et selskap som ikke kan holde styr på bussene sine.. Er det ikke på tide at BBB finner en fast partner både på buss & båt?

BL

Quote from: "Erik"Greit enkelte er treig med å melde seg på, men dette er jo 2 gang det går gale.. Viking kampen der BBB fikk tak i en båt som ikke helt gjorde jobben, så no et selskap som ikke kan holde styr på bussene sine.. Er det ikke på tide at BBB finner en fast partner både på buss & båt?


Selskapet som skulle få oss til Stavanger har vel vært fast de siste årene, eller?
Hansa-
Felt Z

Erik

Vi brukte hvertfall 2 selskap på den turen..

Go Up